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Urban Food Security and Landscape Change : A Demand-side ApproachBRUNORI, G; DI LACOVO, F.Landscape research (Online). 2014, Vol 39, Num 2, pp 1-18, issn 1469-9710, 18 p.Article

Up, down, round and round : connecting regimes and practices in innovation for sustainabilityHARGREAVES, T; LONGHURST, N; SEYFANG, G et al.Environment & planning A (Print). 2013, Vol 45, Num 2, pp 402-420, issn 0308-518X, 19 p.Article

Beyond the food desert : finding ways to speak about urban food security in South AfricaBATTERSBY, J.Geografiska annaler. Series B. Human geography. 2012, Vol 94, Num 2, pp 141-159, issn 0435-3684, 19 p.Article

La sardine à l'huile ou le premier aliment industriel: Nicolas Appert et Joseph Colin: une filiation douteuse = Sardines in oil or the first industrial food. Nicolas Appert and Joseph Colin: A doubtful filiationBRIOIST, Pascal; FICHOU, Jean-Christophe.Annales de Bretagne et des pays de l'Ouest. 2012, Vol 119, Num 4, pp 69-81, issn 0399-0826, 13 p.Article

Searching for (un)sustainability in pangasius aquaculture : a political economy of quality in European retailBUSH, S.R; DUIJF, M.Geoforum. 2011, Vol 42, Num 2, pp 185-196, issn 0016-7185, 12 p.Article

'Purity as life': H.J. Heinz, religious sentiment, and the beginning of the industrial dietPETRICK, Gabriella M.History and technology. 2011, Vol 27, Num 1, pp 37-64, issn 0734-1512, 28 p.Article

Analysis as border patrol: Chemists along the boundary between pure food and real adulteration : Special Section on Food, Science, and ExpertiseCOHEN, Benjamin R.Endeavour (English ed.). 2011, Vol 35, Num 2-3, pp 66-73, issn 0160-9327, 8 p.Article

Atoms for peace and radiation for safety - how to build trust in irradiated foods in Cold War Europe and beyondZACHMANN, Karin.History and technology. 2011, Vol 27, Num 1, pp 65-90, issn 0734-1512, 26 p.Article

Food, science, expertise : Special Section on Food, Science, and ExpertiseOTTER, Chris.Endeavour (English ed.). 2011, Vol 35, Num 2-3, pp 63-65, issn 0160-9327, 3 p.Article

Redefining food: the standardization of products and production in Europe and the United States, 1880-1914 = La standardisation des produits et de la production en Europe et aux Etats-Unis, 1880-1914SPIEKERMANN, Uwe.History and technology. 2011, Vol 27, Num 1, pp 11-36, issn 0734-1512, 26 p.Article

Le bon vin. Entre terroir, savoir-faire et savoir-boire. Actualité de la pensée de Roger DionPITTE, J.-R.2010, 366 p, isbn 978-2-271-07007-4Book

Binge Drinking: A Confused Concept and its Contemporary History = La beuverie : un concept compliqué et son histoire contemporaineBERRIDGE, Virginia; HERRING, Rachel; THOM, Betsy et al.Social history of medicine. 2009, Vol 22, Num 3, pp 597-607, issn 0951-631X, 11 p.Article

L'inversion en milieu socioculturel français du sens du terme alcoolique chez l'homme = The inversion of the meaning of the term alcoholic among men in French socio-cultural environmentHILLEMAND, Bernard.Histoire des sciences médicales (Colombes). 2009, Vol 43, Num 3, pp 281-291, issn 0440-8888, 11 p.Article

A case study from the Medieval Origins of Commercial Sea Fishing project : zooarchaeological results from York (UK) = Une étude de cas sur les origines médiévales de la pêche professionnelle : les résultats zooarchéologiques de York (UK)HARLAND, Jennifer; JOHNSTONE, Cluny; JONES, Andrew et al.ICAZ : International council for archaeozoologyRencontres internationales d'archéologie et d'histoire d'Antibes. 2008, pp 15-26, isbn 2-904110-46-1, 1Vol, 12 p.Conference Paper

