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Modos de beberFournier, Dominique; Avila, Ricardo.Estudios del hombre. 2014, Vol 31, issn 1405-1117, isbn 978-607-450-974-8, 1Vol, 268 p., isbn 978-607-450-974-8Book

To freeze or to dry: Seasonal variability in caribou processing and storage in the barrenlands of Northern Canada : ARCHÉOZOOLOGIE CIRCUMPOLAIRE DANS LE NOUVEAU ET L'ANCIEN MONDES: CHASSEURS-CUEILLEURS DE L'ARCTIQUE DANS LEUR ENVIRONNEMENT NATUREL ET CULTURELFRIESEN, T. Max; STEWART, Andrew.Anthropozoologica (Paris). 2013, Vol 48, Num 1, pp 89-109, issn 0761-3032, 21 p.Conference Paper

Whale Food Culture in Korea: A Case Study in Ulsan JangsaengpoII, Sun-Ae.Senri ethnological studies. 2013, Num 84, pp 267-284, issn 0387-6004, 18 p.Article

Foodways ReduxJÖNSSON, Håkan.Ethnologia Europaea. 2013, Vol 43, Num 2, issn 0425-4597, 91 p.Serial Issue

STRAWBERRY FIELDS FOREVER? Foraging for the Changing Meaning of Wild Berries in Estonian Food CultureBARDONE, Ester.Ethnologia Europaea. 2013, Vol 43, Num 2, pp 30-46, issn 0425-4597, 17 p.Article

The Milky Way: The implications of using animal milk products in infant feedingHOWCROFT, Rachel; ERIKSSON, Gunilla; LIDEN, Kerstin et al.Anthropozoologica (Paris). 2012, Vol 47, Num 2, pp 31-43, issn 0761-3032, 13 p.Conference Paper

Cows, milk and religion: the use of dairy produce in early societiesMCCORMICK, Finbar.Anthropozoologica (Paris). 2012, Vol 47, Num 2, pp 99-111, issn 0761-3032, 13 p.Conference Paper

Indochine chic: Why is Vietnamese food so classy in Singapore? = Le chic de l'Indochine : pourquoi la nourriture vietnamienne est si chic à Singapour ?CARRUTHERS, Ashley.Anthropology today. 2012, Vol 28, Num 2, pp 17-20, issn 0268-540X, 4 p.Article

The Nutrition System and Social Structure of the Chenchu of Southern IndiaIVANOV, A. V.Ètnografičeskoe obozrenie. 2012, Num 1, pp 32-50, issn 0869-5415, 19 p.Article

: Food Preferences and the Construction of Identity = Pilaf in the Traditional Cuisine of Bukhara Jews : Préférences alimentaires et construction de l'identité = Pilaf dans la cuisine traditionnelle des Juifs de Boukhara : Préférences alimentaires et construction de l'identitéEMELIANENKO, T. G.Ètnografičeskoe obozrenie. 2012, Num 5, pp 84-90, issn 0869-5415, 7 p.Article

: Food Preferences and the Construction of Identity = The French Science of Food : Préférences alimentaires et construction de l'identité = La science française de la nourriture : Préférences alimentaires et construction de l'identitéKABAKOVA, G. I.Ètnografičeskoe obozrenie. 2012, Num 5, pp 3-12, issn 0869-5415, 10 p.Article

: Food Preferences and the Construction of Identity = The Others' Food in Travel Tales: The Early 19th Century and the Present : Préférences alimentaires et construction de l'identité = La nourriture de l'autre dans les récits de Voyage : du début du XIXe siècle à nos jours : Préférences alimentaires et construction de l'identitéKUPRIIANOV, P. S.Ètnografičeskoe obozrenie. 2012, Num 5, pp 41-57, issn 0869-5415, 17 p.Article

Crudus et crudelitas ou les représentations du féminin et du masculin à travers les pratiques alimentaires lao = Crudus and crudelitas or the representations of the feminine and the male through the lao food practicesSTRIGLER, Florence.Estudios del hombre. 2011, Num 28, pp 37-57, issn 1405-1117, 21 p.Article

