Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

au.\*:("HUP G")

Results 1 to 6 of 6

  • Page / 1
Export

Selection :

  • and

INDEX AND INDICATOR ORGANISMS IN MILK POWDERSTADHOUDERS J; HUP G.1982; ANTONIE VAN LEEUWENHOEK; ISSN 0003-6072; NLD; DA. 1982; VOL. 48; NO 6; PP. 633-635; BIBL. 2 REF.Conference Paper

COMPARISON OF MEDIA FOR THE ENUMERATION OF YEASTS AND MOULDS IN DAIRY PRODUCTS = COMPARAISON DE MILIEUX POUR LE DENOMBREMENT DES LEVURES ET MOISISSURES DANS LES PRODUITS LAITIERSHUP G; STADHOUDERS J.1972; NETHERL. MILK DAIRY J.; NETHERL.; DA. 1972; VOL. 26; NO 3-4; PP. 131-140; ABS. NEERL.; BIBL. 11REF.Serial Issue

THE CONCEPTIONS INDEX AND INDICATOR ORGANISMS DISCUSSED ON THE BASIS OF THE BACTERIOLOGY OF SPRAY-DRIED MILK POWDER. = LES CONCEPTS DE MICROORGANISMES INDICATEURS ET MICROORGANISMES TESTS SONT DISCUTES EN SE REFERANT A LA BACTERIOLOGIE DU LAIT EN POUDRE SECHE PAR ATOMISATION.STADHOUDERS J; HUP G; HASSING F et al.1982; NETHERLANDS MILK AND DAIRY JOURNAL.; ISSN 507474; NLD; DA. 1982; VOL. 36; NO 3; PP. 231-260; ABS. DUT; BIBL. 38 REF.; 3 FIG./20 TABL.Article

SOME OBSERVATIONS ON THE GERMINATION, HEAT RESISTANCE AND OUTGROWTH OF FAST-GERMINATING AND SLOW-GERMINATING SPORES OF BACILLUS CEREUS IN PASTEURIZED MILKSTADHOUDERS J; HUP G; LANGEVELD LPM et al.1980; NED. MELK-ZUIVELTIJDSCHR.; ISSN 0028-209X; NLD; DA. 1980; VOL. 34; NO 4; PP. 215-228; ABS. DUT; BIBL. 21 REF.Article

DETERMINATION OF CALF RENNET IN CHEESE.STADHOUDERS J; HUP G; VAN DER WAALS CB et al.1977; NETHERL. MILK DAIRY J.; NETHERL.; DA. 1977; VOL. 31; NO 1; PP. 3-15; ABS. NEERL.; BIBL. 8 REF.Article

Bitter flavour in cheese. 2. Model studies on the formation and degradation of bitter peptides by proteolytic enzymes from calf rennet, starter cells and starter cell fractions = Le goût amer du fromage. 2. Etude, en système modèle, de la formation et de la dégradation des peptides amers par les enzymes protéolytiques de la présure de veau, des levains et de leurs fractions cellulairesVISSER, S; HUP, G; EXTERKATE, F. A et al.Netherlands milk and dairy journal. 1983, Vol 37, Num 3, pp 169-180Article

  • Page / 1