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kw.\*:("EAU-DE-VIE DE GRAIN")

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ON THE DETERMINATION OF SCOPOLETIN IN AGED DISTILLED LIQUORS = DOSAGE DE LA SCOPOLETINE DANS LES EAUX-DE-VIE DISTILLEES VIEILLIESOTSUKA K; ZENIBAYASHI Y.1974; AGRIC. BIOL. CHEM.; JAP.; DA. 1974; VOL. 38; NO 5; PP. 1079-1080; BIBL. 3 REF.Article

QUANTITATIVE GAS-LIQUID CHROMATOGRAPHIC DETERMINATION OF ETHYL ESTERS AND ISOAMYL ACETATE IN WHISKIES AND RUMS AND CONFIRMATION BY MASS SPECTROMETRY = DOSAGE PAR CHROMATOGRAPHIE GAZ-LIQUIDE DES ESTERS ETHYLIQUES ET DE L'ACETATE D'ISOAMYLE DANS LES WHISKIES ET LES RHUMS, ET CONFIRMATION PAR SPECTROMETRIE DE MASSEMARTIN GE; DYER RH; BUSCEMI PC et al.1974; J. ASS. OFF. ANAL. CHEMISTS; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 57; NO 3; PP. 610-613; BIBL. 6 REF.Article

ETUDE DE LA COMPOSITION CHIMIQUE EN ACIDES GRAS ET ESTERS D'ALCOOLS RECTIFIES DE DIVERSES ORIGINESKUMIDER J; WALOW M.1972; PRACE INST. LAB. BADAW. PRZEMYS. SPORYW.; POLSKA; DA. 1972; VOL. 22; NO 3; PP. 417-430; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 8 REF.Serial Issue

PRODUCTION OF HIGHER ALCOHOLS FROM THREONINE AND ISOLEUCINE IN ALCOHOLIC FERMENTATION OF DIFFERENT TYPES OF GRAIN MASH = PRODUCTION D'ALCOOLS SUPERIEURS A PARTIR DE THREONINE ET ISOLEUCINE DANS LES FERMENTATIONS ALCOOLIQUES DE DIVERS TYPES DE BRASSINS DE GRAINSREAZIN G; SCALES H; ANDREASEN A et al.1973; J. AGRIC. FOOD CHEM.; U.S.A.; DA. 1973; VOL. 21; NO 1; PP. 50-54; BIBL. 18 REF.Serial Issue

EFFET DE LA PREPARATION "CUMASINA ESTOSE" SUR LE VIEILLISSEMENT DE L'ALCOOL DE SEIGLE ET DES DISTILLATS DE VINJAROSZ M; MILEWSKI J.1972; PRACE INST. LAB. BADAW. PRZEMYS. SPOZYW.; POLSKA; DA. 1972; VOL. 22; NO 2; PP. 219-225; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 10 REF.Serial Issue

TECHNOLOGIE DU VIEILLISSEMENT ACCELERE DES EAUX-DE-VIEJAROSZ M; MILEWSKI J.1975; PRACE INST. LAB. BADAW. PRZEMYS. SPOZYW.; POLSKA; DA. 1975; VOL. 25; NO 1; PP. 75-86; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 1 P.Article

FACTORS CONTROLLING THE FERMENTABLE EXTRACT IN DISTILLERS MALT.BATHGATE GN; MARTINEZ FRIAS J; STARK JR et al.1978; J. INST. BREW.; G.B.; DA. 1978; VOL. 84; NO 1; PP. 22-29; BIBL. 39 REF.Article

"AGUARDENTES" DE MOZAMBIQUE. II = LES EAUX-DE-VIE DU MOZAMBIQUE. IIDA CUNHA PARRO A.1973; REV. CI. AGRON., A; MOZAMB.; DA. 1973; VOL. 6; PP. 61-67; H.T. 3; ABS. FR. ANGL.; BIBL. 8 REF.Article

CHEMICAL MECHANISMS OF WHISKEY MATURATIONREAZIN GH.1981; AM. J. ENOL. VITIC.; ISSN 0002-9254; USA; DA. 1981; VOL. 32; NO 4; PP. 283-289; BIBL. 14 REF.Article

