Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("DRIED SKIM-MILK")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 55

  • Page / 3
Export

Selection :

  • and

PROPRIETES HYGROSCOPIQUES DU LAIT EN POUDRE DEGRAISSE RAPIDEMENT SOLUBLEGINZBURG AS; SYROEDOV VI; DERNEI J et al.1978; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED., PISHCH. TEKHNOL.; SUN; DA. 1978; NO 5; PP. 93-96; BIBL. 6 REF.Article

TOTAL SOLIDS IN NONFAT DRY MILK BY ATMOSPHERIC DRYING IN A FORCED AIR OVENSHERBON JW; MICKLE JB; WARD WD et al.1978; J. ASS. OFF. ANAL. CHEMISTS; USA; DA. 1978; VOL. 61; NO 3; PP. 550-557; BIBL. 2 REF.Article

THE ADSORPTION OF MOISTURE BY SPRAY DRIED SKIMMED MILKHENDERSON S; PIXTON SW.1980; J. STOR. PROD. RES.; GBR; DA. 1980; VOL. 16; NO 1; PP. 47-49; BIBL. 2 REF.Article

ESTUDOS SOBRE A ESTABILIDADE DO LEITE EM PO DESNATADO = ETUDE DE LA STABILITE DU LAIT ECREME DESHYDRATEGAZETA ARDITO EF; CERIBELLI MADI LF; ALVES ORTIZ S et al.1980; BOL. INST. TECHNOL. ALIMENT., SAO PAULO; ISSN 0366-0281; BRA; DA. 1980; VOL. 17; NO 2; PP. 205-228; ABS. ENG; BIBL. 10 REF.Article

THEORETICAL STUDY OF THE INACTIVATION OF PHOSPHATASE DURING SPRAY DRYING OF SKIM-MILKWILJHUIZEN AE; KERKHOF PJA; BRUIN S et al.1979; CHEM. ENGNG SCI.; GBR; DA. 1979; VOL. 34; NO 5; PP. 651-660; BIBL. 17 REF.Article

TECHNOLOGY OF SKIMMED MILK DRYINGPISECKY J.1981; J. SOC. DAIRY TECHNOL.; ISSN 0037-9840; GBR; DA. 1981; VOL. 34; NO 2; PP. 57-62Article

CHANGES IN THE HEAT STABILITY OF MILK PROTEIN DURING THE MANUFACTURE OF DRIED SKIM-MILK.MUIR DD; ABBOT J; SWEETSUR AWM et al.1978; J. FOOD TECHNOL.; G.B.; DA. 1978; VOL. 13; NO 1; PP. 45-53; BIBL. 16 REF.Article

UNTERSUCHUNGEN UEBER DIE WIRKUNG VON MAGERMILCHPULVER UND AUFGESCHLOSSENEM MILCHEIWEISS IM HINBLICK AUF EINE MOEGLICHE SENKUNG DES NITRITZUSATZES BEI HITZESTERILISIERTEN FLEISCHWAREN. = RECHERCHES SUR L'ACTION DU LAIT ECREME EN POUDRE ET DES PROTEINES HYDROLYSEES SOUS L'ASPECT D'UNE DIMINUTION POSSIBLE DE L'ADDITION DE NITRITES AUX PRODUITS CARNES STERILISES PAR LA CHALEURHAUSER E; HUNYADY G; SCHMIDHOFER T et al.1976; FLEISCH. WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 56; NO 6; PP. 841-845; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 7 REF.Article

Selenium content of nonfat dry milk in various countries = Teneur en sélénium des laits écrémés en poudre de divers paysVARO, P; NUURTAMO, M; KOIVISTOINEN, P et al.Journal of dairy science. 1984, Vol 67, Num 9, pp 2071-2074, issn 0022-0302Article

Effet du préchauffage du lait écrémé avant évaporation sur l'antigénicité des protéines bovines chez le jeune enfantDILLON, J. C; HEURTELOU-VILLESAINT, M; RUEL, M et al.Canadian Institute of Food Science and Technology journal. 1983, Vol 16, Num 4, pp 229-233, issn 0315-5463Article

THE "SKIM MILK" PROBLEMWHITE NS.1981; J. SOC. DAIRY TECHNOL.; ISSN 0037-9840; GBR; DA. 1981; VOL. 34; NO 2; PP. 63-67Article

USE OF SKIMMED MILK IN HUMAN FOODS IN DEVELOPING COUNTRIESLUCAS CLEMENTS RH.1981; J. SOC. DAIRY TECHNOL.; ISSN 0037-9840; GBR; DA. 1981; VOL. 34; NO 2; PP. 67-70Article

LACTASEBEHANDLUNG VON MAGERMILCH ZUR HERSTELLUNG LACTOSEREDUZIERTEN MAGERMILCHPULVERS. = TRAITEMENT PAR LA LACTASE DU LAIT ECREME POUR LA FABRICATION DE LAIT ECREME DESHYDRATE A TENEUR REDUITE EN LACTOSEKLOSTERMEYER H; HERLITZ E; JURGENS RH et al.1978; KIEL. MILCHWIRTSCH. FORSCH.-BER.; DEU; DA. 1978; VOL. 30; NO 3; PP. 295-340; ABS. ENG/FRE; BIBL. 103 REF.Article

