Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("FOODSTUFF")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 17336

  • Page / 694

Export

Selection :

  • and

FOOD IN/ENERGY OUT = L'APPORT ENERGETIQUE/LA DEPENSE D'ENERGIEBISHOP M.1983; CHEMICAL TECHNOLOGY; ISSN 0009-2703; USA; DA. 1983; VOL. 13; NO 8; PP. 494-496; BIBL. 3 REF.; 2 TABL.Article

PACKAGING: THE END-USER'S PERSPECTIVE.LINDLEY JF.1978; FOOD TECHNOL. AUSTRAL.; AUS; DA. 1978; VOL. 30; NO 4; PP. 132-134Article

NOUVEAUX RESULTATS RELATIFS A L'EMBALLAGE SOUS PLASTIQUE DES PRODUITS ALIMENTAIRESBALLA F.1978; KONZERV-ES PAPRIKAIPAR; MAGYAR.; DA. 1978; NO 1; PP. 24-28; ABS. RUSSE ALLEM.; BIBL. 21 REF.Article

PRODUITS ALIMENTAIRES ET INQUIETUDES DES CONSOMMATEURSCHEFTEL H.1979; ANN. FALS. EXPER. CHIM.; FRA; DA. 1979; VOL. 72; NO 774; PP. 237-240Article

PLAN 3 OPERATORS PUSH PERISHABLES TRAFFICHEIMBURGER R.1982; RAILW. AGE (BRISTOL); ISSN 0033-8826; USA; DA. 1982; VOL. 183; NO 14; PP. 26-27Article

VERORDNUNG ZUR AENDERUNG DER ALLGEMEINEN FREMDSTOFF-VERORDNUNG UND ANDERER LEBENSMITTELRECHTLICHER VERORDNUNGEN. = DECRET DE MODIFICATION DE LA REGLEMENTATION GENERALE SUR LES SUBSTANCES ETRANGERES ET AUTRES REGLEMENTATIONS RELATIVES AUX PRODUITS ALIMENTAIRESMUCKE W.1976; ERNAEHR. UMSCHAU; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 23; NO 7; PP. 215-217Article

TRANSIENT STATE HEAT TRANSFER IN STACKS OF HEAT PROCESSED FOOD STORED IN A COMMERCIAL WAREHOUSE.HAYAKAWA KI; TIMBERS GE.1976; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 41; NO 4; PP. 833-839; BIBL. 16 REF.Article

DIE BEDEUTUNG DER STANDARDS FUER DIE STEIGERUNG DER LEBENSMITTELGUALITAER. I = L'IMPORTANCE DES NORMES POUR L'AMELIORATION DE LA QUALITE DES PRODUITS ALIMENTAIRES. IGRUNDKE G.1979; ERNAEHRUNGSFORSCHUNG; DDR; DA. 1979; VOL. 24; NO 2; PP. 45-47Article

FOOD DEVELOPMENT. INNOVATION OR STAGNATION.SAYER MD.1976; FOOD TECHNOL.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 30; NO 8; PP. 64-69Article

PRODUITS TOXIQUES ET SECURITE ALIMENTAIRE.CARLES L.1982; ALIMENTATION.; ISSN 0396-7891; FRA; DA. 1982; NO 104; PP. 37-39Article

APPLYING SCIENCE AND TECHNOLOGY IN THE POLITICAL DECISION-MAKING PROCESSWELLS WG JR; OSTENSO GL.1980; FOOD TECHNOL.; USA; DA. 1980; VOL. 34; NO 1; PP. 81-83; BIBL. 11 REF.Article

FREEZING TIME PREDICTION FOR SLAB SHAPE FOODSTUFFS BY AN IMPROVED ANALYTICAL METHOD = PREVISION, PAR UNE METHODE ANALYTIQUE AMELIOREE, DE LA DUREE DE SURGELATION DES PRODUITS ALIMENTAIRES DECOUPES EN TRANCHESHUNG YC; THOMPSON DR.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 2; PP. 555-560; BIBL. 46 REF.; 1 FIG./4 TABL.Article

PROCESSES AND FORMULATIONS THAT AFFECT THE SODIUM CONTENT OF FOODS = EFFETS DES PROCEDES ET DES FORMULATIONS SUR LA TENEUR EN SODIUM DES PRODUITS ALIMENTAIRESMARSH AC.1983; FOOD TECHNOLOGY (CHICAGO); ISSN 0015-6639; USA; DA. 1983; VOL. 37; NO 7; PP. 45-49; BIBL. 25 REF.; 9 TABL.Article

EXIGENCES QUALITATIVES DES DENREES ALIMENTAIRES D'ORIGINE ANIMALE FACE A L'ATTENTE ET AUX DESIRS DU CONSOMMATEURECKERSKORN W.1983; REVUE DE L'ALIMENTATION ANIMALE; ISSN 0242-6595; FRA; DA. 1983; NO 367; PP. 7-10Conference Paper

