Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("GILSEED MEAL")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 102

  • Page / 5

Export

Selection :

  • and

LES PERSPECTIVES TECHNIQUES D'EVOLUTION POUR LES TOURTEAUX D'OLEAGINEUX QUE PERMET LA TECHNOLOGIEEVRARD J.1982; REVUE FRANCAISE DES CORPS GRAS; ISSN 0035-3000; FRA; DA. 1982; VOL. 29; NO 10; PP. 379-392; 7 P.; ABS. ENG/GER/SPAArticle

ETUDE DU PROCESSUS DE DETOXICATION DU GOSSYPOL DANS LE TOURTEAU D'EXTRACTIONMIRZAKARIMOV R; IL'YASOV AT; PULATOVA SR et al.1982; MASLO-ZIROVAJA PROMYSHLENNOST'; ISSN 0025-4649; SUN; DA. 1982; NO 8; PP. 12-14; BIBL. 3 REF.; 1 FIG./2 TABL.Article

METHODE DE FIXATION DE COLORANTS POUR L'EVALUATION DE L'INTENSITE DU TRAITEMENT THERMIQUE DES TOURTEAUX D'EXTRACTION DE SOJAKRASIL'NIKOV VN; KYUZ EP; STOJKOVA VJ et al.1983; MASLO-ZHIROVAJA PROMYSHLENNOST'; ISSN 0025-4649; SUN; DA. 1983; NO 3; PP. 25-27; BIBL. 2 REF.; 2 TABL.Article

VORENTBENZINIERUNG VON EXTRAKTIONSSCHROT = ELIMINATION PRELIMINAIRE DE L'ESSENCE DES TOURTEAUX D'EXTRACTIONWEBER K.1983; FETTE, SEIFEN, ANSTRICHMITTEL; ISSN 0015-038X; DEU; DA. 1983; VOL. 85; NO 6; PP. 228-230; ABS. ENGArticle

PHENOLIC ACIDS IN OILSEED FLOURS = ACIDES PHENOLIQUES DES FARINES D'OLEAGINEUXKOZLOWSKA H; ZADERNOWSKI R; SOSULSKI FW et al.1983; NAHRUNG; ISSN 0027-769X; DDR; DA. 1983; VOL. 27; NO 5; PP. 449-453; ABS. GER/RUS; BIBL. 12 REF.; 4 TABL.Conference Paper

PREDESOLVENTIZING OF SOYBEAN MEAL = PREDESOLVANTATION DU TOURTEAU DE SOJAWEBER K.1983; JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS' SOCIETY; ISSN 0003-021X; USA; DA. 1983; VOL. 60; NO 2; PP. 430-434; 7 FIG./1 TABL.Article

CURRENT TRENDS IN MEAL DESOLVENTIZING = TENDANCES ACTUELLES EN DESOLVANTATION DU TOURTEAUBECKER KW.1983; JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS' SOCIETY; ISSN 0003-021X; USA; DA. 1983; VOL. 60; NO 2; PP. 216-219; BIBL. 5 REF.; 7 FIG./1 TABL.Article

VORENTBENZINIERUNG VON EXTRAKTIONSSCHROT = ELIMINATION DU BENZENE DANS LES TOURTEAUX D'EXTRACTIONWEBER K.1983; FETTE, SEIFEN, ANSTRICHMITTEL; ISSN 0015-038X; DEU; DA. 1983; VOL. 85; NO 6; PP. 228-230; ABS. ENGConference Paper

BERICHT UEBER DIE WEITERENTWICKLUNG DES TTK-SYSTEMS = RAPPORT SUR LE DEVELOPPEMENT DU SYSTEME TTKSCHUMACHER H.1983; FETTE, SEIFEN, ANSTRICHMITTEL; ISSN 0015-038X; DEU; DA. 1983; VOL. 85; NO 6; PP. 220-223; ABS. ENGArticle