RAPID ESTIMATION OF UNDENATURED WHEY PROTEIN NITROGEN IN THE MANUFACTURE OF SKIM MILK POWDERMARSCHKE RJ; HOULIHAN DB.1980; AUSTRAL. J. DAIRY TECHNOL.; AUS; DA. 1980; VOL. 35; NO 1; PP. 13-15; BIBL. 12 REF.Article

APPLICATION OF REVERSE OSMOSIS TO THE MANUFACTURE OF DRIED WHOLE MILK AND SKIM-MILKABBOT J; GLOVER FA; MUIR DD et al.1979; J. DAIRY RES.; GBR; DA. 1979; VOL. 46; NO 4; PP. 663-672; BIBL. 17 REF.Article

HEAT-STABLE MILK POWDERSKELLY PM.1981; J. SOC. DAIRY TECHNOL.; ISSN 0037-9840; GBR; DA. 1981; VOL. 34; NO 4; PP. 157-162; BIBL. 18 REF.Article

EINFLUESSE VON MAGERMILCHPULVER ALS EIWEISSKOMPONENTE IM FUTTER AUF DIE FLEISCHBESCHAFFENHEIT. II = INFLUENCE DU LAIT ECREME DESHYDRATE COMME CONSTITUANT PROTEIQUE DES ALIMENTS SUR LA QUALITE DE LA CHAIR. IIRISTIC M; VOGT H.1980; ARCH. GEFLUEGELKDE; DEU; DA. 1980; VOL. 44; NO 3; PP. 129-132Article

Confirmation of N-nitrosodimethylamine and N-nitrosopyrrolidine in foods by conversion to their nitramines with pentafluoroperoxybenzoic acid = Confirmation de la présence de N-nitrosodiméthylamine et de la N-nitrosopyrrolidine dans les produits alimentaires, par conversion en nitramines par l'acide pentafluoroperoxybenzoïqueKIMOTO, W. I; SILBERT, L. S; FIDDLER, W et al.Journal - Association of official analytical chemists. 1984, Vol 67, Num 4, pp 751-756, issn 0004-5756Article

Growth of bifidobacteria in milk and preparation of Bifidobacterium infantis for a dietary adjunct = Croissance des bifidobactéries dans le lait et préparation de Bifidobacterium infantis, en tant qu'additif nutritionnelCOLLINS, E. B; HALL, B. J.Journal of dairy science. 1984, Vol 67, Num 7, pp 1376-1380, issn 0022-0302Article

Recovery of Salmonella species from nonfat dry milk rehydrated under rapid and reduced pre-enrichment conditions : collaborative study = Récupération, dans des conditions rapides et réduites de pré-enrichissement, des souches de Salmonella dans le lait écrémé en poudre réhydraté : étude interlaboratoiresPOELMA, P. L; ANDREWS, W. H; WILSON, C. R et al.Journal - Association of official analytical chemists. 1984, Vol 67, Num 4, pp 807-810, issn 0004-5756Article

Performance of calves fed combinations of whole milk and reconstituted skim milk powder = Performances des veaux nourris avec du lait entier associé à du lait écrémé déshydraté reconstituéJENKINS, K. J; BONA, A.Journal of dairy science. 1987, Vol 70, Num 10, pp 2091-2094, issn 0022-0302Article

Temporal changes in serum cholesterol levels of rats fed casein and skim milk powdered diets = Modifications temporaires de la teneur en cholestérol du sérum de rats nourris avec des rations à base de caséine et de lait écrémé déshydratéKANHAI, J; KITTS, D. D; POWRIE, W. D et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 5, pp 1410-1413, issn 0022-1147Article

Sensory quality of nonfat dry milk after long-term storage = Qualité sensorielle du lait écrémé déshydraté après un stockage prolongéDRISCOLL, N. R; BRENNAND, C. P; HENDRICKS, D. G et al.Journal of dairy science. 1985, Vol 68, Num 8, pp 1931-1935, issn 0022-0302Article

Effect of time and storage conditions on vitamin A in instantized nonfat dry milk = Effets de la durée et des conditions de stockage sur la teneur en vitamine A du lait écrémé en poudre instantanéDEBOER, M; DEMAN, L; DEMAN, J. M et al.Journal of dairy science. 1984, Vol 67, Num 10, pp 2188-2191, issn 0022-0302Article

Survival of Salmonellae in skimmilk powder during storage at 20-35 degrees C = Survie de Salmonellae dans le lait écrémé en poudre lors du stockage entre 20 et 35 degrés CKAFEL, S; RADKOWSKI, M.Food microbiology. 1986, Vol 3, Num 4, pp 303-306, issn 0740-0020Article

  • Page / 3