Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("FERMENTATION ALCOOLIQUE")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 1719

  • Page / 69
Export

Selection :

  • and

ETHANOL PRODUCTION BY FERMENTATION: AN ALTERNATIVE LIQUID FUELKOSARIC N; NG DCM; RUSSELL I et al.1980; ADV. APPL. MICROBIOL.; USA; DA. 1980; VOL. 26; PP. 148-227; BIBL. 3 P.Article

TRANSFORMATION DE L'ACIDE TARTRIQUE PAR LES LEVURES AU COURS DE LA FERMENTATION ALCOOLIQUE SECONDAIREKIRTADZE EH G; DZHOKHARIDZE TZ.1975; SOOBSHCH. AKAD. NAUK GRUZ. S.S.R.; S.S.S.R.; DA. 1975; VOL. 79; NO 1; PP. 181-184; ABS. GEORGIEN ANGL.; BIBL. 14 REF.Article

EFFECTS OF INOCULUM LEVEL ON KINETICS OF ALCOHOLIC FERMENTATION. = EFFET DE LA CONCENTRATION EN INOCULUM SUR LES CINETIQUES DE LA FERMENTATION ALCOOLIQUE.STREHAIANO P; MOTA M; GOMA G et al.1983; BIOTECHNOLOGY LETTERS.; ISSN 0141-5492; GBR; DA. 1983; VOL. 5; NO 2; PP. 135-140; BIBL. 8 REF.; 6 FIG.Article

HEAT RELEASE IN ALCOHOLIC FERMENTATION: A CRITICAL REAPPRAISAL = PRODUCTION DE CHALEUR AU COURS DE LA FERMENTATION ALCOOLIQUE: REEXAMEN CRITIQUEWILLIAMS LA.1982; AM. J. ENOL. VITIC.; ISSN 0002-9254; USA; DA. 1982; VOL. 33; NO 3; PP. 149-153; BIBL. 29 REF.Article

METHODOLOGIE DE LA DETERMINATION DE LA RICHESSE EN ALCOOL DU DEPOT DE LEVURESEMAKOV VP; REVA VI.1978; VINOD. VINOGRADAR.; S.S.S.R.; DA. 1978; NO 2; PP. 26-27Article

PERFORMANCE CHARACTERISTICS OF CONTINUOUS YEAST-ALCOHOL FERMENTORS WITH NO MECHANICAL STIRRINGWICK E; POPPER K; GRAHAM RP et al.1974; BIOTECHNOL. AND BIOENGNG; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 16; NO 12; PP. 1611-1631; BIBL. 12REF.Article

DEVELOPMENT OF A SMALL SCALE MASHING AND FERMENTATION SYSTEM FOR STUDIES ON MALT WHISKY PRODUCTION = MISE AU POINT DE SYSTEMES D'EMPATAGE ET DE FERMENTATION, A PETITE ECHELLE, POUR L'ETUDE DE LA FABRICATION DU WHISKYRAMSAY CM; BERRY DR.1983; EUROPEAN JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY; ISSN 0171-1741; DEU; DA. 1983; VOL. 18; NO 4; PP. 207-213; BIBL. 29 REF.; 8 FIG.Article

STUDIEN ZUR VERBESSUNG DER AUSBEUTE AN GAERUNGSALKOHOL. II. UEBER DEN EINFLUSS DER ZUGABE VERSCHIEDENER STOFFE UND WECHSELNDER TECHNISCHER BEDINGUNGEN = ETUDE DE L'AMELIORATION DU RENDEMENT EN ALCOOL PAR FERMENTATION. II. INFLUENCE DE L'ADDITION DE DIFFERENTES SUBSTANCES ET DE MODIFICATIONS DES CONDITIONS TECHNOLOGIQUESWINDISCH S; STOBBE M.1974; MITT. REBE WEIN OBSTBAU FRUECHTEVERWERTG; OESTERR.; DA. 1974; VOL. 24; NO 4; PP. 239-250; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 11REF.Article

