Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Contaminación química")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 4891

  • Page / 196
Export

Selection :

  • and

Determinazione del tetracloroetene nell'olio extravergine di oliva mediante transesterificazione e iniezione diretta = Dosage, par transestérification et par injection directe, du tétrachloréthylène dans l'huile d'olive extra-vierge = Determination of tetrachloroethylene in extravirgin olive oils by means of transesterification and direct injectionCOSSA, G; TROVA, C; GANDOLFO, G et al.Rivista Italiana delle Sostanze Grasse. 1988, Vol 65, Num 6, pp 447-449, issn 0035-6808Article

Level of Chemical and Microbiological Contaminations in Chili Bo (Paste)AQILAH MOHD ZAINI, Nurul; HAZEERA HARITH, Hanis; TAIWO OLUSESAN, Akanbi et al.Journal of food protection. 2010, Vol 73, Num 3, pp 541-546, issn 0362-028X, 6 p.Article

Umweltkontaminanten in Hopfen = Environmental contaminants in hopsSCHMIDT, R; ANDEREGG, P; BIENDL, M et al.Monatsschrift für Brauwissenschaft. 2003, Vol 56, Num 5-6, pp 93-98, issn 0723-1520, 4 p.Article

Cadmium content of human milk = La teneur en cadmium du lait de femmeMULLER, C.Trace elements in medicine. 1987, Vol 4, Num 1, pp 4-7, issn 0174-7371Article

Ricerca di residui clororganici negli oli vegetali con particolare riferimento all'olio d'oliva = Détection des résidus organochlorés dans les huiles végétales avec référence particulière à l'huile d'olive = Research of organochlorinated pesticides residues in vegetable oils with special reference to olive oilMORCHIO, G; DE ANDREIS, R.Rivista Italiana delle Sostanze Grasse. 1989, Vol 66, Num 8, pp 453-470, issn 0035-6808Article

La sécurité alimentaire au niveau contamination chimique par les materiaux au contact et son contexte législatif européenSIMONEAU, Catherine.Industries alimentaires et agricoles. 2003, Vol 120, Num 12, pp 23-25, issn 0019-9311, 3 p.Article

Determination of acrylamide in sugar by capillary GLC with alkali flame-ionization detection = Dosage de l'acrylamide dans le sucre, par chromatographie gaz-liquide en capillaire, à détection d'ionisation de flamme alcalineTEKEL, J; FARKAS, P; KOVAC, M et al.Food additives and contaminants. 1989, Vol 6, Num 3, pp 377-381, issn 0265-203XArticle

Metabolism of metsulfuron methyl in wheat and barley = Métabolisme du méthylmetsulfurone dans le blé et l'orgeANDERSON, J. J; PRIESTER, T. M; SHALABY, L. M et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1989, Vol 37, Num 5, pp 1429-1434, issn 0021-8561Article

Uber die Bindungsformen von Schwermetallen in Getreide und Getreideprodukten = Les modes de fixation des métaux lourds dans les céréales et les produits à base de céréales = Binding species of heavy metals in cereal and cereal productsBRUGGEMANN, J; OCKER, H. D.Getreide, Mehl und Brot (1972). 1988, Vol 42, Num 4, pp 108-112, issn 0367-4177Article

Determination of amprolium in egg yolk and muscle tissue (chicken) by HPLC with post-column reaction and fluorometric detection, using on-line sample clean-up and pre-concentration steps = Dosage de l'amprolium dans le jaune d'oeuf et les tissus musculaires (poulet) par CLHP à réaction post-colonne et détection fluorimétrique, en utilisant des étapes en ligne de purification et de pré-concentration de l'échantillonVAN LEEUWEN, W; VAN GEND, H. W.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1988, Vol 186, Num 6, pp 500-504, issn 0044-3026Article

Transfer of antibiotics between the udder quarters of dairy cows treated for clinical mastitis = Transfert des antibiotiques d'un quartier de la mamelle à un autre chez des vaches laitières traitées pour une mammite cliniqueLEONARD, C; HUNTER, A. C; FENLON, D. R et al.Journal of the Society of Dairy Technology. 1988, Vol 41, Num 1, pp 8-9, issn 0037-9840Article

Lead content of wine - Toxicological aspects = La teneur en plomb des vins. Aspects toxicologiquesECKART, R; BERTRAM, H. P.Trace elements in medicine. 1987, Vol 4, Num 1, pp 1-3, issn 0174-7371Article

