Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

au.\*:("HUSEK V")

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 7 of 7

  • Page / 1
Export

Selection :

  • and

EXPERIMENTS WITH CHICKEN PEPSIN AND THE POSSIBILITY OF ITS USE IN CHEESEMAKING = EXPERIENCES AVEC DE LA PEPSINE DE POULET, POSSIBILITE DE L'UTILISER DANS LA FABRICATION DU FROMAGEHUSEK V; DEDEK M.1981; NED. MELK. ZUIVELTIJDSCHR.; ISSN 0028-209X; NLD; DA. 1981; VOL. 35; NO 3-4; PP. 302-306; BIBL. 14 REF.Conference Paper

COMPARAISON EXPERIMENTALE DES METHODES BIOCHIMIQUES D'EVALUATION DES PRESURES D'ORIGINES DIFFERENTESSICHO V; HUSEK V.1977; PRUMYSL POTRAVIN; CESKOSL.; DA. 1977; VOL. 28; NO 12; PP. 711-714; BIBL. 29 REF.Article

DETERMINATION OF PEPSIN IN CALF RENNETS = DOSAGE DE LA PEPSINE DANS LA PRESURE DE VEAUSICHO V; HUSEK V.1974; MILCHWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 29; NO 11; PP. 668-670; ABS. ALLEM.; BIBL. 13 REF.Article

VACCINATION OF AN ADOLESCENT GROUP WITH A(H3N3)++A(HSW1N1) BIVACCINE BEFORE AN A(H1N1) INFLUENZA EPIDEMICSTUMPA A; CIHLA F; TUMOVA B et al.1979; ACTA VIROL.; CSK; DA. 1979; VOL. 23; NO 5; PP. 443-445; BIBL. 6 REF.Article

CHARAKTERISTIKA KAZEINU Z MLEK HOSPODARSKYCH ZVIRAT V MONGOLSKU = PROPRIETES DE LA CASEINE OBTENUE DU LAIT DE LAITERIES DE BOVINS EN MONGOLIEDEDEK M; HUSEK V; CIMIDDAGVA B et al.1978; PRUMYSL POTRAVIN; CSK; DA. 1978; VOL. 29; NO 8; PP. 455-456; BIBL. 7 REF.Article

Stabilita smesi zivocisnych a mikrobialnich syridel a vlastnosti syreniny = Stabilité de mélanges de succédanés de présure d'origine animale ou microbienne et propriétés du cailléHUSEK, V; BERANKOVA, E; RAUCH, P et al.Sborník ÚVTIZ. Potravinářské vědy. 1988, Vol 6, Num 3, pp 161-169, issn 0232-0568Article

Indirect assay of milk clotting activity of Mucor miehei proteinase (Fromase) in combined rennets = Détermination indirecte de l'activité de coagulation du lait de la protéase de Mucor miehei (Fromase) présente dans des mélanges de présureBERANKOVA, E; RAUCH, P; KAS, J et al.Journal of dairy research. 1987, Vol 54, Num 3, pp 407-412, issn 0022-0299Article

  • Page / 1