Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("FEVE CACAO")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 160

  • Page / 7
Export

Selection :

  • and

SECAGEM DE CACAU EM SECADOR TIPO PLATAFORMA COM E SEM RECIRCULACAO DE AR = SECHAGE DU CACAO EN SECHOIR DU TYPE PLATEFORME AVEC ET SANS RECIRCULATION D'AIRMCDONALD CR; FREIRE ES.1983; BOLETIM TECNICO COMISSAO EXECUTIVA DO PLANO DA LAVOURA CACAUEIRA; ISSN 0100-0845; BRA; DA. 1983; NO 118; PP. 3-19; ABS. ENG; BIBL. 8 REF.; 5 FIG./1 TABL.Article

COCOA BEAN PREPARATION SYSTEM AUTOMATICALLY CLEANS, DRIES, GRADES. = UN SYSTEME AUTOMATISE DE PREPARATION DES FEVES DE CACAO, QUI DECORTIQUE, SECHE ET TRIE.1982; CANDY INDUSTRY.; ISSN 512869; USA; DA. 1982; VOL. 147; NO 11; PP. 42-43; 4 FIG.Article

EFFECT OF ACETIC ACID ON SUBCELLULAR STRUCTURES OF COCOA BEAN COTYLEDONS. = EFFET DE L'ACIDE ACETIQUE SUR LES ULTRASTRUCTURES CELLULAIRES DES COTYLEDONS DE FEVES DE CACAO.BIEHL B; PASSERN D; SAGEMANN W et al.1982; JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE.; ISSN 0022-5142; GBR; DA. 1982; VOL. 33; NO 11; PP. 1101-1109; BIBL. 17 REF.; 4 FIG.Article

PROTEOLYSIS DURING FERMENTATION-LIKE INCUBATION OF COCOA SEEDS. = PROTEOLYSE AU COURS D'UNE INCUBATION DE TYPE FERMENTATION DES FEVES DE CACAO.BIEHL B; PASSERN D.1982; JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE; ISSN 0022-5142; GBR; DA. 1982; VOL. 33; NO 12; PP. 1280-1290; BIBL. 29 REF.; 3 FIG./4 TABL.Article

VACUOLAR (STORAGE) PROTEINS OF COCOA SEEDS AND THEIR DEGRADATION DURING GERMINATION AND FERMENTATION. = PROTEINES VACUOLAIRES (DE RESERVE) DES FEVES DE CACAO ET LEUR DEGRADATION LORS DE LA GERMINATION ET DE LA FERMENTATION.BIEHL B; WEWETZER C; PASSERN D et al.1982; JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE; ISSN 0022-5142; GBR; DA. 1982; VOL. 33; NO 12; PP. 1291-1304; BIBL. 24 REF.; 7 FIG.Article

DETERMINATION DE LA MATIERE GRASSE DANS LES PRODUITS CACAOTES PAR RESONANCE MAGNETIQUE NUCLEAIRE A IMPULSIONS.DESARZENS C; MICHEL F.1982; REVUE FRANCAISE DES CORPS GRAS.; ISSN 0035-3000; FRA; DA. 1982; VOL. 29; NO 11; PP. 419-422; BIBL. 12 REF.; 3 FIG.Article

THE PRESENCE OF PECTIN METHYLESTERASE IN CACAO PULPGAMBLE W.1973; EXPERIENTIA; SUISSE; DA. 1973; VOL. 29; NO 4; PP. 421; ABS. ALLEM.; BIBL. 6 REF.Serial Issue

The moisture content-equilibrium relative humidity relationship of cocoa beans = Corrélations entre la teneur en eau et l'humidité relative d'équilibre des fèves de cacaoHENDERSON, S.Journal of Stored Products Research. 1984, Vol 20, Num 1, pp 1-6, issn 0022-474XArticle

Cocoa seeds : changes in protein and polysomal RNA during development = Les fèves de cacao : modifications des teneurs en protéines et en ARN polysomal au cours de la croissanceFRITZ, P. J; FRITZ, K. A; KAUFFMAN, J. M et al.Journal of food science. 1985, Vol 50, Num 4, pp 946-950, issn 0022-1147Article

EFFECT OF MATURITY ON SOME CHEMICAL COMPONENTS OF COCOAVELUPILLAI PACKIYASOTHY E; JANSZ ER; SENANAYAKE UM et al.1981; J. SCI. FOOD AGRIC.; ISSN 0022-5142; GBR; DA. 1981; VOL. 32; NO 9; PP. 873-876; BIBL. 7 REF.Article

COMPOSITION AND METABOLISM OF LIPIDS IN CALLUS AND SUSPENSION CULTURES OF COCOA BEANS (THEOBROMA CACAO L.) = COMPOSITION ET METABOLISME DES LIPIDES DANS LE CALLUS ET DANS LES CULTURES DE SUSPENSION CELLULAIRES DE FEVES DE CACAO (THEOBROMA CACAO L.)TSAI CHEE HWAY.1981; ; USA; DA. 1981; PP. 1-198; ABS. ENG; BIBL. 127 REF.; TH. : PH. D./CORNELL UNIV./1981/D.A.I. NO. 8129658Thesis

