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Genotype, Age, Tissue, and Environment Regulate the Structural Outcome of Glucosinolate ActivationWENTZELL, Adam M; KLIEBENSTEIN, Daniel J.Plant physiology (Bethesda). 2008, Vol 147, Num 1, pp 415-428, issn 0032-0889, 14 p.Article

Bestimmung des Gesamtglucosinolatgehaltes von Rapssamen durch Ionenchromatographie von enzymatisch freigesetztem Sulfat = Détermination, par chromatographie d'ions des sulfates libérés enzymatiquement, de la teneur en glucosinolates totaux des graines de colza = Determination of total glucosinolate content in rapeseed by ion chromatography of enzymatically released sulfateSENDFELD, A; FIEBIG, H. J; AITZETMULLER, K et al.Fett (Weinheim). 1988, Vol 90, Num 3, pp 83-85, issn 0931-5985Article

Bestimmung des Gesamtglucosinolatgehaltes von Rapssamen durch Messung der enzymatisch freigesetzten Glucose = Détermination, par dosage du glucose libéré par voie enzymatique, de la teneur en glucosinolates totaux des graines de colza = Determination of total glucosinolate content in rapeseed by measurement of enzymatically released glucoseFIEBIG, H. J.Fett (Weinheim). 1988, Vol 90, Num 1, pp 14-18, issn 0931-5985Article

Ergebnisse eines Ringversuches zur schnellen Bestimmung des Gesamtglucosinolatgehaltes von Rapssamen = Résultats d'une analyse circulaire pour le dosage rapide des glucosinolates totaux dans les graines de colza = Results of a ring test for rapid determination of total glucosinolate content in oilseed rapeFIEBIG, H. J; KALLWEIT, P.Fett (Weinheim). 1987, Vol 89, Num 4, pp 135-139, issn 0931-5985Article

A comparison of rapid-(X-ray fluorescence, near-infrared reflectance) and glucose-release methods for the determination of the glucosinolate content of oilseed rape (Brassica oleracea) = Comparaison des méthodes rapides (fluorescence aux rayons X, réflexion dans le proche infrarouge) à la méthode de libération du glucose pour le dosage des glucosinolates dans les graines de colza (Brassica oleracea)EVANS, E. J; BILSBORROW, P.Journal of the science of food and agriculture. 1989, Vol 49, Num 3, pp 297-305, issn 0022-5142Article

Vergleichende Untersuchungen zur Bestimmung des Gesamtglucosinolatgehaltes von Rapssamen = Comparaison des méthodes de dosage des glucosinolates totaux dans les graines de colza = Comparison of methods for the determination of total glucosinolate content in rapeseedFIEBIG, H. J; SENDFELD, A; AITZETMULLER, K et al.Fett (Weinheim). 1988, Vol 90, Num 12, pp 459-464, issn 0931-5985Article

Air classification of rapeseed meal = Classement par air des farines de colzaKING, R. D; DIETZ, H. M.Cereal chemistry. 1987, Vol 64, Num 6, pp 411-413, issn 0009-0352Article

Isolation of sinigrin and glucotropaeolin from cruciferous seeds = Isolement de la sinigrine et de la glucotropaéoline des graines de crucifèresTHIES, W.Fett (Weinheim). 1988, Vol 90, Num 8, pp 311-314, issn 0931-5985Article

Comparaison de quatre méthodes de dosage des glucosinolates dans les graines de colza = Comparison between four methods to measure glucosinolates in rapeseedsWATHELET, J. P; CWIKOWSKI, M; MARLIER, M et al.Revue française des corps gras. 1988, Vol 35, Num 4, pp 177-179, issn 0035-3000Article

Eine Methode zur schnellen und einfachen Bestimmung des Gesamtglucosinolatgehaltes in Grünmasse und Samen von Kruziferen durch die quantitative Analyse enzymatisch freisetzbaren Sulfates = Une méthode de détermination rapide et précise, par analyse quantitative des sulfates libérés par voie enzymatique, de la teneur en glucosinolates totaux des tissus verts et des graines de crucifères = A method for the rapid and simple determination of total glucosinolate content in vegetative tissue and seeds of cruciferous crops by quantitative analysis of enzymatically released sulfateSCHNUG, E.Fett (Weinheim). 1987, Vol 89, Num 11, pp 438-442, issn 0931-5985Article

Schnelle und präzise Bestimmung des Gesamtglucosinolatgehaltes von Rapssamen - Vergleich der Röntgenfluoreszenzanalyse mit Gaschromatographie und Hochdruckflüssigkeitschromatographie = Méthode rapide et précise de détermination de la teneur en glucosinolates totaux des graines de colza - Comparaison de la spectroscopie de fluorescence aux rayons X avec la chromatographie gazeuse et la chromatographie liquide haute performance = Rapid and precise determination of total glucosinolate content in rapeseed - Comparison of X-ray fluorescence spectroscopy with gaschromatography and high-performance-liquid- chromatographySCHNUG, E; HANEKLAUS, S.Fett (Weinheim). 1987, Vol 89, Num 1, pp 32-36, issn 0931-5985Article

