Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("DRIED WHEY")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 61

  • Page / 3
Export

Selection :

  • and

RATION DIGESTIBILITY AND MINERAL BALANCE IN LACTATING COWS FED RATIONS CONTAINING DRIED WHEY.SCHINGOETHE DJ; ROOK JA.1976; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 59; NO 5; PP. 992-996; BIBL. 22 REF.Article

DETERMINATION OF OROTIC ACID IN WHEY AND MODIFIED WHEY PRODUCTSEMPIE MW; MELACHOVRIS N.1978; J. DAIRY SCI.; USA; DA. 1978; VOL. 61; NO 6; PP. 683-687; BIBL. 11 REF.Article

ESSAI DE SECHAGE DU LACTOSERUM DOUX DE L'USINE DE MADELA A PLANA PRES DE LUZNICIFULIN F.1976; PRUMYSL POTRAVIN; CESKOSL.; DA. 1976; VOL. 27; NO 4; PP. 207-208Article

POSSIBILITES ACTUELLES DU SECHAGE DU LACTOSERUMFORMAN L.1976; PRUMYSL POTRAVIN; CESKOSL.; DA. 1976; VOL. 27; NO 4; PP. 208-209; BIBL. 4 REF.Article

DRYING OF WHEYHYND J.1980; J. SOC. DAIRY TECHNOL.; GBR; DA. 1980; VOL. 33; NO 2; PP. 52-54; BIBL. 1 REF.Article

NUTRITIONAL COMPOSITION OF SWEET- AND ACID-TYPE DRY WHEYS. I. MAJOR FACTORS INCLUDING AMINO ACIDS.GLASS L; HEDRICK TI.1977; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 60; NO 2; PP. 185-189; BIBL. 24 REF.Article

ZUM EINSATZ VON TEILENTZUCKERTEM MOLKENPULVER IN DER KAELBERMAST. = UTILISATION DE LACTOSERUM DESHYDRATE PARTIELLEMENT DELACTOSE DANS L'ENGRAISSEMENT DES VEAUXBURGSTALLER G; PESCHKE W; FERSTL R et al.1977; LANDWIRTSCH. FORSCH., SONDERH.; DEU; DA. 1977; VOL. 33; NO 2; PP. 250-258; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 8 REF.; (VDLUFA-KONGR. 88. VORTR.; OLDENBURG; 1976)Conference Paper

NUTRITIONAL AND BIOCHEMICAL STUDIES OF WHEY PRODUCTS.FORSUM E; HAMBRAEUS L.1977; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 60; NO 3; PP. 370-377; BIBL. 27 REF.Article

PROCESSING OF WHEY BY MEANS OF MEMBRANES AND SOME APPLICATIONS OF WHEY PROTEIN CONCENTRATE.DE BOER R; DEWIT JN; HIDDINK J et al.1977; J. SOC. DAIRY TECHNOL.; G.B.; DA. 1977; VOL. 30; NO 2; PP. 112-120; BIBL. 31 REF.Article

RAPID DETERMINATION OF ALPHA -LACTOSE IN WHEY POWDERS BY DIFFERENTIAL SCANNING CALORIMETRY.ROSS KD.1978; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1978; VOL. 61; NO 2; PP. 255-259; BIBL. 14 REF.Article

NUTRITIONAL COMPOSITION OF SWEET- AND ACID-TYPE DRY WHEYS. II. VITAMIN, MINERAL, AND CALORIE CONTENTS.GLASS L; HEDRICK TI.1977; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 60; NO 2; PP. 190-196; BIBL. 24 REF.Article

EVALUATION OF DRIED WHEY IN CONCENTRATE MIXTURES FOR LACTATING DAIRY COWS.SCHINGOETHE DJ; LUDENS F; TUCKER WL et al.1976; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 59; NO 8; PP. 1466-1470; BIBL. 11 REF.Article

CALCIUM AS AN ADJUVANT FOR SPRAY-DRYING ACID WHEY.MODLER HW; EMMONS DB.1978; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1978; VOL. 61; NO 3; PP. 294-299; BIBL. 12 REF.Article