KENNZEICHNUNG VON LEBENSMITTELN TIERISCHER HERKUNFT UND VERMEIDUNG VON PHARMA-RUECKSTAENDEN IN DIESEN LEBENSMITTELN - AUS OESTERREICHISCHER SICHT. = MARQUAGE DES PRODUITS ALIMENTAIRES D'ORIGINE ANIMALE ET PREVENTION DES RESIDUS MEDICAMENTEUX DANS CES PRODUITS - POINT DE VUE AUTRICHIENPRANDL O.1983; FLEISCHWIRTSCHAFT.; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1983; VOL. 63; NO 4; PP. 581-583Conference Paper

QUALITAETSSICHERUNG IN DER ERNAEHRUNGSINDUSTRIE - EIN BEISPIEL = PRESENTATION DE LA QUALITE DANS L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE. UN EXEMPLESCHILLING M.1980; QUAL. U. ZUVERLAESS; DEU; DA. 1980; VOL. 25; NO 6; PP. 182-184; ABS. ENGArticle

IDENTIFYING AND CHARACTERIZING NEW PRODUCT REQUIREMENTS: A FOOD SERVICE OPERATOR'S VIEWHORTON KA.1979; FOOD TECHNOL.; USA; DA. 1979; VOL. 33; NO 8; PP. 68-69Article

DER EINFLUSS TECHNOLOGISCHER PROZESSE AUF DEN NAEHRWERT DER LEBENSMITTEL = INFLUENCE DU PROCESSUS TECHNOLOGIQUE SUR LA VALEUR NUTRITIVE DES ALIMENTSNIEDERAWER T.1979; RIECHST. AROM. KOSMET.; DEU; DA. 1979; VOL. 29; NO 6; PP. 118-120Article

THE COMMERCIAL PRODUCTION OF MICROBIAL ENZYMES. I: BIOCHEMICAL BACKGROUNDTRIBE DE; GRAY PP.1979; FOOD TECHNOL. AUSTRAL.; AUS; DA. 1979; VOL. 31; NO 5; PP. 190-197; (6 P.); BIBL. 31 REF.Article

DRUCK-EXPANSIONS-VERFAHREN ZUM AUFSCHLISSEN UND ZERKLEINERN PFLANZLICHES ROHSTOFFE = PROCEDES D'EXTRUSION-EXPANSION POUR LA DESAGREGATION ET LE BROYAGE DES MATIERES PREMIERES D'ORIGINE VEGETALE1979; GORDIAN; DEU; DA. 1979; VOL. 79; NO 5; PP. 127Article

AKTIVACIOS ANALIZIS AZ ELELMISZER-ANALITIKABAN II = ANALYSE PAR ACTIVATION EN BROMATOLOGIE. IISZABO A; BOGANCS J; MIHALYI E et al.1979; ELELMISZERVIZGAL. KOEZL.; HUN; DA. 1979; VOL. 25; NO 3-4; PP. 61-64; BIBL. 8 REF.Article

HISTAMIN, EINE WENIG BEACHTETE NOXE IN NAHRUNGS UND GENUSSMITTELN = HISTAMINE, UNE NOXIE NEGLIGEE DANS LES ALIMENTSLEMBKE A.1978; MILCHWISSENSCHAFT; DEU; DA. 1978; VOL. 33; NO 10; PP. 614-616; ABS. GER/FRE/SPA; BIBL. 15 REF.Article

IMPROVED PROPERTIES NOW FOUND IN "PAPER". II. PROPERTIES WHICH ASSIST THE PACKAGER OF CONFECTIONERYDAY FT.1978; CONFECT. PRODUCT.; GBR; DA. 1978; VOL. 44; NO 12; PP. 562-563Article

SLEDOVANI OXIDACE POTRAVIN A JEJICH CITLIVOSTI VUCI KYSLIKU MANOMETRICKOU METODOU = APPLICATION DES METHODES MANOMETRIQUES DANS L'ETUDE DES PROCEDES D'OXYDATION ET DE RESISTANCE A L'OXYGENE DES PRODUITS ALIMENTAIRESCURDA D; SAFROVA J.1978; PRUMYSL POTRAVIN; CSK; DA. 1978; VOL. 29; NO 8; PP. 475-477; BIBL. 3 REF.Article

VLIV TEPLOTY NA AKTIVITU VODY V POTRAVINACH = INFLUENCE DE LA TEMPERATURE SUR L'ACTIVITE DE L'EAU DES ALIMENTSWEISSER H.1978; PRUMYSL POTRAVIN; CSK; DA. 1978; VOL. 29; NO 11; PP. 620-625; ABS. ENG/RUS; BIBL. 34 REF.Article

  • Page / 694