Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("GRAPE")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 4204

  • Page / 169
Export

Selection :

  • and

LA PROTEOLYSE EN VINIFICATION.FEUILLAT M.1983; BIO-SCIENCES; ISSN 510041; FRA; DA. 1983; VOL. 2; NO 7; PP. 120-121; BIBL. 4 REF.; 2 FIG.Article

RILIEVI CHIMICO-ANALITICI SUL DECORSO DELLA MATURAZIONE DI UVE BARBERA E NEBBIOLO = PROFIL CHIMICO-ANALYTIQUE DU RAISIN BARBERA ET NEBBIOLO EN COURS DE MATURATIONSALATI V; RISSONE M; COSTA B et al.1983; ITALIA VINICOLA E AGRARIA; ITA; DA. 1983; VOL. 73; NO 3; PP. 88-96; BIBL. 9 REF.; 4 TABL.Article

RUECKSTANDSWERTE DER BOTRYTIZIDE RONILAN, ROVRAL UND SUMISCLEX AUF WEINTRAUBEN UND IM MOST IM ABHAENGIGKEIT VON DER GESTALTUNG DER LAUBMASSE = TENEURS EN RESIDUS DE BOTRYTICIDES RONILAN, ROVRAL ET SUMISCLEX DES RAISINS ET DES MOUTS, EN FONCTION DE LA PROPORTION DE FEUILLES DE LA VIGNEREDL H; WEINDLMAYR J; FIDA P et al.1983; MITTEILUNGEN KLOSTERNEUBURG REBE UND WEIN, OBSTBAU UND FRUECHTEVERWERTUNG; ISSN 0007-5922; AUT; DA. 1983; VOL. 33; NO 226-233; ABS. ENG/FRE; BIBL. 52 REF.; 7 TABL.Article

ETUDE D'UNE MICROFLORE LEVURIENNE CHAMPENOISEBUREAU G; BRUN O; VIGUES A et al.1982; CONNAISS. VIGNE VIN; ISSN 0010-597X; FRA; DA. 1982; VOL. 16; NO 1; PP. 15-32; ABS. ENG/GER/SPA/ITA; BIBL. 2 P.Article

DETERMINATION DE L'ORIGINE DES LEVURES DE VINIFICATION PAR UNE METHODE DE DIFFERENCIATION FINE DES SOUCHESBOUIX M; LEVEAU JY; CUINIER C et al.1981; CONNAISS. VIGNE VIN; ISSN 0010-597X; FRA; DA. 1981; VOL. 15; NO 1; PP. 41-52; ABS. ENG/GER/SPA/ITA; BIBL. 3 REF.Article

WILD YEAST POPULATIONS IN FRESH GRAPE MUSTS OF DIFFERENT HARVEST TIMES.GOTO S; YOKOTSUKA I.1977; J. FERMENT. TECHNOL.; JAP.; DA. 1977; VOL. 55; NO 5; PP. 417-422; BIBL. 20 REF.Article

COMPOSITION EN ACIDES AMINES DU MOUT EN FONCTION DU CEPAGE ET DE LA TECHNOLOGIE ET SON INFLUENCE SUR LA QUALITE DU VIN.CANTAGREL R; SYMONDS P; CARLES J et al.1982; SCIENCES DES ALIMENTS; ISSN 0240-8813; FRA; DA. 1982; VOL. 2; NO H. SER. 1; PP. 109-142; BIBL. 45 REF.; 13 FIG./6 TABL.Conference Paper

ETUDE DE LA COMPOSITION DE L'HUILE ESSENTIELLE DE RAISINS EN COURS DE TRAITEMENTBATIASHVILI TA; BEZZUBOV AA; CHICHASHVILI ND et al.1980; PRIKL. BIOKHIM. MIKROBIOL.; SUN; DA. 1980; VOL. 16; NO 4; PP. 609-611; ABS. ENG; BIBL. 5 REF.Article

ASPECTS BIOLOGIQUES PHYSICO-CHIMIQUES ET TECHNIQUES DES TRAITEMENTS THERMIQUES DES RAISINS ENTIERS OU FOULESOLIVIERI C.1981; BULL. OIV; ISSN 0029-7127; FRA; DA. 1981; VOL. 54; NO 604; PP. 477-497; BIBL. 2 P.Article

NOUVEAUX CEPAGES PROMETTEURS POUR LA CONSERVATIONZHUCHENKO EH V; BORZIKOVA GM.1976; SADOVOD. VINOGR. VINODEL. MOLDAV.; S.S.S.R.; DA. 1976; VOL. 31; NO 4; PP. 21-22Article

INFLUENCE DE L'ECHANTILLONNAGE SUR LES RESULTATS DES CONTROLES DE LA MATURATION DES RAISINSFOULONNEAU C; DURAND R; CATHALA JP et al.1978; VIGNES ET VINS; FRA; DA. 1978; NO 272; PP. 2-13Article

LES DECHETS DES RAISINS DE TABLEFREGONI M; BOSELLI M; MIRAVALLE R et al.1983; BULLETIN DE L'O.I.V.; ISSN 0029-7127; FRA; DA. 1983; VOL. 56; NO 631-632; PP. 599-625; 3 TABL.Conference Paper

