Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Composicion quimica")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 105690

  • Page / 4228

Export

Selection :

  • and

Jojoba : caracteristicas generales de la harina y estudio de sus proteinas = Le jojoba : caractéristiques générales de la farine et étude des protéines = Jojoba (Simmondsia chinensis). General characteristics of the meal and study of the proteinsMILLAN, F; MAZA, M. P; LANZON, A et al.Grasas y aceites (Sevilla). 1987, Vol 38, Num 1, pp 33-38, issn 0017-3495Article

Les polysaccharides non-amylacés de Colocasia esculenta (L.) Schott au cours de la formation et du développement des tuberculesOHTANI, K; SAJI, Y; NAKAOKA, E et al.Nippon Nōgei Kagakukaishi. 1987, Vol 61, Num 5, pp 571-580, issn 0002-1407Article

A research note. Chemical composition of distillers' dried grains with solubles (DDGS) from soft white wheat, hard red wheat and corn = Note de recherche. Composition chimique des drèches séchées et des solubles de distillerie, provenant de blé tendre, de blé dur rouge et de maïsRASCO, B. A; DONG, F. M; HASHISAKA, A. E et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 1, pp 236-237, issn 0022-1147Conference Paper

Biflavonyl pigments from the leaves of Cupressus lawsoniana (Syn. C. nutkanus) and Fitzrova patagonica (Cupressaceae)IQBAL AHMAD; KAMIL, M; RANJANA ARYA et al.1985, Vol 24B, Num 3, pp 321-322Article

Forschritte der Chemie von Flechtenstoffen = Progrès dans la chimie des constituants des Lichens = Progress in the chemistry of lichen substances chemistryHUNECK, S.Beihefte zur Nova Hedwigia. 1984, Num 79, pp 793-838, issn 0078-2238Article

Proximate analysis of the flesh and anatomical weight composition of skipjack tuna (Katsuwonus pelamis) = Composition élémentaire de la chair de thon (Katsuwonus pelamis) et répartition anatomiqueBALOGUN, A. M; TALABI, S. O.Food chemistry. 1985, Vol 17, Num 2, pp 117-123, issn 0308-8146Article

El altramuz (lupino) : su composicion y aprovechamiento como nueva fuente de proteinas y aceite. I. Componentes mayores = Le lupin : sa composition et son exploitation comme nouvelle source de protéines et d'huile. I. Principaux constituants = Lupin : its composition and development as a new source of proteins and oil. I. Major componentsHUESA LOPE, J; LOPEZ PESET, J; ARENAS ANGULO, P et al.Grasas y aceites (Sevilla). 1985, Vol 36, Num 1, pp 5-13, issn 0017-3495Article

Analyse chimique de l'huile essentielle de Mentha-Gattefossei MaireHOLEMAN, M; BERRADA, M; BELLAKHDAR, J et al.Parfums, cosmétiques, arômes. 1984, Num 59, pp 61-62, issn 0337-3029Article

Analytische Bestimmung des Röstgrades von Kakao = Détermination analytique du degré de grillage du cacao = Analytical determination of the roasting extend of cocoaSCHNEE, R; EICHNER, K.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1987, Vol 185, Num 3, pp 188-194, issn 0044-3026Article

Analysis of encapsulated orange peel oil = Analyse de l'huile essentielle encapsulée de peau d'orangeANANDARAMAN, S; REINECCIUS, G. A.Perfumer & flavorist. 1987, Vol 12, Num 2, pp 33-39, issn 0272-2666, 6 p.Article

Variability of selected components in mechanically separated beef = Variabilité de certains constituants de la viande de boeuf séparée mécaniquementYOUNG, L. L; SEARCY, G. K; BLANKENSHIP, L. C et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 3, pp 530-532, issn 0022-1147Article

Isolation and structures of two polycyclic ethers from Gymnodinium breve Davis (=Ptychodiscus brevis)HONG-NONG CHOU; SHIMIZU, Y; VAN DUYNE, G et al.Tetrahedron letters. 1985, Vol 26, Num 24, pp 2865-2868, issn 0040-4039Article

