Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("EAU DE VIE")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 400

  • Page / 16
Export

Selection :

  • and

WEITERE UNTERSUCHUNGEN ZUM 14C-GEHALT VON GAERUNGSALKOHOL IN ABHAENGIGKEIT VON WACHSTUMS-ZEIT UND ORT DES FERMENTATIONSMATERIALS = SUITE DES RECHERCHES SUR LA TENEUR EN 14C DES ALCOOLS OBTENUS PAR FERMENTATION, EN RELATION AVEC L'EPOQUE ET LE LIEN DE CROISSANCE DE LA MATIERE PREMIERE SOUMISE A LA FERMENTATIONRAUSCHENBACH P; SIMON H.1975; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U. FORSCH.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 157; NO 3; PP. 143-146; ABS. ANGL.; BIBL. 9 REF.Article

COMPOSITION AND CONSUMPTION OF ALCOHOLIC BEVERAGES. A REVIEW = COMPOSITION ET CONSOMMATION DES BOISSONS ALCOOLISEES. MISE AU POINTSUOMALAINEN H; NYKANEN L; ERIKSSON K et al.1974; AMER. J. ENOL. VITICULT.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 25; NO 4; PP. 179-187; BIBL. 1 P. 1/2Article

AUTOMATED SYSTEM FOR THE GAS-LIQUID CHROMATOGRAPHIC DETERMINATION OF ACETALDEHYDE, ETHYL ACETATE, AND FUSEL OILS IN ALCOHOLIC BEVERAGES = SYSTEME AUTOMATISE POUR LE DOSAGE PAR CHROMATOGRAPHIE EN PHASE GAZEUSE D'ACETALDEHYDE, ACETATE D'ETHYLE ET HUILES DE FUSEL DANS LES BOISSONS ALCOOLISEESBURGETT CA.1974; J. ASS. OFF. ANAL. CHEMISTS; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 57; NO 5; PP. 1176-1179; BIBL. 5REF.Article

"AGUARDENTES" DE MOZAMBIQUE. II = LES EAUX-DE-VIE DU MOZAMBIQUE. IIDA CUNHA PARRO A.1973; REV. CI. AGRON., A; MOZAMB.; DA. 1973; VOL. 6; PP. 61-67; H.T. 3; ABS. FR. ANGL.; BIBL. 8 REF.Article

LA DETERMINAZIONE DI ALCUNI COSTITUENTI VOLATILI DELLE ACQUAVITI DI VINACCIA, DI FRUTTA, DI CEREALI, DI CANNA DA ZUCCHERO E DI LIQUORI, MEDIANTE GASCROMATOGRAFIA. = ANALYSE PAR CHROMATOGRAPHIE EN PHASE GAZEUSE DE QUELQUES CONSTITUANTS VOLATILS DES EAUX-DE-VIE DE VIN, DE FRUIT, DE GRAIN, DE CANNE A SUCRE ET DES LIQUEURSMECCA F; VECCHIO L.1977; BOLL. CHIMICI UN. ITAL. LAB. PROV.; ITAL.; DA. 1977; VOL. 3; NO 7; PP. 204-216; ABS. FR. ANGL. ALLEM.; BIBL. 6 REF.Article

LA DISTILLATION - SES TECHNIQUESGAY BELLILE F.1982; REV. FR. OENOL.; ISSN 0395-899X; FRA; DA. 1982; NO 86; PP. 87-96Article

GASCHROMATOGRAPHISCHE UNTERSUCHUNGEN AN AROMASTOFFEN VON TRAUBENMOSTEN, WEINEN UND BRANNTWEINEN = RECHERCHE, PAR CHROMATOGRAPHIE EN PHASE GAZEUSE, SUR LES SUBSTANCES AROMATIQUES DES MOUTS DE RAISIN, DES VINS ET EAUX-DE-VIERAPP A; FOVERMANN W; JECHT U et al.1973; CHEMIKER-ZTG; DTSCH.; DA. 1973; VOL. 97; NO 1; PP. 29-36; ABS. ANGL.; BIBL. 1 P. 1/2Serial Issue

QUELQUES ASPECTS GENERAUX DE LA COMPOSITION DE L'AROME DES BOISSONS ALCOOLIQUES.SUOMALAINEN H.1975; ANN. TECHNOL. AGRIC.; FR.; DA. 1975 PARU 1976; VOL. 24; NO 3-4; PP. 453-467; ABS. ANGL. ALLEM. ESP. ITAL.; BIBL. 1 P. 1/2Article

FERMENTATION ET CONSERVATION DES MATIERES PREMIERES DESTINEES A L'ELABORATION D'EAUX-DE-VIESCHOPFER JF.1982; REV. FR. OENOL.; ISSN 0395-899X; FRA; DA. 1982; NO 86; PP. 77-85; BIBL. 2 REF.Article

A PROPOS DE LA STABILISATION DES COGNACSSEMENENKO NT.1976; SADOVOD. VINOGRAD. VINODEL. MOLDAV.; S.S.S.R.; DA. 1976; VOL. 31; NO 3; PP. 29-30Article

LA BETA -METHYL GAMMA -OCTALACTONE DES COGNACS ET DU BOIS DE CHENEPISARNITSKIJ AF; EGOROV IA; GAVRILOV AI et al.1976; PRIKL. BIOKHIM. MIKROBIOL.; S.S.S.R.; DA. 1976; VOL. 12; NO 2; PP. 192-195; ABS. ANGL.; BIBL. 9 REF.Article

