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EMPLEO DE DOSIS BAJAS DE RADIACION EN LA CONSERVACION DE FILETES DE PESCADO BLANCO. = UTILISATION DE FAIBLES DOSES D'IRRADIATION POUR LA CONSERVATION DES FILETS DE POISSON BLANCORTIN N; MATUTANO JI.1975; AN. BROMATOL.; ESP.; DA. 1975; VOL. 27; NO 4; PP. 361-386; ABS. ANGL.; BIBL. 2 P.Article

VACUUM PACKAGING SYSTEMS FOR SUBPRIMAL BEEF CUTS.BOWLING RA; CARPENTER ZL; SMITH GC et al.1977; J. ANIMAL SCI.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 45; NO 6; PP. 1280-1288; BIBL. 1 P.Article

SPOILAGE ASSOCIATION OF VACUUM PACKED SAND FLATHEAD (PLATYCEPHALUS BASSENSIS) FILLETSMCMEEKIN TA; HULSE L; BREMNER HA et al.1982; FOOD TECHNOL. AUST.; ISSN 0015-6647; AUS; DA. 1982; VOL. 34; NO 6; PP. 278-282; 3 P.; BIBL. 21 REF.Article

PITTING IN CANNED GREEN BEANS: EFFECT OF CULTURAL PRACTICES, TIN COATING, VACUUM, CORROSION ACCELERATORS, AND STORAGE CONDITIONSDAVIS DR; COCKRELL CW; WIESE KF et al.1979; J. FOOD SCI.; USA; DA. 1979; VOL. 44; NO 1; PP. 241-245; BIBL. 8 REF.Article

QUALITY CHARACTERISTICS OF VACUUM PACKAGED BEEF AS AFFECTED BY POSTMORTEM CHILL, STORAGE TEMPERATURE, AND STORAGE INTERVAL.CARPENTER ZL; BEEBE SD; SMITH GC et al.1976; J. MILK FOOD TECHNOL.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 39; NO 9; PP. 592-599; BIBL. 31 REF.Article

EFFECT OF DEGREE OF VACUUM AND LENGTH OF STORAGE ON THE PHYSICAL CHARACTERISTICS OF VACUUM PACKAGED BEEF WHOLESALE CUTS.SEIDEMAN SC; CARPENTER ZL; SMITH GC et al.1976; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 41; NO 4; PP. 732-737; BIBL. 13 REF.Article

EFFECTS OF AIR AT VARIOUS TENSION LEVELS ON STORAGE STABILITY OF MECHANICALLY DEBONED POULTRY MEATSJANTAWAT P; DAWSON LE.1980; POULT. SCI.; ISSN 0032-5791; USA; DA. 1980; VOL. 59; NO 8; PP. 1788-1794; BIBL. 11 REF.Article

A NEW PACKAGING METHOD FOR PEANUTS AND PECANSHOLADAY C; PEARSON JL; SLAY WO et al.1979; J. FOOD SCI.; USA; DA. 1979; VOL. 44; NO 5; PP. 1530-1533; BIBL. 10 REF.Article

EVALUATION OF EVACUATED PACKAGES AS AN ALTERNATIVE TO BLANCHING FOR FROZEN SPINACHBIRNBAUM NR; HICKS JR; TABACCHI MH et al.1979; J. FOOD SCI.; USA; DA. 1979; VOL. 44; NO 2; PP. 404-406; BIBL. 12 REF.Article

THE ACCUMULATION OF UNACCEPTABLY HIGH LEVELS OF NITRITE IN VACUUM PACKED BACK BACONJOLLEY PD.1979; J. FOOD TECHNOL.; GBR; DA. 1979; VOL. 14; NO 1; PP. 81-87; BIBL. 8 REF.Article

EINFLUSS DER VERPACKUNG AUF DIE SENSORISCH ERFASSBARE QUALITAET VON ROESTKAFFEE UNTER VERSCHIEDENEN LAGERBEDINGUNGEN = INFLUENCE DE L'EMBALLAGE SUR LES PROPRIETES ORGANOLEPTIQUES MESURABLES DU CAFE TORREFIE ET CONSERVE DANS DIFFERENTES CONDITIONSHAEVECKER U.1979; CHEM. MIKROBIOL. TECHNOL. LEBENSMITTEL; DEU; DA. 1979; VOL. 6; NO 2; PP. 33-35; ABS. ENG; BIBL. 6 REF.Conference Paper

LA MISE EN BOUTEILLES DES VINS: ETUDE QUALITATIVE COMPARATIVE DES VINS CONDITIONNES PAR TIRAGE SOUS FAIBLE VIDE ET TIRAGE A BASSE PRESSIONSCHAEFFER A; WEBER J.1979; REV. FR. OENOL.; FRA; DA. 1979; VOL. 16; NO 74; PP. 59-61Article

EINFLUSS DER BESTRAHLUNG AN BORD AUF DIE HALTBARKEIT VON ROTBARSCH. I. SENSORISCHE ERGEBNISSE. = INFLUENCE DE L'IRRADIATION A BORD SUR LA CONSERVATION DE SEBASTE (SEBASTES MARINUS). I. RESULTATS DE L'ANALYSE SENSORIELLEREINACHER E.1978; ARCH. LEBENSMITTEL-HYG.; DTSCH.; DA. 1978; VOL. 29; NO 1; PP. 24-28; ABS. ANGL.; BIBL. 26 REF.Article

