Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("DIETETIC PRODUCT")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 936

  • Page / 38
Export

Selection :

  • and

NATURAL GRAIN-BASED FOODS FIT CONSUMERS "HEALTHY" TASTES. = LES PRODUITS NATURELS A BASE DE CEREALES S'ADAPTENT AUX EXIGENCES "SAINES" DES CONSOMMATEURS.PRZYBYLA A.1983; PROCESSED PREPARED FOODS.; ISSN 512850; USA; DA. 1983; VOL. 152; NO 1; PP. 134-135; 2 FIG.Article

FORMATION OF MAILLARD REACTION PRODUCTS IN PARENTERAL ALIMENTATION SOLUTIONSFRY LK; STEGINK LD.1982; J. NUTR.; ISSN 0022-3166; USA; DA. 1982; VOL. 112; NO 8; PP. 1631-1637; BIBL. 26 REF.Article

SODIUM VALUES OF CHINESE CONDIMENTS AND THEIR USE IN SODIUM-RESTRICTED DIETS = TENEUR EN SODIUM DES CONDIMENTS CHINOIS ET UTILISATION DANS LES REGIMES HYPOSODIQUESCHEW T.1983; JOURNAL OF THE AMERICAN DIETETIC ASSOCIATION; ISSN 0002-8223; USA; DA. 1983; VOL. 82; NO 4; PP. 397-401; BIBL. 15 REF.; 2 TABL.Article

LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS AS A DIETARY ADJUNCT FOR MILK TO AID LACTOSE DIGESTION IN HUMANS = LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS COMME ADDITIF DIETETIQUE DU LAIT POUR AMELIORER LA DIGESTION DU LACTOSE CHEZ L'HOMMEKIM HS; GILLILAND SE.1983; JOURNAL OF DAIRY SCIENCE; ISSN 0022-0302; USA; DA. 1983; VOL. 66; NO 5; PP. 959-966; BIBL. 23 REF.; 1 FIG./7 TABL.Article

HERSTELLUNG UND KENNZEICHNUNG VON DIAET-GETRAENKEN = PREPARATION ET ETIQUETAGE DES BOISSONS DIETETIQUES1982; GORDIAN (1948); ISSN 0017-2243; DEU; DA. 1982; VOL. 82; NO 5; PP. 93-98; 6 P.Article

REFLEXIONS CONCERNANT LES VITAMINES DANS LES PRODUITS DIETETIQUESRAOUL Y.1982; MEDECINE ET NUTRITION; ISSN 0398-7604; FRA; DA. 1982; VOL. 18; NO 5; PP. 291-294; ABS. ENG; BIBL. 7 REF.Article

ZINC AND MINERAL CONTENT OF WEIGHT REDUCING DIETSKRAMER L; SPENCER H; OSIS D et al.1981; AM. J. CLIN. NUTR.; ISSN 0002-9165; USA; DA. 1981; VOL. 34; NO 7; PP. 1372-1378; BIBL. 25 REF.Article

CONTRIBUCION AL ESTUDIO BROMATOLOGICA DE ALIMENTOS DIETETICOS INFANTILES PREPARADOS. II: CONTENIDO VITAMINICO DE "BABY FOODS" = CONTRIBUTION A L'ETUDE BROMATOLOGIQUE DES ALIMENTS PREPARES DIETETIQUES DESTINES AUX NOURRISSONS. II. TENEUR EN VITAMINE DES "BABY FOODS"CASARES R; CARBALLIDO A; SILVEIRA I et al.1979; AN. BROMATOL.; ISSN 0003-2492; ESP; DA. 1979; VOL. 31; NO 3-4; PP. 295-326; ABS. ENG; BIBL. 94 REF.Article

FORTSCHRITTSBERICHT. AKALORISCHE VERBINDUNGEN MIT FETTAEHNLICHEN FUNKTIONELLEN EIGENSCHAFTEN (PSEUDOFETTE) = REVUE BIBLIOGRAPHIQUE. DES COMPOSES ACALORIQUES AVEC DES PROPRIETES FONCTIONNELLES IDENTIQUES A CELLES DES LIPIDES (LES PSEUDO-GRAISSES)MIETH G; ELSNER A; BRUCKNER J et al.1983; NAHRUNG; ISSN 0027-769X; DDR; DA. 1983; VOL. 27; NO 9; PP. 853-876; ABS. ENG/RUS; BIBL. 185 REF.; 6 TABL.Article

INTERET DE LA SURVEILLANCE BACTERIOLOGIQUE DES PREPARATIONS DIETETIQUES POUR ALIMENTATION PAR SONDEVINCENT BALLEREAU G; HOEL JC.1983; MEDECINE ET MALADIES INFECTIEUSES; ISSN 0399-077X; FRA; DA. 1983; VOL. 13; NO 7; PP. 405-411; ABS. ENG; BIBL. 9 REF.Article

ANALYSIS OF LIQUID PROTEIN PRODUCTS FOR AMINO ACIDS, CARBOHYDRATES, AND PEPTIDESGRUNDEL E; O'DELL RG; PIRISINO J et al.1981; J. AGRIC. FOOD CHEM.; ISSN 0021-8561; USA; DA. 1981; VOL. 29; NO 1; PP. 187-188; BIBL. 13 REF.Article

ELEMENTAL CONTENT OF PREDIGESTED LIQUID PROTEIN PRODUCTSJONES AOL; JACOBS RM; FRY BE JR et al.1980; AM. J. CLIN. NUTR.; ISSN 0002-9165; USA; DA. 1980; VOL. 33; NO 12; PP. 2545-2550; BIBL. 36 REF.Article

