Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Facteur antinutritionnel")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 1132

  • Page / 46
Export

Selection :

  • and

Chemical and biochemical nature of fodder tree leaf tannins = Nature chimique et biochimique des tannins des feuilles de plantes fourragèresKUMAR, R.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1983, Vol 31, Num 6, pp 1364-1366, issn 0021-8561Article

Effects of phytic acid, divalent cations, and their interactions on α-amylase activity = Effets de l'acide phytique, des cations divalents et de leurs interactions sur l'activité de l'α-amylaseDESHPANDE, S. S; CHERYAN, M.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 2, pp 516-524, issn 0022-1147Article

Investigations on the trypsin inhibitor, hemagglutinin, phytic and tannic acid contents of cowpea Vigna unguiculata = Détermination des teneurs en inhibiteurs de trypsine, en hémagglutinine, en acides phytique et tannique de la dolique de Chine Vigna unguiculataOLOGHOBO, A. D; FETUGA, B. L.Food chemistry. 1983, Vol 12, Num 4, pp 249-254, issn 0308-8146Article

Sensitive method for the rapid determination of phytate in cereals and cereal products = Méthode sensible pour le dosage rapide du phytate dans les céréales et les produits dérivésHAUG, W; LANTZSCH, H. J.Journal of the science of food and agriculture. 1983, Vol 34, Num 12, pp 1423-1426, issn 0022-5142Article

Triticale : A successful alternative crop : Part 1VARUGHESE, G; PFEIFFER, W. H; PENA, R. J et al.Cereal foods world. 1996, Vol 41, Num 6, pp 474-482, issn 0146-6283Article

Endogenous alpha-amylase inhibitor in various cereals = Inhibiteur d'alpha-amylase endogène dans diverses céréalesWESELAKE, R. J; MACGREGOR, A. W; HILL, R. D et al.Cereal chemistry. 1985, Vol 62, Num 2, pp 120-123, issn 0009-0352Article

Dosage immunologique des lectines de pois protéagineux : techniques ELISA et immunodiffusion radiale = Determination of lectin concentration in pea seeds (Pisum sativum) by two quantitative immunological methodsBERTRAND, G; HINGAND, L; KERLAN, C et al.Sciences des aliments. 1985, Vol 5, Num 2, pp 287-303, issn 0240-8813Article

Kinetic study of the effects of extracts from Vicia faba var. equina on intestinal sugar absorption = Etude cinétique des effets des extraits de Vicia faba var. equina sur l'absorption intestinale des glucidesBARCINA, Y; ALCALDE, A. I; ILUNDAIN, A et al.Journal of the science of food and agriculture. 1984, Vol 35, Num 9, pp 996-1003, issn 0022-5142Article

Kinetics of trypsin inhibitory activity loss in heated flour from bean, Phaseolus vulgaris = Cinétique des pertes de l'activité des inhibiteurs de trypsine dans la farine de haricot, Phaseolus vulgaris, traitée thermiquementBUERA, M. P; PILOSOF, A. M. R; BARTHOLOMAI, G. B et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 1, pp 124-136, issn 0022-1147Article

Tannins : their adverse role in ruminant nutrition = Les tannins : leur rôle négatif en nutrition des ruminantsKUMAR, R; SINGH, M.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1984, Vol 32, Num 3, pp 447-453, issn 0021-8561Article

Proximate composition and antinutritional factors in rice bean (Vigna umbellata) = Composition élémentaire et facteurs antinutritionnels chez la dolique (Vigna umbellata)MALHOTRA, S; MALIK, D; DHINDSA, K. S et al.Plant foods for human nutrition (Dordrecht). 1988, Vol 38, Num 1, pp 75-81Article

Evaluation of the hemagglutinating activity of low-temperature cooked kidney beans = Evaluation de l'activité hémagglutinante des haricots cuits à basse températureCOFFEY, D. G; UEBERSAX, M. A; HOSFIELD, G. L et al.Journal of food science. 1985, Vol 50, Num 1, pp 78-87, issn 0022-1147, 5 p.Article

Effect of condensed grape tannins on the in vitro activity of digestive proteases and activation of their zymogens = Effet des tannins condensés de raisin sur l'activité in vitro des protéases digestives et sur l'activation de leurs zymogènesOH, H. I; HOFF, J. E.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 3, pp 577-580, issn 0022-1147Article

