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Composition chimique des biotites et typologie magmatique des granitoïdes = Biotite chemical compositions and magmatic typology of the granitoidsNACHIT, H; RAZAFIMAHEFA, N; STUSSI, J.-M et al.Comptes rendus de l'Académie des sciences. Série 2, Mécanique, Physique, Chimie, Sciences de l'univers, Sciences de la Terre. 1985, Vol 301, Num 11, pp 813-818, issn 0764-4450Article

The contingency of compositionCAMERON, Ross P.Philosophical studies. 2007, Vol 136, Num 1, pp 99-121, issn 0031-8116, 23 p.Article

Daily, seasonal, and spatial trends in PM2.5 mass and composition in Southeast TexasRUSSELL, Matthew; ALLEN, David T; COLLINS, Donald R et al.Aerosol science and technology. 2004, Vol 38, pp 14-26, issn 0278-6826, 13 p., SUP1Article

A research note. Nutrient content of special fed veal ribeyes = Note de recherche. Teneur en nutriments de faux-filet de veaux nourris de façon spécialeRISS, T. L; BECHTEL, P. J; FORBES, R. M et al.Journal of food science. 1983, Vol 48, Num 6, pp 1868-1871, issn 0022-1147Article

Influence of the casein/fat ratio in milk on the moisture in the non-fat substance in Cheddar cheese = Influence du rapport caséine/matière grasse du lait sur la teneur en eau des substances non lipidiques du fromage CheddarLELIEVRE, J.Journal of the Society of Dairy Technology. 1983, Vol 36, Num 4, pp 119-120, issn 0037-9840Article

Ertragsleistung und Qualitätseigenschaften türkischer Erdnuss-Selektionen im Vergleich mit internationalen Sorten = Comparaison de la productivité et des critères de qualité des sélections turques et des variétés internationales d'arachide = Productivity and quality properties of turkish peanut selections in comparison to international varietiesEMIROGLU, S. H; MARQUARD, R.Fette, Seifen, Anstrichmittel. 1984, Vol 86, Num 3, pp 103-107, issn 0015-038XArticle

Composition Operators between μ-Bloch SpacesRAMOS-FERNANDEZ, Julio C.Extracta mathematicae. 2011, Vol 26, Num 1, pp 75-88, issn 0213-8743, 14 p.Article

Effect of dry matter content and lenght of ensiling on quality of alfalfa silage = Effet de la teneur en matière sèche et de la durée d'ensilage sur la qualité de l'ensilage de luzerneBODINE, A. B; O'DELL, G. D; MOORE, M. E et al.Journal of dairy science. 1983, Vol 66, Num 11, pp 2434-2437, issn 0022-0302Article

Composição e diversidade da arqueofauna dos sítios de Içara : SC-IÇ-01 e SC-IÇ-06 = Composition and diversity of the archaeofauna of the Içara's sites : SC-Ç-01 and SC-IÇ-06ROSA, André Osorio.Pesquisas. Antropologia. 2006, Num 63, pp 33-53, issn 0553-8467, 21 p.Article

The Existential Quantifier, Composition and ContingencyMILLER, Kristie.Erkenntnis. 2010, Vol 73, Num 2, pp 211-235, issn 0165-0106, 25 p.Article

Minor seed oils. 18. Examination of twelve seed oils = Les huiles de graines mineures. 18. Analyse des huiles de douze végétauxBADAMI, R. C; THAKKAR, J. K.Fette, Seifen, Anstrichmittel. 1984, Vol 86, Num 4, pp 165-167, issn 0015-038XArticle

Phenotypic and genetic statistics of components of milk and two measures of somatic cell concentration = Statistiques phénotypiques et génétiques des constituants du lait et deux mesures de la concentration en cellules somatiquesMANFREDI, E. J; EVERETT, R. W; SEARLE, S. R et al.Journal of dairy science. 1984, Vol 67, Num 9, pp 2028-2033, issn 0022-0302Article

Surface waxes from grain, leaves, and husks of maize (Zea mays L.) = Les cires superficielles des grains, des feuilles et des téguments de maïs (Zea mays L.)BIANCHI, G; AVATO, P; SALAMINI, F et al.Cereal chemistry. 1984, Vol 61, Num 1, pp 45-47, issn 0009-0352Article

The inorganic bromide content of Dutch raw milk = La teneur en bromure inorganique du lait cru néerlandaisTUINSTRA, L. G. M. T; ROOS, A. H; VAN MAZIJK, R. J et al.Milchwissenschaft. 1984, Vol 39, Num 1, pp 27-28, issn 0026-3788Article

Base composition, speciation, and barcodingFORSDYKE, Donald R.Trends in ecology & evolution (Amsterdam). 2013, Vol 28, Num 2, pp 73-74, issn 0169-5347, 2 p.Article

Elemental composition determination based on MSnROJAS-CHERTO, Miguel; KASPER, Piotr T; WILLIGHAGEN, Egon L et al.Bioinformatics (Oxford. Print). 2011, Vol 27, Num 17, pp 2376-2383, issn 1367-4803, 8 p.Article

Undermining Motivations for UniversalismEFFINGHAM, Nikk.Noûs (Bloomington, Indiana). 2011, Vol 45, Num 4, pp 696-713, issn 0029-4624, 18 p.Article

Unrestricted composition and restricted quantificationKORMAN, Daniel Z.Philosophical studies. 2008, Vol 140, Num 3, pp 319-334, issn 0031-8116, 16 p.Article

Composition of free and hydrolyzable phenolic acids in the flours and hulls of ten legume species = Composition en acides phénoliques libres et hydrolysables des farines et des enveloppes de dix espèces de légumineusesSOSULSKI, F. W; DABROWSKI, K. J.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1984, Vol 32, Num 1, pp 131-133, issn 0021-8561Article

Selenium in foods purchased or produced in South Dakota = Teneur en sélénium des produits alimentaires produits ou commercialisés dans le Dakota du SudOLSON, O. E; PALMER, I. S.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 2, pp 446-452, issn 0022-1147Article

A quantitative study of biscuit microstructure = Etude quantitative de la microstructure des biscuitsBURT, D. J; FEARN, T.Stärke. 1983, Vol 35, Num 10, pp 351-354, issn 0038-9056Article

Hétérogénéité des données incluses dans les tables de composition des alimentsPERISSE, J.Alimentation et nutrition. 1983, Vol 9, Num 1, pp 14-17, issn 0251-1452Article

Higher composition laws II: On cubic analogues of Gauss compositionBHARGAVA, Manjul.Annals of mathematics. 2004, Vol 159, Num 2, pp 865-886, issn 0003-486X, 22 p.Article

Comparative study on the amino acids composition in three local Phaseolus vulgaris seeds varieties = Etude comparée de la composition en acides aminés de trois variétés locales de grains de Phaseolus vulgarisABD EL-SAMEI, M. H; LASZTITY, R.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1984, Vol 178, Num 1, pp 24-26, issn 0044-3026Article

Genetic and environmental control of potato glycoalkaloids = Contrôle génétique et par l'environnement des glycoalcaloïdes de pommes de terreSINDEN, S. L; SANFORD, L. L; WEBB, R. E et al.American potato journal. 1984, Vol 61, Num 3, pp 141-156, issn 0003-0589Article

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