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Edulcorants intenses et prise alimentaire = Sweetening agent and alimentationBILLAUX, M.-S.Gazette médicale de France (1969). 1989, Vol 96, Num 42, pp 84-87, issn 0016-5557, 4 p.Conference Paper

Dihydroflavonol sweeteners and other constituents from Hymenoxys turneriGAO, F; WANG, H; MABRY, T. J et al.Phytochemistry. 1990, Vol 29, Num 9, pp 2865-2869, issn 0031-9422Article

Future ingredients - Focus of OVIFT meeting = Les ingrédients de l'avenir. Compte-rendu du meeting de l'OVIFTFood technology (Chicago). 1988, Vol 42, Num 1, pp 60-64, issn 0015-6639Article

Tolerability, acceptance and energetic conversion of isomalt (Palatinit) in comparison with sucrose = Tolérance, acceptabilité et conversion énergétique de l'isomalt (Palatinit), en comparaison avec le saccharoseSPENGLER, M; SOMOGYI, J. C; PLETCHER, E et al.Aktuelle Ernährungsmedizin. 1987, Vol 12, Num 6, pp 210-214, issn 0341-0501Article

Sensory quality of selected sweeteners : aqueous and lipid model systems = Qualité sensorielle de certains édulcorants : systèmes modèles aqueux et lipidiquesREDLINGER, P. A; SETSER, C. S.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 2, pp 451-454, issn 0022-1147Conference Paper

Manuel suisse des denrées alimentaires. Second volume. Classeur V. Seizième publication (1986). Chapître 41. Edulcorants1986, 60 p.Book

High-performance liquid chromatography of plant-derived oligosaccharides on a new cation-exchange resin stationary phase : HPX-22H = Chromatographie liquide haute performance sur une nouvelle phase stationnaire de résine échangeuse de cations (HPX-22H), des oligosaccharides d'origine végétaleHICKS, K. B; HOTCHKISS, A. T. JR.Journal of chromatography. 1988, Vol 441, Num 2, pp 382-386, issn 0021-9673Article

Aspartame : propriétés et applicationsVAN DER VEN, A. A.Industries alimentaires et agricoles. 1989, Vol 106, Num 9, pp 771-774, issn 0019-9311Article

Zucker, Zuckeraustauschstoffe, Süssstoffe - Physiologische Wirkungen = Le sucre, les succédanés de sucre et les édulcorants - Effets physiologiques = Sugar, sugar substitutes and intense sweeteners - physiological effectsSIEBERT, G.Getreide, Mehl und Brot (1972). 1987, Vol 41, Num 1, pp 22-26, issn 0367-4177Article

New aspartame-like sweeteners containing L-(aMe)PhePOLINELLI, S; BROXTERMAN, Q. B; SCHOEMAKER, H. E et al.Bioorganic & medicinal chemistry letters. 1992, Vol 2, Num 5, pp 453-456Article

Solid-phase synthesis of crystalline monellin, a sweet proteinKOHMURA, M; NIO, N; ARIYOSHI, Y et al.Agricultural and biological chemistry. 1991, Vol 55, Num 2, pp 539-545, issn 0002-1369Article

Regulatory status of alternative sweetenersNABORS, Lyn O'Brien.Food technology (Chicago). 2007, Vol 61, Num 5, issn 0015-6639, 24-32 [6 p.]Article

Separation of natural product sweetening agents using overpressured layer chromatography = Séparation des édulcorants naturels, par chromatographie en couche en surpressionFULLAS, F; KIM, J; COMPADRE, C. M et al.Journal of chromatography. 1989, Vol 464, Num 1, pp 213-219, issn 0021-9673Article

Nouveaux édulcorants d'avenir : les polyolsGELMAN, J. L.Industries alimentaires et agricoles. 1987, Vol 104, Num 5, pp 441-447, issn 0019-9311Article

Nouvelle génération d'édulcorants intensesBios (Paris). 1991, Vol 22, Num 3, pp 57-58, issn 0366-2284Article

Isomalt, un substitut de sucre de la 2ème génération des polyolsIndustries alimentaires et agricoles. 1989, Vol 106, Num 9, issn 0019-9311, 755Article

Effect of dietary carbohydrate type and content on the response of male rats to dietary sodium saccharin = Effet du taux et du type de glucide de la ration sur la réponse des rats males à la saccharine de sodium alimentaireANDERSON, R. L; FRANCIS, W. R; LEFEVER, F. R et al.Food and chemical toxicology. 1987, Vol 25, Num 4, pp 271-275, issn 0278-6915Article

Innovazioni technologiche nel settore alimentare = Technological innovations in the food industrySPADA DINAUTA, V.Industrie alimentari (Pinerolo). 1991, Vol 30, Num 291, pp 260-265, issn 0019-901X, 6 p.Conference Paper

The Sweetness Concentration-Response of R,R-Monatin, a Naturally Occurring High-Potency SweetenerFRY, John C; YURTTAS, Nese; BIERMANN, Kari L et al.Journal of food science. 2012, Vol 77, Num 10-12, issn 0022-1147, S362-S364Article

Préparations de fruits et derivés : Tout fruit... tous sucres = Fruits and fruits products preparationsTOURSEL, P.Process (Cesson-Sévigné). 1996, Num 1117, pp 40-46, issn 0998-6650Article

Zur immunochemischen Bestimmung des Süssstoffs Thaumatin (Talin) = Immunochemical determination of the sweetener thaumatin (Talin)UNTERHALT, B; BAUDNER, S; LANGFERMANN, C et al.Pharmazie. 1995, Vol 50, Num 12, issn 0031-7144, p. 827Article

Marzipan auch ohne Zuckerzusatz = Marzipan even without the addition of sugarKLINKSIEK-WALLRODT, A.Zucker- und Süsswaren-Wirtschaft. 1993, Vol 46, Num 4, pp 194-195, issn 0373-0204Article

Isomalt: a truly international bulk sweetenerConfectionery production. 1990, Vol 56, Num 8, issn 0010-5473, 609 [1 p.]Article

Boissons sucrées sans la sanction du sucreLa Santé de l'homme. 1989, Num 282, pp 24-26, issn 0151-1998Article

Crystalline fructose : a breakthrough in corn sweetener process technology = Le fructose cristallin : une découverte révolutionnaire de la technologie des édulcorants dérivés du maïsDZIEZAK, J. D.Food technology (Chicago). 1987, Vol 41, Num 1, pp 66-72, issn 0015-6639, 3 p.Article

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