Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("GROSEILLE")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 46

  • Page / 2
Export

Selection :

  • and

CHANGEMENT DE LA COMPOSITION EN ACIDES ORGANIQUES DES GROSEILLES A MAQUEREAU AU COURS DE LEUR MATURATIONTROYAN AV; BATUTINA AP.1976; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED., PISHCH. TEKHNOL.; S.S.S.R.; DA. 1976; NO 1; PP. 160-162; BIBL. 4 REF.Article

OBJEKTIVNI MERENI PEVNOSTI ANGRESTU BEHEM DOZRAVANI = METHODE FIABLE DE MESURE DE LA FERMETE DES GROSEILLES AU COURS DE LA PERIODE DE MATURATIONKUBESOVA A; CELBA J; BOROVSKA M et al.1979; PRUMYSL POTRAVIN; CSK; DA. 1979; VOL. 30; NO 2; PP. 116-118Article

UEBER DIE QUANTITATIVE ZUSAMMENSETZUNG NATUERLICHER UND TECHNOLOGISCH VERAENDERTER AROMEN. III. VERAENDERUNGEN UND NEUBILDUNGEN VON AROMASTOFFEN BEI DER HERSTELLUNG VON SAEFTEN AUS ROTEN JOHANNISBEEREN. = COMPOSITION CHIMIQUE QUANTITATIVE D'AROMES NATURELS OU MODIFIES PAR LA TECHNOLOGIE. III. MODIFICATIONS ET NEOFORMATIONS DE CONSTITUANTS DE L'AROME AU COURS DE LA PREPARATION DE JUS DE GROSEILLES ROUGESSCHREIER P; DRAWERT F; JUNKER A et al.1977; SCI+TECHNOL. ALIMENT.; SUISSE; DA. 1977; VOL. 10; NO 6; PP. 337-340; ABS. ANGL.; BIBL. 29 REF.Article

ANALYSE DES GLUCIDES REDUCTEURS, ACIDES ORGANIQUES ET PIGMENTS DANS QUELQUES VARIETES DE GROSEILLIERSDANKANITS E.1976; ELELMISZERVIZGAL. KOEZL.; MAGYAR.; DA. 1976; VOL. 22; NO 1-2; PP. 48-53; ABS. RUSSE ALLEM. ANGL. FR.; BIBL. 5 REF.Article

POSSIBILITE DE PROLONGER LA DUREE DE CONSERVATION DES BAIES DE GROSEILLES A MAQUEREAUX.TROYAN AV; BATUTINA AP.1978; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED., PISHCH. TEKHNOL.; SUN; DA. 1978; NO 3; PP. 87-90; BIBL. 2 REF.Article

DIE PHENOLISCHEN INHALESSTOFFE DES OBSTES. VI. DIE PHENOLISCHEN INHALTSSTOFFE DER JOHANNISBEEREN, STACHELBEEREN UND KULTURHEIDELBEEREN. VERAENDERUNGEN DER PHENOLSAEUREN UND CATECHINE WAEHREND WACHSTUM UND REIFE VON SCHWARZEN JOHANNISBEEREN = CONSTITUANTS PHENOLIQUES DES FRUITS. VI. LES CONSTITUANTS PHENOLIQUES DES GROSEILLES ET CASSIS, DES GROSEILLES A MAQUEREAU ET DES AIRELLES-MYRTILLES CULTIVEES. MODIFICATIONS DES ACIDES PHENOLIQUES ET DES CATECHOLS PENDANT LA CROISSANCE ET LA MATURATION DES CASSISSTOHR H; HERRMANN K.1975; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.- FORSCH.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 159; NO 1; PP. 31-37; ABS. ANGL.; BIBL. 17REF.Article

SUR L'EVALUATION DE LA TENEUR EN FRUIT DES GELEES DE GROSEILLESLE CLERC AM; LAUR P; RAMEL P et al.1975; ANN. FALS. EXPERT. CHIM.; FR.; DA. 1975; VOL. 68; NO 727; PP. 153-163; BIBL. 17REF.Article

Physical properties of certain small fruits = Propriétés physiques de certains petits fruitsKOMANDI, E. I.International agrophysics. 1987, Vol 3, Num 1-2, pp 59-68, issn 0236-8722Article

ANALYSEN AUTHENTISCHER FRUCHTSAEFTE DES JAHRGANGES 1973 = ANALYSE DE JUS DE FRUITS AUTHENTIQUES DE L'ANNEE 1973KAIN W; ROTH I.1974; MITT. REBE WEIN OBSTBAU FRUECHTEVERWERTG; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 24; NO 5; PP. 363-364; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 2 REF.Article

LES PETITS FRUITS ET LEUR VALORISATION INDUSTRIELE. CASSIS, FRAISE, FRAMBOISE, GROSEILLE, MYRTILLE1982; ; FRA; PARIS : APRIA; DA. 1982; PP. 1-174; 177 P.; BIBL. 20 REF.Book

INJURY TO CURRANTS DURING MECHANICAL HARVESTING AND SUBSEQUENT FUNGAL INFECTIONTAHVONEN R.1979; J. SCI. AGRIC. SOC. FINL.; FIN; DA. 1979; VOL. 51; NO 7; PP. 421-431; ABS. FIN; BIBL. 8 REF.Article

