Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Entreposage frigorifique")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 2065

  • Page / 83
Export

Selection :

  • and

Preferred temperature for prestorage conditioning of Marsh grapefruit to prevent chilling injury at low temperature = Température optimale pour le prétraitement avant stockage des pamplemousses Marsh pour éviter l'altération due au froid aux basses températuresHATTON, T. T; CUBBEDGE, R. H.HortScience. 1983, Vol 18, Num 5, pp 721-722, issn 0018-5345Article

On-board handling and quality changes during storage of fish predominant in Mexican shrimp by-catch = Manutention à bord des bateaux et modifications de la qualité, au cours du stockage, des principaux poissons collectés dans les filets à crevettes au MexiqueTAMAYO, J. E; POULTER, N. H; YOUNG, R. H et al.Journal of Food Technology. 1984, Vol 19, Num 2, pp 163-174, issn 0022-1163Article

Photoactivatable time-temperature indicators for low-temperature applications = Indicateurs de durée-température photoactivables pour des applications dans le domaine des basses températuresBHATTACHARJEE, H. R.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1988, Vol 36, Num 3, pp 525-529, issn 0021-8561Conference Paper

Prediction of the shelf life of raw milk during refrigerated storage = Prévision de la durée de conservation, lors du stockage frigorifique, du lait cruMUIR, D. D; PHILLIPS, J. D.Milchwissenschaft. 1984, Vol 39, Num 1, pp 7-11, issn 0026-3788Article

Quality deterioration of refrigerated foods and its time-temperature mathematical relationships = Détérioration de la qualité des produits réfrigérés et sa relation mathématique temps-températureMORENO, J.International journal of refrigeration. 1984, Vol 7, Num 6, pp 371-376, issn 0140-7007Article

A research note. Storage and lipid quality of chunked, formed roasts containing mechanically separated lamb = Note de recherche. Stockage et qualité des lipides des morceaux de rôtis façonnés et contenant de la viande d'agneau désossée mécaniquementPETRO, K. A; MILLER, G. J; WILLIAMS, J. C et al.Journal of food science. 1983, Vol 48, Num 6, pp 1881-1882, issn 0022-1147Article

L'équipement frigorifique du circuit de distribution des crèmes glacéesREMY, J.Revue générale du Froid. 1984, Vol 74, Num 5, pp 267-270, issn 0035-3205Article

Contrôle informatisé de la production du froid dans les entrepôts frigorifiquesDUPORT, M.Revue générale du Froid. 1984, Vol 74, Num 12, pp 663-664, issn 0035-3205Article

L'automate programme dans l'entrepôt frigorifique. Un exemple de modernisationBAILLET, R; BARRY, B.Revue générale du Froid. 1984, Vol 74, Num 12, pp 665-666, issn 0035-3205Article

Effects of pre-treatment, freezing and frozen storage on the texture of Boletus edulis (Bull: Fr.) mushroomsJAWORSKA, Grażyna; BERNAS, Emilia.International journal of refrigeration. 2010, Vol 33, Num 4, pp 877-885, issn 0140-7007, 9 p.Article

Establishing the optimal period of storage for frozen Agaricus bisporus, depending on the preliminary processing appliedJAWORSK, Grazyna; BERNAS, Emilia; CICHON, Zofia et al.International journal of refrigeration. 2008, Vol 31, Num 6, pp 1042-1050, issn 0140-7007, 9 p.Article

The freezing and supercooling of garlic (Allium satiuum L.)JAMES, Christian; SEIGNEMARTIN, Violaine; JAMES, Stephen J et al.International journal of refrigeration. 2009, Vol 32, Num 2, pp 253-260, issn 0140-7007, 8 p.Article

Determination and persistence of imazalil in post-harvest-treated apples during cold storage = Dosage et étude de la persistance de l'imazalil dans des pommes traitées après récolte au cours d'un entreposage au froidCANO, M. P; DE LA PLAZA, J. L; MUNOZ-DELGADO, L et al.Pesticide science. 1987, Vol 19, Num 4, pp 283-287, issn 0031-613XArticle

