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Effects of feeding camelina (seeds or meal) on milk fatty acid composition and butter spreadabilityHURTAUD, C; PEYRAUD, J. L.Journal of dairy science. 2007, Vol 90, Num 11, pp 5134-5145, issn 0022-0302, 12 p.Article

Effects of level and type of energy source (volatile fatty acids or glucose) on milk yield, composition and coagulating properties in dairy cowsHURTAUD, C; RULQUIN, H; VERITE, R et al.Reproduction, nutrition, development (1989). 1998, Vol 38, Num 3, pp 315-330, issn 0926-5287Article

Le rôle des fourrages dans la qualité des produits animaux : comment répondre aux attentes du consommateur ? = The role of forages in the quality of animal products: how should human requirements be met ?MARTIN, B; HURTAUD, C; MICOL, D et al.Fourrages (Versailles). 2002, Num 171, pp 253-264, issn 0429-2766, 12 p.Conference Paper

Effects of graded duodenal infusions of glucose on yield and composition of milk from dairy cows. 1. Diets based on corn silageHURTAUD, C; RULQUIN, H; VERITE, R et al.Journal of dairy science. 1998, Vol 81, Num 12, pp 3239-3247, issn 0022-0302Article

Effect of graded duodenal infusions of glucose on yield and composition of milk from dairy cows. 2. Diets based on grass silageHURTAUD, C; LEMOSQUET, S; RULQUIN, H et al.Journal of dairy science. 2000, Vol 83, Num 12, pp 2952-2962, issn 0022-0302Article

Effect of infused volatile fatty acids and caseinate on milk composition and coagulation in dairy cowsHURTAUD, C; RULQUIN, H; VERITE, R et al.Journal of dairy science. 1993, Vol 76, Num 10, pp 3011-3020, issn 0022-0302Article

Variabilité de la taille et de la composition en acides gras des globules gras du lait chez la vache laitière = Milk fat globule size and fatty acid composition variability in dairy cowsCOUVREUR, S; HURTAUD, C; PEYRAUD, J. L et al.Rencontres autour des recherches sur les ruminants. 2006, pp 301-304, issn 1279-6530, isbn 2-84148-250-2, 1Vol, 4 p.Conference Paper

La qualité des laits et ses conséquences sur la qualité des produits de transformation : quelques techniques de mesure dans les essais zootechniques = Milk quality and consequences on quality of dairy products: some measuring techniques in dairy cows trialsHURTAUD, C; BUCHIN, S; MARTIN, B et al.Rencontres autour des recherches sur les ruminants. 2001, pp 35-42, issn 1279-6530, isbn 2-84148-042-9Conference Paper

Régimes alimentaires et taille des globules gras des vaches laitières : effet sur la production laitière, l'aptitude fromagère et les propriétés thermofonctionnelles des emmentals = Dairy cow feeding and milk fat globule size : effect on milk yield, fresh cheese yield and thermofunctional characteristics of melted French emmental-cheeseHURTAUD, C; RICHOUX, R; COUVREUR, S et al.Rencontres autour des recherches sur les ruminants. 2005, pp 371-374, issn 1279-6530, isbn 2-84148-171-9, 1Vol, 4 p.Conference Paper

Lactational effect of propionic acid and duodenal glucose in cowsRIGOUT, S; HURTAUD, C; LEMOSQUET, S et al.Journal of dairy science. 2003, Vol 86, Num 1, pp 243-253, issn 0022-0302, 11 p.Article

Linear relationship between increasing amounts of extruded linseed in dairy cow diet and milk fatty acid composition and butter propertiesHURTAUD, C; FAUCON, F; COUVREUR, S et al.Journal of dairy science. 2010, Vol 93, Num 4, pp 1429-1443, issn 0022-0302, 15 p.Article

Composition en acides gras du lait : impact d'une restriction du temps d'accès au pâturage des vaches laitières en interaction avec la quantité de maïs à l'auge = Milk fatty acid composition : effect of restricting time at pasture of grazing dairy cows under two feeding regimesHURTAUD, C; PEREZ-RAMIREZ, E; DELABY, L et al.Rencontres autour des recherches sur les ruminants. 2008, Vol 15, pp 105-108, issn 1279-6530, isbn 978-2-84148-580-2, 1Vol, 4 p.Conference Paper

Effet des quantités d'herbe offertes et de l'apport de concentré sur la composition fine du lait des vaches laitières au pâturage = Effect of herbage allowance and concentrate supplementation on the milk constituents of grazing dairy cowsDELABY, L; HURTAUD, C; PEYRAUD, J. L et al.Rencontres autour des recherches sur les ruminants. 2001, issn 1279-6530, isbn 2-84148-042-9, p. 96Conference Paper

Factors contributing to variation in the proportion of casein in cows' milk true protein : a review of recent INRA experimentsCOULON, J.-B; HURTAUD, C; REMOND, B et al.Journal of dairy research. 1998, Vol 65, Num 3, pp 375-387, issn 0022-0299Article

Effet de combinaisons d'aliments riches en acides gras oméga 3 sur le profil en acides gras du lait et les caractéristiques physico-chimiques et sensorielles d'un fromage de type pâte pressée cuite = Effect of mixtures of food rich in omega 3 fatty acids on milk fatty acid composition and on physicochemical and sensory characteristics of hard cooked cheesesHURTAUD, C; BUCHIN, S; BERODIER, F et al.Rencontres autour des recherches sur les ruminants. 2012, Num 19, issn 1279-6530, isbn 978-2-36343-337-4, 1Vol, p. 418Conference Paper

Caractérisation de la composition des laits selon les pratiques d'alimentation dans les principales régions laitières françaises = Characterization of milk composition regarding feeding systems in various dairy areas in FranceHURTAUD, C; AGABRIEL, C; DUTREUIL, M et al.Rencontres autour des recherches sur les ruminants. 2010, Num 17, pp 381-384, issn 1279-6530, isbn 978-2-84148-995-4, 1Vol, 4 p.Conference Paper

Herbe et qualités nutritionnelles et organoleptiques des produits laitiers = Grass and the nutritional and organoleptic qualities of dairy productsMARTIN, B; HURTAUD, C; GRAULET, B et al.Fourrages (Versailles). 2009, Num 199, pp 291-310, issn 0429-2766, 20 p.Conference Paper

Effet de différentes formes d'apport de lin et de colza dans l'alimentation des vaches laitières sur les propriétés physiques et sensorielles du beurre = Effect of different forms of flax seeds and rapeseeds in dairy cow feeding on the physical and sensory properties of butterHURTAUD, C; FAUCON, F; PEYRAUD, J.-L et al.Rencontres autour des recherches sur les ruminants. 2006, issn 1279-6530, isbn 2-84148-250-2, 1Vol, p. 332Conference Paper

Effet d'apports croissants de glucose dans l'intestin sur les flux de glucose, la production et la composition du lait chez les vaches laitières recevant un régime à base d'ensilage d'herbe = Effect of graded intestinal glucose infusions on glucose rate of appearance, on yield and composition of milk in lactating dairy cows feeding diets based on grass silageLEMOSQUET, S; RIGOUT, S; HURTAUD, C et al.Rencontres autour des recherches sur les ruminants. 2000, issn 1279-6530, isbn 2-84148-041-0, 2Vol, p. 192Conference Paper

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