ALCOOL DE MANDIOCA POR FERMENTACAO CONTINUA = PRODUCTION D'ALCOOL PAR FERMENTATION CONTINUE A PARTIR DE MANIOCDE SOUZA GOVEA V.1973; REV. LATINOAMER. MICROBIOL.; MEX.; DA. 1973; VOL. 15; NO 3; PP. 147-150; ABS. ANGL.; BIBL. 20REF.Article

QUELQUES SOURCES DE SYNTHESE DES ACIDES ORGANIQUES DANS LE PROCESSUS DE LA FERMENTATION ALCOOLIQUE SECONDAIREKIRTADZE EH G.1972; SOOBSHCH. AKAD. NAUK GRUZ. S.S.R.; S.S.S.R.; DA. 1972; VOL. 67; NO 1; PP. 213-216; ABS. GEORGIEN ANGL.; BIBL. 7 REF.Serial Issue

FERMENTATION ALCOOLIQUE: OBSERVATIONS CINETIQUESSTREHAIANO P; MORENO M; GOMA G et al.1979; CONNAISS. VIGNE VIN; FRA; DA. 1979; VOL. 13; NO 4; PP. 281-293; ABS. ENG/GER/SPA/ITA; BIBL. 13 REF.Article

THE INFLUENCE OF DIFFERENT FREQUENCIES OF LASER ON THE MICROBIAL PRODUCTION OF ALCOHOL BY SACCHAROMYCES CEREVISIAESRIVASTAVA AS; DE SK.1978; J. INDIAN CHEM. SOC.; IND; DA. 1978; VOL. 55; NO 2; PP. 203-205; BIBL. 14 REF.Article

UNTERSUCHUNGEN ZUR BILDUNG FLUECHTIGER SAEURE WAEHREND BZW. NACH DER ALKOHOLISCHEN GAERUNG = RECHERCHES SUR LA FORMATION D'ACIDES VOLATILS PENDANT ET APRES LA FERMENTATION ALCOOLIQUEWEJNAR R.1972; MITT. REBE WEIN OBSTBAU FRUECHTEVERWERTG; OESTERR.; DA. 1972; VOL. 22; NO 4; PP. 229-231; ABS. ANGL. FR. ESP.; BIBL. 3 REF.Serial Issue

OBSERVATIONS SUR LE DEVELOPPEMENT DE SACCHAROMYCES BAYANUS DANS LES FERMENTATIONS ALCOOLIQUES = OBSERVATIONS ON THE DEVELOPMENT OF SACCHAROMYCES BAYANUS IN THE ALCOHOLIC FERMENTATIONSPOULARD A.1983; BULLETIN DE LA SOCIETE DES SCIENCES NATURELLES DE L'OUEST DE LA FRANCE; ISSN 0373-3025; FRA; DA. 1983; VOL. 5; NO 1; PP. 33-37; BIBL. 3 REF.Article

INFLUENCE OF THE RATE OF ETHANOL PRODUCTION AND ACCUMULATION ON THE VIABILITY OF SACCHAROMYCES CEREVISIAE IN RAPID FERMENTATIONNAGODAWITHANA TW; STEINKRAUS KH.1976; APPL. ENVIRONMENT. MICROBIOL.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 31; NO 2; PP. 158-162; BIBL. 10 REF.Article

EMPREGO DE DESINFETANTE QUIMICO EM FERMENTACAO ALCOOLICA DE MOSTO DE MELACO DE CANA. = UTILISATION DE DESINFECTANTS CHIMIQUES DANS LA FERMENTATION ALCOOLIQUE DE MOUTS DE MELASSES DE CANNELEONCIO BRAZZACH M; AQUARONE E; JOSE COLOMBO A et al.1976; REV. FARM. BIOQUIM. UNIV. SAO PAULO; BRAS.; DA. 1976; VOL. 14; NO 1; PP. 1-21; ABS. ANGL.; BIBL. 3 P.Article

