Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("ENTREPOSAGE FRIGORIFIQUE")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 2065

  • Page / 83
Export

Selection :

  • and

STABILITY OF AFLATOXIN M1 DURING MANUFACTURE AND STORAGE OF ICE-CREAM AND SHERBET = STABILITE DE L'AFLATOXINE M1 AU COURS DE LA FABRICATION ET DU STOCKAGE DES CREMES GLACEES ET DES SORBETSWISEMAN DW; MARTH EH.1983; ZEITSCHRIFT FUER LEBENSMITTEL-UNTERSUCHUNG UND -FORSCHUNG; ISSN 0044-3026; DEU; DA. 1983; VOL. 177; NO 1; PP. 22-24; ABS. GER; BIBL. 11 REF.; 3 TABL.Article

LA SENSIBILITE AU FROID DES FRUITS ET LEGUMESMUNOZ DELGADO JA.1983; COMPTES RENDUS DES SEANCES DE L'ACADEMIE D'AGRICULTURE DE FRANCE; ISSN 0151-1335; FRA; DA. 1983; VOL. 69; NO 8; PP. 511-516; ABS. ENG; BIBL. 16 REF.Article

LES CONDITIONS RECOMMANDEES POUR L'ENTREPOSAGE FRIGORIFIQUE DES DENREES PERISSABLES DANS LES PAYS CHAUDSMUNOZ DELGADO JA.1983; REVUE GENERALE DU FROID; ISSN 0035-3205; FRA; DA. 1983; VOL. 73; NO 6; PP. 359-365; BIBL. 7 REF.; 2 TABL.Article

EFFECT OF COOKING AND STORAGE ON PHOSPHOLIPIDS IN BROILER. = EFFETS DE LA CUISSON ET DU STOCKAGE SUR LES PHOSPHOLIPIDES DE LA VIANDE DE POULETSHARMA N; KOWALE BN; JOSHI HB et al.1982; JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY.; ISSN 0022-1155; IND; DA. 1982; VOL. 10; NO 1; PP. 1-6; BIBL. 28 REF.; 1 FIG./7 TABL.Article

MEJORA DE LA ESTABILIDAD DE LA HORCHATA DE CHUFAS POR TRATAMIENTOS TERMICOS. = AMELIORATION, PAR TRAITEMENTS THERMIQUES, DE LA STABILITE DE L'ORGEAT PREPARE A PARTIR DE SOUCHETSCHWARTZ M; VILA R; GASQUE F et al.1982; REVISTA DE AGROQUIMICA Y TECNOLOGIA DE ALIMENTOS; ISSN 0034-7698; ESP; DA. 1982; VOL. 22; NO 4; PP. 531-538; ABS. ENG; BIBL. 15 REF.; 2 FIG./4 TABL.Conference Paper

A FIRE CODE FOR THE NEW ZEALAND MEAT FREEZING INDUSTRY WITH PARTICULAR REFERENCE TO COLD STORES. = UN CODE DE PREVENTION DES INCENDIES DANS L'INDUSTRIE NEO-ZELANDAISE DE LA VIANDE CONGELEE ET PLUS PARTICULIEREMENT DANS LES ENTREPOTS FRIGORIFIQUES.BURTON WOOD PK; HUNT JH; SHEPPARD MJA et al.1982; INTERNATIONAL JOURNAL OF REFRIGERATION.; ISSN 0140-7007; GBR; DA. 1982; VOL. 6; NO 1; PP. 49-53; ABS. FRE; BIBL. 8 REF.; 1 FIG.Conference Paper

ECONOMICAL AND RELIABLE SOLUTIONS FOR FROST-HEAVE PROTECTION OF COLD-STORAGE BUILDINGS BY UTILISATION OF AMBIENT HEAT = SOLUTIONS ECONOMIQUES ET FIABLES, PAR UTILISATION DE LA CHALEUR AMBIANTE, POUR LA PROTECTION CONTRE LE SOULEVEMENT DU AU GEL DANS LES ENTREPOTS FRIGORIFIQUESOHEIM H.1983; INTERNATIONAL JOURNAL OF REFRIGERATION; ISSN 0140-7007; GBR; DA. 1983; VOL. 6; NO 4; PP. 198-202; ABS. FRE; BIBL. 11 REF.; 9 FIG.Article

