Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("FRITURE")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 1180

  • Page / 48
Export

Selection :

  • and

CHANGES OF COTTON SEED OIL DURING DEEP FAT FRYING OF FOODS. = MODIFICATIONS DE L'HUILE DE COTON AU COURS DE LA FRITURE EN PLEINE HUILE DES PRODUITS ALIMENTAIRESEL KHATEEB SZ; EL ZEANY BA.1983; RIVISTA ITALIANA DELLE SOSTANZE GRASSE.; ISSN 0035-6808; ITA; DA. 1983; VOL. 60; NO 2; PP. 73-76; ABS. ITA; BIBL. 27 REF.; 1 FIG./2 TABL.Article

CHEMICAL REACTIONS INVOLVED IN THE DEEP-FAT FRYING OF FOODS : IX. IDENTIFICATION OF THE VOLATILE DECOMPOSITION PRODUCTS OF TRIOLEIN = REACTIONS CHIMIQUES IMPLIQUEES DANS LA FRITURE EN PLEINE HUILE : IX. IDENTIFICATION DES PRODUITS VOLATILS DE DECOMPOSITION DE LA TRIOLEINEMAY WA; PETERSON RJ; CHANG SS et al.1983; JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS' SOCIETY; ISSN 0003-021X; USA; DA. 1983; VOL. 60; NO 5; PP. 990-995; BIBL. 16 REF.; 6 FIG./2 TABL.Article

MUTAGEN FORMATION IN DEEP-FAT FRIED FOODS AS A FUNCTION OF FRYING CONDITIONS. = FORMATION DE SUBSTANCES MUTAGENES DANS LES ALIMENTS FRITS EN PLEINE HUILE, EN FONCTION DES CONDITIONS DE FRITURETAYLOR SL; BERG CM; SHOPTAUGH NH et al.1983; JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS' SOCIETY.; ISSN 0003-021X; USA; DA. 1983; VOL. 60; NO 3; PP. 576-580; BIBL. 24 REF.; 4 TABL.Article

CONSEILS POUR LE CHOIX ET L'UTILISATION DES HUILES EN CUISINEHUC ML.1983; ALIMENTATION (L') ET LA VIE (1982); ISSN 514152; FRA; DA. 1983; NO 2; PP. 55-56; 1 FIG./1 TABL.Article

UTILIZACION DE ALGUNOS ACEITES EN FRITURAS REPETIDAS. CAMBIOS EN LAS GRASAS Y ANALISIS SENSORIAL DE LOS ALIMENTOS FRITOS = UTILISATION DE QUELQUES HUILES EN FRITURES REPETEES. MODIFICATIONS DES GRAISSES ET ANALYSE SENSORIELLE DES PRODUITS FRITSVARELA G; MOREIRAS VARELA O; RUIZ ROSO B et al.1983; GRASAS Y ACEITES (SEVILLA); ISSN 0017-3495; ESP; DA. 1983; VOL. 34; NO 2; PP. 101-107; ABS. ENG/FRE; BIBL. 29 REF.; 3 FIG./3 TABL.Article

STUDIES OF THE CHANGES IN EDIBLE FATS DURING HEATING AND FRYING. = ETUDE DES MODIFICATIONS INTERVENANT LORS DU CHAUFFAGE ET DE LA FRITURE DES CORPS GRAS ALIMENTAIRES.GERE A.1982; NAHRUNG; ISSN 0027-769X; DDR; DA. 1982; VOL. 26; NO 10; PP. 923-932; ABS. GER/RUS; BIBL. 46 REF.; 8 FIG./3 TABL.Article

TENDANCES AU MOUSSAGE DES HUILES DE FRITURE. VIII. INFLUENCE DES PHOSPHATIDES SUR LE MOUSSAGE DES HUILES DE FRITUREOHTA S; UDAGAWA T; IMOTO M et al.1978; YUKAGAKU; JPN; DA. 1978; VOL. 27; NO 5; PP. 298-303; ABS. ENG; BIBL. 9 REF.Article

EFFECT OF PROCESSING ON CHEMICAL AND NUTRITIONAL CHANGES IN FOOD LIPIDS = EFFET DE LA TECHNOLOGIE SUR LES MODIFICATIONS CHIMIQUES ET NUTRITIONNELLES DES LIPIDES ALIMENTAIRESLILLARD DA.1983; JOURNAL OF FOOD PROTECTION; ISSN 0362-028X; USA; DA. 1983; VOL. 46; NO 1; PP. 61-67; BIBL. 67 REF.; 2 FIG.Article

