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HMW-GS affect the properties of glutenin particles in GMP and thus flour qualityDON, C; MANN, G; BEKES, F et al.Journal of cereal science (Print). 2006, Vol 44, Num 2, pp 127-136, issn 0733-5210, 10 p.Article

Struktur und funktionelle Eigenschaften von Gluteninen = Structure et propriétés fonctionnelles des gluténines = Structure and functional properties of gluteninGRAVELAND, A.Getreide, Mehl und Brot (1972). 1988, Vol 42, Num 2, pp 35-38, issn 0367-4177Article

Chromatography of glutenin on Sepharose CL-4B in dissociating solvents : molecular weight composition of covalently bonded glutenin = Chromatographie des gluténines sur Sépharose CL-4B dans des solvants dissociants : poids moléculaire des gluténines liées par covalencePRASADA RAO, U. J. S; NIGAM, S. N.Cereal chemistry. 1988, Vol 65, Num 4, pp 373-374, issn 0009-0352Article

GLUTENIN: STRUKTUR, FUNKTION UND GENETIK. = GLUTENINE: STRUCTURE, ROLE, GENETIQUEBUSHUK W.1976; GETREIDE MEHL BROT; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 30; NO 10; PP. 257-261; BIBL. 26 REF.Article

USE OF THE SDS-SEDIMENTATION TEST AND SDS-POLYACRYLAMIDEGEL ELECTROPHORESIS FOR SCREENING BREEDER'S SAMPLES OF WHEAT FOR BREAD-MAKING QUALITY. = UTILISATION DU TEST DE SEDIMENTATION EN SOLUTION DE DODECYLSULFATE DE SODIUM (SDS) ET ELECTROPHORESE EN GEL DE POLYACRYLAMIDE ET SDS POUR LE TRI D'ECHANTILLONS DE GENITEURS DE BLE PANIFIABLEMOONEN JHE; AUKESCHEEPSTRA; GRAVELAND A et al.1982; EUPHYTICA; ISSN 0014-2336; NLD; DA. 1982; VOL. 31; NO 3; PP. 677-690; BIBL. 20 REF.; 7 FIG./3 TABL.Article

GLUTENIN AND DOUGH TENACITYEWART JAD.1978; J. SCI. FOOD AGRIC.; GBR; DA. 1978; VOL. 29; NO 6; PP. 551-556; BIBL. 13 REF.Article

STUDIES OF GLUTENIN. XI. NOTE ON GLUTENIN SOLUBILIZATION WITH SURFACTANTS IN WATERKOBREHEL K; BUSHUK W.1978; CEREAL CHEM.; USA; DA. 1978; VOL. 55; NO 6; PP. 1060-1064; BIBL. 15 REF.Article

Structural features needed in a glutenin proteinWRIGLEY, Colin.Cereal foods world. 2004, Vol 49, Num 1, pp 36-38, issn 0146-6283, 3 p.Article

Fractionation of acetic acid-soluble proteins from wheat gluten by hydrophobic interaction chromatography : evidence for different behaviour of gliadin and glutenin proteins = Fractionnement, par chromatographie d'interaction hydrophobe, des protéines de gluten de blé solubles dans l'acide acétique : mise en évidence du comportement différent des protéines gliadine et gluténinePOPINEAU, Y.Journal of cereal science (Print). 1985, Vol 3, Num 1, pp 29-38, issn 0733-5210Article

Functional properties of acetylated glutenin and gliadin at varying pH valuesMAJZOOBI, Mahsa; ABEDI, Elaheh; FARAHNAKY, Asgar et al.Food chemistry. 2012, Vol 133, Num 4, pp 1402-1407, issn 0308-8146, 6 p.Article

Polymerization of glutenin during grain development in near-isogenic wheat lines differing at Glu-D1 and Glu-B1 in greenhouse and fieldNAEEM, H. A; MACRITCHIE, F.Journal of cereal science (Print). 2005, Vol 41, Num 1, pp 7-12, issn 0733-5210, 6 p.Article

The effect of mixing on glutenin particle properties: aggregation factors that affect gluten function in doughDON, Clyde; LICHTENDONK, Wim J; PLIJTER, Johan J et al.Journal of cereal science (Print). 2005, Vol 41, Num 1, pp 69-83, issn 0733-5210, 15 p.Article