MISE AU POINT ET ESSAI DE FORMULATIONS D'ALIMENTS COMPOSES A BASE DE MATIERES PREMIERES BULGARES POUR POULETS DE CHAIR. II. ANALYSE DE L'EFFET DU LACTOSERUM DESHYDRATEPETKOVA G; TSVETANOV I; BAL'OZOV D et al.1976; ZHIVOTNOVAD. NAUKI; BALG.; DA. 1976; VOL. 13; NO 2; PP. 64-70; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 16 REF.Article

DOSAGE D'AMMONIAQUE DANS LE LAIT PAR ELECTRODE SPECIFIQUE.HELAINE E.1977; INDUSTR. ALIMENT. AGRIC.; FR.; DA. 1977; VOL. 94; NO 6; PP. 581-589; ABS. ALLEM. ANGL.; BIBL. 7 REF.Article

The gentle touchDairy industries international. 1995, Vol 60, Num 8, pp 32-34, issn 0308-8197, 2 p.Article

Laktosekristallisation in eingedickter Molke im Hinblick auf die Molkenpulverqualität = Cristallisation du lactose dans du lactosérum concentré en considérant la qualité du lactosérum déshydraté = Crystallization of lactose in concentrated whey and its influence on the quality of whey powderKRUK, A; SIENKIEWICZ, M.Milchwissenschaft. 1985, Vol 40, Num 8, pp 454-456, issn 0026-3788Article

High-protein whey powders - production = Les lactosérums déshydratés à haute teneur en protéines. ProductionYOUNG, P. R.Journal of the Society of Dairy Technology. 1985, Vol 38, Num 4, pp 100-101, issn 0037-9840Conference Paper

Evaluation of urea and dried whey in diets of cows during early lactation = Evaluation de l'urée et du lactosérum déshydraté dans les rations de vaches laitières en première lactationCASPER, D. P; SCHINGOETHE, D. J.Journal of dairy science. 1986, Vol 69, Num 5, pp 1346-1354, issn 0022-0302Article

Cryoscopic method for detection and estimation of rennet whey total solids in whole and skim milk powders = Une méthode cryoscopique pour la détection et le dosage de la matière sèche totale du lactosérum-présure dans les laits déshydratés entiers ou écrémésCASTANEDA, R; FERNANDEZ, G; CALO, M et al.Netherlands milk and dairy journal. 1987, Vol 41, Num 1, pp 69-79Article

Le marché du lait et des produits laitiers1986, 59 p., isbn 92-1-216164-2Book

Functional properties of nonfat dairy ingredients - A review. Modification of lactose and products containing whey proteins = Propriétés fonctionnelles des constituants non gras du lait - Revue. Modification du lactose et des produits contenant des protéines de lactosérumMODLER, H. W.Journal of dairy science. 1985, Vol 68, Num 9, pp 2206-2214, issn 0022-0302Article

Stability of lysine, methionine, and tryptophan in dried whey concentrate during storage = Stabilité de la lysine, de la méthionine et du tryptophane dans le lactosérum concentré déshydraté, lors du stockageLINDEMANN-SCHNEIDER, U; FENNEMA, O.Journal of dairy science. 1989, Vol 72, Num 7, pp 1740-1747, issn 0022-0302Article

Intérêt de la nanofiltration dans la production de poudres de lactosérum déminéralisées = Nanofiltration benefit for production of spray-dried demineralized whey powderJEANTET, R; SCHUCK, P; FAMELART, M. H et al.Le Lait (Print). 1996, Vol 76, Num 3, pp 283-301, issn 0023-7302Article

Whey utilization in fermented sausage. Evaluation of chemical, sensory and physical characteristics = Utilisation du lactosérum dans les saucisses fermentées. Evaluation de leurs caractéristiques chimiques, physiques et organoleptiquesPARADIS, D. C; MUNGAL, M.Canadian Institute of Food Science and Technology journal. 1984, Vol 17, Num 1, pp 44-47, issn 0315-5463Article

  • Page / 3