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HMW-GS affect the properties of glutenin particles in GMP and thus flour qualityDON, C; MANN, G; BEKES, F et al.Journal of cereal science (Print). 2006, Vol 44, Num 2, pp 127-136, issn 0733-5210, 10 p.Article

Struktur und funktionelle Eigenschaften von Gluteninen = Structure et propriétés fonctionnelles des gluténines = Structure and functional properties of gluteninGRAVELAND, A.Getreide, Mehl und Brot (1972). 1988, Vol 42, Num 2, pp 35-38, issn 0367-4177Article

Chromatography of glutenin on Sepharose CL-4B in dissociating solvents : molecular weight composition of covalently bonded glutenin = Chromatographie des gluténines sur Sépharose CL-4B dans des solvants dissociants : poids moléculaire des gluténines liées par covalencePRASADA RAO, U. J. S; NIGAM, S. N.Cereal chemistry. 1988, Vol 65, Num 4, pp 373-374, issn 0009-0352Article

Structural features needed in a glutenin proteinWRIGLEY, Colin.Cereal foods world. 2004, Vol 49, Num 1, pp 36-38, issn 0146-6283, 3 p.Article

Fractionation of acetic acid-soluble proteins from wheat gluten by hydrophobic interaction chromatography : evidence for different behaviour of gliadin and glutenin proteins = Fractionnement, par chromatographie d'interaction hydrophobe, des protéines de gluten de blé solubles dans l'acide acétique : mise en évidence du comportement différent des protéines gliadine et gluténinePOPINEAU, Y.Journal of cereal science (Print). 1985, Vol 3, Num 1, pp 29-38, issn 0733-5210Article

Functional properties of acetylated glutenin and gliadin at varying pH valuesMAJZOOBI, Mahsa; ABEDI, Elaheh; FARAHNAKY, Asgar et al.Food chemistry. 2012, Vol 133, Num 4, pp 1402-1407, issn 0308-8146, 6 p.Article

Polymerization of glutenin during grain development in near-isogenic wheat lines differing at Glu-D1 and Glu-B1 in greenhouse and fieldNAEEM, H. A; MACRITCHIE, F.Journal of cereal science (Print). 2005, Vol 41, Num 1, pp 7-12, issn 0733-5210, 6 p.Article

The effect of mixing on glutenin particle properties: aggregation factors that affect gluten function in doughDON, Clyde; LICHTENDONK, Wim J; PLIJTER, Johan J et al.Journal of cereal science (Print). 2005, Vol 41, Num 1, pp 69-83, issn 0733-5210, 15 p.Article

Stufenweise Reduktion von Weizenglutelin mit Mercaptoethanol und Dithioerythrit. 1. Gelchromatographische Untersuchungen = Réduction graduelle des glutélines de blé par le mercaptoéthanol et le dithioérythritol. 1. Analyse par chromatographie sur gel = Partial reduction of wheat glutelin by mercaptoethanol and dithioerythritol. I. Investigations by gel permeation chromatographyWERBECK, U; BELITZ, H. D.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1988, Vol 187, Num 1, pp 20-26, issn 0044-3026Article

Reserved-phase high-performance liquid chromatography of reduced glutenins from different wheat varieties = Analyse, par chromatographie liquide haute performance en phase inversée, des gluténines réduites de différentes variétés de bléSEILMEIER, W; WIESER, H; BELITZ, H. D et al.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1988, Vol 187, Num 2, pp 107-110, issn 0044-3026Article

The high molecular weight glutenin subunit composition of two closely related lines of wheat that have contrasting bredmaking qualities = Composition en sous-unités des gluténines à poids moléculaire élevé de deux lignées de blé très proches différant par leurs aptitudes boulangèresPAYNE, P. I; LOOKHART, G. L; FORSYTH, S. A et al.Journal of cereal science (Print). 1988, Vol 8, Num 3, pp 285-288, issn 0733-5210Article

GLUTENIN: STRUKTUR, FUNKTION UND GENETIK. = GLUTENINE: STRUCTURE, ROLE, GENETIQUEBUSHUK W.1976; GETREIDE MEHL BROT; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 30; NO 10; PP. 257-261; BIBL. 26 REF.Article

Heterogeneity in subunit composition of glutelin in rice protein bodiesSUGIMOTO, T; TANAKA, K; KASAI, Z et al.Agricultural and biological chemistry. 1991, Vol 55, Num 1, pp 273-274, issn 0002-1369Article