ETUDE DES COMPOSES CARBONYLES DE LA PREMIERE FRACTION EN RELATION AVEC QUELQUES PARAMETRES DE LA PREMIERE COLONNE DE RECTIFICATIONKUMIDER J; WALOW M; BALCEREK T et al.1974; PRACE INST. LAB. BADAW. PRZEMYS. SPOZYW.; POLSKA; DA. 1974; VOL. 24; NO 3; PP. 371-380; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 24 REF.Article

THE ANALYTICAL IDENTIFICATION OF RUM.MESLEY RJ; LISLE DB; RICHARDS CP et al.1975; ANN. TECHNOL. AGRIC.; FR.; DA. 1975 PARU 1976; VOL. 24; NO 3-4; PP. 361-370; ABS. FR. ESP. ITAL.; BIBL. 13 REF.Article

FRACTIONNEMENT PAR ULTRAFILTRATION DES CONSTITUANTS POLYPHENOLIQUES DES EAUX-DE-VIE OBTENUES PAR DISTILLATIONOTSUKA K; IKI I.1978; HAKKOKOGAKU; JPN; DA. 1978; VOL. 56; NO 6; PP. 752-759; ABS. ENG; BIBL. 12 REF.Article

A NEW METHOD FOR THE IDENTIFICATION OF THE ORIGIN OF ETHANOLS IN GRAIN AND FRUIT SPIRITS ; HIGH-FIELD QUANTITATIVE DEUTERIUM NUCLEAR MAGNETIC RESONANCE AT THE NATURAL ABUNDANCE LEVEL = NOUVELLE METHODE D'IDENTIFICATION DE L'ORIGINE DE L'ETHANOL DANS LES EAUX-DE-VIE DE CEREALES OU DE FRUIT : RESONANCE MAGNETIQUE NUCLEAIRE QUANTITATIVE DU DEUTERIUM A CHAMP ELEVE AU NIVEAU DE L'ABONDANCE NATURELLEMARTIN GJ; MARTIN ML; MABON F et al.1983; JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY; ISSN 0021-8561; USA; DA. 1983; VOL. 31; NO 2; PP. 311-315; BIBL. 15 REF.; 2 FIG./3 TABL.Article

HIGHER ALCOHOLS IN ALCOHOLIC BEVERAGES BY DIRECT ANALYSIS ON GLASS CAPILLARY COLUMNSGROB K JR; NEUKOM HP; KADERLI H et al.1978; H.R.C. AND C.C.; DEU; DA. 1978; VOL. 1; NO 2; PP. 98-99; BIBL. 4 REF.Article

16E. REUNION DE LA SOUS-COMMISSION CONVENTIONNELLE D'UNIFICATION DES METHODES D'ANALYSE ET D'APPRECIATION DES VINS; PARIS; 19751975; BULL. O.I.V.; FR.; DA. 1975; VOL. 48; NO 535; PP. 742-787Conference Paper

ENRICHISSEMENT DES COGNACS PAR DES SUBSTANCES D'EXTRACTION AU COURS DU PROCESSUS DE LA DISTILLATIONSIRBILADZE AL; DOLMAZASHVILI DA.1980; VINOD. VINOGRADAR.; SUN; DA. 1980; NO 2; PP. 12-14Article

ERGEBNISSE VON UNTERSUCHUNGEN UEBER DIE BUKETTENTWICKLUNG BEI WEINBRAENDEN. = RESULTATS DE RECHERCHES SUR LE DEVELOPPEMENT DU BOUQUET DES EAUX-DE-VIE DE VINLITSCHEW WI.1977; MIT. KLOSTERNEUBURG; OESTERR.; DA. 1977; VOL. 27; NO 1; PP. 11-13; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 4 REF.Article

COMPOSES DICARBONYLES DU BOIS DE CHENE ET DES ALCOOLS DE TYPE COGNACPISARNITSKIJ AF; EGOFAROVA R KH; EGOROV IA et al.1977; PRIKL. BIOKHIM., MIKROBIOL.; S.S.S.R.; DA. 1977; VOL. 13; NO 2; PP. 194-198; ABS. ANGL.; BIBL. 9 REF.Article

INSTALLATION DE MATURATION DES ALCOOLS DE COGNAC EN ECOULEMENT CONTINU AVEC REGULATION DES DIFFERENTS PARAMETRESKROLENKO VF; SEMENENKO NT.1977; SADOVOD. VINOGRAD. VINODEL. MOLDAV.; S.S.S.R.; DA. 1977; VOL. 32; NO 11; PP. 29-31Article

CLARITY EVALUATION OF DISTILLED ALCOHOLIC PRODUCTS WITH A PARTICLE COUNTER.STRUNK DH; TIMMEL BM; ANDREASEN AA et al.1976; J. ASS. OFF. ANAL. CHEMISTS; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 59; NO 3; PP. 671-674; BIBL. 10 REF.Article

L'ORIGINE ET LA FORMATION DU RANCIO CHARENTAIS DANS LES COGNACS VIEUXLAFON J.1976; ANN. FALS. EXPERT. CHIM.; FR.; DA. 1976; VOL. 69; NO 739; PP. 315-318Article

ABSORPTION DE L'OXYGENE PAR LES COGNACS DE DIFFERENTS AGESSEMENENKO NT; FROLOVA ZH N; KROITOR NI et al.1976; SADOVOD. VINOGRAD. VINODEL. MOLDAV.; S.S.S.R.; DA. 1976; VOL. 31; NO 5; PP. 23-25Article

A TREATMENT OF GRAPE WINE DISTILLATION HEADS.WILLIAMS PJ; STRAUSS CR.1976; J. SCI. FOOD AGRIC.; G.B.; DA. 1976; VOL. 27; NO 6; PP. 487-498; BIBL. 14 REF.Article

  • Page / 16