Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("DEBONING")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 182

  • Page / 8
Export

Selection :

  • and

FURTHER STUDIES ON THE COMPOSITION OF COMMERCIALLY PREPARED MECHANICALLY DEBONED POULTRY MEAT = NOUVELLES ETUDES DE LA COMPOSITION DE LA VIANDE DE VOLAILLE DESOSSEE MECANIQUEMENT ET COMMERCIALISEEHAMM D; YOUNG LL.1983; POULTRY SCIENCE; ISSN 0032-5791; USA; DA. 1983; VOL. 62; NO 9; PP. 1810-1815; BIBL. 12 REF.; 4 TABL.Article

THE EFFECT OF HOT-BONING ON GLYCOLYSIS IN BEEF MUSCLE.TARRANT PV.1977; J. SCI. FOOD AGRIC.; G.B.; DA. 1977; VOL. 28; NO 10; PP. 927-930; BIBL. 7 REF.Article

SYMPOSIUM: PROPERTIES, PROBLEMS, AND UTILIZATION OF MECHANICALLY-DEBONED MUSCLE TISSUE.1976; FOOD TECHNOL.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 30; NO 9; PP. 35-70 (21P.); BIBL. DISSEM.Article

UTILIZATION OF HOT BONING AND ELECTRICAL STIMULATION TO INCREASE MEAT QUALITY AND PROCESSING = UTILISATION DU DESOSSAGE A CHAUD ET DE LA STIMULATION ELECTRIQUE POUR L'AMELIORATION DE LA TECHNOLOGIE ET DE LA QUALITE DES VIANDES1983; FOOD TECHNOLOGY (CHICAGO); ISSN 0015-6639; USA; DA. 1983; VOL. 37; NO 5; PP. 57-104; 33 P.Conference Paper

HOT-BONINGWILLIAMS SC.1978; FOOD TECHNOL. AUSTRAL.; AUS; DA. 1978; VOL. 30; NO 12; PP. 495-497; BIBL. 2 REF.Article

MASCHINELLE FLEISCH-KNOCHEN-SEPARATION, TECHNOLOGIE UND ANFORDERUNGEN = SEPARATION A LA MACHINE DE LA VIANDE ET DES OS, TECHNOLOGIE ET EXIGENCESANHALT G.1980; ARCH. LEBENSMITTEL-HYG.; DEU; DA. 1980; VOL. 31; NO 1; PP. 12-16; ABS. ENGArticle

Bacterial populations associated with meat from the deboning room of a high throughput red meat abattoirNEL, S; LUES, J. F. R; BUYS, E. M et al.Meat science. 2004, Vol 66, Num 3, pp 667-674, issn 0309-1740, 8 p.Article

Chemical and physical characteristics of beef chuck muscles : effect of electrical stimulation, hot boning and high temperature conditioning = Caractéristiques chimiques et physiques des muscles de paleron de boeuf : effets de la stimulation électrique, du désossage à chaud et d'un maintien à des températures élevéesCECCHI, L. A; HUFFMAN, D. L; EGBERT, W. R et al.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 2, pp 411-420, issn 0022-1147, 6 p.Article

Sensory properties of hot-deboned ostrich (Struthio camelus var. domesticus) Muscularis gastrocnemius, pars internaHOFFMAN, L. C; BOTHA, Suné St. C; BRITZ, T. J et al.Meat science. 2006, Vol 72, Num 4, pp 734-740, issn 0309-1740, 7 p.Article

DER EFFEKT EINER ENTGRAETUNGSMETHODE AUF DIE EMULGIERFAEHIGKEIT VON MUSKELFLEISCH AUS "ABFALLFISCHEN". = EFFET DE LA TECHNIQUE D'ELIMINATION DES ARETES SUR LES PROPRIETES EMULSIFIANTES DE LA CHAIR DE POISSONS NON COMMERCIALISABLESGHOSH SK; GHADI SV; LEWIS NF et al.1977; FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 57; NO 12; PP. 2245-2246; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 10 REF.Article

VERFAHREN ZUM MACHWEIS VON KNOCHENSUBSTANZ IN GEWEBE GEMENGEN UND BEWERTUNG VON KNOCHENGEHALTEN IN MASCHINELL UND MANUELL GEWONNENEM RESTFLEISCH. = PROCEDES DE MISE EN EVIDENCE DE SUBSTANCE OSSEUSE DANS DES MELANGES DE TISSUS ET DOSAGE D'OS DANS DE LA VIANDE DESOSSEE MECANIQUEMENT OU MANUELLEMENTANHALT G; WENZEL S.1977; ARCH. LEBENSMITTEL-HYG.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 28; NO 5; PP. 161-166; ABS. ANGL.; BIBL. 57 REF.Article

ALGUMAS OBSERVACOES SOBRE NOVA TECNICA DE UTILIZACAO DO PESCADO. = QUELQUES OBSERVATIONS RELATIVES A UNE NOUVELLE TECHNIQUE D'UTILISATION DU POISSONDE MORAIS C.1976; BOL. INST. TECNOL. ALIM.; BRAS.; DA. 1976; NO 48; PP. 53-63; ABS. ANGL.; BIBL. 5 REF.Article

Technical note : effect of hot and cold boning of spent hens on carcass components and functional properties of the frozen meat = Note technique: effets du désossage à chaud et à froid des carcasses de poules de réforme sur leur composition et sur les propriétés fonctionnelles des viandes congeléesKONDAIAH, N; PANDA, B.International journal of food science & technology. 1987, Vol 22, Num 4, pp 413-416, issn 0950-5423Article

