kw.\*:("DEFAUT FLAVEUR")
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OFF-ODOUR IN NIGERIAN RICE. PART 2 : FIELD AND EXTENSION STUDIES = ODEUR INDESIRABLE DU RIZ NIGERIEN. 2EME PARTIE. ETUDE DE LA TECHNIQUE CULTURALE ET DES TRAITEMENTSCLARKE PA; PARRY JL; RICE JK et al.1982; TROPICAL SCIENCE; ISSN 0041-3291; GBR; DA. 1982; VOL. 24; NO 3; PP. 165-172; ABS. FRE/SPA; BIBL. 8 REF.; 1 TABL.Article
TRIMETHYLARSINE: AN IMPORTANT OFF-FLAVOUR COMPONENT IN SOME PRAWN SPECIES = LA TRIMETHYLARSINE : UN IMPORTANT COMPOSE DES ODEURS INDESIRABLES DANS QUELQUES ESPECES DE CREVETTESWHITFIELD FB; JFREEMAN DJ; JSHAW KJ et al.1983; CHEMISTRY AND INDUSTRY (LONDON); ISSN 0009-3068; GBR; DA. 1983; NO 20; PP. 786-787; BIBL. 16 REF.; 1 TABL.Article
EFFECT OF REDUCING THE BLOCK SIZE ON THE FLAVOUR OF CHEDDAR CHEESE = EFFET DE LA REDUCTION DE LA DIMENSION DES BLOCS SUR LA FLAVEUR DU FROMAGE CHEDDARMANNING DJ; RIDOUT EA; PRICE JC et al.1983; JOURNAL OF DAIRY RESEARCH; ISSN 0022-0299; GBR; DA. 1983; VOL. 50; NO 4; PP. 527-534; BIBL. 6 REF.; 5 FIG./5 TABL.Article
THE FLAVOUR OF MILK = LA FLAVEUR DU LAITPRICE JC; MANNING DJ.1983; PERFUMER & FLAVORIST; ISSN 0272-2666; USA; DA. 1983; VOL. 8; NO 2; PP. 50-58; BIBL. 46 REF.; 2 TABL.Article
INFLUENCE OF GROWTH OF COLIFORMS ON FLAVOR ACCEPTABILITY OF COMMERCIALLY PROCESSED MILK SAMPLES = INFLUENCE DE LA CROISSANCE DES COLIFORMES SUR L'ACCEPTABILITE DE LA FLAVEUR DES ECHANTILLONS DE LAIT TRANSFORME COMMERCIALISELEDFORD RA; SENYK GF; SHIPE WF et al.1983; JOURNAL OF DAIRY SCIENCE; ISSN 0022-0302; USA; DA. 1983; VOL. 66; NO 8; PP. 1611-1615; BIBL. 18 REF.; 5 TABL.Article
RECENT ADVANCES IN THE CHEMISTRY OF ICED FISH SPOILAGE = PROGRES RECENTS DES CONNAISSANCES RELATIVES A LA CHIMIE DE L'ALTERATION DU POISSON CONSERVE DANS LA GLACELISTON J.1982; CHEMISTRY AND BIOCHEMISTRY OF MARINE FOODS PRODUCTS; USA; WESTPORT : AVI PUBLISHING COMPANY; DA. 1982; PP. 27-37; BIBL. 25 REF.; ISBN 0-87055-408-5Book Chapter
DETERIORATION MECHANSIM OF LEMON FLAVOR. 2. FORMATION MECHANISM OF OFF-ODOR SUBSTANCES ARISING FROM CITRAL = LES MECANISMES DE DETERIORATION DE LA FLAVEUR DU CITRON. 2. MECANISMES DE FORMATION DE DEFAUTS DE FLAVEUR DERIVES DU CITRALKIMURA K; NISHIMURA H; IWATA I et al.1983; JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY; ISSN 0021-8561; USA; DA. 1983; VOL. 31; NO 4; PP. 801-804; BIBL. 15 REF.; 4 FIG./1 TABL.Article
EFFECT OF SALTING TREATMENT ON THE FLAVOUR OF STAVRIDA AND MULLET FISH = EFFET DU SALAGE SUR LA FLAVEUR DES POISSONS STAVRIDA ET MUGESFAHMY AA; SOLIMAN MM; OSMAN F et al.1983; AGRICULTURAL AND BIOLOGICAL CHEMISTRY; ISSN 0002-1369; JPN; DA. 1983; VOL. 47; NO 1; PP. 111-113; BIBL. 7 REF.; 2 TABL.Article
INVESTIGATION OF 1-DECYNE FORMATION IN COTTONSEED OIL FRIED FOODS = ANALYSE DE LA FORMATION DE 1-DECYNE DANS LES PRODUITS FRITS DANS L'HUILE DE COTONFAN LL; TANG JY; WOHLMAN A et al.1983; JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS' SOCIETY; ISSN 0003-021X; USA; DA. 1983; VOL. 60; NO 6; PP. 1115-1119; BIBL. 14 REF.; 8 FIG.Conference Paper
