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kw.\*:("HYDROLYSAT DE PROTEINES")

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A RESEARCH NOTE. A SCHEME FOR THE RAPID PREPARATION OF PROTEIN HYDROLYZATES FOR AMINO ACID ANALYSIS. = NOTE DE RECHERCHE. METHODE DE PREPARATION RAPIDE DES HYDROLYSATS PROTEIQUES, POUR L'ANALYSE DES ACIDES AMINESPHILLIPS RD.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 1; PP. 284-285; BIBL. 12 REF.; 2 TABL.Conference Paper

EIN BEITRAG ZUR ULTRADUENSSCHICHT-ISOELEKTROFOKUSSIERUNG VON PEPTIDGEMISCHEN = ETUDE DE LA FOCALISATION ISOELECTRIQUE EN COUCHE ULTRA MINCE DES MELANGES DE PEPTIDESLUDWIG E.1983; NAHRUNG; ISSN 0027-769X; DDR; DA. 1983; VOL. 27; NO 5; PP. 521-524; BIBL. 7 REF.; 1 FIG.Article

THE USE OF ENZYMES IN THE PROCESSING OF OILSEEDS = L'UTILISATION DES ENZYMES POUR LE TRAITEMENT DES GRAINES OLEAGINEUXESFULLBROOK PD.1983; JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS' SOCIETY; ISSN 0003-021X; USA; DA. 1983; VOL. 60; NO 2; PP. 476-478; 6 FIG./3 TABL.Article

DETECTION AND CHARACTERIZATION OF A NICOTINIC ACID-REPLACING SUBSTANCE IN VITAMINE-FREE ACID HYDROLYZED CASEIN. = DETECTION ET CARACTERISATION D'UNE SUBSTANCE DE REMPLACEMENT DE L'ACIDE NICOTINIQUE DANS LA CASEINE HYDROLYSEE EN MILIEU ACIDE ET NE CONTENANT PAS CETTE VITAMINEKERR TJ; WILLIAMS MV; ROWE JJ et al.1983; JOURNAL OF DAIRY SCIENCE.; ISSN 0022-0302; USA; DA. 1983; VOL. 66; NO 4; PP. 743-749; BIBL. 13 REF.; 4 FIG./3 TABL.Article

THE PREPARATION OF PROTEIN HYDROLYSATE FROM DEFATTED COCONUT AND SOYBEAN MEALS. II. QUALITY AND SENSORY EVALUATION OF PRODUCTS. = PREPARATION D'HYDROLYSATS PROTEIQUES A PARTIR DE TOURTEAUX DELIPIDES DE COPRAH ET DE SOJA. II. QUALITE ET EVALUATION SENSORIELLE DES PRODUITSPHAM CB; DEL ROSARIO RR.1983; JOURNAL OF FOOD TECHNOLOGY.; ISSN 0022-1163; GBR; DA. 1983; VOL. 18; NO 2; PP. 163-170; BIBL. 21 REF.; 5 TABL.Article

PURIFICATION AND IDENTIFICATION OF A NICOTINIC ACID-REPLACING SUBSTANCE FROM VITAMIN-FREE ACID HYDROLYZED CASEIN. = PURIFICATION ET IDENTIFICATION D'UNE SUBSTANCE DE REMPLACEMENT DE L'ACIDE NICOTINIQUE DANS LA CASEINE HYDROLYSEE EN MILIEU ACIDE ET NE CONTENANT PAS CETTE VITAMINEKERR TJ; WILLIAMS MV; TRITZ GJ et al.1983; JOURNAL OF DAIRY SCIENCE.; ISSN 0022-0302; USA; DA. 1983; VOL. 66; NO 4; PP. 750-755; BIBL. 11 REF.; 8 FIG./1 TABL.Article

