Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("EDULCORANT")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 1716

  • Page / 69
Export

Selection :

  • and

SWEETENERS IN PERSPECTIVE = LES EDULCORANTS DANS L'AVENIRINGLEET GE.1974; CEREAL SCI. TODAY; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 19; NO 7; PP. 258-292 (5 P.)Article

XILITOL: UN EDULCORANTE NATURAL = LE XILITOL: UN EDULCORANT NATURELMORALEDA NARANJO P.1975; AFINIDAD; ESP.; DA. 1975; VOL. 32; NO 328; PP. 675-681; BIBL. 33REF.; (2. JORNADAS ESTUD. ALIMENT.; BARCELONA; 1975)Conference Paper

NEW SWEETENING AGENTS: N'-FORMYL- AND N'-ACETYLKYNURENINE = NOUVEAUX AGENTS EDULCORANTS: N'-FORMYL- ET N'-ACETYLKYNURENINEFINLEY JW; FRIEDMAN M.1973; J. AGRIC. FOOD CHEM.; U.S.A.; DA. 1973; VOL. 21; NO 1; PP. 33-34; BIBL. 10 REF.Serial Issue

EDULCORANTS SYNTHETIQUES, EDULCORANTS NATURELS. PERSPECTIVES D'AVENIRDUPAIGNE P.1973; FRUITS; FR.; DA. 1973; VOL. 28; NO 1; PP. 51-64; BIBL. 3 P.Serial Issue

KUENSTLICHE SUESSSTOFFE = EDULCORANTS DE SYNTHESESTEINLE G.1975; ZUCKER; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 28; NO 1; PP. 20-28; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 1 P. 1/2Article

LES EDULCORANTS CHIMIQUES DANS LA DIETETIQUE QUOTIDIENNE DU DIABETEHERAUD G; ROUX E.1976; OUEST MED.; FR.; DA. 1976; VOL. 29; NO 7; PP. 503-506Article

NEW SWEETENERS TO CHALLENGE SUGAR = NOUVEAUX EDULCORANTS POUR REMETTRE EN QUESTION LE SUCRE1974; CANAD. CHEM. PROCESSG; CANADA; DA. 1974; VOL. 58; NO 12; PP. 26-27Article

COMPARAISON DU COUT DE DIFFERENTS EDULCORANTS DANS LA PRODUCTION DES BOISSONS NON ALCOOLISEES.KREUZBERGER H.1982; BIOS (PARIS).; ISSN 0366-2284; FRA; DA. 1982; VOL. 13; NO 11; PP. 3-5; 3 FIG./4 TABL.Article

ISOMEROSE - THE NEW NATURAL SWEETENER. CLAIMS SUBMITTED AS REGARDS USES AND PROPERTIES. = ISOMEROSE, LE NOUVEL EDULCORANT NATUREL. EXIGENCES EN CE QUI CONCERNE LES UTILISATIONS ET LES PROPRIETES1976; CONFECT. PRODUCT.; G.B.; DA. 1976; VOL. 42; NO 5; PP. 232-234Article

THE TASTES OF ARTIFICIAL SWEETENERS AND THEIR MIXTURES = LA SAVEUR D'EDULCORANTS ARTIFICIELS ET DE LEURS MELANGESMOSKOWITZ HR; KLARMAN L.1975; CHEM. SENS. FLAVOR; NETHERL.; DA. 1975; VOL. 1; NO 4; PP. 411-421; BIBL. 18REF.Article

ZUCKER UND ZUCKERAUSTAUSCHSTOFFE IM NEUEN LEBENSMITTELRECHT = SUCRE ET SUCCEDANES DANS LA NOUVELLE LEGISLATION RELATIVE AUX PRODUITS ALIMENTAIRESFRANCK R.1975; STAERKE; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 27; NO 7; PP. 241-245; ABS. ANGL. FRArticle

EXCRETION AND METABOLISM OF SACCHARIN IN MAN. II. STUDIES WITH 14C-LABELLED AND UNLABELLED SACCHARIN = EXCRETION ET METABOLISME DE LA SACCHARINE CHEZ L'HOMME. II. RECHERCHES AVEC DE LA SACCHARINE MARQUEE 14C ET DE LA SACCHARINE NON MARQUEEBYARD JL; MCCHESNEY EW; GOLDBERG L et al.1974; FOOD COSMET. TOXICOL.; G.B.; DA. 1974; VOL. 12; NO 2; PP. 175-184; ABS. FR. ALLEM.; BIBL. 8REF.Article

STATUS OF CYCLAMATES: JULY 1974 = ETAT ACTUEL DES CYCLAMATES: JUILLET 1974CRAIG TA.1974; CEREAL SCI. TODAY; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 19; NO 7; PP. 273-274Article

Entre sucres et édulcorants: Comment faut-il sucrer les aliments ?CHAMP, Martine.Diabète & obésité. 2011, Vol 6, Num 50, pp 237-244, issn 1957-5238, 8 p.Article