MICROFLORA, SENSORY AND EXSUDATE CHANGES OF VACUUM- OR NITROGEN-PACKED VEAL CHUCKS UNDER DIFFERENT STORAGE CONDITIONS = MODIFICATIONS DE LA MICROFLORE, DES PROPRIETES ORGANOLEPTIQUES ET DE L'EXSUDAT DES MORCEAUX DE VIANDE DE VEAU, EMBALLES SOUS VIDE OU SOUS AZOTE ET PLACES DANS DIFFERENTES CONDITIONS DE STOCKAGELEE BH; SIMARD RE; LALEYE LC et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 5; PP. 1537-1563; 7 P.; BIBL. 46 REF.; 8 TABL.Article
SENZORICKE ZMENY V MLECE VLIVEM LIPOLYZY. = MODIFICATIONS, CAUSEES PAR LA LIPOLYSE, DE LA QUALITE SENSORIELLE DU LAITCERNA E.1983; MLEKARSKE LISTY.; ISSN 0139-6986; CSK; DA. 1983; VOL. 9; NO 2; PP. 38-41; ABS. ENG/RUS; 5 TABL.Article
BITTER COMPOUNDS FROM CHEDDAR CHEESE. = COMPOSES AMERS DU FROMAGE CHEDDAREDWARDS J; KOSIKOWSKI FV.1983; JOURNAL OF DAIRY SCIENCE.; ISSN 0022-0302; USA; DA. 1983; VOL. 66; NO 4; PP. 727-734; BIBL. 20 REF.; 4 FIG./3 TABL.Article
STEPWISE DISCRIMINANT ANALYSIS OF FREE FATTY ACID PROFILES FOR IDENTIFYING SOURCES OF LIPOLYTIC ENZYMES IN RANCID BUTTER = IDENTIFICATION, PAR ANALYSE DISCRIMINANTE A GRADATION, DU PROFIL EN ACIDES GRAS LIBRES POUR L'IDENTIFICATION DES SOURCES D'ENZYMES LIPOLYTIQUES DANS LE BEURRE RANCEWOOD AH; LINDSAY RC.1983; JOURNAL OF DAIRY SCIENCE; ISSN 0022-0302; USA; DA. 1983; VOL. 66; NO 10; PP. 2070-2075; BIBL. 17 REF.; 2 FIG./5 TABL.Article
TYPES OF OFF-FLAVOUR. = TYPES DE DEFAUTS DE FLAVEUR.BURTON H.1983; JOURNAL OF THE SOCIETY OF DAIRY TECHNOLOGY.; ISSN 0037-9840; GBR; DA. 1983; VOL. 36; NO 1; PP. 1-3; BIBL. 7 REF.; 2 TABL.Conference Paper
EFFECTS OF CHLORIDE SALT, METHOD OF MANUFACTURING AND FROZEN STORAGE ON SENSORY PROPERTIES OF RESTRUCTURED PORK ROASTS. = EFFETS DES CHLORURES, DE LA METHODE DE PREPARATION ET DU STOCKAGE FRIGORIFIQUE SUR LES PROPRIETES ORGANOLEPTIQUES DES ROTIS DE PORC RECONSTITUES.HAND LW; TERRELL RN; SMITH GC et al.1982; JOURNAL OF FOOD SCIENCE.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1982; VOL. 47; NO 6; PP. 1771-1772; BIBL. 18 REF.; 2 TABL.Article
LIBERATION OF STALING ALDEHYDES DURING STORAGE OF BEER = LIBERATION, LORS DU STOCKAGE DE LA BIERE, DES ALDEHYDES RESPONSABLES DU GOUT D'EVENTEBARKER RL; GRACEY DEF; IRWIN AJ et al.1983; JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING; ISSN 0368-2587; GBR; DA. 1983; VOL. 89; NO 6; PP. 411-415; BIBL. 28 REF.; 4 FIG./5 TABL.Article
RETAIL DAIRY FOODS QUALITY - AN ASSESSMENT OF THE INCIDENCE OF OFF-FLAVORS IN CALIFORNIA MILK = QUALITE DES PRODUITS LAITIERS VENDUS AU DETAIL - EVALUATION DE LA FREQUENCE DES DEFAUTS DE FLAVEUR DU LAIT EN CALIFORNIEREIF GD; FRANKE AA; BRUHN JC et al.1983; DAIRY AND FOOD SANITATION; ISSN 514691; USA; DA. 1983; VOL. 3; NO 2; PP. 44-46; BIBL. 9 REF.; 2 TABL.Article