THE PREPARATION OF PROTEIN HYDROLYSATE FROM DEFATTED COCONUT AND SOYBEAN MEALS. I. EFFECT OF PROCESS VARIABLES ON THE AMINO NITROGEN RELEASED AND FLAVOUR DEVELOPMENT. = PREPARATION D'HYDROLYSATS PROTEIQUES A PARTIR DE TOURTEAUX DELIPIDES DE COPRAH ET DE SOJA. I. EFFET DES PARAMETRES TECHNOLOGIQUES SUR LA LIBERATION DE L'AZOTE AMINE ET SUR LE DEVELOPPEMENT DE LA FLAVEURPHAM CB; DEL ROSARIO RR.1983; JOURNAL OF FOOD TECHNOLOGY.; ISSN 0022-1163; GBR; DA. 1983; VOL. 18; NO 1; PP. 21-34; BIBL. 13 REF.; 6 FIG./9 TABL.Article

IMPIEGO DI PROTEINE IDROLIZZATE DI ORIGINE ANIMALE E VEGETALE NELL'ALIMENTAZIONE DI SUINI ALL'INGRASSO. 1. RILIEVI IN VITA, ALLA MACELLAZIONE ED ALLA SEZIONATURA = UTILISATION DE PROTEINES HYDROLYSEES D'ORIGINE ANIMALE ET VEGETALE DANS LES RATIONS DE PORC A L'ENGRAISSEMENT. 1. OBSERVATIONS SUR L'ANIMAL VIVANT, A L'ABATTAGE, A LA DISSECTIONBERGONZINI E; ROSI MA.1983; ANNALI DELL'ISTITUTO SPERIMENTALE PER LA ZOOTECNIA; ISSN 0304-047X; ITA; DA. 1983; VOL. 15; NO 2; PP. 117-130; ABS. ENG/FRE; BIBL. 10 REF.; 2 FIG./6 TABL.Article

PRODUCTION OF NONBITTER, DESALTED MILK HYDROLYSATE FOR FORTIFICATION OF SOFT DRINKS AND FRUIT JUICES = PRODUCTION D'HYDROLYSAT DE LAIT DESSALE, NON AMER POUR LA COMPLEMENTATION DES BOISSONS RAFRAICHISSANTES ET DES JUS DE FRUITSMA CY; AMANTEA GF; NAKAI S et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 3; PP. 897-899; BIBL. 10 REF.; 1 FIG./4 TABL.Article

UNTERSUCHUNGEN ZUR BILDUNG VON PLASTEINGELEN AUS PEPTISCH GESPALTENEM ACKERBOHNENPROTEINISOLAT = ETUDE DE LA FORMATION DE GEL DE PLASTEINE A PARTIR D'ISOLAT PROTEIQUE DE FEVE DECOMPOSE PAR REACTION PEPSIQUELUDWIG E; WINKLER H.1983; NAHRUNG; ISSN 0027-769X; DDR; DA. 1983; VOL. 27; NO 4; PP. 319-325; ABS. ENG/RUS; BIBL. 17 REF.; 3 FIG./2 TABL.Article

ENZYME MODIFICATIONS OF FISHERY BY-PRODUCTS = MODIFICATIONS ENZYMATIQUES DES SOUS-PRODUITS DU POISSONPIGOTT GM.1982; CHEMISTRY AND BIOCHEMISTRY OF MARINE FOOD PRODUCTS; USA; WESTPORT : AVI PUBLISHING COMPANY; DA. 1982; PP. 447-452; BIBL. 21 REF.; ISBN 0-87055-408-5Book Chapter

FUNKTIONELLE EIGENSCHAFTEN VON PFLANZENPROTEINEN. 5. MITT. EINFLUSS EINER ENZYMATISCHEN PARTIALHYDROLYSE AUF AUSGEWAEHLTE FUNKTIONELLE EIGENSCHAFTEN VON WEIZENKLEBER = PROPRIETES FONCTIONNELLES DES PROTEINES VEGETALES. 5E COMM. INFLUENCE DE L'HYDROLYSE ENZYMATIQUE PARTIELLE SUR CERTAINES PROPRIETES FONCTIONNELLES DU GLUTEN DE BLETSCHIMIROV JI; SCHWENKE KD; AUGUSTAT D et al.1983; NAHRUNG; ISSN 0027-769X; DDR; DA. 1983; VOL. 27; NO 7; PP. 659-668; ABS. ENG/RUS; BIBL. 25 REF.; 6 FIG./3 TABL.Article