DIE FLUESSIGCHROMATOGRAPHISCHE BESTIMMUNG DER UNVERAENDERTEN TRIGLYCERIDE IN GEBRAUCHTEN BRATFETTEN = DOSAGE PAR CHROMATOGRAPHIE EN PHASE GAZEUSE DES TRIGLYCERIDES NON MODIFIES DANS LES GRAISSES DE FRITURE DEJA UTILISEESAITZETMULLER K; GUHR G.1976; FETTE SEIFEN ANSTRICHMITTEL; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 78; NO 2; PP. 83-88; ABS. ANGL.; BIBL. 29REF.Article

NUTRITIONAL EFFECTS OF FRESH, LABORATORY HEATED AND PRESSURE DEEP-FRY FATS = EFFETS NUTRITIONNELS DES GRAISSES FRAICHES, CHAUFFEES EN LABORATOIRE OU FRITES SOUS PRESSIONALEXANDER JC; CHANIN BE; MORAN ET et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 4; PP. 1289-1299; 5 P.; BIBL. 37 REF.; 6 TABL.Article

TRASFORMAZIONE DEGLI OLI VEGETALI PER RISCALDAMENTO IN PRESENZA DI ARIA. NOTA VI : INTERAZIONE CON AMIDO DEI TRIGLICERIDI DI OLIO DI OLIVA E DI SOIA = MODIFICATION, PAR TRAITEMENT THERMIQUE A L'AIR,, DES HUILES VEGETALES. NOTE VI : INTERACTION ENTRE L'AMIDON ET LES TRIGLYCERIDES DES HUILES D'OLIVE ET DE SOJAFEDELI E; GASPAROLI A; DAGHETTA A et al.1983; RIVISTA ITALIANA DELLE SOSTANZE GRASSE; ISSN 0035-6808; ITA; DA. 1983; VOL. 60; NO 5; PP. 257-266; ABS. ENG; BIBL. 26 REF.; 10 FIG./15 TABL.Article

VEGETABLE OILS AS DIESEL FUELS = LES HUILES VEGETALES COMME CARBURANT POUR MOTEURS DIESEL1983; JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS' SOCIETY; ISSN 0003-021X; USA; DA. 1983; VOL. 60; NO 8; PP. 1596-1601Conference Paper

EFFECTS OF FRYING PROCEDURES AND COMPOSITIONAL FACTORS ON THE TEMPERATURE PROFILE OF BACON = EFFETS DES PROCEDES DE FRITURE ET DE FACTEURS DE COMPOSITION SUR LE PROFIL DE TEMPERATURE DU LARDLEE ML; GRAY JI; PEARSON AM et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 3; PP. 817-927; 4 P.; BIBL. 24 REF.; 4 FIG.,/1 TABL.Article

ZUR BEURTEILUNG VON GEBRAUCHTEN FRITIERFETTEN = ANALYSE DES HUILES DE FRITUREBATTAGLIA R; MITISKA J.1983; MITTEILUNGEN AUS DEM GEBIETE DER LEBENSMITTELUNTERSUCHUNG UND HYGIENE; ISSN 0026-6841; CHE; DA. 1983; VOL. 74; NO 2; PP. 156-159; ABS. ENG/FRE; BIBL. 6 REF.; 1 FIG.Article

FORMATION OF N-NITROSOPYRROLIDINE IN FRIED BACON : MODEL SYSTEM STUDIES = FORMATION DE N-NITROSOPYRROLIDINE DANS LE LARD FRIT : ETUDES EN SYSTEME MODELELEE ML; GRAY JI; PEARSON AM et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 3; PP. 820-824; BIBL. 15 REF.; 7 TABL.Article

A COMPLEX PROCEDURE FOR THE ANALYSIS OF USED FRYING FATS = UN PROCEDE COMPLEXE POUR L'ANALYSE DES HUILES DE FRITURE USEESGERE A.1983; FETTE, SEIFEN, ANSTRICHMITTEL; ISSN 0015-038X; DEU; DA. 1983; VOL. 85; NO 3; PP. 111-117; ABS. GER; BIBL. 47 REF.; 10 FIG.Article