AUTOMATED SYSTEM FOR THE GAS-LIQUID CHROMATOGRAPHIC DETERMINATION OF ACETALDEHYDE, ETHYL ACETATE, AND FUSEL OILS IN ALCOHOLIC BEVERAGES = SYSTEME AUTOMATISE POUR LE DOSAGE PAR CHROMATOGRAPHIE EN PHASE GAZEUSE D'ACETALDEHYDE, ACETATE D'ETHYLE ET HUILES DE FUSEL DANS LES BOISSONS ALCOOLISEESBURGETT CA.1974; J. ASS. OFF. ANAL. CHEMISTS; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 57; NO 5; PP. 1176-1179; BIBL. 5REF.Article

WHISKY AROMA EVALUATED BY MAGNITUDE ESTIMATIONJOUNELA ERIKSSON P.1982; LEBENSM.-WISS.+TECHNOL.; ISSN 0023-6438; CHE; DA. 1982; VOL. 15; NO 5; PP. 303-308; BIBL. 29 REF.Article

SOME ASPECTS OF THE IMPACT OF BREWING SCIENCE ON SCOTCH MALT WHISKY PRODUCTION.DOLAN TCS.1976; J. INST. BREW.; G.B.; DA. 1976; VOL. 82; NO 3; PP. 177-181; BIBL. 12 REF.Article

COMPOSITION AND CONSUMPTION OF ALCOHOLIC BEVERAGES. A REVIEW = COMPOSITION ET CONSOMMATION DES BOISSONS ALCOOLISEES. MISE AU POINTSUOMALAINEN H; NYKANEN L; ERIKSSON K et al.1974; AMER. J. ENOL. VITICULT.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 25; NO 4; PP. 179-187; BIBL. 1 P. 1/2Article

SPECTROPHOTOMETRIC DETERMINATION OF COLOR INTENSITY OF WHISKY: COLLABORATIVE STUDYSTRUNK DH; TIMMEL BM; HAMMAM JW et al.1982; J. ASSOC. OFF. ANAL. CHEM.; ISSN 0004-5756; USA; DA. 1982; VOL. 65; NO 2; PP. 224-226; BIBL. 3 REF.Conference Paper

BRENNEREIWERT VERSCHIEDENER GETREIDEARTEN UNTER BESONDERER BERUECKSICHTIGUNG DES WEIZENS. = APTITUDE A LA FABRICATION D'EAU-DE-VIE DE DIFFERENTES ESPECES DE CEREALES EN PARTICULIER LE BLEGOSLICH V.1977; GETREIDE MEHL BROT; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 30; NO 7; PP. 193-196; BIBL. 4 REF.Article

PATTERN RECOGNITION AND BLIND ASSAY TECHNIQUES APPLIED TO FORENSIC SEPARATION OF WHISKIESSAXBERG BEH; DUEWER DL; BOOKER JL et al.1978; ANAL. CHIM. ACTA; NLD; DA. 1978; VOL. 103; NO 3; PP. 201-212; BIBL. 11 REF.Article

STUDIES ON THE VOLATILE COMPONENTS OF PEATED MALT. III. IDENTIFICATION OF ACIDIC AND BASIC COMPONENTS = ETUDE DES CONSTITUANTS VOLATILS DES MALTS SECHES SUR FEU DE TOURBE. III. IDENTIFICATION DES CONSTITUANTS ACIDES ET BASIQUESDEKI M; YOSHIMURA M.1974; CHEM. PHARM. BULL.; JAP.; DA. 1974; VOL. 22; NO 8; PP. 1760-1764; BIBL. 14 REF.Article

