Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Epice")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 2852

  • Page / 115
Export

Selection :

  • and

DIE TEMPERATUR, EIN WESENTLICHER FAKTOR BEI DER LAGERUNG VON GEMAHLENEN NATURGEWUERZEN = TEMPERATURE, FACTEUR IMPORTANT DE LA CONSERVATION DES EPICES NATURELLES MOULUESKOLLER WD.1976; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.-FORSCH.; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 160; NO 2; PP. 143-147; ABS. ANGL.; BIBL. 4REF.Article

ANALYTICAL EVALUATION OF SEASONING EXTRACTS (OLEORESINS) AND ESSENTIAL OILS FROM SEASONINGS. I = EVALUATION ANALYTIQUE DES EXTRAITS CONDIMENTAIRES (OLEORESINES) ET DES HUILES ESSENTIELLES EXTRAITES DES CONDIMENTS. ISALZER UJ.1975; INTERNATION. FLAVOURS FOODS ADDIT.; G.B.; DA. 1975; VOL. 6; NO 3; PP. 151-157; BIBL. 82 REF.Article

THE EFFECT OF CHILI, CURRY AND BLACK PEPPER POWDERS IN DIETS FOR BROILER CHICKS = EFFET DE PIMENT, CURRY OU POIVRE NOIR EN POUDRE DANS LES RATIONS POUR POULETS DE CHAIRWILLIAMS N; KIENHOLZ EW.1974; POULTRY SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 53; NO 6; PP. 2233-2234Article

La vanille joue la carte qualitativeROUSSELIN-ROUSVOAL, Fanny.Process (Cesson-Sévigné). 2012, Num 1291, issn 0998-6650, p. 57Article

The spice market expandsFURTH, Peter; COX, Derryck.Food technology (Chicago). 2004, Vol 58, Num 8, pp 30-34, issn 0015-6639, 4 p.Article

Sur une demande d'autorisation de traitement des épices et aromates par faisceaux d'électrons accélérésJACQUET, J.Bulletin de l'Académie nationale de médecine. 1985, Vol 169, Num 4, pp 497-498, issn 0001-4079Article

Epic Agon and the strategy of reform in Folengo and RabelaisRUSSELL, A. P.Comparative literature studies (Urbana). 1997, Vol 34, Num 2, pp 119-148, issn 0010-4132Article

Spices = Les épicesDZIEZAK, J. D.Food technology (Chicago). 1989, Vol 43, Num 1, pp 101-116, issn 0015-6639, 12 p.Article

DER KAMPF IM HAUSTOR. EINE DER SCHLÜSSELSZENEN ZUM VERSTÄNDNIS DES GILGAMES-EPOSKEETMAN, Jan.Journal of Near Eastern studies. 2008, Vol 67, Num 3, pp 161-173, issn 0022-2968, 13 p.Article

SEALED IN FLAVOURS1981; FOOD (LOND., 1979); ISSN 0143-8441; GBR; DA. 1981; VOL. 3; NO 12; PP. 23-25; 2 P.Article

ASAFOETIDA. I. OXIDIMETRIC DETERMINATION OF THE VOLATILE OIL = FERULA ASSA-FOETIDA. I. DOSAGE OXYDIMETRIQUE DE L'HUILE ESSENTIELLE VOLATILEABRAHAM KO; SHANKARANARAYANA ML; RAGHAVAN B et al.1973; FLAVOUR INDUSTRY; G.B.; DA. 1973; VOL. 4; NO 7; PP. 301-302; BIBL. 10 REF.Serial Issue

An anti-imperialist twist to 'the gilgames epic'DAVENPORT, Tracy.Ancient Near Eastern studies.Supplement. 2007, Vol 21, pp 1-23, issn 1378-465X, isbn 978-90-429-1802-3, 1Vol, 23 p.Conference Paper

L'épopée de Gilgames, ses origines et sa postéritéFOREST, Jean-Daniel.Ancient Near Eastern studies.Supplement. 2007, Vol 21, pp 25-36, issn 1378-465X, isbn 978-90-429-1802-3, 1Vol, 12 p.Conference Paper

COMMERCIAL SCITAMINEAE. I. GROWING GINGER AND SOME OF ITS RELATIVES = LES S. D'INTERET ECONOMIQUE. I. LE GINGEMBRE EN CROISSANCE ET QUELQUES PLANTES VOISINESDOUGLAS JS.1973; FLAVOUR INDUSTRY; G.B.; DA. 1973; VOL. 4; NO 7; PP. 300Serial Issue

Arabia without spices: An alternate hypothesisHECK, Gene W.Journal of the American Oriental Society. 2003, Vol 123, Num 3, pp 547-576, issn 0003-0279, 30 p.Article

HERBS AND SPICES. A BIBLIOGRAPHY. IVHEATH H.1973; FLAVOUR INDUSTRY; G.B.; DA. 1973; VOL. 4; NO 5; PP. 217-220 (2 P. 1/2)Serial Issue

THE ROLE OF STANDARDS IN THE INTERNATIONAL SPICE TRADE = ROLE DES NORMES DANS LE COMMERCE INTERNATIONAL DES EPICESCHOPRA NN.1972; FLAVOUR INDUSTRY; G.B.; DA. 1972; VOL. 3; NO 4; PP. 195-196Serial Issue

In vitro mutagenicity of tropical spices to streptomycindependent strains of Salmonella typhimurium TA 98 = Mutagénicité in vitro, vis-à-vis des souches sensibles à de la streptomycine de Salmonella typhimurium TA 98, des épices tropicalesSHASHIKANTH, K. N; HOSONO, A.Agricultural and biological chemistry. 1986, Vol 50, Num 11, issn 0002-1369, 2847Article

Les produits carnés sur la route des épicesProcess (Cesson-Sévigné). 2004, Num 1201, pp 36-39, issn 0998-6650, 4 p.Article

La « peur épique ». Le sentiment de peur en tant qu'objet littéraire dans la chanson de geste française = Epic fear. The emotion of fear as a literary subject in the French Chanson de GesteRIBEMONT, Bernard.Le Moyen-âge (Imprimé). 2008, Vol 114, Num 3-4, issn 0027-2841, 557-587, 746 [32 p.]Article

Succession and Glory in « Beowulf »SCHRADER, R. J.The Journal of English and Germanic philology. 1991, Vol 90, Num 4, pp 491-504, issn 0363-6941Article

Erhebungen zur Keimverteilung ausgewählter Mikroorganismen in einigen Gewürzen = Survey on the microbial status of several spicesRAUSCHER, K; HILDEBRANDT, G.Archiv für Lebensmittelhygiene. 2005, Vol 56, Num 6, pp 124-127, issn 0003-925X, 4 p.Article

La vanille, reine des arômes chaudsPETITDIDIER, Catherine.Arômes ingrédients additifs. 2005, Num 61, pp 38-45, issn 1260-9978, 8 p.Article

Assessment of the microbiological quality of spices and herbs = Evaluation de la qualité microbiologique des épices et des aromatesPAFUMI, J.Journal of food protection. 1986, Vol 49, Num 12, pp 958-963, issn 0362-028XArticle

Kaltzerkleinerung von Gewürzen = Broyage à froid des épices = Cold milling of spicesLANDWEHR, D; PAHL, M. H.VDI-Berichte. 1986, Vol 607, pp 1357-1381, issn 0083-5560, 2Conference Paper

  • Page / 115