kw.\*:("Freeze dried product")
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Effect of water activity on oxidative deterioration of freeze-dried beef = Effet de l'activité de l'eau sur la dégradation oxydative de la viande de boeuf lyophiliséeQUAGLIA, G. B; SINESIO, F; VECCIA-SCAVALLI, D et al.International journal of food science & technology. 1988, Vol 23, Num 3, pp 241-246, issn 0950-5423Article
Influence of the degree of hydration on the thermal expansion of muscle tissue = Influence du degré d'hydratation sur l'expansion thermique des tissus musculairesMORLEY, M. J; MILES, C. A.International journal of food science & technology. 1988, Vol 23, Num 2, pp 177-184, issn 0950-5423Article
Hygroscopic behaviour of freeze dried bananas = Comportement hygroscopique des bananes lyophiliséesLIMA, A. W. O; CAL-VIDAL, J.Journal of Food Technology. 1983, Vol 18, Num 6, pp 687-696, issn 0022-1163Article
Effect of the rehydration medium on the recovery of freeze-dried lactic acid bacteria = Effet du milieu de réhydratation sur la récupération de bactéries lactiques lyophiliséesFONT DE VALDEZ, G; SAVOY DE GIORI, G; DE RUIZ HOLGADO, A et al.Applied and environmental microbiology (Print). 1985, Vol 50, Num 5, pp 1339-1341, issn 0099-2240Article
Black magicLOCKIE, M.Chemical engineer (London). 1996, Num 615-16, pp 22-25, issn 0302-0797, 2 p.Article
Triglyceride distribution in a low moisture food model system = Répartition des triglycérides dans un système modèle à faible humiditéNAESENS, W; TOBBACK, P.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 3, pp 934-947, issn 0022-1147Article
A reference preparation of human prostatic acid phosphatase : purification, characterization and field trialsFRANCIS, J. M; MOSS, D. W; COLINET, E et al.Annals of clinical biochemistry. 1992, Vol 29, pp 176-183, issn 0004-5632, 2Article
Interaction of sucrose with gelatin, egg albumin and gluten in freeze-dried mixtures as shown by water sorption = Mise en évidence, par mesure de l'hydrosorption, d'interactions entre le saccharose et la gélatine, l'ovalbumine et le gluten dans des mélanges lyophilisésCHINACHOTI, P; STEINBERG, M. P.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 3, pp 932-939, issn 0022-1147, 4 p.Article
Determination of serum glucose by isotope dilution mass spectrometry : candidate definitive methodMAGNI, F; PARONI, R; BONINI, P. A et al.Clinical chemistry (Baltimore, Md.). 1992, Vol 38, Num 3, pp 381-385, issn 0009-9147Conference Paper
La liofilizzazione alimentare―profilo di un settore industrialeDI GIULIO, A; FICHERA, S.Industrie alimentari (Pinerolo). 1991, Vol 30, Num 298, pp 953-959, issn 0019-901XArticle
Protein quality of Cheddar cheese compared with casein and fabricated cheese in the rat = Evaluation chez le rat de la qualité protéique du Cheddar et comparaison à de la caséine et des produits d'imitation du fromageKOTULA, K. T; NIKAZY, J. N; MCGINNIS, N et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 5, pp 1245-1248, issn 0022-1147Article
QUALITA NUTRIZIONALE DEGLI ALIMENTI LIOFILIZZATI = QUALITE NUTRITIONNELLE DES PRODUITS LYOPHILISESTOMASSI G; COSTANTINI AM.1983; RISTORAZIONE COLLETTIVA; ITA; DA. 1983; VOL. 8; NO 6; PP. 50-54; BIBL. 15 REF.; 11 TABL.Article
SCANNING ELECTRON MICROSCOPY OF FREEZE-DRIED PROTEIN FOAMS. = ETUDE, PAR MICROSCOPIE ELECTRONIQUE A BALAYAGE, DES MOUSSES DE PROTEINES LYOPHILISEES.KITABATAKE N; SASAKI H; DOI E et al.1982; AGRICULTURAL AND BIOLOGICAL CHEMISTRY.; ISSN 0002-1369; JPN; DA. 1982; VOL. 46; NO 11; PP. 2881-2883; BIBL. 7 REF.; 2 FIG.Article
La lyophilisationLETOILE, D.Industries alimentaires et agricoles. 1991, Vol 108, Num 6, pp 485-488, issn 0019-9311Article