Liquid chromatographic determination of melamine in beverages = Dosage, par chromatographie liquide, de la mélamine dans les boissonsISHIWATA, H; INOUE, T; YAMAZAKI, T et al.Journal - Association of official analytical chemists. 1987, Vol 70, Num 3, pp 457-460, issn 0004-5756Article

Migration of contaminants from milk tubes and teat liners = La migration de matières contaminantes à partir des tubes à lait et de manchons trayeursRUUSKA, R. M; KORKEALA, H; LIUKKONEN-LILJA, H et al.Journal of food protection. 1987, Vol 50, Num 4, pp 316-320, issn 0362-028XArticle

Presenza di metalli pesanti in prodotti alimentari conservati = Présence de métaux lourds dans les conserves alimentaires = Presence of heavy metals in preserved foodsALDINI, R; BIGLIARDI, D; ZANOTTI, A et al.Rivista Italiana delle Sostanze Grasse. 1987, Vol 64, Num 2, pp 49-52, issn 0035-6808Article

Diflubenzuron surface residues in Florida citrus = Résidus de diflubenzuron à la surface des agrumes de FlorideNIGG, H. N; CANNIZZARO, R. D; STAMPER, J. H et al.Bulletin of environmental contamination and toxicology. 1986, Vol 36, Num 6, pp 833-838, issn 0007-4861Article

Untersuchungen über die Durchlässigkeit von Kronkorken und PET-Flaschen für organische Substanzen anhand eines Naphthalinmodells = Study about the permeability of crown corks and PET bottles in terms of organic matter based on a naphthalene modelMÖLLER-HERGT, G; SCHORN, R; WATERKAMP, H.-J et al.Monatsschrift für Brauwissenschaft. 2003, Vol 56, Num 5-6, pp 90-92, issn 0723-1520, 3 p.Article

Percentages of total arsenic represented by arsenobetaine levels of manufactured seafood productsVELEZ, D; YBANEZ, N; MONTORO, R et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1995, Vol 43, Num 5, pp 1289-1294, issn 0021-8561Article

Limited survey of residual tetracyclines in tissues collected from diseased animals in Aichi Prefecture, JapanOKA, H; IKAI, Y; KAWAMURA, N et al.Journal - Association of official analytical chemists. 1991, Vol 74, Num 6, pp 894-896, issn 0004-5756Article

Determination of residual bromopropylate and coumaphos in honey and honeycomb by capillary gas chromatography = Dosage, par chromatographie gazeuse en capillaire, des résidus de bromopropylate et de coumaphos dans le miel et les rayons de mielVAN RILLAER, W; BEERNAERT, H.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1989, Vol 188, Num 2, pp 135-137, issn 0044-3026Article

Survey of canned food storage in the home = Enquête sur le stockage des conserves chez les consommateursSMART, G. A; SHERLOCK, J. C.Food additives and contaminants. 1989, Vol 6, Num 1, pp 125-131, issn 0265-203XArticle

Früherkennung von Umweltchemikalien in Lebensmittel anhand spezifischer Stoffkriterien = Identification précoce, dans les produits alimentaires, au moyen de substances spécifiques, des composés chimiques issus de l'environnement = Early detection of environmental chemicals in food by means of specific substance criteriaMUCKE, W; VOIGT, K; BENZ, J et al.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1989, Vol 189, Num 2, pp 99-102, issn 0044-3026Conference Paper

Einsatz von 1,4-Dichlorbenzol gegen Varroatose : Rückstandsanalysen an Wachs und Honig = Utilisation de dichloro-1,4-benzol contre la varroatose : analyse des résidus dans la cire et le miel = Treatment of varroa infection in bees with 1,4-dichlorobenzene : analysis of residues in wax and honeyBINDER, H; KRAINER, W; BRETSCHKO, J et al.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1988, Vol 186, Num 3, pp 223-224, issn 0044-3026Article

Aluminium levels in food-simulating solvents and various foods cooked in aluminium pans = Taux d'aluminium dans des solvants simulant des produits alimentaires et dans différents produits alimentaires cuits dans des récipients en aluminiumINOUE, T; ISHIWATA, H; YOSHIHIRA, K et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1988, Vol 36, Num 3, pp 599-601, issn 0021-8561Article

Teneur en arsenic des denrées animales. Cas des foies de volailles = Arsenic content of animal food products : poultry liversCUMONT, G; SCHNITZER, G; TESTU, C et al.Médecine et nutrition. 1988, Vol 24, Num 1, pp 31-35, issn 0398-7604Article

  • Page / 196