STUDY OF SOME FACTORS AFFECTING FRYING FAT DETERIORATION. = ETUDE DE QUELQUES FACTEURS AFFECTANT LA DETERIORATION DES GRAISSES DE FRITURE.GERE A.1983; FETTE, SEIFEN, ANSTRICHMITTEL.; ISSN 0015-038X; DEU; DA. 1983; VOL. 85; NO 1; PP. 18-23; BIBL. 22 REF.; 7 FIG./2 TABL.Article

INVESTIGATION OF 1-DECYNE FORMATION IN COTTONSEED OIL FRIED FOODS = ANALYSE DE LA FORMATION DE 1-DECYNE DANS LES PRODUITS FRITS DANS L'HUILE DE COTONFAN LL; TANG JY; WOHLMAN A et al.1983; JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS' SOCIETY; ISSN 0003-021X; USA; DA. 1983; VOL. 60; NO 6; PP. 1115-1119; BIBL. 14 REF.; 8 FIG.Conference Paper

ENZYMATIC HYDROLYSIS OF FRACTIONATED PRODUCTS FROM OILS THERMALLY OXIDIZED IN THE LABORATORY = HYDROLYSE ENZYMATIQUE DES PRODUITS FRACTIONNES DE LA THERMOOXYDATION D'HUILES EN LABORATOIREYOSHIDA J; ALEXANDER JC.1983; LIPIDS; ISSN 0024-4201; USA; DA. 1983; VOL. 18; NO 6; PP. 402-407; BIBL. 33 REF.; 2 FIG./5 TABL.Article

FACTORS AFFECTING THE N-NITROSOTHIAZOLIDINE CONTENT OF BACON = LES FACTEURS INFLUENCANT LA TENEUR EN N-NITROSOTHIAZOLIDINE DU LARDPENSABENE JW; FIDDLER W.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 5; PP. 1452-1454; BIBL. 17 REF.; 4 TABL.Article

PROVIDING LUBRICITY IN FOOD FAT SYSTEMS = APPORT D'ONCTUOSITE AUX SYSTEMES GRAS ALIMENTAIRESBESSLER TR; ORTHOEFER FT.1983; JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS' SOCIETY; ISSN 0003-021X; USA; DA. 1983; VOL. 60; NO 10; PP. 1765-1768; BIBL. 10 REF.; 1 FIG./9 TABL.Article

STUDY OF SOME FACTORS AFFECTING FRYING FAT DETERIORATIONGERE A.1983; FETTE SEIFEN ANSTRICHM.; ISSN 0015-038X; DEU; DA. 1983; VOL. 85; NO 1; PP. 18-23; BIBL. 92 REF.Article

EFFET PREVENTIF DE L'HUILE DE SILICONE VIS-A-VIS DE LA DEGRADATION THERMIQUE DE DIFFERENTES HUILES DE FRITURE.YUKI E; MORIMOTO K.1982; YUKAGAKU.; ISSN 0513-398X; JPN; DA. 1982; VOL. 31; NO 11; PP. 915-920; ABS. ENG; BIBL. 13 REF.; 9 TABL.Article

AN INVESTIGATION INTO THE POTENTIAL FORMATION OF N-SUBSTITUTED AMIDES AND THEIR NITROSATED DERIVATIVES DURING THE FRYING OF BACON = RECHERCHES RELATIVES A LA FORMATION POSSIBLE D'AMIDES N-SUBSTITUES ET DE LEURS DERIVES NITROSES LORS DE LA FRITURE DU LARDFOOLADI MH; GRAY JI; PEARSON AM et al.1983; JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY; ISSN 0021-8561; USA; DA. 1983; VOL. 31; NO 3; PP. 527-530; BIBL. 17 REF.; 2 FIG./1 TABL.Article

ELIMINATION DES ACIDES GRAS LIBRES DANS LES HUILES DE FRITURE PAR ADSORPTION SUR GEL D'HYDROXYDE D'ALUMINIUMYUKI E; HIROSE T.1974; YUKAGAKU; JAP.; DA. 1974; VOL. 23; NO 5; PP. 296-300; ABS. ANGL.; BIBL. 9 REF.Article

  • Page / 48