MECHANISM OF BLACK DISCOLORATION IN SPINY LOBSTER TAILS STORED IN ICE = MECANISME DE LA DECOLORATION NOIRE DES QUEUES DE LANGOUSTES STOCKEES DANS LA GLACEOGAWA M; KUROTSU T; OCHIAI I et al.1983; NIPPON SUISAN GAKKAISHI; JPN; DA. 1983; VOL. 49; NO 7; PP. 1065-1075; BIBL. 22 REF.; 12 FIG.Article

ENERGIETECHNISCHE UND LAGERUNGSTECHNISCHE UNTERSUCHUNGEN IN EINEM OBSTKUEHLLAGERHAUS = ETUDE DES ASPECTS ENERGETIQUES ET DES PROCEDES DE STOCKAGE, DANS UN ENTREPOT FRIGORIFIQUE, POUR LES FRUITSBRAUN H.1983; MITTEILUNGEN KLOSTERNEUBURG REBE UND WEIN, OBSTBAU UND FRUECHTEVERWERTUNG; ISSN 0007-5922; AUT; DA. 1983; VOL. 33; NO 6; PP. 257-278; ABS. ENG/FRE; BIBL. 38 REF.; 47 FIG./6 TABL.Article

DE BAYER A BONDUELLE PAR LE P.U.R.VRINAT G.1983; REVUE GENERALE DU FROID; ISSN 0035-3205; FRA; DA. 1983; VOL. 73; NO 10; PP. 559-562; 10 FIG.Article

NOUVELLE METHODE ORIGINALE DE REGULATION ET DE GESTION ENERGETIQUE D'ENTREPOTS FRIGORIFIQUES OU D'ABATTOIRSGALIAN F.1983; REVUE GENERALE DU FROID; ISSN 0035-3205; FRA; DA. 1983; VOL. 73; NO 6; PP. 373-375; 7 FIG.Article

A RESEARCH NOTE. PACIFIC COD (GADUS MACROCEPHALUS) : CHANGE IN SENSORY AND CHEMICAL PROPERTIES WHEN HELD IN ICE AND IN CO2 MODIFIED REFRIGERATED SEAWATER = NOTE DE RECHERCHE. LA MORUE DU PACIFIQUE (GADUS MACROCEPHALUS) : MODIFICATIONS DES PROPRIETES ORGANOLEPTIQUES ET CHIMIQUES LORS D'UN STOCKAGE DANS LA GLACE ET DANS DE L'EAU DE MER REFRIGEREE, MODIFIEE PAR LE CO2REPPOND KD; COLLINS J.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 5; PP. 1552-1553; BIBL. 8 REF.; 1 FIG./1 TABL.Article

INDOLE IN SHRIMP : EFFECT OF FRESH STORAGE TEMPERATURE, FREEZING AND BOILING = L'INDOLE DANS LES CREVETTES : EFFETS DE LA TEMPERATURE DE STOCKAGE, DE LA SURGELATION ET DE LA CUISSONCHANG O; CHEUK WL; NICKELSON R et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 3; PP. 813-816; BIBL. 17 REF.; 6 FIG./1 TABL.Article

MICROBIAL GROWTH ON FAT AND LEAN SURFACES OF VACUUM-PACKAGED CHILLED BEEF = CROISSANCE MICROBIENNE SUR LES SURFACES DE LA VIANDE MAIGRE ET DU GRAS DE LA VIANDE DE BOEUF REFRIGEREE ET EMBALLEE SOUS VIDEGRAU FH.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 2; PP. 326-336; 4 P.; BIBL. 14 REF.; 3 FIG.Article

ANFORDERUNGEN AN LAGERVERSUCHE MIT TIEFGEFRORENEN LEBENSMITTELN = DONNEES D'EXPERIMENTATION, DE STOCKAGE DES PRODUITS ALIMENTAIRES SURGELESREINDL B; GROSSKLAUS R; BUSSE H et al.1983; FLEISCHWIRTSCHAFT; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1983; VOL. 63; NO 7; PP. 1193-1196; ABS. ENG; BIBL. 22 REF.; 2 FIG./2 TABL.Article

EFFET D'UN SEJOUR A BASSE TEMPERATURE NUISIBLE SUR LA RESPIRATION DES BANANES AU RETOUR AU CHAUD.MARCELLIN P; DESSAUX C; DICK E et al.1983; COMPTES RENDUS DES SEANCES DE L'ACADEMIE D'AGRICULTURE DE FRANCE; ISSN 0151-1335; FRA; DA. 1983; VOL. 69; NO 2; PP. 83-92; ABS. ENG; BIBL. 10 REF.; 4 FIG.Article

