Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("ESSENCE ORANGE")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 67

  • Page / 3
Export

Selection :

  • and

L'HUILE ESSENTIELLE D'ORANGE DE TYPE "GUINEE"HUET R; MURAIL MC.1972; FRUITS; FR.; DA. 1972; VOL. 27; NO 4; PP. 297-301; BIBL. 9 REF.Serial Issue

PREPARATION AND CHEMICAL COMPOSITION OF ORANGE OIL CONCENTRATES = PREPARATION ET COMPOSITION CHIMIQUE DES CONCENTRES D'HUILE ESSENTIELLE D'ORANGEVORA JD; MATTHEWS RF; CRANDALL PG et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 4; PP. 1197-1199; BIBL. 16 REF.; 2 FIG./3 TABL.Article

UNTERSUCHUNGEN UEBER DIE DETERPENISIERUNG EINIGER INDISCHER ORANGEN-OLE AUF CHROMATOGRAPHISCHEM WEGE = RECHERCHES SUR LA DETERPENATION DE QUELQUES ESSENCES D'ORANGE INDIENNES PAR CHROMATOGRAPHIEANANDARAMAN S; SHANKARACHARYA NB; NATARAJAN CP et al.1976; RIECHST. AROM. KOERPERPFLEGEMITTEL; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 26; NO 2-3; PP. 28-33 (5 P.); ABS. ANGL.; BIBL. 11 REF.Article

GLI ACIDI GRASSI DELL'ESSENZA DI ARANCIA DOLCE = LES ACIDES GRAS DE L'ESSENCE D'ORANGE DOUCELAMONICA G; STAGNO D'ALCONTRES I; DUGO G et al.1972; ESSENZE DERIV. AGRUM.; ITAL.; DA. 1972; VOL. 42; NO 1; PP. 30-49; BIBL. 12 REF.Serial Issue

IL COMPORTAMENTO SPETTROFOTOMETRICO NELL' UV DELLE ESSENZE DI ARANCIA AMARA PRODOTTE IN CALABRIA PER "SFUMATURA" = COMPORTEMENT SPECTROPHOTOMETRIQUE UV DE L'ESSENCE D'ORANGE AMERE PRODUITE EN CALABRE PAR "SFUMATURA"DI GIACOMO A; POSTORINO E.1975; ESSENZE DERIV. AGRUM.; ITAL.; DA. 1975; VOL. 45; NO 3-4; PP. 263-278; BIBL. 15 REF.Article

BREVET 2.316.323 (A1) (75 21310). - 2 JUILLET 1975. PROCEDE D'OBTENTION D'HUILE ESSENTIELLE D'AGRUMES RICHE EN CAROTENOIDES NATURELS.sdPatent

THE QUALITY OF VALENCIA ORANGE PEEL OIL AS RELATED TO ROOTSTOCKSKESTERSON JW; BRADDOCK RJ.1980; PERFUMER AND FLAVORIST; USA; DA. 1980; VOL. 5; NO 6; PP. 9-13; 4 P.; BIBL. 21 REF.Article

COALESCENCE OF ORANGE OIL DROPLETS AT OIL-GUM SOLUTION INTERFACE AND SOME RELATIONSHIPS TO EMULSION STABILITYSILBER D; MIZRAHI S.1975; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 40; NO 6; PP. 1174-1178; BIBL. 7 REF.Article

MEJORA DEL RENDIMIENTO EN LA OBTENCION DE ACEITES ESENCIALES DE NARANJA. I. PRIMEROS ENSAYOS DE EXTRACCION UTILIZANDO COMO DISOLVENTE LA FRACCION TERPENICA DE LOS PROPIOS ACEITES = AMELIORATION DU RENDEMENT DANS L'OBTENTION DES HUILES ESSENTIELLES D'ORANGE. I. PREMIERS ESSAIS D'EXTRACTION EN UTILISANT LA FRACTION TERPENIQUE DE LA MEME HUILE COMME SOLVANTBENEDITO J; LAFUENTE B; JORRO M et al.1975; REV. AGROQUIM. TECNOL. ALIMENT.; ESP.; DA. 1975; VOL. 15; NO 2; PP. 256-264; ABS. ALLEM. FR. ANGL.; BIBL. 6REF.Article

IL COMPORTAMENTO SPETTROFOTOMETRICO NELL'U.V. DEGLI OLI ESSENZIALI DI ARANCIA AMARA PRODOTTO IN CALABRIA PER SFUMATURA = COMPORTEMENT SPECTROPHOTOMETRIQUE DANS L'UV DES HUILES ESSENTIELLES D'ORANGES AMERES PRODUITES EN CALABRE PAR EXTRACTION PROGRESSIVEDI GIACOMO A; PASTORINO E.1975; RIV. ITAL. ESSENZE PROFUMI PIANTE OFFICIN. AROMI SAPONI COSMET. AEROSOL; ITAL.; DA. 1975; VOL. 57; NO 10; PP. 555-560; ABS. FR. ANGL. ALLEM. ITAL.; BIBL. 15 REF.Article

FLORAL BASES IN PERFUMERYWELLS FV.1974; SOAP COSMET. CHEM. SPECIALT.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 50; NO 8; PP. 30-44 (5 P.); BIBL. 24 REF.Article

