Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("FARINE")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 6900

  • Page / 276
Export

Selection :

  • and

THE EFFICACY OF RICEMEAL AS A SUBSTITUTE FOR CORNMEAL AMONG COBB BROILERS = EFFICACITE DE LA FARINE DE RIZ COMME SUBSTITUANT DE LA FARINE DE MAIS POUR DES POULETS DE CHAIR COBBBOTON SR; MERDEGIA WS.1973; ARANETA RES. J.; PHILIPPINES; DA. 1973; VOL. 20; NO 2; PP. 144-152; BIBL. 6 REF.Article

EFFECT OF PROTEIN SOURCE AND LEVEL ON GROWTH AND PERFORMANCE OF THE CAPTIVE FRESHWATER PRAWN MACROBRACHIUM ROSENBERGII. = EFFET DE LA SOURCE ET DU TAUX DE PROTEINES SUR LA CROISSANCE ET LES PERFORMANCES DE LA CREVETTE M.RBALAZS GH; ROSS E.1976; AQUACULTURE; NETHERL.; DA. 1976; VOL. 7; NO 4; PP. 299-313; BIBL. 20 REF.Article

BAKING AND RELATED PROPERTIES OF WHEAT-OAT COMPOSITE FLOURS = PANIFICATION ET PROPRIETES AFFERENTES DES FARINES COMPOSEES DE BLE ET D'AVOINEOOMAH BD.1983; CEREAL CHEMISTRY; ISSN 0009-0352; USA; DA. 1983; VOL. 60; NO 3; PP. 220-225; BIBL. 23 REF.; 7 FIG./3 TABL.Article

FEDERMEHL UND BLUTMEHL IM LEGEHENNENFUTTER = FARINE DE PLUME ET FARINE DE SANG DANS L'ALIMENTATION DES POULES PONDEUSESVOGT H; TORGES HG; STUTE K et al.1975; ARCH. GEFLUEGELKDE; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 39; NO 2; PP. 44-47; ABS. ANGL. FR. RUSSE; BIBL. 4 REF.Article

PROTEIN QUALITY OF MIXTURES OF ANIMAL PROTEIN MEALS = QUALITE PROTEIQUE DES MELANGES DE FARINES DE PROTEINES ANIMALESHEGEDUS M; BOKORI J; HADOBAS K et al.1983; ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY; ISSN 0377-8401; NLD; DA. 1983; VOL. 9; NO 2; PP. 79-87; BIBL. 19 REF.; 7 TABL.Article

EQUILIBRIUM MOISTURE CONTENT OF SOME FLOURSPRATAP V; SINGH BPN; NARAIN M et al.1982; JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY; ISSN 0022-1155; IND; DA. 1982; VOL. 19; NO 4; PP. 153-158; BIBL. 13 REF.Article

VERWENDUNG VON PEARL MILLET- UND HIRSEMEHLEN IN BROT UND MUERBEKEKS. = EMPLOI DE FARINES DE MIL ET DE SORGHO DANS LE PAIN ET LES BISCUITSBADI SM; HOSENEY RC.1976; GETREIDE MEHL BROT; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 30; NO 10; PP. 269-272; BIBL. 11 REF.Article

PREPARATION AND COMPOSITION OF COPRECIPITATED PROTEIN ISOLATES FROM COTTONSEED, SOYBEAN, AND PEANUT FLOURSBERARDI LC; CHERRY JP.1979; CEREAL CHEM.; USA; DA. 1979; VOL. 56; NO 2; PP. 95-100; BIBL. 27 REF.Article

A MISTURA DE TRIGO, MILHO, MANDIOCA E SOJA EM PASTAS ALIMENTICIAS = MELANGE DE BLE, MIL, MANIOC ET SOJA DANS LES PATES ALIMENTAIRESLEITAO RFF; VITTI P; MIYA MORI EE et al.1977; BOL. INST. TECNOL. ALIM.; BRA; DA. 1977; NO 50; PP. 187-204; BIBL. 20 REF.Article