THE INVOLVEMENT OF TRIMETHYLAMINE OXIDE IN FISH MEAL IN THE PRODUCTION OF EGG TAINT. = L'IMPLICATION DE L'OXYDE DE TRIMETHYLAMINE DE LA FARINE DE POISSON DANS LA PRODUCTION D'OEUFS A GOUT ALTEREPEARSON AW; GREENWOOD NM; BUTLER EJ et al.1983; ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY.; ISSN 0377-8401; NLD; DA. 1983; VOL. 8; NO 2; PP. 119-127; BIBL. 25 REF.; 3 FIG./1 TABL.Article
EINFLUSS VON ANTIOXYDANTIEN AUF DIE STABILITAET MASCHINELL GEWONNENEN UND GEFRORENEN GEFLUEGELFLEISCHES = INFLUENCE DES ANTIOXYDANTS SUR LA STABILITE DE LA VIANDE DE VOLAILLE DESOSSEE MECANIQUEMENT ET SURGELEEPIKUL J; NIEWIAROWICZ A; KIJOWSKI J et al.1983; FLEISCHWIRTSCHAFT; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1983; VOL. 63; NO 5; PP. 960-964; ABS. ENG; BIBL. 26 REF.; 11 FIG./6 TABL.Article
ADSORPTION OF OFF-FLAVOR COMPOUNDS ONTO SOY PROTEIN : A THERMODYNAMIC STUDY = ADSORPTION SUR PROTEINE DE SOJA DE COMPOSES PROVOQUANT DES FLAVEURS DESAGREABLES : ETUDE THERMODYNAMIQUEASPELUND TG; WILSON LA.1983; JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY; ISSN 0021-8561; USA; DA. 1983; VOL. 31; NO 3; PP. 539-545; BIBL. 35 REF.Article
RELATIONSHIPS OF SENSORY CHARACTERISTICS AND GAS CHROMATOGRAPHIC PROFILES OF SOYBEAN PROTEIN PRODUCTS. = CORRELATIONS ENTRE LES CARACTERISTIQUES SENSORIELLES ET LES PROFILS CHROMATOGRAPHIQUES DES PRODUITS PROTEIQUES A BASE DE SOJAWARNER K; MOUNTS TL; RACKIS JJ et al.1983; CEREAL CHEMISTRY.; ISSN 0009-0352; USA; DA. 1983; VOL. 60; NO 2; PP. 102-106; BIBL. 30 REF.; 1 FIG./7 TABL.Article
RESIDUES OF POLYCHLORINATED PHENOLS AND ANISOLES IN BROILERS RAISED ON CONTAMINATED WOODSHAVING LITTER = RESIDUS DE PHENOLS POLYCHLORES ET D'ANISOLES DANS LA VIANDE DE POULETS ELEVES SUR DES LITIERES DE SCIURES DE BOIS CONTAMINEESFRANK R; FISH N; SIRONS GJ et al.1983; POULTRY SCIENCE; ISSN 0032-5791; USA; DA. 1983; VOL. 62; NO 8; PP. 1559-1565; BIBL. 8 REF.; 4 TABL.Article
APLICACION DE LA CROMATOGRAFIA GAS-LIQUIDO, TECNICA DE ESPACIO DE CABEZA, AL PROBLEMA DEL ATROJADO DE LOS ACEITES DE OLIVA. II. = APPLICATION DE LA CHROMATOGRAPHIE GAZ-LIQUIDE, TECHNIQUE DE L'ESPACE DE TETE, AU PROBLEME DE "L'ATROJADO" DES HUILES D'OLIVES. IIDEL BARRIO PEREZ CEREZAL A; GUTIERREZ ROSALES F; CABRERA MARTIN J et al.1983; GRASAS Y ACEITES (SEVILLA).; ISSN 0017-3495; ESP; DA. 1983; VOL. 34; NO 1; PP. 1-6; ABS. ENG/FRE; BIBL. 4 REF.; 2 FIG./7 TABL.Article
ANIONIC DETERGENT CONTAMINATION DETECTED IN SOAPY-FLAVORED BUTTERS. = CONTAMINATION, PAR DES DETERGENTS ANIONIQUES, DETECTEE DANS DES BEURRES AYANT UN GOUT DE SAVON.WOO AH; LINDSAY RC.1982; JOURNAL OF FOOD PROTECTION.; ISSN 0362-028X; USA; DA. 1982; VOL. 45; NO 13; PP. 1232-1235; BIBL. 7 REF.; 1 FIG./3 TABL.Article
BASIC AND NEUTRAL COMPOUNDS IN THE COOKED ODOR FROM ANTARCTIC KRILL. = COMPOSES NEUTRES ET BASIQUES DE L'ODEUR DE "CUIT" DES KRILLS DE L'ANTARCTIQUE.KUBOTA K; KOBAYASHI A; YAMANISHI T et al.1982; AGRICULTURAL AND BIOLOGICAL CHEMISTRY.; ISSN 0002-1369; JPN; DA. 1982; VOL. 46; NO 11; PP. 2835-2839; BIBL. 18 REF.; 2 FIG./5 TABL.Article