HALTBARKEITSFRISTEN BEI FRISCHFLEISCH = DUREE DE CONSERVATION DE LA VIANDE FRAICHETANDLER.1983; FLEISCHWIRTSCHAFT; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1983; VOL. 63; NO 7; PP. 1106-1111; 3 P.Article

INTRODUCTION DE L'INFORMATIQUE DANS LA GESTION ET LE CONTROLE DES ENTREPOTS FRIGORIFIQUESREYNAUD R.1983; INTERNATIONAL JOURNAL OF REFRIGERATION; ISSN 0140-7007; GBR; DA. 1983; VOL. 6; NO 3; PP. 172-175; ABS. ENG; 5 FIG.Conference Paper

PREVENTION DES INCENDIES ET SECURITE DANS LES ENTREPOTS FRIGORIFIQUES.JACOB P.1983; INTERNATIONAL JOURNAL OF REFRIGERATION.; ISSN 0140-7007; GBR; DA. 1983; VOL. 6; NO 1; PP. 34-38; ABS. ENG; BIBL. 7 REF.Conference Paper

A RESEARCH NOTE. EFFECT OF INITIAL ACIDITY OF PLAIN YOGURT ON ACIDITY CHANGES DURING REFRIGERATED STORAGE. = NOTE DE RECHERCHE. EFFET DE L'ACIDITE INITIALE DES YOGOURTS SUR LES MODIFICATIONS DE L'ACIDITE, AU COURS DU STOCKAGE FRIGORIFIQUESALJI JP; ISMAIL AA.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 1; PP. 258-259; BIBL. 6 REF.; 2 FIG.Article

A RESEARCH NOTE. PSYCHROTROPHIC BACTERIA IN PRERIGOR GROUND PORK = NOTE DE RECHERCHE. LES BACTERIES PSYCHROTROPHES DANS LA VIANDE HACHEE DE PORC, PRERIGORJUDGE MD; COUSIN MA.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 4; PP. 1348-1349; BIBL. 7 REF.; 2 FIG.Article

ANALYSIS OF TOMATO FRUIT : EFFECT OF FROZEN STORAGE ON COMPOSITIONAL VALUES - AN INTER-LABORATORY STUDY = L'ANALYSE DES TOMATES : EFFET DU STOCKAGE FRIGORIFIQUE SUR LEUR COMPOSITION - ETUDE INTERLABORATOIRESBURET M; GORMLEY R; ROUCOUX P et al.1983; JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AGRICULTURE; ISSN 0022-5142; GBR; DA. 1983; VOL. 34; NO 7; PP. 755-760; BIBL. 11 REF.; 1 FIG./5 TABL.Article

ATLANTIC MACKEREL (SCOMBER SCOMBRUS, L.) : SHELF LIFE IN ICE. = LE MAQUEREAU BLEU (SCOMBER SCOMBRUS, L.) : DUREE DE CONSERVATION DANS LA GLACE.JHAVERI SN; LEU SS; CONSTANTINIDES SM et al.1982; J. FOOD SCI., JOURNAL OF FOOD SCIENCE.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1982; VOL. 47; NO 6; PP. 1808-1818; BIBL. 21 REF.; 4 FIG./2 TABL.Article

EFFECTS OF FROZEN STORAGE OF POULTRY GIBLETS ON WATER-HOLDING AND EMULSIFYING CAPACITY = EFFET DU STOCKAGE FRIGORIFIQUE DES ABATS DE VOLAILLE SUR LEUR CAPACITE DE LIAISON DE L'EAU ET SUR LEUR POUVOIR EMULSIFIANTLYON CE; THOMSON JE.1983; POULTRY SCIENCE; ISSN 0032-5791; USA; DA. 1983; VOL. 62; NO 4; PP. 712-714; BIBL. 8 REF.; 2 TABL.Article

FACTORS CONTROLLING THE DETERIORATION OF THE SPINY DOGFISH SQUALUS ACANTHIAS, DURING ICED STORAGE = FACTEURS CONTROLANT LA DEGRADATION DE L'AIGUILLAT SQUALUS ACANTHIAS, LORS DU STOCKAGE DANS LA GLACEBILINSKI E; JONAS REE; PETERS MD et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 3; PP. 808-812; BIBL. 20 REF.; 7 FIG./3 TABL.Article

  • Page / 83