COMPARISON OF THE WHIPPABILITY OF DEFATTED MEALS FROM THREE HYBRID VARIETIES OF SUNFLOWER SEED = COMPARAISON DE L'APTITUDE AU FOUETTAGE DES TOURTEAUX DELIPIDES DE TROIS VARIETES HYBRIDES DE TOURNESOLHOLM ET; BREEDON CH.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 4; PP. 1131-1134; BIBL. 26 REF.; 2 FIG./1 TABL.Article

ISOLATION AND CHARACTERIZATION OF A PROTEOLIPID IN DEFATTED SOYBEAN MEALSMIURA M; YAMAUCHI F; OGAWA Y et al.1982; AGRICULTURAL AND BIOLOGICAL CHEMISTRY; ISSN 0002-1369; JPN; DA. 1982; VOL. 46; NO 6; PP. 1631-1637; BIBL. 24 REF.Article

INFLUENCIA DEL PROCESO TECNOLOGICO SOBRE ALGUNAS CARACTERISTICAS NUTRICIONALES DE AISLADOS PROTEINICOS DE GIRASOL = INFLUENCE DES PARAMETRES TECHNOLOGIQUES SUR QUELQUES CARACTERISTIQUES DES ISOLATS PROTEIQUES DE TOURNESOLDE KUCK IG; KRIVORUCHCO DD; LUCCHINI OA et al.1982; ARCHIVOS LATINOAMERICANOS DE NUTRICION; ISSN 0004-0622; GTM; DA. 1982; VOL. 32; NO 4; PP. 892-902; ABS. ENG; BIBL. 23 REF.; 3 FIG./4 TABL.Article

A RESEARCH NOTE. EFFECT OF GAMMA-RADIATION ON GOSSYPOL IN COTTONSEED MEAL = NOTE DE RECHERCHE. EFFET DE L'IRRADIATION GAMMA SUR LE GOSSYPOL DES TOURTEAUX DE COTONJADDOU H; AL HAKIM M; AL ADAMY LZ et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 3; PP. 988-989; BIBL. 10 REF.; 2 FIG.Article

NOTE SUR UN CAS D'INTOXICATION DE PORCS PAR DU TOURTEAU DE COTON DECORTIQUE DANS UNE FERME DE YAOUNDE-CAMEROUNTCHOUMBOUE J.1982; REVUE D'ELEVAGE ET DE MEDECINE VETERINAIRE DES PAYS TROPICAUX; ISSN 0035-1865; FRA; DA. 1982; VOL. 35; NO 3; PP. 275-279; ABS. ENG/SPA; BIBL. 1 REF.; 1 TABL.Article

DETOXIFICATION AND NUTRITIONAL EVALUATION OF SOLVENT EXTRACTED EGYPTIAN COTTONSEED MEAL = DETOXIFICATION ET EVALUATION NUTRITIONNELLE DES TOURTEAUX DE COTON EGYPTIENS EXTRAITS PAR SOLVANTEL NAHRY FI; BASSILY NS; THARRWAT SA et al.1983; NAHRUNG; ISSN 0027-769X; DDR; DA. 1983; VOL. 27; NO 6; PP. 537-544; ABS. GER/RUS; BIBL. 25 REF.; 4 TABL.Article

BIOCHEMICAL EFFECTS OF RAPESEED MEAL IN ALBINO RATS. = EFFETS BIOCHIMIQUES DES TOURTEAUX DE COLZA CHEZ LE RAT ALBINOSGARG SK; SHARMA AK; SINGH L et al.1982; JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY.; ISSN 0022-1155; IND; DA. 1982; VOL. 19; NO 3; PP. 121-122; BIBL. 13 REF.; 1 TABL.Article

EVALUATION OF CONCENTRATED WHEY AND CANOLA MEAL MIXTURE AS A SUBSTITUTE FOR GRAIN IN THE RATIONS OF CALVES = EVALUATION DES MELANGES DE LACTOSERUM CONCENTRE ET DE TOURTEAUX DE COLZA COMME ALIMENT DE REMPLACEMENT DES CEREALES DANS LES RATIONS DES VEAUXFISHER LJ.1983; CANADIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE; ISSN 0008-3984; CAN; DA. 1983; VOL. 63; NO 3; PP. 587-593; ABS. FRE; BIBL. 14 REF.; 5 TABL.Article

