Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("FROMAGE FONDU")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 196

  • Page / 8
Export

Selection :

  • and

EFFET DES SELS DE FONTE SUR LA TEXTURE DU FROMAGE FONDU. III. EFFETS DES SELS DE FONTE SUR L'ETAT DE DISPERSION DE LA CASEINETATSUMI K; OHBA S; NAKAJIMA I et al.1975; J. AGRIC. CHEM. SOC. JAP.; JAP.; DA. 1975; VOL. 49; NO 9; PP. 481-489; ABS. ANGL.; BIBL. 15 REF.Article

DURCH VERPACKUNGSMATERIAL VERURSACHTE LOCKBILDUNG BEIM SCHMELZKAESE. BESCHREIBUNG EINES FALLES = FORMATION DE TROUS DANS UN FROMAGE FONDU, DUE AU MATERIAU D'EMBALLAGE. DESCRIPTION D'UN CASPUHAN Z; RENZ U.1975; SCI. + TECHNOL. ALIMENT.; SUISSE; DA. 1975; VOL. 8; NO 6; PP. 292-293; BIBL. 1REF.Article

UBER DAS SCHICKSAL DES AFLATOXINS BEI DER SCHMELZKAESEHERSTELLUNG = EVOLUTION DE L'AFLATOXINE PENDANT LA PREPARATION DES FROMAGES FONDUSKIERMEIER F; RUMPF S.1975; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.-FORSCH.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 157; NO 4; PP. 211-216; ABS. ANGL.; BIBL. 11 REF.Article

UTILISATION DE NISINE AU COURS DE LA FABRICATION DE FROMAGE FONDUHYLMAR B.1975; PRUMYSL POTRAVIN; CESKOSL.; DA. 1975; VOL. 26; NO 4; PP. 214-215Article

UBER TECHNISCHE EINFLUESSE, INSBESONDERE DER UHT-ERHITZUNG, AUF KONISTENZ, EMULSIONSSTABILITAET UND EIWEISSQUELLUNGSVERMOEGEN VON SCHMELZKAESE = INFLUENCE DES TECHNIQUES, ET EN PARTICULIER DU CHAUFFAGE UHT, SUR LA CONSISTANCE, LA STABILITE DE L'EMULSION ET LA CAPACITE DE GONFLEMENT DES PROTEINES DU FROMAGE FONDUKIERMEIER F; WEISS G.1973; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. DTSCH.; DA. 1973; VOL. 150; NO 6; PP. 345-354; ABS. ANGL.; BIBL. 24 REF.Serial Issue

THE SUBMICROSCOPIC STRUCTURE OF PROCESSED CHEESE WITH DIFFERENT MELTING PROPERTIESTANEYA S; KIMURA T; IZUTSU T et al.1980; MILCHWISSENSCHAFT; DEU; DA. 1980; VOL. 35; NO 8; PP. 479-481; ABS. GER; BIBL. 15 REF.Article

QUALITAETSMERKMALE DES SCHMELZKAESES: PRAKTISCHE ERFAHRUNGEN UND WISSENSCHAFTLICHE ERKENNTNISSE = CARACTERISTIQUES DE QUALITE DU FROMAGE FONDU: DONNEES PRATIQUES ET RESULTATS SCIENTIFIQUESWAGNER KH; WAGNER HERING E.1981; MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1981; VOL. 36; NO 12; PP. 744-747; ABS. ENG; BIBL. 28 REF.Article

A STUDY OF STAPHYLOCOCCUS AUREUS GROWTH IN MODEL SYSTEMS AND PROCESSED CHEESE = ETUDE DU DEVELOPPEMENT DE STAPHYLOCOCCUS AUREUS EN SYSTEMES MODELES ET DANS LE FROMAGE FONDUMAGRINI RC; CHIRIFE J; PARADA JL et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 3; PP. 882-885; BIBL. 12 REF.; 7 FIG./2 TABL.Article

KAESE UND SCHMELZKAESE - BESTIMMUNG DES TROCKENMASSEGEHALTS (REFERENZMETHODE). VORLAEUFIGER INTERNATIONALER IMV-STANDARD 4A:1982. = FROMAGE ET FROMAGE FONDU. DETERMINATION DE LA TENEUR EN EXTRAIT SEC (METHODE DE REFERENCE). NORME INTERNATIONALE PROVISOIRE FIL 4A:1982.1982; MILCHWISSENSCHAFT., MILCHWISSENSCHAFT.; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1982; VOL. 37; NO 12; PP. 746-747Article

ETUDE DE L'ETAT DES PROTEINES DANS LE FROMAGE AFFINE ET LE FROMAGE FONDULEE BOU OUNG.1979; ; FRA; DA. 1979; 96 F.: ILL.; 30 CM; BIBL. 6 P.; TH. DOCT.-ING.: NUTR.-SCI. ALIMENT. BIOCHIM. APP., BIOCHIM. APPL./NANCY 1-I.N.P.L./1979Thesis

ALKYLPYRAZINES IN PROCESSED AMERICAN CHEESE.LIN SS.1976; J. AGRIC. FOOD CHEM.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 24; NO 6; PP. 1252-1254; BIBL. 14 REF.Article