Development and prevention of chilling injury in papaya fruit = Développement et prévention des altérations dues au froid chez la papayeCHEN, N. M; PAULL, R. E.Journal of the American Society for Horticultural Science. 1986, Vol 111, Num 4, pp 639-643, issn 0003-1062Article

Effect of milk quality and low temperature storage on cheese yield - A summation = Effet de la qualité du lait et du stockage à basse température sur le rendement en fromage - RécapitulatifHICKS, C. L; ONUORAH, C; ÓLEARY, J et al.Journal of dairy science. 1986, Vol 69, Num 3, pp 649-657, issn 0022-0302Article

Dégivrage des installations frigorifiques de chambres froidesMAURER, C.Revue générale du Froid. 1986, Vol 76, Num 5, pp 283-288, issn 0035-3205Article

Phase change temperature of lipids in the pulp of Starking Delicious and Ralls Janet apples by differential scanning calorimetry = Etude, par calorimétrie différentielle à balayage, de la température de changement de phase des lipides de la pulpe de pommes Starking Delicious et Ralls JanetKIMURA, S; SAITO, H; OKAMOTO, T et al.Agricultural and biological chemistry. 1984, Vol 48, Num 4, pp 955-959, issn 0002-1369Article

Performances des meubles frigorifiques de vente de produits surgelés. Etudes faites au CEMAGREF depuis 1968BLANCHARD, M.Revue générale du Froid. 1984, Vol 74, Num 1, pp 31-34, issn 0035-3205Article

A study of the effects of frozen storage on certain functional properties of meat and fish protein = Etude des effets du stockage frigorifique sur certaines propriétés fonctionnelles des protéines de viande et de poissonJIMENEZ COLMENERO, F; BORDERIAS, A. J.Journal of Food Technology. 1983, Vol 18, Num 6, pp 731-737, issn 0022-1163Article

Effects of antioxidants on rancidity development and palatability of frozen bacon = Effets des antioxydants sur le développement de la rancidité et sur la palatabilité du lard de poitrine réfrigéréJEREMIAH, L. E.Journal of food protection. 1985, Vol 48, Num 8, pp 653-658, issn 0362-028XArticle

Examen de l'influence de la configuration de l'entrepôt frigorifique sur le montant des dépenses d'installation et des frais d'exploitationCHLAHOVIETSKY, V. M; SINYE, D.Revue générale du Froid. 1985, Vol 75, Num 5, pp 327-330, issn 0035-3205Article

Technology advances in refrigerated storage and transport = Progrès technologiques dans l'entreposage et le transport frigorifiques1985, 336 p.Book

Behavior and viability of third-stage larvae of Terranova sp. (type HA) and Anisakis simplex (type I) under coolant conditions = Comportement et viabilité des larves de Terranova sp. (type HA), et d'Anisakis simplex (type I) parvenues au troisième stade de croissance dans des conditions de réfrigérationDEARDORFF, T. L; RAYBOURNE, R. B; DESOWITZ, R. S et al.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 1, pp 49-52, issn 0362-028XArticle

A research note. Role of trimethylamine oxide in the freeze denaturation of fish muscle - Is it simply a precursor of formaldehyde ? = Note de recherche. Le rôle de l'oxyde de triméthylamine dans la dénaturation des muscles de poissons surgelés - Est-il simplement un précurseur du formaldéhyde ?RODGER, G; HASTINGS, R.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 6, pp 1640-1641, issn 0022-1147Article

Quality of Euvitis hybrid bunch grapes after low temperature storage with sulfur dioxide generators = Qualité des raisins hybrides du groupe Euvitis après entreposage à basse température en présence de générateurs de dioxyde de soufreBALLINGER, W. E; NESBITT, W. B.Journal of the American Society for Horticultural Science. 1984, Vol 109, Num 6, pp 831-834, issn 0003-1062Article

  • Page / 83