SELECTED MARKETS FOR THE ESSENTIAL OILS OF LIME, LEMON AND ORANGE = QUELQUES MARCHES POUR LES ESSENCES DE LIMETTE, DE CITRON ET D'ORANGEROBBINS SRJ.1983; ; GBR; LONDON : TROPICAL DEVELOPMENT AND RESEARCH INSTITUTE; DA. 1983; PP. 1-99; 106 P.; ABS. FRE/SPA; ISBN 0-85954-169-XConference Proceedings

BROWN OIL EXTRACTOR: A NEW COMMERCIAL METHOD FOR THE PRODUCTION OF CITRUS ESSENTIAL OILS IN FLORIDAKESTERSON JW; BRADDOCK RJ; CRANDALL PG et al.1979; PERFUMER AND FLAVORIST; USA; DA. 1979; VOL. 4; NO 4; PP. 9-10; BIBL. 6 REF.Article

SOME NEWLY FOUND ORANGE ESSENCE COMPONENTS INCLUDING TRANS-2-PENTENAL = QUELQUES CONSTITUANTS DE L'HUILE ESSENTIELLE D'ORANGE RECEMMENT DECOUVERTS, Y COMPRIS LE TRANS-2-PENTENALMOSHONAS MG; SHAW PE.1973; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1973; VOL. 38; NO 2; PP. 360-361; BIBL. 16 REF.Serial Issue

Composition chimique de l'huile essentielle d'orange, obtenue par un nouveau procédéBAKURADZE, N. S.Maslo-žirovaâ promyšlennost'. 1985, Num 1, pp 20-22, issn 0025-4649Article

Analysis of bitter orange petitgrain essential oil by combined gas chromatography-mass spectrometry = Analyse, par chromatographie gazeuse associée à la spectrométrie de masse, de l'huile essentielle de petit grain d'oranger amerBAALIOUAMER, A; MEKLATI, B. Y.Agricultural and biological chemistry. 1986, Vol 50, Num 8, pp 2111-2114, issn 0002-1369Article

Glass capillary gas chromatographic analysis of oil components extracted from Yuzu (Citrus junos) juice = Analyse, par chromatographie gazeuse en capillaire de verre, des constituants de l'huile extraite du jus de Yuzu (Citrus junos)OHTA, H; OSAJIMA, Y.Journal of chromatography. 1983, Vol 268, Num 2, pp 336-340, issn 0021-9673Article

Alcohol deterpenation of orange oil = Déterpénation, par l'éthanol, de l'essence d'orangeOWUSU-YAW, J; MATTEWS, R. F; WEST, P. F et al.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 5, pp 1180-1182, issn 0022-1147Article

Thick-film capillary column gas chromatography-field ionization mass spectrometry. A complementary technique for the rapid analysis of volatiles = La chromatographie gazeuse en capillaire et la spectrométrie de masse à ionisation. Une technique complémentaire pour l'analyse rapide des composés volatilsHALKET, J. M; SCHULTEN, H. R.Journal of chromatography. 1985, Vol 322, Num 1, pp 200-205, issn 0021-9673Article

Direct gas chromatographic analysis of aqueous citrus and other fruit essences = Analyse directe, par chromatographie gazeuse, des essences aqueuses d'agrumes et d'autres fruitsMOSHONAS, M. G; SHAW, P. E.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1984, Vol 32, Num 3, pp 526-530, issn 0021-8561Article

ACEITES ESENCIALES DE LOS FRUTOS Y HOJAS DE CITRUS = HUILES ESSENTIELLES DES FRUITS ET DES FEUILLES DE CITRUSRETAMAR JA; DE VOTTERO LR; DE IGLESIAS DA et al.1978; ESSENZE DERIV. AGRUM.; ITA; DA. 1978; VOL. 48; NO 2; PP. 135-149; BIBL. 77 REF.Article

GLI OLI ESSENZIALI DEGLI AGRUMI = LES HUILES ESSENTIELLES D'AGRUMEDI GIACOMO A.1974; RIV. ITAL. ESSENZE PROFUMI PIANTE OFFICIN. AROMI SAPONI COSMET. AEROSOL.; ITAL.; DA. 1974; VOL. 56; NO 8; PP. 418-442; BIBL. DISSEM.Article

COMMERCIAL ORANGE ESSENCE: COMPARISON OF COMPOSITION AND METHODS OF ANALYSIS.LUND ED; BRYAN WL.1977; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 42; NO 2; PP. 385-388; BIBL. 12 REF.Article

LE ESSENZE DI ARANEIO AMARO DELL'AFRICA ORIENTALE ETIOPICA. = L'ESSENCE D'ORANGES AMERES DE L'AFRIQUE ORIENTALE ETHIOPIQUEROVESTI P.1977; ESSENZE DERIV. AGRUM.; ITAL.; DA. 1977; VOL. 47; NO 2; PP. 134-138; BIBL. 7 REF.Article

L'ESSENCE D'ORANGE OBTENUE PAR ENTRAINEMENT SOUS VIDE ET PIEGEAGE A BASSE TEMPERATURE. ETUDE DE SA COMPOSITION COMPAREE A CELLE D'ESSENCES RECUEILLIES PAR D'AUTRES PROCEDESMILLET F; ROLLET M; DORCHE J et al.1974; ANN. PHARM. FR.; FR.; DA. 1974; VOL. 32; NO 9-10; PP. 525-534; ABS. ANGL.; BIBL. 8 REF.Article

  • Page / 3