GASCHROMATOGRAPHISCHE UNTERSUCHUNGEN AN AROMASTOFFEN VON TRAUBENMOSTEN, WEINEN UND BRANNTWEINEN = RECHERCHE, PAR CHROMATOGRAPHIE EN PHASE GAZEUSE, SUR LES SUBSTANCES AROMATIQUES DES MOUTS DE RAISIN, DES VINS ET EAUX-DE-VIERAPP A; FOVERMANN W; JECHT U et al.1973; CHEMIKER-ZTG; DTSCH.; DA. 1973; VOL. 97; NO 1; PP. 29-36; ABS. ANGL.; BIBL. 1 P. 1/2Serial Issue

PREFERENCE TESTING OF WHISKEY SOUR FORMULATIONS: MAGNITUDE ESTIMATION VERSUS THE 9-POINT HEDONICMCDANIEL MR; SAWYER FM.1981; J. FOOD SCI.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1981; VOL. 46; NO 1; PP. 182-185; BIBL. 6 REF.Article

THE USE OF HIGH AMYLOSE BARLEY FOR THE PRODUCTION OF WHISKY MALT.ELLIS RP.1976; J. INST. BREW.; G.B.; DA. 1976; VOL. 82; NO 5; PP. 280-281; BIBL. 21 REF.Article

QUELQUES ASPECTS GENERAUX DE LA COMPOSITION DE L'AROME DES BOISSONS ALCOOLIQUES.SUOMALAINEN H.1975; ANN. TECHNOL. AGRIC.; FR.; DA. 1975 PARU 1976; VOL. 24; NO 3-4; PP. 453-467; ABS. ANGL. ALLEM. ESP. ITAL.; BIBL. 1 P. 1/2Article

WEITERE UNTERSUCHUNGEN ZUM 14C-GEHALT VON GAERUNGSALKOHOL IN ABHAENGIGKEIT VON WACHSTUMS-ZEIT UND ORT DES FERMENTATIONSMATERIALS = SUITE DES RECHERCHES SUR LA TENEUR EN 14C DES ALCOOLS OBTENUS PAR FERMENTATION, EN RELATION AVEC L'EPOQUE ET LE LIEN DE CROISSANCE DE LA MATIERE PREMIERE SOUMISE A LA FERMENTATIONRAUSCHENBACH P; SIMON H.1975; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U. FORSCH.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 157; NO 3; PP. 143-146; ABS. ANGL.; BIBL. 9 REF.Article

DIFFERENTIAL SCANNING CALORIMETRY (DSC) STUDIES ON THE FREEZING PROCESSES OF WATER-ETHANOL MIXTURES AND DISTILLED SPIRITSKOGA K; YOSHJZUMI H.1979; J. FOOD SCI.; USA; DA. 1979; VOL. 44; NO 5; PP. 1386-1389; BIBL. 13 REF.Article

STUDIES ON THE VOLATILE COMPONENTS OF PEATED MALT. II. IDENTIFICATION OF NEUTRAL COMPONENTS = ETUDE DES CONSTITUANTS VOLATILS DES MALTS SECHES SUR FEU DE TOURBE. II. IDENTIFICATION DES CONSTITUANTS NEUTRESDEKI M; YOSHIMURA M.1974; CHEM. PHARM. BULL.; JAP.; DA. 1974; VOL. 22; NO 8; PP. 1754-1759; BIBL. 13 REF.Article

A NEW METHOD FOR THE IDENTIFICATION OF THE ORIGIN OF ETHANOLS IN GRAIN AND FRUIT SPIRITS ; HIGH-FIELD QUANTITATIVE DEUTERIUM NUCLEAR MAGNETIC RESONANCE AT THE NATURAL ABUNDANCE LEVEL = NOUVELLE METHODE D'IDENTIFICATION DE L'ORIGINE DE L'ETHANOL DANS LES EAUX-DE-VIE DE CEREALES OU DE FRUIT : RESONANCE MAGNETIQUE NUCLEAIRE QUANTITATIVE DU DEUTERIUM A CHAMP ELEVE AU NIVEAU DE L'ABONDANCE NATURELLEMARTIN GJ; MARTIN ML; MABON F et al.1983; JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY; ISSN 0021-8561; USA; DA. 1983; VOL. 31; NO 2; PP. 311-315; BIBL. 15 REF.; 2 FIG./3 TABL.Article

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