QUALITAETSSICHERUNG IN DER DIAETETIK - STELLENWERT VON IN-SITU-ANALYSEN AM BEISPIEL DER NATRIUMBESCHRAENKTEN DIAET = PROTECTION DE LA QUALITE DANS LE DOMAINE DE LA DIETETIQUE. EVALUATION DES ANALYSES IN SITU, D'APRES L'EXEMPLE DES REGIMES A FAIBLE TENEUR EN SODIUMHERZBERGER U; VON KLEIN WISENBERG A; KLUTHE R et al.1980; AKTUEL. ERNAEHRUNGSMED.; ISSN 0341-0501; DEU; DA. 1980; VOL. 5; NO 5; PP. 189-195; ABS. ENG; BIBL. 21 REF.Article

ALTERNATIVE BACKWAREN - HERSTELLUNG UND QUALITAET. = AUTRES PRODUITS DE BOULANGERIE. FABRICATION ET QUALITE.SEIBEL W.1983; GETREIDE MEHL UND BROT (1972).; ISSN 0367-4177; DEU; DA. 1983; VOL. 37; NO 1; PP. 7-13; BIBL. 42 REF.; 8 FIG./6 TABL.Article

LES COMPOSANTS DU LAIT DANS LES PRODUITS DIETETIQUESMANN E.1983; REVUE LAITIERE FRANCAISE; ISSN 0035-3590; FRA; DA. 1983; NO 420; PP. 51-53; BIBL. 29 REF.Article

OPTIMIERUNG DER BACKWARENQUALITAET = OPTIMISATION DE LA QUALITE DES PRODUITS DE CUISSONSEIBEL W.1982; GETREIDE MEHL BROT (1972); ISSN 0367-4177; DEU; DA. 1982; VOL. 36; NO 8; PP. 207-212; BIBL. 63 REF.Article

KAKAOGETRAENKE - DURSTLOESCHEND UND NAEHREND. = BOISSON A BASE DE CACAO RAFRAICHISSANTE ET NOURRISSANTELEHMANN G.1983; GORDIAN (1948); ISSN 0017-2243; DEU; DA. 1983; VOL. 83; NO 3; PP. 45-46; BIBL. 10 REF.; 1 TABL.Article

IMPORTANCE OF SENSORY EVALUATION IN THE STABILITY TESTING OF A MEDICAL FOODTHOMAS SM; CAPORASO F; MILLER GA et al.1981; J. FOOD SCI.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1981; VOL. 46; NO 2; PP. 435-439; BIBL. 22 REF.Article

PROTEIN QUALITY OF SUPPLEMENTS AND MEAL REPLACEMENTSMARABLE NL; HINNERS ML; HARDISON NW et al.1980; J. AM. DIET. ASSOC.; ISSN 0002-8223; USA; DA. 1980; VOL. 77; NO 3; PP. 270-276; BIBL. 24 REF.Article

LOW-SODIUM/HIGH-POTASSIUM FERMENTED SAUCES. = LES SAUCES FERMENTEES A FAIBLE TENEUR EN SODIUM ET A TENEUR ELEVEE EN POTASSIUMCAMIRAND W; RANDALL J; POPPER K et al.1983; FOOD TECHNOLOGY (CHICAGO).; ISSN 0015-6639; USA; DA. 1983; VOL. 37; NO 4; PP. 81-85; 4 P.; BIBL. 28 REF.; 3 TABL.Article

A VERY-LOW-CALORIE FORMULA DIET (CAMBRIDGE DIET) FOR THE TREATMENT OF DIABETIC-OBESE PATIENTSDI BIASE G; MATTIOLI PL; CONTALDO F et al.1981; INT. J. OBES.; ISSN 0307-0565; GBR; DA. 1981; VOL. 5; NO 3; PP. 319-324; BIBL. 4 REF.Article

LA FABRICATION DE FROMAGE DU TYPE GOUDA A FAIBLE TENEUR EN MATIERE GRASSE ET A FAIBLE TENEUR EN MATIERE GRASSE ET EN SODIUMDELBEKE R; PEALINCK H; MARTENS R et al.1982; REV. AGRIC.; ISSN 0035-1296; BEL; DA. 1982; VOL. 35; NO 4; PP. 2717-2736; BIBL. 19 REF.Article

THE COPENHAGEN PLAFA PROJECT: A RANDOMIZED TRIAL OF GASTROPLASTY VERSUS VERY-LOW-CALORIE DIET IN THE TREATMENT OF SEVERE OBESITY (PRELIMINARY RESULTS)QUAADE F; BACKER O; STOKHOLM KH et al.1981; INT. J. OBES.; ISSN 0307-0565; GBR; DA. 1981; VOL. 5; NO 3; PP. 257-261; BIBL. 4 REF.Article

Valeurs nutritionnelles des produits diététiques présents sur le marchéDUCHOSSOIR, Hélène; DUPUIS, Sophia; MASSEBOEUF, Nathalie et al.L' Information diététique. 2009, Num 4, pp 11-18, issn 0020-0034, 8 p.Article

Bio - Aktuelle lebensmittelrechtliche Aspekte und Entwicklungen = La notion de «biologique» : aspects réglementaires et développements récents = Bio - modern food law aspects and developmentsLANGGUTH, S.Getreide, Mehl und Brot (1972). 1988, Vol 42, Num 6, pp 188-190, issn 0367-4177Conference Paper

  • Page / 38