Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Contaminación biológica")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 9147

  • Page / 366
Export

Selection :

  • and

Contamination microbienne de plats cuisinés à l'avance livrés au consommateur = Microbial contamination of ready cooked meals and delivered to the consumersVEIT, P; PORTET, R; BOIVINET, P et al.Sciences des aliments. 1985, Vol 5, pp 223-229, issn 0240-8813, h.s. 5Conference Paper

Refrigerated foods and use of hazard analysis and critical control point principles = Les produits réfrigérés et les applications des principes de l'analyse des risques et du contrôle des points critiquesCORLETT, D. A. JR.Food technology (Chicago). 1989, Vol 43, Num 2, pp 91-94, issn 0015-6639Conference Paper

The growth of potential food poisoning organisms on chicken and pork muscle surfaces = Croissance d'organismes potentiellement pathogènes à la surface des muscles de poulet et de porcMATTILA, T; FROST, A. J.Journal of applied bacteriology. 1988, Vol 65, Num 6, pp 455-461, issn 0021-8847Article

A numerical taxonomic study of proteolytic and lipolytic psychrotrophs isolated from caprine milk = Etude taxonomique numérique des psychrotrophes protéolytiques et lipolytiques isolées de lait de chèvreCOX, J. M; MAC RAE, I. C.Journal of applied bacteriology. 1989, Vol 66, Num 2, pp 137-152, issn 0021-8847Article

Cell surface charge characteristics and their relationship to bacterial attachment to meat surfaces = Les caractéristiques de la charge à la surface des cellules et corrélation avec la fixation des bactéries à la surface des viandesDICKSON, J. S; KOOHMARAIE, M.Applied and environmental microbiology (Print). 1989, Vol 55, Num 4, pp 832-836, issn 0099-2240Article

Effects of electrical stimulation and kidney-pelvic fat removal before chilling on microbial quality of beef tenderloins = Effet de la stimulation électrique et de l'élimination de la graisse au niveau pelvien, avant réfrigération, sur la qualité microbiologique du filet de boeufCONNIE GRIMES, E; JONES, W. R; HUFFMAN, D. I et al.Journal of food protection. 1988, Vol 51, Num 2, pp 113-116, issn 0362-028XArticle

Effect of ascorbic and isoascorbic acids on survival of Campylobacter jejuni in poultry meat = Effet des acides ascorbique et isoascorbique sur la résistance de Campylobacter jejuni dans la viande de volailleJUVEN, B. J; KANNER, J; WEISSLOWICZ, H et al.Journal of food protection. 1988, Vol 51, Num 6, pp 436-437, issn 0362-028XArticle

Characteristics of Spoilage-Associated Secondary Cucumber FermentationFRANCO, Wendy; PEREZ-DIAZ, Ilenys M; JOHANNINGSMEIER, Suzanne D et al.Applied and environmental microbiology (Print). 2012, Vol 78, Num 4, pp 1273-1284, issn 0099-2240, 12 p.Article

Bacterial penetration of chicken breast muscle = Pénétration des bactéries dans les muscles du blanc de pouletTHOMAS, C. J; O'ROURKE, R. D; MCMEEKIN, T. A et al.Food microbiology. 1987, Vol 4, Num 1, pp 87-95, issn 0740-0020Article

Chemical and fungal evaluation of graded sunflowerseed = Analyses chimique et microbiologique des graines de tournesol de différentes catégories de qualitéROBERTSON, J. A; ROBERTS, R. G; MORRISSON, W. H. III et al.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1987, Vol 64, Num 2, pp 224-228, issn 0003-021XArticle

Assessment of the microbiological quality of spices and herbs = Evaluation de la qualité microbiologique des épices et des aromatesPAFUMI, J.Journal of food protection. 1986, Vol 49, Num 12, pp 958-963, issn 0362-028XArticle

Rapid and quantitative detection of the microbial Spoilage of meat by fourier transform infrared spectroscopy and machine learningELLIS, David I; BROADHURST, David; KELL, Douglas B et al.Applied and environmental microbiology (Print). 2002, Vol 68, Num 6, pp 2822-2828, issn 0099-2240, 7 p.Article

Heat resistance of Talaromyces flavus and Neosartorya fischeri isolated from commercial fruit juices = Thermorésistance de Talaromyces flavus et Neosartorya fischeri isolés des jus de fruits commercialisésSCOTT, V. N; BERNARD, D. T.Journal of food protection. 1987, Vol 50, Num 1, pp 18-20, issn 0362-028XArticle