Relationship of disulfide bonds to the maintenance of the active secondary structure of alfalfa (Medicago sativa) leaves protease inhibitor = Relation entre les liaisons disulfure et le maintien de la structure secondaire active des inhibiteurs de protéase dans les feuilles de luzerne (Medicago sativa)GONNELLI, M; BALESTRERI, E; ROMAGNOLI, A et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1986, Vol 34, Num 3, pp 545-547, issn 0021-8561Article

Dry bean tannins : a review of nutritional implications = Les tannins des légumes secs : revue des implications nutritionnellesREDDY, N. R; PIERSON, M. D; SATHE, S. K et al.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1985, Vol 62, Num 3, pp 541-549, issn 0003-021XArticle

Isolation and characterization of a trypsin inhibitor from white mustard (Sinapis alba L.) = Isolement et caractérisation d'un inhibiteur de trypsine dans les graines de moutarde blanche (Sinapis alba L.)MENEGATTI, E; PALMIERI, S; WALDE, P et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1985, Vol 33, Num 5, pp 784-789, issn 0021-8561Article

Removal of phytic acid and protein-phytic acid interactions in rapeseed = Elimination de l'acide phytique et interactions protéine-acide phytique dans le colzaSERRAINO, M. R; THOMPSON, L. U.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1984, Vol 32, Num 1, pp 38-40, issn 0021-8561Article

Les répercussions de l'acide phytique sur la biodisponibilité de divers cations métalliquesLEPEN, B; ADRIAN, J.Sciences des aliments. 1983, Vol 3, Num 4, pp 629-644, issn 0240-8813Article

Contribution à l'étude de la valeur nutritionnelle du pois sabre. Effets physiopathologiques de ses lectines (concanavaline A) chez le ratMAHAMAT-SILAYE, Oumar.1983, 115 pThesis

L'OBTENTION DE PHYTINE A PARTIR DU TOURTEAU DES GRAINES DE COTONNIERSSAGDULLAEV SH SH; TURAKHOZHAEV MT; ZUBKOVA LP et al.1978; KHIM. PRIROD. SOEDIN., UZBEK. S.S.R.; SUN; DA. 1978; NO 6; PP. 767-769; BIBL. 3 REF.Article

OM ANTINUTRITIONELLA SUBSTANSER I AERTER = SUBSTANCES ANTINUTRITIONNELLES DANS LES POISBINGEFORS S.1975; SVERIGES UTSAEDESFOERENINGS T.; SVERIGE; DA. 1975; VOL. 85; NO 4; PP. 211-219; ABS. ANGL.; BIBL. 15REF.Article

EFFECT OF HEAT PROCESSING ON HEMAGGLUTININ ACTIVITY IN RED KIDNEY BEANS. = EFFET DU TRAITEMENT THERMIQUE SUR L'ACTIVITE DE L'HEMAGGLUTININE DES HARICOTS ROUGESTHOMPSON LU; REA RL; JENKINS DJA et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 1; PP. 235-236; BIBL. 11 REF.; 1 FIG.Article

WINGED BEAN (PSOPHOCARPUS TETRAGONOLOPUS) TANNIN LEVEL, PHYTATE CONTENT, AND HEMAGGLUTINATING ACTIVITY = TENEURS EN TANNINS ET EN PHYTATES ET ACTIVITE HEMAGGLUTINANTE DU POIS CARRE (PSOPHOCARPUS TETRAGONOLOBUS)TAN NH; RAHIM ZHA; KHOR HT et al.1983; JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY; ISSN 0021-8561; USA; DA. 1983; VOL. 31; NO 4; PP. 916-917; BIBL. 9 REF.; 1 TABL.Article

OBSERVATIONS OF POSSIBLE THIAMINASE ACTIVITY IN SCALLOP VISCERA FED IN BROILER DIETS. CASE REPORT = OBSERVATIONS D'UNE EVENTUELLE ACTIVITE DE LA THIAMINASE DANS LES ALIMENTS A BASE DE DECHETS DE COQUILLES ST JACQUES, DANS LES RATIONS POUR POULETS DE CHAIR. ETUDE D'UN CASBRYAN TA; BLAMBERG DL; GERRY RW et al.1975; POULTRY SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 54; NO 4; PP. 1299-1301; BIBL. 11REF.Article

Effects of antinutritional factors on protein digestibility and amino acid availability in foodsGILANI, G. Sarwar; COCKELL, Kevin A; SEPEHR, Estatira et al.Journal of AOAC International. 2005, Vol 88, Num 3, pp 967-987, issn 1060-3271, 21 p.Article

  • Page / 46