EFFECT OF BHA, BHT AND POTASSIUM SORBATE ON GROWTH OF STAPHYLOCOCCUS AUREUS IN A MODEL SYSTEM AND PROCESS CHEESE. = EFFET DE LA BHA, DU BHT ET DU SORBATE DE POTASSIUM SUR LA CROISSANCE DE STAPHYLOCOCCUS AUREUS EN SYSTEME MODELE ET DANS LE FROMAGE FONDUPARADA JL; CHIRIFE J; MAGRINI RC et al.1982; JOURNAL OF FOOD PROTECTION.; ISSN 0362-028X; USA; DA. 1982; VOL. 45; NO 12; PP. 1108-1111; BIBL. 12 REF.; 4 FIG./1 TABL.Article

THE MICROSTRUCTURE OF PROCESSED CHEESEHEERTJE I; BOSKAMP MJ; VAN KLEEF F et al.1981; NED. MELK.-ZUIVELTIJDSCHR.; ISSN 0028-209X; NLD; DA. 1981; VOL. 35; NO 2; PP. 177-179; ABS. DUT; BIBL. 10 REF.Article

OEMLESZTETT SAJTOK SZABAD ES KOETOETT VIZTARTALMANAK MEGHATATOZASA = DOSAGE DE L'EAU LIBRE ET DE L'EAU LIEE DANS DES FROMAGES FONDUSORSI F; REKASI T; CSOK J et al.1979; ELELMISZERVIZGAL. KOEZL.; HUN; DA. 1979; VOL. 25; NO 3-4; PP. 43-53; ABS. RUS/GER/ENG; BIBL. 27 REF.Article

STUDIES ON THE QUALITY OF DRIED PROCESSED CHEESE FROM BUFFALO MILK. = ETUDE DE LA QUALITE DU FROMAGE FONDU DESHYDRATE FABRIQUE A PARTIR DE LAIT DE BUFFLONNEKULKARNI AR; BHATTACHARYA DC; MATHUR CN et al.1975; J. FOOD SCI. TECHNOL.; INDIA; DA. 1975; VOL. 12; NO 6; PP. 295-299; BIBL. 17 REF.Article

THE KEEPING QUALITY OF TINNED PROCESSED CHEESE MANUFACTURED FROM CHEESE MADE FROM BACTOFUGATED MILK = QUALITES DE CONSERVATION DU FROMAGE FONDU SOUS PAPIER D'ETAIN FABRIQUE A PARTIR DE FROMAGE FAIT AVEC DU LAIT BACTOFUGEGALESLOOT TE; LANGEVELD LPM.1973; NATHERL. MILK DAIRY J.; NETHERL.; DA. 1973; VOL. 27; NO 1; PP. 30-44; ABS. NEERL.; BIBL. 2REF.Serial Issue

EFFECTS OF FREEZING ON THE OBJECTIVE AND SUBJECTIVE PROPERTIES OF PROCESSED CHEESETHOMAS MA; NEWELL G; ABAD G et al.1980; J. FOOD TECHNOL.; ISSN 0022-1163; GBR; DA. 1980; VOL. 15; NO 6; PP. 599-605; BIBL. 9 REF.Article

KAESE UND SCHMELZKAESEERZEUGNISSE - BESTIMMUNG DES GESAMTPHOSPHORGEHALTS (PHOTOMETRISCHE METHODE) = FROMAGES ET FROMAGES FONDUS - DETERMINATION DE LA TENEUR EN PHOSPHORE TOTAL (METHODE PHOTOMETRIQUE1983; MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1983; VOL. 38; NO 7; PP. 403-405Conference Paper

LES FROMAGES FONDUSMANN EJ.1981; REV. LAIT. FR.; ISSN 0035-3590; FRA; DA. 1981; NO 396; PP. 23-25; BIBL. 30 REF.Article

Process cheese principles = Les principes du fromage fonduSHIMP, L. A.Food technology (Chicago). 1985, Vol 39, Num 5, pp 63-70, issn 0015-6639, 5 p.Article

Creation and quality characterization of processed cheeses derived mainly from Halloumi cheeseKAMINARIDES, Stelios; KALOGRIDIS, Dimitris; MASSOURAS, Theophilos et al.Le Lait (Print). 2006, Vol 86, Num 4, pp 333-343, issn 0023-7302, 11 p.Article

Cooling effects on processed cheese functionalityQIXIN ZHONG; DAUBERT, Christopher R; FARKAS, Brian E et al.Journal of food process engineering. 2004, Vol 27, Num 5, pp 392-412, issn 0145-8876, 21 p.Article

On food compression by soft machines = Compression des produits alimentaires par des machines doucesCAMPANELLA, O. H; PELEG, M.Journal of texture studies. 1988, Vol 19, Num 1, pp 39-50, issn 0022-4901Article

Chemical prediction of water activity in processed cheese = Prévision chimique de l'activité de l'eau dans les fromages fondusESTEBAN, M. A; MARCOS, A.Journal of dairy research. 1989, Vol 56, Num 4, pp 665-668, issn 0022-0299Article

Design and operation of an experimental cheese processor = Conception et fonctionnement d'un cuiseur expérimental pour fromage fonduHEILAND, W. K; KONSTANCE, R. P; FLANAGAN, J. F et al.Journal of dairy science. 1988, Vol 71, Num 9, pp 2388-2394, issn 0022-0302Article

  • Page / 8