Feasibility of using catalase activity as an index of microbial loads on chicken surfaces = Faisabilité de l'utilisation de la mesure de l'activité de la catalase, comme indice de la charge microbienne à la surface de la viande de pouletWANG, G. I. J; FUNG, D. Y. C.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 6, pp 1442-1444, issn 0022-1147Article

Sécurité des aliments : facteurs d'émergence des dangers microbiens = Food safety: emergency factors of microbial dangersCARLIER, Vincent.Bulletin de l'Académie vétérinaire de France. 2002, Vol 155, Num 1-2, pp 11-18, issn 0001-4192, 8 p.Article

Controlling biological contamination in coatings manufacturing processesMACHEMER, W.Paintindia. 1996, Vol FEV, pp 15-16, issn 0556-4409, NSArticle

Trajectory of aerosol droplets from a sprayed bacterial suspensionLIGHTHART, B; SHAFFER, B. T; MARTHI, B et al.Applied and environmental microbiology (Print). 1991, Vol 57, Num 4, pp 1006-1012, issn 0099-2240Article

Recovery and serotype distribution of Listeria monocytogenes from broiler chickens in the Southeastern United States = Récupéraion et distribution des sérotypes de Listeria monocytogenes isolé de viande de poulet de chair, dans le sud-est des Etats-UnisBAILEY, J. S; FLETCHER, D. L; COX, N. A et al.Journal of food protection. 1989, Vol 52, Num 3, pp 148-150, issn 0362-028XArticle

L'adhésion des bactéries sur les surfacesGAUTHIER, Y; ISOARD, P.Industries alimentaires et agricoles. 1989, Vol 106, Num 1-2, pp 31-33, issn 0019-9311Article

Biochemical modification of fats by microorganisms : a preliminary survey = Les modifications biochimiques des corps gras causées par les microorganismes : étude préliminaireKORITALA, S; HESSELTINE, C. W; PRYDE, E. H et al.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1987, Vol 64, Num 4, pp 509-513, issn 0003-021XArticle

Development of two bruchid populations Bruchidius atrolineatus (PIC) and Callosobruchus maculatus (FAB.) infesting stored cowpea (Vigna unguiculata Walp) pods in Niger = Développement de deux populations de Bruchidae Bruchidus atrolineatus (PIC) et Callosobruchus maculatus (FAB.) contaminant les doliques (Vigna unguiculata Walp) stockées au NigerGERMAIN, J. F; MONGE, J. P; HUIGNARD, J et al.Journal of Stored Products Research. 1987, Vol 23, Num 3, pp 157-162, issn 0022-474XArticle

Egg production and development of Callosobruchus rhodesianus (PIC) and Callosobrochus maculatus (F.) (Coleoptera : Bruchidae) on several commodities at two different temperatures = Production d'oeufs et développement de Callosobrochus rhodesianus (PIC) et de Callosobruchus maculatus (F.) (Coleoptera : Bruchidae) sur quelques denrées alimentaires, à deux températures différentesGIGA, D. P; SMITH, R. H.Journal of Stored Products Research. 1987, Vol 23, Num 1, pp 9-15, issn 0022-474XArticle

Survival of viruses in «Prosciutto di Parma» (Parma Ham) = Taux de survie des virus dans du jambon de ParmeMCKERCHER, P. D; YEDLOUTSCHNIG, R. J; SCATOZZA, F et al.Canadian Institute of Food Science and Technology journal. 1987, Vol 20, Num 4, pp 267-272, issn 0315-5463Article

Role of the dog, fox, cat and human as carnivore vectors in the transmission of the sarcosporidia that affect sheep meat production = Rôle du chien, du renard, du chat et de l'homme dans la transmission des sarcosporidies qui affectent la production de viande de moutonFORD, G. E.Australian journal of agricultural research. 1986, Vol 37, Num 1, pp 79-88, issn 0004-9409Article

Potential sources of microbial contamination in unpasteurized apple ciderGARCIA, Luis; HENDERSON, John; FABRI, Martha et al.Journal of food protection. 2006, Vol 69, Num 1, pp 137-144, issn 0362-028X, 8 p.Article

  • Page / 366