Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

au.\*:("DALLA TORRE M")

Results 1 to 4 of 4

  • Page / 1
Export

Selection :

  • and

ZUR ANTIMIKROBIELLEN BEHANDLUNG PHARMAZEUTISCHER AUSGANSSTOFFE. = TRAITEMENT ANTIMICROBIEN DES MATIERES PREMIERES PHARMACEUTIQUESBUHLMANN X; JAKEL D; BOUSKA T et al.1977; PHARM. INDUSTR.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 39; NO 8; PP. 815-818; ABS. ANGL.; BIBL. 21 REF.Article

L'ASSOCIAZIONE IDROCLOROTIAZIDE/AMILORIDE-ALPHA METILDOPA NEL TRATTAMENTO DELL' IPERTENSIONE ARTERIOSA: VALUTAZIONE CLINICA DI UNO STUDIO POLICENTRICO = L'ASSOCIATION HYDROCHLOROTHIAZIDE-AMILORIDE-ALPHA METHYL DOPA DANS LE TRAITEMENT DE L'HYPERTENSION ARTERIELLE. EVALUATION CLINIQUE, ETUDE DANS PLUSIEURS CENTRESMASACCI E; MONTEMARTINI C; BOBBA P et al.1979; MINERVA CARDIOANGIOL.; ITA; DA. 1979; VOL. 27; NO 12; PP. 801-806; ABS. ENG; BIBL. 6 REF.Article

Analytical methods for the determination of the geographic origin of Emmentaler cheese. Main framework of the project; chemical, biochemical, microbiological, colour and sensory analyses = Méthodes analytiques pour la détermination de l'origine géographique de fromage Emmental. Trame principale du projet; analyses chimiques, biochimiques, microbiologiques, analyse de la couleur et analyse sensoriellePILLONEL, L; BADERTSCHER, R; BÜTIKOFER, U et al.European food research & technology (Print). 2002, Vol 215, Num 3, pp 260-267, issn 1438-2377Article

Reifungsverlauf von in Folien verpacktem Emmentaler Käse mit und ohne Zusatz von Lactobacillus casei subsp. casei. I. Mikrobiologische, Chemische, Rheologische und Sensorische Untersuchungen = Ripening of Emmental cheese wrapped in foil with and without addition of Lactobacillus casei subsp. casei. I. Microbial, chemical, rheological and sensorial investigationsBACHMANN, H. P; BÜTIKOFER, U; SIEBER, R et al.Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. 1997, Vol 30, Num 4, pp 417-428, issn 0023-6438Article

  • Page / 1