Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

au.\*:("DE VILDER J")

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 9 of 9

  • Page / 1
Export

Selection :

  • and

PROPRIETES PHYSIQUES DE LA POUDRE DE LAIT ENTIER FABRIQUEE SELON LA METHODE DE SECHAGE A DOUBLE EFFETDE VILDER J.1980; LAIT; ISSN 0023-7302; FRA; DA. 1980; VOL. 60; NO 599-600; PP. 561-573; ABS. ENG; BIBL. 12 REF.Article

THE CONTINUOUS MEASUREMENT OF THE VISCOSITY OF THE CONCENTRATE DURING THE PRODUCTION OF MILK POWDER = MESURE EN CONTINU DE LA VISCOSITE DU CONCENTRAT DURANT LA FABRICATION DU LAIT EN POUDREDE VILDER J; MOERMANS R.1983; MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1983; VOL. 38; NO 8; PP. 449-452; ABS. GER; BIBL. 5 REF.; 4 FIG./1 TABL.Article

ALTERATIONS EN COURS DE CONSERVATION DES CARACTERISTIQUES DU LAIT EN POUDREDE VILDER J.1982; REV. AGRIC.; ISSN 0035-1296; BEL; DA. 1982; VOL. 35; NO 2; PP. 2051-2064; ABS. ENG; BIBL. 15 REF.Article

LA CLASSIFICATION DES POUDRES DE LAIT ECREME EN FONCTION DES TRAITEMENTS THERMIQUES APPLIQUES. I. INFLUENCE DE LA COMPOSITION DES PROTEINES DU LAIT CRU.DE VILDER J.1976; REV. AGRIC.; BELG.; DA. 1976; VOL. 29; NO 4; PP. 877-886; ABS. ANGL.; BIBL. 14 REF.Article

LA CLASSIFICATION DES POUDRES DE LAIT ECREME EN FONCTION DES TRAITEMENTS THERMIQUES APPLIQUES. II. INFLUENCE DES TRAITEMENTS THERMIQUES AU COURS DE LA FABRICATION.DE VILDER J; MARTENS R.1976; REV. AGRIC.; BELG.; DA. 1976; VOL. 29; NO 4; PP. 887-900; ABS. ANGL.; BIBL. 14 REF.Article

Personality of patients with Sudeck's atrophy following tibial fractureDE VILDER, J.Acta orthopaedica belgica. 1991, Vol 58, pp 252-257, issn 0001-6462, SUP1Conference Paper

THE INFLUENCE OF THE DRY MATTER CONTENT, THE HOMOGENIZATION AND THE HEATING OF CONCENTRATE ON PHYSICAL CHARACTERISTICS OF WHOLE MILK POWDERDE VILDER J; MARTENS R; NAUDTS M et al.1979; MILCHWISSENSCHAFT; DEU; DA. 1979; VOL. 34; NO 2; PP. 78-84; ABS. GER; BIBL. 18 REF.Article

INFLUENCE OF PROCESS VARIABLES ON SOME WHOLE MILK POWDER CHARACTERISTICS.DE VILDER J; MARTENS R; NAUDTS M et al.1976; MILCHWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 31; NO 7; PP. 396-401; ABS. ALLEM.; BIBL. 13 REF.Article

Evaluation of the raw material for UHT milk by determining the degree of protein breakdown through HPLC = Evaluation de la matière première lait destinée au traitement UHT par détermination, par CLHP, du degré de dénaturation des protéinesMOTTAR, J; VAN RENTERGHEM, R; DE VILDER, J et al.Milchwissenschaft. 1985, Vol 40, Num 12, pp 717-721, issn 0026-3788Article

  • Page / 1