STABILITY STUDIES OF STEVIOSIDE AND REBAUDIOSIDE A IN CARBONATED BEVERAGES. = ETUDE DE LA STABILITE DE STEVIOSIDE ET REBAUDIOSIDE A DANS LES BOISSONS GAZEUSESCHANG SS; COOK JM.1983; JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY; ISSN 0021-8561; USA; DA. 1983; VOL. 31; NO 2; PP. 409-412; BIBL. 9 REF.; 2 FIG./5 TABL.Article

SYNTHESIS OF SOME DISACCHARIDES CONTAINING RHAMNOSE AS THE NONREDUCING UNIT = SYNTHESE DE QUELQUES DISACCHARIDES CONTENANT DU RHAMNOSE COMME FRACTION NON REDUCTRICEKONISHI F; ESAKI S; KAMIYA S et al.1983; AGRICULTURAL AND BIOLOGICAL CHEMISTRY; ISSN 0002-1369; JPN; DA. 1983; VOL. 47; NO 7; PP. 1629-1631; BIBL. 15 REF.; 1 TABL.Article

THE CASE FOR ASPARTAME = LE CAS DE L'ASPARTAMEROBERT SARGEANT S.1983; FOOD PROCESSING; ISSN 512842; GBR; DA. 1983; VOL. 52; NO 7; PP. 25-27; 2 FIG.Article

ALTERNATIVE SWEETENING OF YOGHURT. = LES DIFFERENTS EDULCORANTS DES YOGOURTSHYVONEN L; SLOTTE M.1983; JOURNAL OF FOOD TECHNOLOGY.; ISSN 0022-1163; GBR; DA. 1983; VOL. 18; NO 1; PP. 97-112; BIBL. 6 REF.; 4 FIG./9 TABL.Article

DETERMINATION OF SACCHARIN IN SOFT DRINKS BY MOLECULAR EMISSION CAVITY ANALYSIS = DOSAGE DE LA SACCHARINE DANS LES BOISSONS NON ALCOOLISEES, PAR ANALYSE PAR EMISSION MOLECULAIRE DE CAVITATIONBELCHER R; BOGDANSKI SL; SHEIKH RA et al.1976; ANALYST; G.B.; DA. 1976; VOL. 101; NO 1204; PP. 562-565; BIBL. 12 REF.Article

JERUSALEM ARTICHOKE (HELIANTHUS TUBEROSUS L.) AS A SOURCE OF FRUCTOSE, A NATURAL ALTERNATIVE SWEETENER = LE TOPINAMBOUR (H.T.) SOURCE DE FRUCTOSE, UN EDULCORANT NATUREL A CHOISIRPILNIK W; VERVELDE GJ.1976; Z. ACKER-U. PFLANZENBAU; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 142; NO 2; PP. 153-162; ABS. ALLEM.; BIBL. 34REF.Article

O-TOLUENESULFONAMIDE IN SACCHARIN PREPARATIONS = O-TOLUENE SULFONAMIDE DANS DES PREPARATIONS DE SACCHARINESTAVRIC B; KLASSEN R.1975; J. ASS. OFF. ANAL. CHEMISTS; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 58; NO 3; PP. 427-432; BIBL. 6 REF.Article

THE HEDONIC TONES OF ARTIFICIAL SWEETENERS AND THEIR MIXTURES = CLASSIFICATION SUR L'ECHELLE HEDONIQUE DES EDULCORANTS ARTIFICIELS ET DE LEURS MELANGESMOSKOWITZ HR; KLARMAN L.1975; CHEM. SENS. FLAVOR; NETHERL.; DA. 1975; VOL. 1; NO 4; PP. 423-429; BIBL. 9REF.Article

ETUDE CHIMIQUE, PHARMACOLOGIQUE ET CLINIQUE DES MASTICATOIRES TRADITIONNELS ET MODERNES. I. ANALYSE DES CHEWING-GUMS.DELAVEAU P; LIM S.1975; ANN. PHARM. FR.; FR.; DA. 1975; VOL. 33; NO 5; PP. 221-227; ABS. ANGL.; BIBL. 1 P. 1/2Article

ISOLEMENT ET IDENTIFICATION DES EDULCORANTS SYNTHETIQUESNASIEROWSKA Z.1975; FARM. POLSKA; POLSKA; DA. 1975; VOL. 31; NO 11; PP. 940-945; ABS. ANGL.; BIBL. 18 REF.Article

ZUCKER UND ZUCKERAUSTAUSCHSTOFFE. INTERNATIONALES SYMPOSIUM; MUENCHEN; 1974 = LE SUCRE ET SES SUCCEDANES. CONGRES INTERNATIONAL; MUNICH; 19741975; NUTRIT. AND METABOL.; SWITZ.; DA. 1975; VOL. 18; SUPPL. NO. 1; PP. (273P.); BIBL. DISSEM.; ISBN 3805521731Conference Paper

  • Page / 69