DOUGH CONDITIONERS FOR 12% SOY-FORTIFIED BREAD MIXES = CONDITIONNEURS DE PATE POUR LES MELANGES PANIFIABLES SUPPLEMENTES PAR 12% DE SOJABOOKWALTER GN; MEHLTRETTER CL.1976; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 41; NO 1; PP. 67-69; BIBL. 14REF.Article

ALIMENTS COMPOSES POUR POULETS DE CHAIR PRINCIPALEMENT CONSTITUES DE MATIERES PREMIERES BULGARES. I. SUBSTITUTION DE LA FARINE DE POISSON PAR DES FARINES DE DECHETS DE VOLAILLE ET DE LEVURE A TAUX PROTEIQUE NORMALBAL'OZOV D; PETKOVA G; TSANOV TS S et al.1975; ZHIVOTNOVAD. NAUKI; BALG.; DA. 1975; VOL. 12; NO 3; PP. 62-67; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 6 REF.Article

LES CAROTENOIDES DES FARINES ET SEMOULES DE BLEFARRE ROVIRA R; COSTES C.1974; PHYSIOL. VEG.; FR.; DA. 1974; VOL. 12; NO 2; PP. 251-288; ABS. ANGL.; BIBL. 3 P.Article

UNTERSUCHUNGEN AN REGENBOGENFORELLEN UEBER DEN FUTTERWERT VERSCHIEDENER HANDELSFUTTER UND UEBER DEN WEITGEHENDEN ERSATZ VON FISCHMEHL DURCH KRILLMEHL IM FUTTER. = RECHERCHE, CHEZ DES TRUITES ARC-EN-CIEL, SUR LA VALEUR NUTRITIVE DE DIFFERENTS ALIMENTS COMMERCIALISES ET SUR LA SUBSTITUTION D'UNE LARGE PART DE LA FARINE DE POISSON PAR DE LA FARINE DE KRILL DANS LEUR ALIMENTATIONPFEFFER E; BECKER K.1977; ARCH. FISCH.-WISSENSCH.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 28; NO 1; PP. 19-29; ABS. ANGL.; BIBL. 10 REF.Article

STARCHES AND LOW-MOLECULAR-WEIGHT CARBOHYDRATES FROM CHICK PEA AND HORSE BEAN FLOURS = AMIDONS ET GLUCIDES A FAIBLE POIDS MOLECULAIRE DES FARINES DE POIS CHICHE (CICER ARIETINUM) ET DE FEVE (VICIA FABA)LINEBACK DR; KE CH.1975; CEREAL CHEM.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 52; NO PART. 1; PP. 334-347; BIBL. 1 P. 1/2Article

INTERACTIONS OF SOY FLOUR FRACTIONS WITH WHEAT FLOUR COMPONENTS IN BREADMAKING = INTERACTIONS DE FRACTIONS DE LA FARINE DE SOJA AVEC LES CONSTITUANTS DE LA FARINE DE BLE AU COURS DE LA PANIFICATIONHYDER MA; HOSENEY RC; FINNEY KF et al.1974; CEREAL CHEM.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 51; NO 5; PP. 666-675; BIBL. 9 REF.Article

WATER VAPOUR ADSORPTION ON WHOLE CORN FLOUR, DEGERMED CORN FLOUR, AND GERM FLOUR = ADSORPTION DE VAPEUR D'EAU SUR FARINE DE BLE ENTIER, FARINE DE BLE DEGERME ET FARINE DE GERMEKUMAR M.1974; J. FOOD TECHNOL.; G.B.; DA. 1974; VOL. 9; NO NO 4; PP. 433-444; BIBL. 30 REF.Article

ACCEPTANCE OF SOYBEAN-ENRICHED WHEAT FLOUR FOR USE IN CHAPATIS = ACCEPTABILITE DE LA FARINE DE BLE ENRICHIE EN SOJA POUR LA PREPARATION DE CHAPATTIESRATHOD KL; WILLIAMS SW.1973; INDIAN J. NUTRIT. DIET.; INDIA; DA. 1973; VOL. 10; NO 1; PP. 18-26; BIBL. 8 REF.Serial Issue