Effects of rigor, salt, freezing, lyophilization and storage time on pH, water-holding capacity and soluble protein nitrogen in beef muscle = Effet de la rigidité, du sel, de la surgélation, de la lyophilisation et de la durée de stockage sur le pH, la capacité de liaison de l'eau et la teneur en azote protéique soluble de la viande de boeufKUO, J. C; OCKERMAN, H. W.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 4, pp 316-320, issn 0362-028XArticle
Comment les enzymes dynamisent l'aromatisation «fromage» = Enzymes and cheese's aromasLANGLEY-DANYSZ, P.RIA. Revue économique et technique de l'industrie alimentaire européenne. 1996, Num 563, pp 69-70, issn 0035-4244Article
Morphological study of products containing β-cyclodextrinHODI, K; TASIC, L; KATA, M et al.Stärke. 1991, Vol 43, Num 5, pp 186-190, issn 0038-9056Article
Studies on the dissolution behavior of doxorubicin hydrochloride freeze-dried productHAYAKAWA, E; FURUYA, K; KURODA, T et al.Chemical and pharmaceutical bulletin. 1990, Vol 38, Num 12, pp 3434-3439, issn 0009-2363Article
Influence of heat treatment on FVIII:C recovery from freeze dried cryoprecipitateBENNY, A. G; OCKELFORD, P. A; JOHNS, A. S et al.Journal of clinical pathology. 1988, Vol 41, Num 9, pp 945-947, issn 0021-9746Article
Bovine bile resistance increases Leuconostoc oenos 44.40 viability upon lyophilization = La résistance à la bile bovine augmente la viabilité de Leuconostoc oenos 44.40 après lyophilisationKOLE, M; ALTOSAAR, I.Applied and environmental microbiology (Print). 1984, Vol 47, Num 5, pp 1150-1153, issn 0099-2240Article
Myosin cross-linking in freeze-dried meat = La réticulation de la myosine dans les viandes lyophiliséesKIM, H. J; LOVERIDGE, V. A; TAUB, I. A et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 3, pp 699-708, issn 0022-1147Article
Lipolytic activity during storage of human milk : stability of the bile salt-stimulated lipase = Activité lipolytique lors du stockage du lait humain : stabilité de la lipase stimulée par les sels biliairesDILL, C. W; CHEN, C. T; ALFORD, E. S et al.Journal of food protection. 1983, Vol 46, Num 11, pp 994-996, issn 0362-028XArticle
Use of a combination process of osmotic dehydration and freeze drying to produce a raisin-type lowbush blueberry product = Utilisation d'un procédé combiné de déshydratation osmotique et de lyophilisation pour l'obtention d'un produit à base de myrtille, semblable aux raisins secsYANG, A. P. P; WILLS, C; YANG, T. C. S et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 6, pp 1651-1664, issn 0022-1147, 4 p.Article
Biotechnologische Erzeugung von Aromastoffen. II. PA-Lagerung zur Kompensation von Aromaverlusten bei der Gefriertrocknung von Bananenscheiben = Production biotechnologique de composés de la flaveur. 2. Stockage en atmosphère contenant des précurseurs d'arôme pour compenser les pertes de flaveur dans les tranches de bananes lyophilisées = Biotechnological production of flavour compounds. II. PA-storage for the compensation of flavour losses in freeze-dried banana slicesBERGER, R. G; DRAWERT, F; KOLLMANNSBERGER, H et al.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1986, Vol 183, Num 3, pp 169-171, issn 0044-3026Article
Effects of rigor state, salt level and storage time on chemical and sensory traits of frozen and freeze-dried ground beef = Effets de l'état de rigidité, de la teneur en sel et de la durée de conservation sur les caractéristiques chimiques et organoleptiques de la viande de boeuf hachée surgelée ou lyophiliséeKUO, J. C; OCKERMAN, H. W.Journal of food protection. 1985, Vol 48, Num 2, pp 142-149, issn 0362-028X, 6 p.Article