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Mathematical modeling of microwave thawing by the modified isotherm migration method = Modélisation mathématique, par une méthode modifiée de déplacement de l'isotherme, de la décongélation par les microondesTAOUKIS, P; DAVIS, E. A; DAVIS, H. T et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 2, pp 455-463, issn 0022-1147Article

Microwave thawing, drying, and baking in the food industry = La décongélation, le séchage et la cuisson aux microondes en industrie alimentaireROSENBERG, U; BOGL, W.Food technology (Chicago). 1987, Vol 41, Num 6, pp 85-91, issn 0015-6639Article

Prediction of thawing times for foods of simple shape = Prévision de la durée de décongélation de produits alimentaires présentant des formes simplesCLELAND, D. J; CLELAND, A. C; EARLE, R. L et al.International journal of refrigeration. 1986, Vol 9, Num 4, pp 220-228, issn 0140-7007Article

Prediction of freezing and thawing times for multi-dimensional shapes by simple formulae. Part 2 : irregular shapes = Prévision, par des formules simples, des durées de congélation et de décongélation pour des formes multidimensionnelles. II. Formes irrégulièresCLELAND, D. J; CLELAND, A. C; EARLE, R. L et al.International journal of refrigeration. 1987, Vol 10, Num 4, pp 234-240, issn 0140-7007Article

Prediction of freezing and thawing times for foods - A review = Prévision de la durée de congélation et de décongélation des produits alimentaires. RevueCLELAND, D. J; CLELAND, A. C; EARLE, R. L et al.International journal of refrigeration. 1986, Vol 9, Num 3, issn 0140-7007, 182Article

Thawing time of frozen food of a rectangular or finitely cylindrical shape = Durée de décongélation d'un produit surgelé de forme finie rectangulaire ou cylindriqueNONINO, C; HAYAKAWA, K. I.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 1, pp 116-122, issn 0022-1147Article

Calculation of bound water in frozen food = Calcul de la proportion d'eau liée dans les produits congelésPHAM, Q. T.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 1, pp 210-212, issn 0022-1147Article

Experimental data for freezing and thawing of multi-dimensional objects = Données expérimentales pour la congélation et la décongélation d'objets multidimensionnelsCLELAND, D. J; CLELAND, A. C; EARLE, R. L et al.International journal of refrigeration. 1987, Vol 10, Num 1, pp 22-31, issn 0140-7007Article

Prediction of freezing and thawing times for multi-dimensional shapes by simple formulae. Part 1 : regular shapes = Prévision des temps de congélation et de décongélation de formes multidimensionnelles à l'aide de formules simples. 1ère partie : formes régulièresCLELAND, D. J; CLELAND, A. C; EARLE, R. L et al.International journal of refrigeration. 1987, Vol 10, Num 3, pp 156-164, issn 0140-7007Article

Prediction of freezing and thawing times for multi-dimensional shapes by numerical methods = Prévision, par des méthodes numériques, des durées de congélation et décongélation pour des formes multidimensionnellesCLELAND, D. J; CLELAND, A. C; EARLE, R. L et al.International journal of refrigeration. 1987, Vol 10, Num 1, pp 32-39, issn 0140-7007Article

Frozen doughs : freezing and thawing rates and the potential of using a combination of yeast and chemical leavening = Les pâtes congelées : vitesses de congélation et de décongélation et possibilités d'utilisation d'un mélange de levure et de poudre levanteHOLMES, J. T; HOSENEY, R. C.Cereal chemistry. 1987, Vol 64, Num 5, pp 348-351, issn 0009-0352Article

Quantitation and characterization of drip from frozen-thawed and refrigerated pork liver = Quantification et caractérisation des exsudats de foies de porc congelés et décongelés ou réfrigérésSTRANGE, E. D.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 4, pp 910-915, issn 0022-1147Article

Thawing of frozen strawberries = Décongélation des fraisees congeléesMUFTUGIL, N; YIGIT, V.International journal of refrigeration. 1986, Vol 9, Num 1, pp 31-33, issn 0140-7007Article

A response surface method for the estimation of convective and radiative heat transfer coefficients during freezing and thawing of foods = Une méthode de surface de réponse pour l'estimation des coefficients de transfert de chaleur par convection et par radiation, lors de la congélation et de la décongélation des produits alimentairesSUCCAR, J; HAYAKAWA, K. I.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 5, pp 1314-1322, issn 0022-1147Article

Unique frost thawersPipeline & gas journal. 1986, Vol 213, Num 5, pp 31-32, issn 0032-0188Article

Microbial changes in mutton due to repeated freezing and thawing = Modifications de la microflore de la viande de mouton à la suite de congélations et de décongélations répétéesVIJAYA RAO, D; BHAGIRATHI, B.Journal of food science and technology (Mysore). 1985, Vol 22, Num 6, pp 422-425, issn 0022-1155Article

Texture of cooked mantle of squid Illex argentinus as influenced by specimen characteristics and treatments = Influence des caractéristiques variétales et des traitements sur la texture du manteau de calmar Illex argentinus après cuissonKOLODZIEJSKA, I; SIKORSKI, Z. E; SADOWSKA, M et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 4, pp 932-935, issn 0022-1147Article

Studies on the phenomenon of turnip yellow mosaic virus RNA release by freezing and thawingKATOUZIAN-SAFADI, M; HAENNI, A.-L.Journal of general virology. 1986, Vol 67, pp 557-565, issn 0022-1317, 3Article

The effects of PSE/DFD conditions and frozen storage upon the processing yields of pork cuts = Effet des paramètres viande pâle, molle et exsudative ou sèche, dure et sombre et de l'entreposage à l'état congelé sur les rendements à la découpe de quartiers de porcsJEREMIAH, L. E; WILSON, R.Canadian Institute of Food Science and Technology journal. 1987, Vol 20, Num 1, pp 25-30, issn 0315-5463Article

Computerized finite-difference method to calculate transient heat conduction with thawingSTEINHAGEN, H. P.Wood and fiber science. 1986, Vol 18, Num 3, pp 460-467, issn 0735-6161Article

Effect of rapid addition and dilution of dimethyl sulfoxide on the viability of frozen-thawed rabbit morulaeKOJIMA, T; SOMA, T; OGURI, N et al.Cryobiology (Print). 1985, Vol 22, Num 5, pp 409-416, issn 0011-2240Article

Tour d'horizon des techniques de décongélationPERRAUT, Stéphanie.Process (Cesson-Sévigné). 2012, Num 1291, issn 0998-6650, 72-74 [2 p.]Article

Sucrose dilution of glycerol from mouse embryos frozen rapidly in liquid nitrogen vapourSZELL, A; SHELTON, J. N.Journal of reproduction and fertility. 1986, Vol 76, Num 1, pp 401-408, issn 0022-4251Article

Ultrastructure of bovine embryos frozen and thawed by a two-step freezing methodHYTTEL, P; LEHN-JENSEN, H; GREVE, T et al.Acta anatomica. 1986, Vol 125, Num 1, pp 27-31, issn 0001-5180Article

Autoxidation of bluefin tuna myoglobin associated with freezing and thawing = L'autoxydation de la myoglobine de thon rouge, associée à la congélation et à la décongélationCHOW, C. J; OCHIAI, Y; WATABE, S et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 3, pp 589-625, issn 0022-1147, 4 p.Article

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