Phenolic compounds and antioxidant properties of gooseberry as affected by in vitro digestionCHIANG, Chia-Jung; KADOUH, Hoda; KEQUAN ZHOU et al.Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. 2013, Vol 51, Num 2, pp 417-422, issn 0023-6438, 6 p.Article

Bioactive phytochemicals, nutritional value, and functional properties of cape gooseberry (Physalis peruviana): An overviewMOHAMED FAWZY RAMADAN.Food research international. 2011, Vol 44, Num 7, pp 1830-1836, issn 0963-9969, 7 p.Article

LIPOXYGENASEN AUS BIRNEN, ERD- UND STACHELBEEREN: PARTIELLE REINIGUNG UND EIGENSCHAFTEN = LIPOXYGENOSES DE POIRES, FRAISES, ET GROSEILLES: PURIFICATION PARTIELLE ET PROPRIETESIN SOOK KIM; GROSCH W.1978; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.-FORSCH.; DEU; DA. 1978; VOL. 167; NO 5; PP. 324-326; BIBL. 13 REF.Article

VALORISATION DES RESIDUS DE FRUITS ROUGES PAR FERMENTATIONPOUGET MP; POURRAT H; REGERAT F et al.1981; PARFUMS, COSMET., AROMES; ISSN 0337-3029; FRA; DA. 1981; NO 41; PP. 63-66; BIBL. 14 REF.Article

Nachweis eines Zusatzes von roten zu schwarzen Johannisbeer-Erzeugnissen über die hochdruckflüssigchromatographische Bestimmung der Flavonolglykoside = Mise en évidence de l'addition frauduleuse de dérivés de groseilles noires à des cassis par dosage des flavonolglycosides par chromatographie liquide haute pression = Detection of adulteration of black currant products by products from red currants by means of HPLC of flavonol glycosidesSIEWEK, F; GALENSA, R; HERRMANN, K et al.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1984, Vol 179, Num 4, pp 315-321, issn 0044-3026Article

Zur Kenntnis von wenig bekannten exotischen Früchten. III: Ambla (Phyllantus amblica L.) = Description of exotic fruits : Ambla (Phyllentus amblica L.)SEIDEMANN, J.Deutsche Lebensmittel-Rundschau. 1994, Vol 90, Num 9, pp 285-287, issn 0012-0413Article

Analysis and Sensory Evaluation of Gooseberry (Ribes uva crispa L.) VolatilesHEMPFLING, Katrin; FASTOWSKI, Oxana; KOPP, Markus et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 2013, Vol 61, Num 26, pp 6240-6249, issn 0021-8561, 10 p.Article

Sensory-guided decomposition of red currant juice (Ribes rubrum) and structure determination of key astringent compoundsSCHWARZ, Bernd; HOFMANN, Thomas.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 2007, Vol 55, Num 4, pp 1394-1404, issn 0021-8561, 11 p.Article

Effects of drying methods and conditions on drying kinetics and quality of Indian gooseberry flakeMETHAKHUP, Siporn; CHIEWCHAN, Naphaporn; DEVAHASTIN, Sakamon et al.Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. 2005, Vol 38, Num 6, pp 579-587, issn 0023-6438, 9 p.Article

Influence of Cape gooseberry (Physalis peruviana L.) addition on the chemical and sensory characteristics and mineral concentrations of ice creamERKAYA, Tuba; DAGDEMIR, Elif; SENGÜL, Mustafa et al.Food research international. 2012, Vol 45, Num 1, pp 331-335, issn 0963-9969, 5 p.Article

EVALUATION OF RED CURRANTS (RIBES RUBRUM L.), BLACK CURRANTS (RIBES NIGRUM L.), RED AND GREEN GOOSEBERRIES (RIBES UVA-CRISPA) FOR POTENTIAL MANAGEMENT OF TYPE 2 DIABETES AND HYPERTENSION USING IN VITRO MODELSDA SILVA PINTO, Marcia; KWON, Young-In; APOSTOLIDIS, Emmanouil et al.Journal of food biochemistry. 2010, Vol 34, Num 3, pp 639-660, issn 0145-8884, 22 p.Article

Fruits of Ribes, Rubus, Vaccinium and Prunus genus. Metal contents and genomePLESSI, M; BERTELLI, D; RASTELLI, G et al.Fresenius' journal of analytical chemistry. 1998, Vol 361, Num 4, pp 353-354, issn 0937-0633Conference Paper

Ascorbic acid, anthocyanins, organic acids and mineral content of some black and red currant cultivarsNOUR, Violeta; TRANDAFIR, Ion; IONICA, Mira Elena et al.Fruits (Imprimé). 2011, Vol 66, Num 5, pp 353-362, issn 0248-1294, 10 p.Article

Proceedings of the IXth International Rubus and Ribes Symposium (Pucón, Chile, December 1-7, 2005)Bañados, P; Dale, Adam.Acta horticulturae. 2008, issn 0567-7572, isbn 978-90-6605-720-3, 1Vol, 540 p., isbn 978-90-6605-720-3Conference Proceedings

  • Page / 2