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Results 1 to 25 of 19859

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Enzymatische Fettspaltung = La scission enzymatique des graisses et huilesBUHLER, M; WANDREY, C.Fett (Weinheim). 1987, Vol 89, Num 4, pp 156-164, issn 0931-5985Conference Paper

Stability of bovine muscle connective tissues = Stabilité des tissus conjonctifs des muscles de bovinsBERNAL, V. M; STANLEY, D. W.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 4, pp 876-878, issn 0022-1147Conference Paper

Limit to the deesterification of citrus pectin by citrus pectinesterase = Limite à la désestérification de la pectine d'agrumes par la pectinestérase d'agrumesMATSUURA, Y.Agricultural and biological chemistry. 1987, Vol 51, Num 6, pp 1675-1677, issn 0002-1369Article

Spacer-assisted catalytic action of imidazole-appended γ-cyclodextrinUENO, A; MORIWAKI, F; OSA, T et al.Bulletin of the Chemical Society of Japan. 1986, Vol 59, Num 10, pp 3109-3112, issn 0009-2673Article

Hydrolysis of polyphosphates in soilsDICK, R. P; TABATABAI, M. A.Soil science. 1986, Vol 142, Num 3, pp 132-140, issn 0038-075XArticle

Pigment removal from canola oil using chlorophyllase = Elimination, par une chlorophyllase, des pigments de l'huile de canolaLEVADOUX, W. L; KALMOKOFF, M. L; PICKARD, M. D et al.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1987, Vol 64, Num 1, pp 139-144, issn 0003-021XArticle

Hydrolysis of α-D-galactosyl oligosaccharides in soymilk by α-D-galactosidase of Bifidobacterium breve 203 = Hydrolyse, par l'α-D-galactosidase de Bifidobacterium breve 203, des oligosaccharides α-D-galactosylés dans le lait de sojaSAKAI, K; TACHIKI, T; KUMAGAI, H et al.Agricultural and biological chemistry. 1987, Vol 51, Num 2, pp 315-322, issn 0002-1369Article

Liquefaction of rice starch from milled rice flour using heat-stable alpha-amylase = Liquéfaction, par une alpha-amylase thermostable, des amidons dans les farines de riz poliBROOKS, J. R; GRIFFIN, V. K.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 3, pp 712-714, issn 0022-1147Conference Paper

Brewers' condensed solubles. III. Enzymatic hydrolysis, viscosity reduction, and fermentation = Les solubles condensés de brasserie. III. Hydrolyse enzymatique, réduction de la viscosité et fermentationCHUNG, K. M; CHUNG, D. S; SEIB, P. A et al.Cereal chemistry. 1986, Vol 63, Num 2, pp 124-130, issn 0009-0352Article

Cellulose hydrolysis by Bacteroides cellulosolvens = Hydrolyse de la cellulose par Bacteroides cellulosolvensMURRAY, W. D.Biomass (London). 1986, Vol 10, Num 1, pp 47-57, issn 0144-4565Article

Continuous hydrolysis of tallow with immobilized lipase in a microporous membrane = Hydrolyse continue de suif par une lipase immobilisée sur membrane microporeuseTAYLOR, F; PANZER, C. C; CRAIG, J. C. JR et al.Biotechnology and bioengineering. 1986, Vol 28, Num 9, pp 1318-1322, issn 0006-3592Article

Degradacion de lipidos acilicos en semillas oleaginosas = Dégradation des lipides acyliques dans les graines oléagineuses = Acyl-lipid degradation in oleaginous seedsBELVER, A; DONAIRE, J. P.Grasas y aceites (Sevilla). 1986, Vol 37, Num 6, pp 351-357, issn 0017-3495Article

Relationships between physical, chemical, and functional properties of enzymatically modified and unmodified soy protein = Corrélations entre les propriétés physiques et chimiques et les aptitudes technologiques des protéines de soja modifiées ou non par voie enzymatiqueHAGAN, Robert Carl.1986, 370 pThesis

Evidence for the degradation of sugars during the resin hydrolysis of glycoproteinsPARK, C. M; REID, P. E; APPLEGARTH, D. A et al.Journal of chromatography. 1985, Vol 339, Num 1, pp 182-185, issn 0021-9673Article