IN FOLIENPACKUNGEN ERHITZTE FLEISCHGERICHTE. III. KONTROLLEN BEIM ABFUELLEN, EVAKUIEREN UND VERSCHLIESSEN DER BEHAELTNISSE. = PLATS DE VIANDE CUISINES EN EMBALLAGES SOUPLES. III. CONTROLES PENDANT LE REMPLISSAGE, MISE SOUS VIDE ET LA FERMETURE DU RECIPIENTTANDLER K; HAHNE H; POLLEIN H et al.1976; FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 56; NO 4; PP. 539-547 (7P.); ABS. ANGL. FR.; BIBL. 68 REF.Article

QUALITY RETENTION OF UNBLANCHED FROZEN VEGETABLES BY VACUUM PACKING. II: ASPARAGUS, PARSLEY AND CELERYSTEINBUCH E.1980; J. FOOD TECHNOL.; GBR; DA. 1980; VOL. 15; NO 3; PP. 351-352; BIBL. 4 REF.Article

COULEUR DU JAMBON DE PARIS CONSERVE SOUS VIDEGOUTEFONGEA R; VIZET N; DAUZAT R et al.1980; CENTRE RECH. ZOOTECH. VETER. THEIX, BULL. TECH.; FRA; DA. 1980; NO 39; PP. 27-31; BIBL. 11 REF.Article

SHORT-TERM TRANSOCEANIC SHIPMENTS OF FRESH BEEF.MARRIOTT NG; SMITH GC; HOKE KE et al.1977; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 42; NO 2; PP. 321-325; BIBL. 19 REF.Article

EVOLUTION EN COURS DE CONSERVATION, DES CARACTERISTIQUES DE TENDRETE DE MUSCLES DE BOVINS MIS SOUS VIDE ANTE RIGOR MORTIS.VALIN C; FOURNAUD J; LACOURT A et al.1976; ANN. TECHNOL. AGRIC.; FR.; DA. 1976 PARU 1977; VOL. 25; NO 4; PP. 357-372; ABS. ANGL. ESP. ITAL.; BIBL. 23 REF.Article

EFFECTS OF INERT GAS AND VACUUM PACKAGINGS ON STORAGE STABILITY OF MECHANICALLY DEBONED POULTRY MEATSPANTIPAR JANTAWAT; DAWSON LE.1980; POULTRY SCI.; USA; DA. 1980; VOL. 59; NO 5; PP. 1053-1058; BIBL. 22 REF.Article

HALTBARKEIT VON IN BEUTELN VAKUUMVERPACKTEN, AUFGESCHNITTENEN BACON = DUREE DE CONSERVATION DU BACON EN TRANCHES EN SACHETS SOUS VIDEHAVAS F; TAKACS J.1980; FLEISCH WIRTSCH.; DEU; DA. 1980; VOL. 60; NO 7; PP. 1276-1281; 4 P.; BIBL. 36 REF.Article

PROCEDE DE STERILISATION A L'OXYDE D'ETHYLENE EN CONTINU AVEC CONDITIONNEMENT SOUS VIDEBROS H.1980; R.B.M.; FRA; DA. 1980; VOL. 2; NO 3; PP. 212-214; ABS. ENGArticle

VERAENDERUNGEN DER MUSKELPROTEINE BEI DER BEHANDLUNG VON RIND- UND SCHWEINEFLEISCH MIT ENERGIEREICHEN STRAHLEN. III: ERGEBNISSE DER SDS-POLYACRYLAMIDGEL-ELEKTROPHORESE = MODIFICATIONS DES PROTEINES MUSCULAIRES LORS DU TRAITEMENT DE LA VIANDE DE BOEUF OU DE PORC PAR DES RAYONS BETA . III: RESULTATS DE L'ELECTROPHORESE EN GEL SDS-POLYACRYLAMIDEHAMM R; ROESSLER I; HOFMANN K et al.1979; FLEISCH WIRTSCH; DEU; DA. 1979; VOL. 59; NO 7; PP. 989-997; BIBL. 13 REF.Article

RADIATION INDUCED LIPID OXIDATION IN FISH.SNAUWAERT F; TOBBACK P; MAES E et al.1977; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U. -FORSCH.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 164; NO 1; PP. 28-30; ABS. ALLEM.; BIBL. 13 REF.Article

INFLUENCIA DEL VACIO EN LA RADURIZACION DEL FILETE DE MERLUCCIUS MERLUCCIUS HUBSI (MERLUZA ARGENTINA). = INFLUENCE DU VIDE SUR LA RADURISATION DES FILETS DE MERLU M.M.H.)RITACCO M.1976; COMIS. NACION. ENERG. ATOM.; ARGENT.; DA. 1976; NO 409; PP. 1-16; ABS. ANGL.; BIBL. 18 REF.Serial Issue

SCHNEISSFLIEGEN (CALLIPHORIDAE) UND VAKUUMVERPACKTER SCHINKEN. = LES CALLIPHORIDAE ET LE JAMBON CONDITIONNE SOUS VIDENIELSEN BO; NIELSEN SA.1976; ANZ. SCHAEDLINGSKDE PFLANZ.-U. UMWELTSCHUTZ; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 49; NO 8; PP. 113-115; ABS. ANGL.; BIBL. 4 REF.Article

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