Faktoren, die die Biltung von Hydroxymethylfurfural im Honig beeinflussen = Facteurs qui influencent la formation d'hydroxyméthylfurfural dans le miel = Factors controlling the production of hydroxymethylfurfural in honeyPICHLER, F. J; VORWOHL, G; GIERSCHNER, K et al.Apidologie. 1984, Vol 15, Num 2, pp 171-187, issn 0044-8435Article

Hemoglobin constitution of double heterozygotes for α or β-thalassemia and HB J SardegnaMACCIONI, L; GALANELLO, R; MELIS, M. A et al.Hemoglobin. 1984, Vol 8, Num 5, pp 497-507, issn 0363-0269Article

Vernonia galamensis, potential new crop source of epoxy acidPERDUE, R. E; CARLSON, K. D; GILBERT, M. G et al.1986, Vol 40, Num 1, pp 54-68Article

Studies on leguminous seeds. II = Analyse des graines de légumineuses. IICHOWDHURY, A. R; TEWARI, S. R; BANERJI, R et al.Fette, Seifen, Anstrichmittel. 1986, Vol 88, Num 3, pp 99-101, issn 0015-038XArticle

Composition of lipopolysaccharides from various strains of Rhodomicrobium vannieliiHOLST, O; WECKESSER, J; RIETH, B et al.Zeitschrift fur Naturforschung. Section C, Biosciences. 1986, Vol 41, Num 1-2, pp 202-205, issn 0341-0382Article

A new potential source of citral: an improved clone of Cymbopogon pendulusSHARMA, J. R; LAL, R. K; MISHRA, H. O et al.Current science (Bangalore). 1987, Vol 56, Num 1, pp 30-31, issn 0011-3891Article

Einfluss der Fermentation auf Zusätze von Brot zu Isernhäger Sauerteigen = Influence de la fermentation sur les constituants du pain obtenu à partir de levain Isernhäger = Fermentation with bread addition (Isernhäger sour dough)MEUSER, F; SUCKOW, P; FISCHER, G et al.Getreide, Mehl und Brot (1972). 1987, Vol 41, Num 4, pp 112-116, issn 0367-4177Article

Composition of camel milk = Composition du lait de chamelleABU-LEHIA, I. H.Milchwissenschaft. 1987, Vol 42, Num 6, pp 368-371, issn 0026-3788Article

Espèces moléculaires de triglycérides dans les huiles et graissesWADA, S.Yukagaku. 1987, Vol 36, Num 2, pp 105-109, issn 0513-398XArticle

Effect of method of catching and time of season on the composition of Atlantic cod (Gadus morhua) = Effets de la méthode et de la saison de la pêche sur la composition de la morue de l'Atlantique (Gadus morhua)BOTTA, J. R; KENNEDY, K; SQUIRES, B. E et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 4, pp 922-927, issn 0022-1147, 4 p.Article

Growth and chemical composition of carrots as influenced by the time of sowing and harvest = Influence des dates des semailles et de récolte sur le développement et la composition chimique des carottesNILSSON, T.Journal of Agricultural Science. 1987, Vol 108, Num 2, pp 459-468, issn 0021-8596Article

Escala fisico-quimica de maduracion de banano = Une échelle physico-chimique du murissement de la banane = Physico-chemical banana ripening scaleCHACON, S. I; VIQUEZ, F; CHACON, G et al.Fruits (1978). 1987, Vol 42, Num 2, pp 95-102, issn 0248-1294Article

Le litchi à la Réunion. Etude des caractéristiques des fruits de la récolte 1985 = Litchis in Reunion. Study of the characteristics of the fruit of the 1985 harvestCOSTES, E.Fruits (1978). 1987, Vol 42, Num 7-8, pp 443-453, issn 0248-1294Article

  • Page / 4228