INVESTIGATIONS ON TRYPSIN-HYDROLYZED PEPTIDES FOR PROTEIN IDENTIFICATION. = ANALYSE DES PEPTIDES HYDROLYSES PAR LA TRYPSINE, POUR L'IDENTIFICATION DES PROTEINESMEDINA MB; PHILLIPS JG.1982; JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY.; ISSN 0021-8561; USA; DA. 1982; VOL. 30; NO 6; PP. 1250-1253; BIBL. 15 REF.; 2 FIG./2 TABL.Article

PROTEINES ANIMALES. EXTRAITS, CONCENTRES ET ISOLATS EN ALIMENTATION HUMAINEBOURGEOIS CM; LE ROUX P.1982; ; FRA; PARIS : TECHNIQUE ET DOCUMENTATION LAVOISIER. PARIS : APRIA; DA. 1982; PP. 1-365; BIBL. 350 REF.; ISBN 2-85206-162-7Conference Proceedings

The influence of hydrolysed protein upon the texture of gelatine gels in penetration and gentle compression testsSUROWKA, K.Polish journal of food and nutrition sciences. 1998, Vol 7, Num 3, pp 153-159, issn 1230-0322, SUPArticle

Control of melon fly (Bactrocera cucurbitae Diptera:Tephritidae) with insecticidal baits, in AfghanistanSTRIDE, Barry; HABIBI, Zaheer; AHMAD, Gul et al.International pest control. 2002, Vol 44, Num 6, pp 304-306, issn 0020-8256, 3 p.Article

Étude de l'allergénicité d'un lait extensivement hydrolysé = Study of the allergenicity of extensively hydrolyzed formulaBRAHIM, A. C; ADDOU, S; KHEROUA, O et al.Revue française d'allergologie (Amsterdam. Print). 2012, Vol 52, Num 4, pp 305-310, issn 1877-0312, 6 p.Article

Hydrolysats de protéines du blé : nouveaux allergènes = New allergens in hydrolysates of wheat proteinsPECQUET, C; LAURIERE, M.Revue française d'allergologie et d'immunologie clinique. 2003, Vol 43, Num 1, pp 21-23, issn 0335-7457, 3 p.Article

Monitoring and managing Ceratitis spp. complex of sweet orange varieties using locally made protein bait of brewery wasteUMEH, Vincent C; GARCIA, Lloyd E.Fruits (1978). 2008, Vol 63, Num 4, pp 209-217, issn 0248-1294, 9 p.Article

Allergie aux protéines du lait et aux hydrolysats de protéines de lait : à propos d'une observation au diagnostic retardé = Allergy to milk proteins and milk protein hydrolysates : a case with delayed diagnosisPETRUS, M; LACRAMPE, M; VILLEFRANCHE, C et al.Revue française d'allergologie et d'immunologie clinique. 2006, Vol 46, Num 4, pp 416-418, issn 0335-7457, 3 p.Article

Panorama des allergènes alimentaires chez l'enfant en 2007 = Panorama of food allergy in children in 2007RANCE, F; DUTAU, G.Revue française d'allergologie et d'immunologie clinique. 2007, Vol 47, issn 0335-7457, S41-S46, SUP2Conference Paper

β-Caseinophosphopeptide (fl-25) confers on β-casein tryptic hydrolysate an antioxidant activity during iron/ascorbate-induced oxidation of liposomesKANSCI, Germain; GENOT, Claude; MEYNIER, Anne et al.Le Lait (Print). 2004, Vol 84, Num 5, pp 449-462, issn 0023-7302, 14 p.Article

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