THE NUTRITIVE VALUE OF NON-MILK PROTEINS FOR THE PRERUMINANT CALF. THE EFFECT OF REPLACEMENT OF MILK PROTEIN BY SOJA-BEAN FLOUR OR FISH-PROTEIN CONCENTRATE.ROY JHB; STOBO JJF; SHOTTON SM et al.1977; BRIT. J. NUTRIT.; G.B.; DA. 1977; VOL. 38; NO 2; PP. 167-187; BIBL. 1 P.Article

MINERAL ELEMENT COMPOSITION OF CEREAL FLOURS AND FLAKES = COMPOSITION MINERALE DES FARINES ET FLOCONS DE CEREALESKOIVISTOINEN P; NISSINEN H; VARO P et al.1974; ACTA AGRIC. SCAND.; SUEDE; DA. 1974; VOL. 24; NO 4; PP. 323-326; BIBL. 9 REF.Article

USE OF RESPONSE SURFACE METHODOLOGY IN THE DEVELOPMENT OF ACCEPTABLE HIGH PROTEIN BREAD = UTILISATION DE LA METHODE DE SURFACE DE REPONSE DANS LE DEVELOPPEMENT DE LA PRODUCTION DE PAINS A HAUTE TENEUR EN PROTEINE PRESENTANT UNE BONNE ACCEPTABILITEHENSELMAN MR; DONATONI SM; HENIKA RG et al.1974; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 39; NO 5; PP. 943-946; BIBL. 11 REF.Article

EFFET DE LA MOUTURE SUR LA TENEUR EN ELEMENTS MINERAUX DANS LA FARINE DE SEIGLE ET DE BLERUTKOWSKA U; TRZEBSKA JESKE I; GLOWACKA K et al.1974; ROCZ. TECHNOL. CHEM. ZYWN.; POLSKA; DA. 1974; VOL. 24; NO 2; PP. 135-143; ABS. ANGL.; BIBL. 15 REF.Article

DIE KONTAMINATION VON GETREIDE UND MEHL MIT SCHAEDLINGSBEKAEMPFUNGSMITTELN = CONTAMINATION DES CEREALES ET FARINES PAR LES PESTICIDESSTADELMANN W.1973; GETREIDE MEHL BROT; DTSCH.; DA. 1973; VOL. 27; NO 3; PP. 91; BIBL. 2 REF.Serial Issue

WEITERE MOEGLICHKEITEN DES FISCHMEHL-ERSATZES IM FUTTER FUER REGENBOGENFORELLEN: ERSATZ VON FISCHMEHL DURCH ALKANHEFE UND KRILLMEHL. = NOUVELLES POSSIBILITES DE SUBSTITUTION DE LA FARINE DE POISSON DANS L'ALIMENTATION DES TRUITES ARC-EN-CIEL: SUBSTITUTION DE LA FARINE DE POISSON PAR DES LEVURES CULTIVEES SUR ALCANES ET PAR DE LA FARINE DE KRILLBECK H; KOOPS H; TIEWS K et al.1977; ARCH. FISH-WISSENSCH.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 28; NO 1; PP. 1-17; ABS. ANGL.; BIBL. 9 REF.Article

PRODUCTION OF HIGH-PROTEIN QUALITY PASTA PRODUCTS USING A SEMOLINA-CORN-SOY FLOUR MIXTURE. I. INFLUENCE OF THERMAL PROCESSING OF CORN FLOUR ON PASTA QUALITY = PRODUCTION DE PATES ALIMENTAIRES DE VALEUR PROTEIQUE ELEVEE, EN UTILISANT UN MELANGE SEMOULE DE BLE-FARINE DE MAIS-FARINE DE SOJA. I. INFLUENCE DU TRAITEMENT THERMIQUE DE LA FARINE DE MAIS SUR LA QUALITE DES PATES ALIMENTAIRESMOLINA MR; MAYORGA I; LACHANCE PA et al.1975; CEREAL CHEM.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 52; NO 2; PP. 240-247; BIBL. 21 REF.Article

A PROPOS DE L'UTILISATION DE LA FARINE DE GERMES DE BLE DANS LA PRODUCTION DU PAINZAJTSEV VI; SHASHKINA ZN.1975; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED., PISHCH. TEKHNOL.; S.S.S.R.; DA. 1975; NO 3; PP. 35-37; BIBL. 8 REF.Article

  • Page / 276