Effects of beef carcass electrical stimulation and hot boning on display color of unfrozen vacuum packaged steaks = Effets de la stimulation électrique et du désossage à chaud des carcasses de boeuf sur les pertes de couleur des steaks non-surgelés emballés sous videCLAUS, J. R; KROPF, D. H; HUNT, M. C et al.Journal of food science. 1985, Vol 50, Num 4, pp 881-883, issn 0022-1147Article

POST-MORTEM CHANGES IN MUSCLE WITH REGARD TO PROCESSING OF HOT-BONED BEEF. = MODIFICATIONS DU MUSCLE POST MORTEM EN CONSIDERANT LE DESOSSAGE A CHAUD DE LA VIANDE DE BOEUFHAMM R.1982; ACTA ALIMENTARIA POLONICA; ISSN 0137-1495; POL; DA. 1982; VOL. 8; NO 3-4; PP. 235-254; ABS. POL; BIBL. 102 REF.; 10 FIG.Article

Functional properties of pre-rigor pork : hot vs cold processing of cooked shoulders and hams = Propriétés fonctionnelles de la viande de porc pre-rigor. Comparaison du traitement à chaud et à froid des jambons et des épaules cuitesVAN LAACK, R. L. J. M; SMULDERS, F. J. M; VAN ROON, P. S et al.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 2, pp 307-310, issn 0022-1147Article

Influence of two levels of hygiene on the microbiological condition of veal as a product of two slaughtering/processing sequences = Influence de deux niveaux d'hygiène sur la qualité microbiologique de la viande de veau résultant de deux séquences d'abattage et de traitementSMULDERS, F. J. M; WOOLTHUIS, C. H. J.Journal of food protection. 1983, Vol 46, Num 12, pp 1032-1035, issn 0362-028XArticle

Effects of chilling method on the sensory, chemical and cooking characteristics of ground beef patties = Effet de la méthode de réfrigération sur les propriétés chimiques et organoleptiques et sur les caractéristiques de cuisson des pâtés de viande de boeufABU-BAKAR, A; REAGAN, J. O; VAUGHTERS, H. M et al.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 6, pp 1618-1641, issn 0022-1147, 4 p.Article

Effects of hot boning and various levels of salt and phosphate on microbial, TBA, and pH values of preblended pork during cooler storage = Effets du désossage à chaud et de différentes teneurs en sel et en phosphate sur la microflore, l'indice TBA et le pH des pré-mélanges de viande de porc en cours de stockage frigorifiqueCHOI, Y. I; KASTNER, C. L; KROPF, D. H et al.Journal of food protection. 1987, Vol 50, Num 12, pp 1037-1043, issn 0362-028XArticle

Restructured beef steaks from hot-boned and cold-boned carcasses = Les steaks reconstitués de boeuf obtenus à partir de carcasses désossées à chaud ou à froidHUFFMAN, D. L; MCCAFFERTY, D. M; CORDRAY, J. C et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 1, pp 164-167, issn 0022-1147Article

COMPARISON OF COMMERCIAL PROCESSING METHOD VS HOT-DEBONING OF FRESH BROILERS ON NUTRIENT CONTENT OF BREAST MEAT = COMPARAISON DES EFFETS DES METHODES INDUSTRIELLES DE TRAITEMENT ET DU DESOSSAGE A CHAUD DES CARCASSES FRAICHES DE POULET SUR LA TENEUR EN NUTRIMENTS DU BLANCANG CYW; HAMM D.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 5; PP. 1543-1565; 3 P.; BIBL. 15 REF.; 2 TABL.Article

EFFECTS OF BEEF CARCASS ELECTRICAL STIMULATION, HOT BONING, AND AGING ON UNFROZEN AND FROZEN LONGISSIMUS DORSI AND SEMIMEMBRANOSUS STEAKS = EFFETS DE LA STIMULATION ELECTRIQUE DES CARCASSES DE BOEUF, DU DESOSSAGE A CHAUD ET DE LA MATURATION SUR LES STEAKS DE MUSCLES LONGISSIMUS DORSI ET SEMIMEMBRANOSUS SURGELES OU NON-SURGELESBOWLES AXE JE; KASTNER CL; DIKEMAN ME et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 2; PP. 332-336; BIBL. 23 REF.; 4 FIG./3 TABL.Article

A RESEARCH NOTE. NUCLEIC ACID, PURINE AND PROXIMATE ANALYSES OF MECHANICALLY SEPARATED BEEF AND VEAL = NOTE DE RECHERCHE. ANALYSE DE LA COMPOSITION GLOBALE ET DES TENEURS EN ACIDES NUCLEIQUES ET EN PURINE DES VIANDES DE BOEUF ET DE VEAU DESOSSEES MECANIQUEMENTSAVAIANO DA; SALATI LM; ROSAMOND WD et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 4; PP. 1356-1357; BIBL. 12 REF.; 2 TABL.Article

EVALUATION OF FOUR PURINE COMPOUNDS IN POULTRY PRODUCTSYOUNG LL.1980; J. FOOD SCI.; USA; DA. 1980; VOL. 45; NO 4; PP. 1064-1067; 3 P.; BIBL. 11 REF.Article

EVALUATION OF VARIOUS MIXING STRESSES ON STORAGE STABILITY (TBA) AND COLOR OF MECHANICALLY DEBONED TURKEY MEAT.UEBERSAX MA; DAWSON LE; UEBERSAX KL et al.1978; POULTRY SCI.; USA; DA. 1978; VOL. 57; NO 4; PP. 924-929; BIBL. 13 REF.Article

  • Page / 8