Stufenweise Reduktion von Weizenglutelin mit Mercaptoethanol und Dithioerythrit. 1. Gelchromatographische Untersuchungen = Réduction graduelle des glutélines de blé par le mercaptoéthanol et le dithioérythritol. 1. Analyse par chromatographie sur gel = Partial reduction of wheat glutelin by mercaptoethanol and dithioerythritol. I. Investigations by gel permeation chromatographyWERBECK, U; BELITZ, H. D.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1988, Vol 187, Num 1, pp 20-26, issn 0044-3026Article

Reserved-phase high-performance liquid chromatography of reduced glutenins from different wheat varieties = Analyse, par chromatographie liquide haute performance en phase inversée, des gluténines réduites de différentes variétés de bléSEILMEIER, W; WIESER, H; BELITZ, H. D et al.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1988, Vol 187, Num 2, pp 107-110, issn 0044-3026Article

The high molecular weight glutenin subunit composition of two closely related lines of wheat that have contrasting bredmaking qualities = Composition en sous-unités des gluténines à poids moléculaire élevé de deux lignées de blé très proches différant par leurs aptitudes boulangèresPAYNE, P. I; LOOKHART, G. L; FORSYTH, S. A et al.Journal of cereal science (Print). 1988, Vol 8, Num 3, pp 285-288, issn 0733-5210Article

Heterogeneity in subunit composition of glutelin in rice protein bodiesSUGIMOTO, T; TANAKA, K; KASAI, Z et al.Agricultural and biological chemistry. 1991, Vol 55, Num 1, pp 273-274, issn 0002-1369Article

Extractability of glutenins with water/alcohol mixtures under reducing conditions = Extractibilité des gluténines par des mélanges eau/alcool en conditions réductricesWIESER, H; SEILMEIER, W; BELITZ, H. D et al.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1989, Vol 189, Num 3, pp 223-228, issn 0044-3026Article

Diversity of grain protein and bread wheat quality. II. Correlation between high molecular weight subunits of glutenin and flour quality characteristics = Diversité des protéines et qualité du blé de boulangerie. II. Corrélations entre les teneurs en sous-unités des gluténines de masse moléculaire élevée et les caractéristiques de qualité des farinesBRANLARD, G; DARDEVET, M.Journal of cereal science (Print). 1985, Vol 3, Num 4, pp 345-354, issn 0733-5210Article

Chemie des Weizenklebers - Ein Uberblick = Chimie du gluten de blé. Tour d'horizon = Chemistry of wheat gluten - a general viewBELITZ, H. D.Getreide, Mehl und Brot (1972). 1984, Vol 38, Num 10, pp 307-310, issn 0367-4177Article

Purification and characterization of HMW glutenin subunits encoded by chromosome 1B of durum wheat (Triticum durum)TATHAM, A. S; FIELD, J. M; KEEN, J. N et al.Journal of cereal science (Print). 1991, Vol 14, Num 2, pp 111-116, issn 0733-5210Article

Studies on disulfide bonds in glutenin = Analyse des liaisons disulfure dans les gluténinesEWART, J. A. D.Cereal chemistry. 1988, Vol 65, Num 2, pp 95-100, issn 0009-0352Article

The half-cystine content of glutenin subunits of wheat determined by reaction with cystamine dihydrochloride and two-dimensional electrophoresis = Détermination, par réaction avec le dihydrochlorure de cystamine et par électrophorèse en deux dimensions, de la concentration en groupements cystine des sous unités de la gluténine de bléLAWRENCE, G. J; PAYNE, P. I.Journal of cereal science (Print). 1984, Vol 2, Num 4, pp 225-239, issn 0733-5210Article

Polymorphisme des protéines de réserve du blé tendre. Aspects génétiques, biochimiques, technologiques et agronomiques de critères électrophorétiques de la valeur intrinsèqueCOURVOISIER, Christian.1984, 136 pThesis

IMPROVED FRACTIONATION OF CONSTITUENT POLYPEPTIDES FROM WHEAT GLUTENIN.DANNO G; KANAZAWA K; NATAKE M et al.1978; AGRIC. BIOL. CHEM.; JAP.; DA. 1978; VOL. 42; NO 1; PP. 11-16; BIBL. 17 REF.Article

CHROMOSOMAL LOCATIONS OF GENES THAT CONTROL WHEAT ENDOSPERM PROTEINS = LOCALISATION CHROMOSOMALE DES GENES QUI CONTROLENT LES PROTEINES DE L'ENDOSPERME DE BLEGARCIA OLMEDO F; CARBONERO P; JONES BL et al.1982; ADVANCES IN CEREAL SCIENCE AND TECHNOLOGY; USA; DA. 1982; VOL. 5; PP. 1-47; BIBL. 190 REF.; 9 FIG./2 TABL.Article

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