Extractability of glutenins with water/alcohol mixtures under reducing conditions = Extractibilité des gluténines par des mélanges eau/alcool en conditions réductricesWIESER, H; SEILMEIER, W; BELITZ, H. D et al.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1989, Vol 189, Num 3, pp 223-228, issn 0044-3026Article

Diversity of grain protein and bread wheat quality. II. Correlation between high molecular weight subunits of glutenin and flour quality characteristics = Diversité des protéines et qualité du blé de boulangerie. II. Corrélations entre les teneurs en sous-unités des gluténines de masse moléculaire élevée et les caractéristiques de qualité des farinesBRANLARD, G; DARDEVET, M.Journal of cereal science (Print). 1985, Vol 3, Num 4, pp 345-354, issn 0733-5210Article

Chemie des Weizenklebers - Ein Uberblick = Chimie du gluten de blé. Tour d'horizon = Chemistry of wheat gluten - a general viewBELITZ, H. D.Getreide, Mehl und Brot (1972). 1984, Vol 38, Num 10, pp 307-310, issn 0367-4177Article

Purification and characterization of HMW glutenin subunits encoded by chromosome 1B of durum wheat (Triticum durum)TATHAM, A. S; FIELD, J. M; KEEN, J. N et al.Journal of cereal science (Print). 1991, Vol 14, Num 2, pp 111-116, issn 0733-5210Article

Studies on disulfide bonds in glutenin = Analyse des liaisons disulfure dans les gluténinesEWART, J. A. D.Cereal chemistry. 1988, Vol 65, Num 2, pp 95-100, issn 0009-0352Article

The half-cystine content of glutenin subunits of wheat determined by reaction with cystamine dihydrochloride and two-dimensional electrophoresis = Détermination, par réaction avec le dihydrochlorure de cystamine et par électrophorèse en deux dimensions, de la concentration en groupements cystine des sous unités de la gluténine de bléLAWRENCE, G. J; PAYNE, P. I.Journal of cereal science (Print). 1984, Vol 2, Num 4, pp 225-239, issn 0733-5210Article

Polymorphisme des protéines de réserve du blé tendre. Aspects génétiques, biochimiques, technologiques et agronomiques de critères électrophorétiques de la valeur intrinsèqueCOURVOISIER, Christian.1984, 136 pThesis

USE OF THE SDS-SEDIMENTATION TEST AND SDS-POLYACRYLAMIDEGEL ELECTROPHORESIS FOR SCREENING BREEDER'S SAMPLES OF WHEAT FOR BREAD-MAKING QUALITY. = UTILISATION DU TEST DE SEDIMENTATION EN SOLUTION DE DODECYLSULFATE DE SODIUM (SDS) ET ELECTROPHORESE EN GEL DE POLYACRYLAMIDE ET SDS POUR LE TRI D'ECHANTILLONS DE GENITEURS DE BLE PANIFIABLEMOONEN JHE; AUKESCHEEPSTRA; GRAVELAND A et al.1982; EUPHYTICA; ISSN 0014-2336; NLD; DA. 1982; VOL. 31; NO 3; PP. 677-690; BIBL. 20 REF.; 7 FIG./3 TABL.Article

GLUTENIN AND DOUGH TENACITYEWART JAD.1978; J. SCI. FOOD AGRIC.; GBR; DA. 1978; VOL. 29; NO 6; PP. 551-556; BIBL. 13 REF.Article

STUDIES OF GLUTENIN. XI. NOTE ON GLUTENIN SOLUBILIZATION WITH SURFACTANTS IN WATERKOBREHEL K; BUSHUK W.1978; CEREAL CHEM.; USA; DA. 1978; VOL. 55; NO 6; PP. 1060-1064; BIBL. 15 REF.Article

Association between high molecular weight subunits of glutenin and bread-making quality in wheat lines derived from backcrosses between Triticum aestivum and Triticum speltoides = Corrélation entre les sous unités de la gluténine à poids moléculaire élevé et l'aptitude boulangère des variétés de blé dérivées de croisements entre Triticum aestivum et Triticum speltoidesMOONEN, J. H. E; ZEVEN, A. C.Journal of cereal science (Print). 1985, Vol 3, Num 2, pp 97-101, issn 0733-5210Article

Control of wheat protein biosynthesis = Contrôle de la biosynthèse des protéines du bléGREENE, F. C; ANDERSON, O. D; LITTS, J. C et al.Cereal chemistry. 1985, Vol 62, Num 5, pp 398-405, issn 0009-0352Conference Paper

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