Preparation and enzymatic hydrolysis of maltosyl-α-cyclodextrin = Préparation et hydrolyse enzymatique de la maltosyl-α-cyclodextrineSAKANO, Y; SANO, M; KOBAYASHI, T et al.Agricultural and biological chemistry. 1985, Vol 49, Num 12, pp 3391-3398, issn 0002-1369Article

Dextranase löst Dextranprobleme in DDS-Zuckerfabriken = La dextranase résoud les problèmes causés par le dextrane dans les sucreries DDS = Dextranase solved dextran problems in DDS' beet sugar factoryBARFOED, S; MOLLGAARD, A.Zuckerindustrie. 1987, Vol 112, Num 5, pp 391-395, issn 0344-8657Article

Factors affecting the enzymatic hydrolysis of cellulose in batch and continuous reactors : computer simulation and experiment = Facteurs influant sur l'hydrolyse enzymatique de la cellulose dans des réacteurs continus et discontinus : simulation sur ordinateur et essaiGUSAKOV, A. V; SINITSYN, A. P; KLYOSOV, A. A et al.Biotechnology and bioengineering. 1987, Vol 29, Num 7, pp 906-910, issn 0006-3592Article

Some characteristics of continuous glycerolysis of fat by lipase with microporous membrane bioreactor = Quelques caractéristiques de la glycérolyse en continu des graisses par les lipases, dans un bioréacteur à membrane microporeuseYAMANE, T; RHEE, J. S; OHTA, Y et al.Yukagaku. 1987, Vol 36, Num 7, pp 474-479, issn 0513-398XArticle

White-rot fungal growth on sugarcane lignocellulosic residue = Croissance, sur des résidus lignocellulosiques de canne à sucre, de moisissures responsables de pourritureROLZ, C; DE LEON, R; DE ARRIOLA, M. C et al.Applied microbiology and biotechnology. 1987, Vol 25, Num 6, pp 535-541, issn 0175-7598Article

Hydrolysis of sugar cane bagasse with hydrochloric acid, promoted by metallic cations = Hydrolyse de la bagasse de canne à sucre à l'aide d'acide chlorhydrique, améliorée par des cations métalliquesSCHUBARDT, U; DUARTE, H. C.Journal of chemical technology and biotechnology (1986). 1986, Vol 36, Num 7, pp 329-334, issn 0268-2575Article

Rapid in vitro enzymic predictive model for the in vivo digestibility of food proteins = Une méthode enzymatique rapide, in vitro, pour la prévision de la digestibilité in vivo des protéines alimentairesIHEKORONYE, A. I.Journal of Food Technology. 1986, Vol 21, Num 1, pp 81-87, issn 0022-1163Article

Effect of trypsin on vetch legumin: changes in types of proteolysisNGOK LANH DO; SHUTOV, A. D; VAINTRAUB et al.1985, Vol 50, Num 4, pp 530-535Article

Action catalytique des sels sur l'hydrolyse de l'acétate de p-nitrophényle dans les solutions aqueuses congeléesSERGEEV, G. B; SERGEEV, B. M; KALNINA, I. A et al.Kinetika i kataliz. 1985, Vol 26, Num 5, pp 1063-1068, issn 0453-8811Article

Characterization of solution properties of four iron sources in model systems by solubility studies and IR/VIS reflectance spectrophotometry = Caractérisation, par étude de la solubilité et par spectrophotométrie de réflectance dans l'IR et dans le visible, des propriétés en solutions modèles de quatre sources de ferEYERMAN, L. S; CLYDESDALE, F. M; HUGUENIN, R et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 1, pp 197-209, issn 0022-1147, 6 p.Article

Hydrolytic stability at intermediate pHs of the common purine nucleotides in food, inosine-5'-monophosphate, guanosine-5'-monophosphate and adenosine-5'-monophosphate = Stabilité hydrolytique, aux pH intermédiaires, des nucléotides de la purine fréquents dans les produits alimentaires, le monophosphate-5' d'inosine, le monophosphate-5' de guanosine et le monophosphate-5' d'adénosineSHAOUL, O; SPORNS, P.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 3, pp 810-812, issn 0022-1147Article

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