Analyse archéozoologique des restes de poisson provenant du site de Slava Rusa (Roumanie) = A zooarchaeological analysis of the fish remains from the site of Slava Rusa (Romania)STANC, Simina; RADU, Valentin; BEJENARU, Luminita et al.ICAZ : International council for archaeozoologyRencontres internationales d'archéologie et d'histoire d'Antibes. 2008, pp 269-280, isbn 2-904110-46-1, 1Vol, 12 p.Conference Paper

Lruña-Veleia (Álava, Spain) : an overview of the fish remains from the domus at Pompeia Valentina = Lruña-Veleia (Álava, Spain) : une étude des restes de poisson dans la domus Pompeia ValentinaMORALES-MUNIZ, Arturo; ROSELLO-IZQUIERDO, Eufrasia.ICAZ : International council for archaeozoologyRencontres internationales d'archéologie et d'histoire d'Antibes. 2008, pp 219-235, isbn 2-904110-46-1, 1Vol, 17 p.Conference Paper

De la hausse des prix au retour de productionnisme agricole : les enjeux du sommet sur la sécurité alimentaire de juin 2008 à RomeBRICAS, N; DAVIRON, B.Hérodote (Paris). 2008, Num 131, pp 31-39, issn 0338-487X, 9 p.Article

L'alimentation de qualitéFUMEY, G.Nourrir les hommes. Collection CAPES. Agrégation d'histoire et de géographie. 2008, pp 250-258, isbn 978-2-301-000-347, 9 p.Book Chapter

The Ocean's Hot Dog : The Development of the Fish Stick = Le hot-dog de l'océan : la création du bâtonnet de poissonJOSEPHSON, Paul.Technology and culture. 2008, Vol 49, Num 1, pp 41-61, issn 0040-165X, 21 p.Article

Where have all the barque rigged sealers gone? = Où sont allés tous les voiliers de la chasse aux phoques ?KJAER, Kjell-G.Polar record. 2008, Vol 44, Num 230, pp 265-275, issn 0032-2474, 11 p.Article

ESTUDIO DEL ABASTECIMIENTO Y CONTROL SANITARIO DE LOS ALIMENTOS EN BADAJOZ HASTA EL PRIMER TERCIO DEL SIGLO XIX = Food Supply and Sanitary Control in Badajoz until the First Third of the 19th Century = Approvisionnement en nourriture et contrôle sanitaire à Badajoz jusqu'au premier tiers du XIXe siècleROMERO, Ana Hidalgo; COBOS BUENO, José M; GOMEZ-NIEVES, José M et al.Llull. 2008, Vol 31, Num 68, pp 247-287, issn 0210-8615, 41 p.Article

Les vins des papes d'Avignon et la colica pictonum du vicomte de Turenne = Wines of the popes of Avignon and the colica pictonum of the viscount of TurenneSALTARELLI, Jean-Pierre.Bulletin de la Société scientifique historique et archéologique de la Corrèze. 2007, Vol 129, pp 73-90, issn 1148-8654, 18 p.Article

How sweet it is : Sugar, science, and the state = Le sucre, la science et l'EtatWARNER, Deborah Jean.Annals of science. 2007, Vol 64, Num 2, pp 147-170, issn 0003-3790, 24 p.Article

La mondialisation de l'alimentationFUMEY, G.L' Information géographique. 2007, Vol 71, Num 2, pp 71-82, issn 0020-0093, 12 p.Article

La recherche pour réduire la faim dans le monde : questions de responsabilité scientifique = The research to reduce hunger in the world : questions of scientific responsibilityGRIFFON, Michel.Cahiers du Mouvement universel de la responsabilité scientifique. 2005, Num 45, issn 0297-7664, 56-77 [22 p.]Article

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