IDENTIFICATION OF VOLATILES IN GRAPE MUSTS AND CHARACTERISTICS TERPENOID CONSTITUENTSSHIMIZU JI.1982; AGRICULTURAL AND BIOLOGICAL CHEMISTRY; ISSN 0002-1369; JPN; DA. 1982; VOL. 46; NO 9; PP. 2265-2274; BIBL. 25 REF.Article

EVOLUTION AU COURS DE LA MATURATION DES SUBSTANCES PECTIQUES ET DES POLYOSIDES NEUTRES NON CELLULOSIQUES DANS LES BAIES DE RAISIN CARIGNAN ET DANS LES MOUTSMOURGUES J.1981; SCI. ALIMENTS; FRA; DA. 1981; VOL. 1; NO 3; PP. 377-388; ABS. ENG; BIBL. 27 REF.Article

A NOTE ON THE EFFECT OF FREEZING GRAPE BUNCHES ON THE COMPOSITION OF MUSTS AND WINESSURESH ER; ETHIRAJ S; ONKARAYYA H et al.1981; J. FOOD SCI. TECHNOL.; ISSN 0022-1155; IND; DA. 1981; VOL. 18; NO 3; PP. 119-120; BIBL. 6 REF.Article

IDENTIFICATION OF AN IMPORTANT NEW FLAVOR COMPOUND IN CONCORD GRAPE : ETHYL-3-MERCAPTOPROPIONATE = IDENTIFICATION D'UN NOUVEAU COMPOSE DE LA FLAVEUR DANS LE RAISIN CONCORD : LE MERCAPTO-3-PROPIONATE D'ETHYLEKOLOR MG.1983; JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY; ISSN 0021-8561; USA; DA. 1983; VOL. 31; NO 5; PP. 1125-1127; BIBL. 8 REF.Article

CHANGES IN FREE AMINO ACID AND TOTAL NITROGEN CONCENTRATIONS DURING MATURATION OF MUSCADINE GRAPES (V. ROTUNDIFOLIA)MARCY JE; CARROLL DE; YOUNG CT et al.1981; J. FOOD SCI.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1981; VOL. 46; NO 2; PP. 543-551; 6 P.; BIBL. 25 REF.Article

INFLUENCE DU CEPAGE ET DU MILIEU SUR LA COMPOSITION PHENOLIQUE DE CINQ RAISINS NOIRSBISSON J; RIBEREAU GAYON P.1978; ANN. TECH. AGRIC.; FRA; DA. 1978; VOL. 27; NO 4; PP. 827-835; ABS. ENG; BIBL. 8 REF.Article

LIPID COMPOSITION OF "CONCORD" GRAPES. = COMPOSITION EN LIPIDES DES RAISINS "CONCORDE"HIGGINS PA; PENG AC.1976; AMER. J. ENOL. VITICULT.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 27; NO 1; PP. 32-35; BIBL. 28 REF.Article

PURIFICATION AND SOME PROPERTIES OF A POLYPHENOL OXIDASE FROM KOSHU GRAPES = PURIFICATION ET QUELQUES PROPRIETES DE LA POLYPHENOL OXYDASE DES RAISINS KOSHUNAKAMURA K; AMANO Y; KAGAMI M et al.1983; AMERICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE; ISSN 0002-9254; USA; DA. 1983; VOL. 34; NO 2; PP. 122-127; BIBL. 19 REF.; 9 FIG./2 TABL.Article

RESEARCH NOTE. PURIFICATION AND SOME PROPERTIES OF PEROXIDASE FROM DE CHAUNAC GRAPES = NOTE DE RECHERCHE. PURIFICATION ET QUELQUES PROPRIETES DE LA PEROXYDASE DES RAISINS CHAUNACLEE CY; PENNESI AP; SMITH NL et al.1983; AMERICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE; ISSN 0002-9254; USA; DA. 1983; VOL. 34; NO 2; PP. 128-129; BIBL. 13 REF.; 2 FIG.Article

RESEARCH NOTE. SALICYLIC ACID IN GRAPES = NOTE DE RECHERCHE. L'ACIDE SALICYLIQUE DANS LES RAISINSROBERTSON GL.1983; AMERICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE; ISSN 0002-9254; USA; DA. 1983; VOL. 34; NO 1; PP. 42-43; BIBL. 8 REF.; 1 TABL.Article

LA POLLUTION D'ORIRINE VITICOLE EN CHAMPAGNEMOULIN JP; ROCHARD J.1983; VIGNERON CHAMPENOIS; FRA; DA. 1983; VOL. 104; NO 9; PP. 411-422; BIBL. 6 REF.Article

MATURATION DU RAISIN ET PRODUCTION DE LA VIGNE A CHYPRE EN 1979 ET EN 1980ROUMBAS N.1983; CONNAISSANCE DE LA VIGNE ET DU VIN; ISSN 0010-597X; FRA; DA. 1983; VOL. 17; NO 3; PP. 151-171; ABS. ENG/GER/ITA/SPA; BIBL. 15 REF.; 17 TABL.Article

APTITUDES TECHNOLOGIQUES DES RAISINS RECOLTES MECANIQUEMENTAGEEVA NM; MONASTYRSKIJ VF; SOBOLEV EM et al.1982; VINODELIE I VINOGRADARSTVO SSSR; ISSN 0042-6318; SUN; DA. 1982; NO 5; PP. 20-23; 5 TABL.Article

  • Page / 169