EFFECT OF DIETARY CONDITION ON MILK PRODUCTION AND COMPOSITION OF COWS AND BUFFALOES DURING ONE LACTATION = EFFET DU MODE D'ALIMENTATION SUR LA PRODUCTION ET LA COMPOSITION DU LAIT DE VACHES ET DE BUFFLESSES DURANT UNE PERIODE DE LACTATIONPATEL MJ; PATEL GK; PATEL RM et al.1983; FETTE, SEIFEN, ANSTRICHMITTEL; ISSN 0015-038X; DEU; DA. 1983; VOL. 85; NO 5; PP. 201-204; ABS. GER; BIBL. 11 REF.; 4 TABL.Article

STUDY OF THE NEUTRAL LIPIDS OF SUNFLOWER MEAL AND ISOLATES = ETUDE SUR LES LIPIDES NEUTRES DES ISOLATS ET DES TOURTEAUX DE TOURNESOLMILLAN F; VIOQUE E; MAZA MP et al.1983; JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS' SOCIETY; ISSN 0003-021X; USA; DA. 1983; VOL. 60; NO 7; PP. 1321-1325; BIBL. 18 REF.; 1 FIG./8 TABL.Article

THE PRESENCE OF NITRILES IN RAPESEED MEAL. = PRESENCE DE NITRILES DANS LE TOURTEAU DE COLZAKLEPACKA M; RUTKOWSKI A.1982; ACTA ALIMENTARIA POLONICA; ISSN 0137-1495; POL; DA. 1982; VOL. 8; NO 1-2; PP. 3-10; ABS. POL; BIBL. 16 REF.; 3 FIG./1 TABL.Article

RESIDUAL HEXANE IN MEALS = L'HEXANE RESIDUEL DANS LES TOURTEAUXWOLFF JP.1983; JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS' SOCIETY; ISSN 0003-021X; USA; DA. 1983; VOL. 60; NO 2; PP. 220-223; BIBL. 2 REF.; 5 FIG./3 TABL.Article

PHENOLIC ACIDS IN SOYBEAN AND RAPESEED FLOURS = LES ACIDES PHENOLIQUES DES FARINES DE SOJA ET DE COLZAZADERNOWSKI R; KOZLOWSKA H.1983; LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT+TECHNOLOGIE; ISSN 0023-6438; CHE; DA. 1983; VOL. 16; NO 2; PP. 110-114; BIBL. 15 REF.; 4 FIG./3 TABL.Article

SAL (SHOREA ROBUSTA) SEED MEAL AS A CATTLE FEED. = LES TOURTEAUX DE GRAINES DE SAL (SHOREA ROBUSTA) COMME ALIMENT POUR LE BETAILRAJAGOPAL S; NATH K.1983; AGRICULTURAL WASTES.; ISSN 0141-4607; GBR; DA. 1983; VOL. 5; NO 1; PP. 17-24; BIBL. 39 REF.; 1 TABL.Article

THE EFFECT OF SOLVENT EXTRACTION UPON THE UTILISATION OF RAPESEED MEAL PROTEIN BY RATS = EFFET DE L'EXTRACTION PAR SOLVANT SUR L'UTILISATION, CHEZ LE RAT, DES PROTEINES DE TOURTEAU DE COLZAEYRE MD; ROOKE JA.1983; JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE; ISSN 0022-5142; GBR; DA. 1983; VOL. 34; NO 9; PP. 917-920; BIBL. 16 REF.; 2 TABL.Article

EXTRACTION OF NITROGEN FROM PALM KERNEL MEAL AND EVALUATION OF DIGESTIBILITY OF PROTEIN ISOLATE FROM THE MEAL BY THE IN VITRO METHODBALOGUN OO.1982; JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY; ISSN 0021-8561; USA; DA. 1982; VOL. 30; NO 6; PP. 1163-1166; BIBL. 13 REF.Article

  • Page / 5