Nutritional ways of French alpinists and their cultural refuge = Les voies nutritionnelles des alpinistes français et leur refuge culturelMASDOUA, Virginie.Estudios del hombre. 2011, Num 28, pp 237-246, issn 1405-1117, 10 p.Article

ACTES DE JOURNEES SCIENTIFIQUES Viandes et sociétés : les consommations ordinaires et extraordinaires = ACTS OF SCIENTIFIC DAYS Meats and societies: extraordinary and ordinary consumptionBRISEBARRE, Anne-Marie; DELAVIGNE, Anne-Elène; LIZET, Bernadette et al.Anthropozoologica (Paris). 2010, Vol 45, Num 1, issn 0761-3032, 194 p.Conference Proceedings

Ras al-cām et Achoura: deux fêtes carnées en Tunisie dans leur rapport aux rituels = Ras al-cām and Achoura: Two meat-eating feasts in TunisiaTRABELSI-BACHA, Hamida.Anthropozoologica (Paris). 2010, Vol 45, Num 1, pp 47-58, issn 0761-3032, 12 p.Conference Paper

Statut d'exception du Mulet jaune dans la société maure (Mauritanie): gibier des pêcheurs imrâgen, viande des pasteurs nomades = Flathead mullet and its status of exception in Moorish society (Mauritania): game for Imragen fishermen, meat for pastoralistsBOULAY, Sébastien.Anthropozoologica (Paris). 2010, Vol 45, Num 1, pp 101-114, issn 0761-3032, 14 p.Conference Paper

Social Learning and Infant and Young Child Feeding Practices: Testing Hypotheses about the Transmission of Child Feeding Information in Tanzania = L'apprentissage social et les pratiques de l'alimentation du nourrisson et des petits enfants : la mise à l'essai des hypothèses de la transmission des informations sur l'alimentation des enfants en TanzanieHADLEY, Craig; PATIL, Crystal L; GULAS, Carolyn et al.Current anthropology. 2010, Vol 51, Num 4, pp 551-560, issn 0011-3204, 10 p.Article

Food, Imaginaries and Cultural Frontiers: Essays in Honour of Helen Macbeth = Nourritures, imaginaire et frontières culturelles : Essais en l'honneur de Helen MacbetMEDINA, F. Xavier; AVILA, Ricardo; DE GARINE, Igor et al.Estudios del hombre. 2009, Num 24, issn 1405-1117, 435 p.Serial Issue

Prácticas alimentarias en un barrio de clase media en Cali, Colombia = Des pratiques alimentaires dans un quartier de classe moyenne à Cali, ColombieQUINTERO ANGEL, David.Estudios del hombre. 2009, Num 24, pp 281-300, issn 1405-1117, 20 p.Article

Black Food: Subsistence, Diet, and Exchange in Yessei Yakut Society = Aliments noirs : subsistance, régime alimentaire et échange dans la société yessei yakuteARGOUNOVA-LOW, Tatiana.Ethnohistory (Print). 2009, Vol 56, Num 3, pp 479-507, issn 0014-1801, 29 p.Article

Insects as food among hunter-gatherers = Des insectes comme aliments chez les chasseurs-cueilleursMORRIS, Brian.Anthropology today. 2008, Vol 24, Num 1, pp 6-8, issn 0268-540X, 3 p.Article

Dreaming of of Tuscany: Pursuing the anthropology of culinary tourism = Rêver de Toscane : poursuivre l'anthropologie du tourisme gastronomiqueCHRZAN, Janet.Expedition. 2007, Vol 49, Num 2, pp 21-27, issn 0014-4738, 7 p.Article

Making salami, producing bergamo : The transformation of valueCAVANAUGH, Jillian R.Ethnos. 2007, Vol 72, Num 2, pp 149-172, issn 0014-1844, 24 p.Article

Des normes à boire et à manger : Production, transformation et consommation des normes alimentaires = Norms to drink and eat: Production, transformation and consumption of food normsDE SUREMAIN, Charles-Edouard; CHAUDAT, Philippe.Journal des anthropologues (Montrouge). 2006, Num 106-07, issn 1156-0428, 305 p.Serial Issue

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