Dosage des glucosinolates dans les graines et les tourteaux de colza par voie enzymatique. Mémoire scientifique = Quantitative determination of glucosinolates in rapeseeds and rapeseed meals by an enzymic methodGARDRAT, C; PREVOT, A.Revue française des corps gras. 1987, Vol 34, Num 10-11, pp 457-460, issn 0035-3000Article

Indole-3-Acetonitrile Production from Indole Glucosinolates Deters Oviposition by Pieris rapae : Plant-herbivore interactionsDE VOS, Martin; KRIKSUNOV, Ksenia L; JANDER, Georg et al.Plant physiology (Bethesda). 2008, Vol 146, Num 3, pp 916-926, issn 0032-0889, 11 p.Article

Determination of the total glucosinolate content in canola by reaction whith thymol and sulfuric acid = Détermination de la teneur en glucosinolates totaux du canola par réaction avec du thymol et de l'acide sulfuriqueDECLERCQ, D. R; DAUN, J. K.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1989, Vol 66, Num 6, pp 788-791, issn 0003-021XArticle

Préparation d'un colza à teneur certifiée en glucosinolates totaux (CRM 190) = Preparation of a rapeseed sample with a certified content in total glucosinolatesWATHELET, J. P; MARLIER, M; SEVERIN, M et al.Revue française des corps gras. 1989, Vol 36, Num 7-8, pp 309-312, issn 0035-3000Article

Effect of methanol-ammonia-water treatment on the concentration of individual glucosinolates of canola = Effet d'un traitement par le méthanol, l'ammoniaque et l'eau sur les concentrations en glucosinolates des graines de canolaSHAHIDI, F; GABON, J. E.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 5, pp 1306-1317, issn 0022-1147, 5 p.Article

Improved method for the determination of the total glucosinolate content of rapeseed by determination of enzymically released glucose = Amélioration de la méthode de détermination de la teneur en glucosinolates totaux du colza par dosage du glucose libéré enzymatiquementHEANEY, R. K; SPINKS, E. A; FENWICK, G. R et al.Analyst (London. 1877. Print). 1988, Vol 113, Num 10, pp 1515-1518, issn 0003-2654Article

The thymol method for glucosinolate determination = La méthode au thymol pour le dosage des glucosinolatesTHOLEN, J. T; SHEN SHIFENG; TRUSCOTT, R. J. W et al.Journal of the science of food and agriculture. 1989, Vol 49, Num 2, pp 157-165, issn 0022-5142Article

Sulla presenza di metilglucosinolato nei capperiSANNINO, A; BANDINI, M; BOLZONI, L et al.Industria Conserve. 1991, Vol 66, Num 2, pp 122-124, issn 0019-7483Article

Production of toxic glucosinolate derivatives from rapeseed meal by intestinal microflora of rat and chicken = Production, par la microflore intestinale du rat et du poulet, de dérivés toxiques de glucosinolates à partir du tourteau de colzaNUGON-BAUDON, L; SZYLIT, O; RAIBAUD, P et al.Journal of the science of food and agriculture. 1988, Vol 43, Num 4, pp 299-308, issn 0022-5142Article

Glucosinolate content of Brassica vegetables : analysis of twenty-four cultivars of Calabrese (green sprouting broccoli, Brassica oleracea L. var botrytis subvar. cymosa Lam.) = Teneur en glucosinolates des légumes du genre Brassica : analyse de vingt quatre cultivars de «Calabrese» (broccoli verts germés, Brassica oleracea L. var botrytis subvar. cymosa Lam.)LEWIS, J; FENWICK, G. R.Food chemistry. 1987, Vol 25, Num 4, pp 259-268, issn 0308-8146Article

Intact glucosinolates and glucosinolate hydrolysis products as causative agents in liver hemorrhage in laying hens = Les glucosinolates intacts et les produits d'hydrolyse des glucosinolates en tant qu'agents responsables des hémorragies dans le foie des poules pondeusesCAMPBELL, L. D.Nutrition reports international. 1987, Vol 36, Num 3, pp 491-496, issn 0029-6635Article

Effects of thiol compounds on the formation of nitriles from glucosinolates = Effets des composés thiols sur la formation de nitriles à partir de glucosinolatesUDA, Y; KURATA, T; ARAKAWA, N et al.Agricultural and biological chemistry. 1986, Vol 50, Num 11, pp 2741-2746, issn 0002-1369Article

Biosynthesis of glucosinolates: gene discovery and beyondSONDERBY, Ida E; GEU-FLORES, Fernando; HALKIER, Barbara A et al.Trends in plant science. 2010, Vol 15, Num 5, pp 283-290, issn 1360-1385, 8 p.Article

Glucosinolate content of Brassica vegetables - Chinese cabbages Pe-tsai (Brassica pekinensis) and Pak-choi (Brassica chinensis) = Teneurs en glucosinolates des légumes du genre Brassica : les choux chinois Pe-tsai (Brassica pekinensis) et Pak-choi (Brassica chinensis)LEWIS, J; FENWICK, G. R.Journal of the science of food and agriculture. 1988, Vol 45, Num 4, pp 379-386, issn 0022-5142Article

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