SCANNING ELECTRON MICROSCOPY OF THE THEOBROMA CACAO SEEDHOSKIN JM; DIMICK PS; DANIELS RR et al.1980; J. FOOD SCI.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1980; VOL. 45; NO 6; PP. 1538-1545; 4 P.; BIBL. 14 REF.Article

Kakaobohnen-Röstung: Verfahren im Vergleich = Roasting of cocoa-beansDEUBLEIN, D.Zucker- und Süsswaren-Wirtschaft. 1994, Vol 47, Num 1-2, pp 11-17, issn 0373-0204, 6 p.Article

Einfluss verschiedener Verfahren zur Schokoladeherstellung auf Kakaoinhaltsstoffe, speziell Kakaostärke = Influence des différents procédés de fabrication du chocolat sur les constituants du cacao et plus particulièrement sur l'amidonGEILINGER, Irène B.1982, 95 pThesis

Metal contents of some cocoa beans produced in Ondo state, Nigeria = Teneur en métaux de quelques fèves de cacao produites dans la région d'Ondo, NigeriaOLAOFE, O; OLADEJI, E. O; AYODEJI, O. I et al.Journal of the science of food and agriculture. 1987, Vol 41, Num 3, pp 241-244, issn 0022-5142Article

Antimicrobial effects of ionizing radiation on artificially and naturally contaminated cacao beans = Effets antimicrobiens des radiations ionisantes vis-à-vis de fèves de cacao contaminées artificiellement ou naturellementRESTAINO, L; MYRON, J. J. J; LENOVICH, L. M et al.Applied and environmental microbiology (Print). 1984, Vol 47, Num 4, pp 886-887, issn 0099-2240Article

Characterization and distribution of lactic acid bacteria from traditional cocoa bean fermentations in Bahia = Caractérisation et répartition des bactéries lactiques dans les produits traditionnels de fermentation des fèves de cacao, à BahiaPASSOS, F. M. L; OLZANY SILVA, D; LOPEZ, A et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 1, pp 205-208, issn 0022-1147Article

Inactivation of cocoa seeds after treatment by heat, acetic acid and ethanol = Inactivation des fèves de cacao par traitement par la chaleur, l'acide acétique et l'éthanolMORETON, R. S.Journal of Food Technology. 1985, Vol 20, Num 1, pp 79-82, issn 0022-1163Article

A study of the polygalacturonase activity of several yeast strains isolated from cocoa = Etude de l'activité polygalacturonasique de plusieurs souches de levures isolées du cacaoSANCHEZ, J; GUIRAUD, J. P; GALZY, P et al.Applied microbiology and biotechnology. 1984, Vol 20, Num 4, pp 262-267, issn 0175-7598Article

Analysis of cocoa pulp and the formulation of a standardised artificial cocoa pulp medium = Analyse de la pulpe de cacao et formulation d'un milieu artificiel normalisé de type pulpe de cacaoPETTIPHER, G. L.Journal of the science of food and agriculture. 1986, Vol 37, Num 3, pp 297-309, issn 0022-5142Article

Délai d'écabossage. Influence sur les rendements et la qualité du cacao marchand et du cacao torréfié = Pod breaking delay : influence on yield and quality of raw or roasted cocoaBAREL, M. A.Café, cacao, thé (Paris). 1987, Vol 31, Num 2, pp 141-150, issn 0007-9510Article

A study of the yeast flora and the effect of pure culture seeding during the fermentation process of cocoa beans = Etude de la flore levurienne et effet d'une inoculation par une culture pure lors du processus de fermentation des fèves de cacaoSANCHEZ, J; DAGUENET, G; GUIRAUD, J. P et al.Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. 1985, Vol 18, Num 2, pp 69-75, issn 0023-6438Article

Effet de la fermentation sur les activités peroxydasiques et polyphénoloxydasiques de la fève de cacaoVILLENEUVE, F; CROS, E; MACHEIX, J. J et al.Café, cacao, thé (Paris). 1985, Vol 29, Num 2, pp 113-120, issn 0007-9510Article

Biochemical studies of cocoa bean o-diphenol O2 oxidoreductase (catechol oxidase) = Etude biochimique de l'o-diphénol 02 oxydoréductase (catécholoxydase) de la fève de cacaoREEVES, S. G; MCDOWELL, I; BEHN, K et al.Food chemistry. 1988, Vol 29, Num 3, pp 209-219, issn 0308-8146Article

Application of 1H NMR for the characterisation of cocoa beans of different geographical origins and fermentation levelsCALIGIANI, Augusta; PALLA, Luigi; ACQUOTTI, Domenico et al.Food chemistry. 2014, Vol 157, pp 94-99, issn 0308-8146, 6 p.Article

  • Page / 7