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Inhibition of taste nerve responses to sugars and amino acids by cupric and zinc ions in miceIWASAKI, K; SATO, M.Chemical senses. 1986, Vol 11, Num 1, pp 79-88, issn 0379-864XArticle

Desserts laitiers : Comment améliorer le goût des allégésBOIRO, Agnès.RIA. Revue économique et technique de l'industrie alimentaire européenne. 2004, Num 645, pp 68-70, issn 0035-4244, 3 p.Article

Goûts terreux : observations au vignoble et mise au point d'un test prédictifLEMPEREUR, Valérie; LE ROUX, Caroline; CARSOULLE, J et al.Revue française d'oenologie. 2005, Num 214, pp 7-11, issn 0395-899X, 5 p.Article

Le goût comme outil thérapeutique en cancérologie: « Tu veux que je t'amène quelque chose à manger » ?LAINE, Dorothée; PACH, Anne; MAZAND, Delphine et al.L' Information diététique. 2011, Num 3, pp 35-40, issn 0020-0034, 6 p.Article

Acupuncture exercises for the sense of tasteDALE, R. A.American journal of acupuncture. 1990, Vol 18, Num 4, pp 363-373, issn 0091-3960, 11 p.Article

Les facteurs de la variation quantitative de la sensibilité gustative = Factors of quantitative variations in taste sensitivityFAURION, A.Annales d'oto-laryngologie et de chirurgie cervico-faciale. 1989, Vol 106, Num 4, pp 278-280, issn 0003-438XArticle

Je mange donc je suis à l'école du goût : Goût, gourmandise, gastronomieCOLIN, Nathalie; GUERRINI, Eric; BEUGNON, Guilhem et al.L' Information diététique. 2013, Num 3, pp 25-29, issn 0020-0034, 5 p.Article

JASTS XXIX: Japanese symposium on taste and smellChemical senses. 1996, Vol 21, Num 1, pp 81-107, issn 0379-864XConference Proceedings

25 th Japanese symposium on taste and smell : abstracts, Shiojiri, Japan, October 3-4, 1991Chemical senses. 1992, Vol 17, Num 1, pp 85-116, issn 0379-864XConference Proceedings

The physical characteristics of open flow and closed flow taste delivery apparatusKELLING, S. T; HALPERN, B. P.Chemical senses. 1986, Vol 11, Num 1, pp 89-104, issn 0379-864XArticle

Odorat et goût chez la personne âgéeSCHIFFMAN, Susan S.Age & nutrition (Paris). 2002, Vol 13, Num 1, pp 57-60, issn 1158-0259Article

Smell and Taste in AgingaCOWART, Beverly.Perfumer & flavorist. 2011, Vol 36, Num 1, pp 34-36, issn 0272-2666, 3 p.Article

Gustatory function after tonsillectomyMUELLER, Christian A; KHATIB, Saher; LANDIS, Basile N et al.Archives of otolaryngology, head & neck surgery. 2007, Vol 133, Num 7, pp 668-671, issn 0886-4470, 4 p.Article

Manger pour se soignerBAUDIN, C.LE CHIRURGIEN-DENTISTE DE FRANCE. 1996, Num 799, pp 25-29Article

Renewal of taste bud cellsGANCHROW, D; GANCHROW, J. R.Medical science research. 1992, Vol 20, Num 18, pp 653-656, issn 0269-8951Article

Gustatory perception of isohumulones : influence of sex and thiourea taster statusMELA, D. J.Chemical senses. 1990, Vol 15, Num 4, pp 485-490, issn 0379-864XArticle

22nd Japanese symposium on taste and smell: abstracts, Doso Kaikan, Kyushu University, Fukuoka, Japan, November 8-9, 1988Chemical senses. 1989, Vol 14, Num 2, pp 303-326, issn 0379-864X, 24 p.Conference Proceedings

The contributions of smell and taste to overall intensity: a modelHORNUNG, D. E; ENNS, M. P.Perception & psychophysics. 1986, Vol 39, Num 6, pp 385-391, issn 0031-5117Article

Aliment plaisir Chocolat: le pari du goût et de la qualitéProcess (Cesson-Sévigné). 2011, Num 1287, pp 52-53, issn 0998-6650, 2 p.Article

Les tendances version USAProcess (Cesson-Sévigné). 2007, Num 1240, issn 0998-6650, 41Article

Limagrain allie nutrition et fonctionnalitéBOIRON, Agnès.RIA. Revue économique et technique de l'industrie alimentaire européenne. 2004, Num 650, issn 0035-4244, p. 22, SUPArticle

Le goût et les jeunes à table = Taste and the eating habits of the youngGERBER, S.Journal de médecine de Strasbourg. 1991, Vol 22, Num 10, pp 570-572, issn 0021-7905Conference Paper

The perception of the taste of KCl, NaCl and quinineHCl is not related to PROP-sensitivitySCHIFFERSTEIN, H. N. J; FRIJTERS, J. E. R.Chemical senses. 1991, Vol 16, Num 4, pp 303-317, issn 0379-864XArticle

Interactions in caffeine-sucrose and coffee-sucrose and coffee-sucrose mixtures : evidence of taste and flavor suppressionCALVINO, A. M; COMETTO-MUNIZ, J. E; GARCIA-MEDINA, M. R et al.Chemical senses. 1990, Vol 15, Num 5, pp 505-519, issn 0379-864X, 15 p.Article

Methods for averaging time-intensity curvesLIU, Y.-H; MACFIE, H. J. H.Chemical senses. 1990, Vol 15, Num 4, pp 471-484, issn 0379-864XArticle

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