Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

au.\*:("GHADI SV")

Results 1 to 5 of 5

  • Page / 1
Export

Selection :

  • and

TEXTURAL STABILITY OF RADURIZED INDIAN MACKEREL (RASTRELLIGER KANAGURTA)GHADI SV; LEWIS NF.1979; J. FOOD SCI. TECHNOL.; ISSN 0022-1155; IND; DA. 1979; VOL. 16; NO 6; PP. 226-228; BIBL. 12 REF.Article

DER EFFEKT EINER ENTGRAETUNGSMETHODE AUF DIE EMULGIERFAEHIGKEIT VON MUSKELFLEISCH AUS "ABFALLFISCHEN". = EFFET DE LA TECHNIQUE D'ELIMINATION DES ARETES SUR LES PROPRIETES EMULSIFIANTES DE LA CHAIR DE POISSONS NON COMMERCIALISABLESGHOSH SK; GHADI SV; LEWIS NF et al.1977; FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 57; NO 12; PP. 2245-2246; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 10 REF.Article

STORAGE STABILITY OF "SHELL-ON" SEMI-DRIED TROPICAL SHRIMPS (PENAEUS INDICUS, METAPENAEUS AFFINIS, PENAEUS STYLIFERA) = STABILITE A LA CONSERVATION DE CREVETTES TROPICALES (P.I., M.A., P.S.) NON DECORTIQUEES, SEMI-DESHYDRATEESGHADI SV; GORE MS; KUMTA US et al.1974; SCI.+TECHNOL. ALIMENT.; SUISSE; DA. 1974; VOL. 7; NO 4; PP. 229-233; BIBL. 22 REF.Article

APPLICATION OF LYSOSOMAL ENZYME ACTIVITY IN THE DETECTION OF IRRADIATED FISH = APPLICATION DE L'ACTIVITE ENZYMATIQUE DU LYSOSOME DANS LA DETECTION DE POISSON IRRADIEGORE MS; DOKE SN; GHADI SV et al.1982; FLEISCHWIRTSCHAFT; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1982; VOL. 62; NO 9; PP. 1145-1146; BIBL. 15 REF.; IDEM GERArticle

DIE WIRKUNG EINER BESTRAHLUNG AUF DIE LAGERFAEHIGKEIT VON FISCH. = EFFET D'UNE IRRADIATION SUR L'APTITUDE A LA CONSERVATION DU POISSONGHADI SV; MADHAVAN VN; KUMTA US et al.1976; FLEITSCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 56; NO 9; PP. 1351-1353; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 21 REF.Article

  • Page / 1