RELATIONSHIP BETWEEN ETHYL ALCOHOL PRODUCTION BY SACCHAROMYCES CEREVISIAE FROM IRAQI DATES, PURE SUGAR SOLUTION, AND THE AMOUNT OF INOCULUMAL TALIBI AA; BENJAMIN ND; ABBOUD AR et al.1975; NAHRUNG; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 19; NO 4; PP. 335-340; ABS. ALLEM. RUSSE; BIBL. 10 REF.Article

UN FERMENTEUR DE LABORATOIRE POUR L'ETUDE DE LA FERMENTATION ALCOOLIQUE CONTINUE A MASSE VOLUMIQUE CONSTANTE DES JUS DE RAISINBARRE P; COMBE P.1975; REV. FERMENT. INDUSTR. ALIMENT.; BELG.; DA. 1975; VOL. 30; NO 3; PP. 67-72; BIBL. 9 REF.Article

ETUDE DE L'ACTIVITE ENZYMATIQUE DES LEVURES EN TANT QU'INDICATRICE DE LEUR ETAT PHYSIOLOGIQUELEVINA L SH; SEREDA LA; KOVALENKO AD et al.1975; PRIKL. BIOKHIM. MIKROBIOL.; S.S.S.R.; DA. 1975; VOL. 11; NO 1; PP. 25-29; ABS. ANGL.; BIBL. 11REF.Article

ENQUETE SUR LA REPARTITION DES LEVURES "KILLER" EN FRANCECUINIER MC; GROS C.1983; VIGNES ET VINS; ISSN 0395-9465; FRA; DA. 1983; NO 318; PP. 25-27; BIBL. 7 REF.; 4 FIG./2 TABL.Article

SELECTION OF YEAST STRAINS FOR CELLOBIOSE ALCOHOLIC FERMENTATION. = SELECTION DES SOUCHES DE LEVURES POUR LA FERMENTATION ALCOOLIQUE DU CELLOBIOSE.GONDE P; BLONDIN B; RATOMAHENINA R et al.1982; JOURNAL OF FERMENTATION TECHNOLOGY.; ISSN 0385-6380; JPN; DA. 1982; VOL. 60; NO 6; PP. 579-584; BIBL. 13 REF.; 1 FIG./3 TABL.Article

SELECTION OF YEAST STRAINS FOR CELLOBIOSE ALCOHOLIC FERMENTATION = SELECTION DE SOUCHES DE LEVURE POUR LA FERMENTATION ALCOOLIQUE DE CELLOBIOSEGONDE P; BLONDIN B; RATOMAHENINA R et al.1982; JOURNAL OF FERMENTATION TECHNOLOGY (OSAKA, 1977); ISSN 0385-6380; JPN; DA. 1982; VOL. 60; NO 6; PP. 579-584; BIBL. 13 REF.Article

INFLUENCE OF PRETREATMENTS ON THE FERMENTATION OF BARLEY STRAW BY UNDEFINED MIXED BACTERIAL POPULATIONS = INFLUENCE DES PRETRAITEMENTS SUR LA FERMENTATION DE LA PAILLE D'ORGE PAR DES POPULATIONS BACTERIENNES DIVERSEMENT ASSOCIEESPARTOS J; FARDEAU ML; BELAICH JP et al.1983; APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY; ISSN 0099-2240; DEU; DA. 1983; VOL. 18; NO 5; PP. 308-314; BIBL. 23 REF.; 3 FIG./7 TABL.Article

USES OF HPLC IN ALCOHOLIC BEVERAGE AND ETHANOL PROCESSING = APPLICATIONS DE LA CLHP EN TECHNOLOGIE DES BOISSONS ALCOOLISEES ET DE L'ETHANOLMORAWSKI J; DINCER AK; IVIE K et al.1983; FOOD TECHNOLOGY (CHICAGO); ISSN 0015-6639; USA; DA. 1983; VOL. 37; NO 6; PP. 57-60; BIBL. 3 REF.; 8 FIG.Article

L'ECUMAGE DES CUVES DE FERMENTATION.VAN WAESBERGHE I.1983; BIOS (PARIS); ISSN 0366-2284; FRA; DA. 1983; VOL. 14; NO 4; PP. 35-38; 4 FIG.Article

  • Page / 69