Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Génie industriel alimentaire")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 2250

  • Page / 90
Export

Selection :

  • and

Frontiers in food process engineeringBRUIN, I. S.Entropie (Paris). 1997, Vol 33, Num 208, pp 13-21, issn 0013-9084Conference Paper

Micronis : Le broyage à la carte = Micronis : à la carte grindingPROVOST, M.Revue de l'alimentation animale. 1996, Num 501, pp 48-49, issn 0242-6595Article

Neue Perspektiven im Fahrerlosen Transport = New possibilities in the field of driverless transportSCHOELLER, M.Flüssiges Obst. 1993, Vol 60, Num 10, pp 560-565, issn 0015-4539, 5 p.Article

Catfish culture, southern-styleLINGLE, R.Prepared foods. 1989, Vol 158, Num 12, pp 145-151, issn 0747-2536, 3 p.Article

Eight secrets of packaging line efficiencySTATON, C.Prepared foods. 1992, Vol 161, Num 3, pp 94-95, issn 0747-2536Article

Agro-alimentaire : APV double la mise = Food industry: APV constructorMITEV, P.Revue pratique du froid et du conditionnement d'air. 1991, Num 736, pp 62-64, issn 0370-6699Article

Food engineering systems for long-term space mission to mars A. TeixeiraTEIXEIRA, Arthur.Food Australia. 2007, Vol 59, Num 3, issn 1032-5298, 51,90-93 [5 p.]Article

Value Added Products mit der IQF-Technologie und IQF-Coating : Eine neue kryogene Technik zur Herstellung von Tiefkühlprodukten = Value added products with IQF-technology and IQF-coating : A new cryogenic method for quick frozen productsHELLER, P.Fleischwirtschaft (Frankfurt). 1997, Vol 77, Num 1, pp 26-30, issn 0015-363X, 4 p.Article

Pourquoi Entremont a choisi l'horizontal = Why does Entremont choose horizontal bagging systemLEROY, C.RIA. Revue économique et technique de l'industrie alimentaire européenne. 1996, Num 551, pp 55-58, issn 0035-4244, 2 p.Article

Technische Einrichtungen zur qualitätsgerechten Getreide-Erfassung = Technical equipment for the intake of high quality grainSCHMIDT, A.Getreide, Mehl und Brot (1972). 1991, Vol 45, Num 9, pp 263-265, issn 0367-4177Article

The new plate evaporator at Sidul refineryDE CAMPOS VIDAL, M; BROTHERTON, F. C. C.International sugar journal. 1990, Vol 92, Num 1096, pp 67-71, issn 0020-8841, 5 p.Article

Guide pour la constitution d'un dossier relatif à l'emploi de préparations enzymatiques en alimentation humaine2003, 19 p.Book

Magma mixing and melting type continuous centrifugalsMILNER, T. D.International sugar journal. 1991, Vol 93, Num 1116, pp 256-257, issn 0020-8841Article

Creating a stirFood (London. 1979). 1990, Vol 12, Num 4, pp 45-49, issn 0143-8441, 3 p.Article

FACE A FACE DES CONSTRUCTEURS EUROPEENS DE STERILISATEURS CONTINUSDE ROECK HOLTZHAUER Y; DE ROECK H.1973; INDUSTR. ALIMENT. AGRIC.; FR.; DA. 1973; VOL. 90; NO 6; PP. 743-755Serial Issue

INFLUENCE DU MELANGE DE BASE SUR LE BROYAGEANDEL A.1973; PRUMYSL POTRAVIN; CESKOSL.; DA. 1973; VOL. 24; NO 3; PP. 37-39; ABS. ALLEM. FR. RUSSE ANGL.; BIBL. 8 REF.Serial Issue

ETUDE DE DIAGRAMMESNURET H.1975; BULL. ANCIENS ELEVES EC. MEUNERIE; FR.; DA. 1975; NO 269; PP. 277-281Serial Issue

REGULATION DE LA CONCENTRATION DES PRODUITS LIQUIDES DE PATISSERIE DANS LES APPAREILS DE CUISSONMEDINETS BM; SKOBLO DI.1973; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED., PISHCH. TEKHNOL.; S.S.S.R.; DA. 1973; NO 1; PP. 85-88; BIBL. 2 REF.Serial Issue

DECORTIQUEUR PNEUMATIQUE DESTINE A L'EQUIPEMENT DE LABORATOIRE1973; INDUSTR. ALIMENT. ANIMALE; FR.; DA. 1973; NO 7-8; PP. 27-29 (2 P.)Serial Issue

LES REACTEURS DANS L'INDUSTRIE ALIMENTAIRECHLADEK L.1973; PRUMYSL POTRAVIN; CESKOSL.; DA. 1973; VOL. 24; NO 3; PP. 53-56; ABS. ANGL. ALLEM. RUSSE; BIBL. 5 REF.Serial Issue

NOUVEAU PROTOTYPE DE FERMENTEUR POUR LES LEVURESPURMA ZVU J; LASTUVKA L.1973; KVASNY PRUMYSL; CESKOSL.; DA. 1973; NO 1; PP. 15-17Serial Issue

IL PERFEZIONAMENTO DELLE APPARECCHIATURE ROTANTI PER LA VAGLIATURA E LA FILTRAZIONE NELL' INDUSTRIA ALIMENTARE = L'AMELIORATION DES APPAREILS A ROTATION POUR LE TAMISAGE ET LA FILTRATION DANS L'INDUSTRIE ALIMENTAIREGEBBETT JG.1972; SCI. DELL' ALIMENT.; ITAL.; DA. 1972; VOL. 18; NO 10; PP. 331-336; ABS. ANGL. FR. ALLEMSerial Issue

AUSWAHLKRITERIEN FUER SCHEIBEN- UND WALZENMUEHLEN. II = CRITERES DE SELECTION POUR DES BROYEURS A DISQUES OU A CYLINDRES. IINIEDIEK EA.1974; REV. INTERNATION. SUCRE CONFIS.; ALLEM.; DA. 1974; VOL. 27; NO 11; PP. 480-483Article

LA SEPARATION CENTRIFUGE. IFUMAROLI J.1973; INDUSTR. ALIMENT. AGRIC.; FR.; DA. 1973; VOL. 90; NO 4; PP. 457-467; ABS. ALLEM. ANGLSerial Issue

MODELING A FORMING FOODS EXTRUDER = MODELISATION D'UN EXTRUDEUR POUR PRODUITS ALIMENTAIRESHARMANN DV; HARPER JM.1974; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 39; NO 6; PP. 1099-1104; BIBL. 21 REF.Article

  • Page / 90