Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("INDICE PEROXYDE")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 111

  • Page / 5
Export

Selection :

  • and

OXYDATION DES HUILES DE COUDRIER ET DE NOISETIER FRANCKOSTYRKINA TD.1972; MASLOZHIR. PROMYSHL.; S.S.S.R.; DA. 1972; NO 7; PP. 10-11; BIBL. 6 REF.Serial Issue

ELEKTROMETRISCHE BESTIMMUNG DER PEROXIDZAHL = DETERMINATION ELECTROMETRIQUE DE L'INDICE DE PEROXYDEBOGS U.1975; PHARMAZIE; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 30; NO 5; PP. 338-339; BIBL. 2 REF.Article

TESTS ET INDICES D'OXYDATION. CORRELATIONS ENTRE L'INDICE DE PEROXYDE, L'OXYGENE ABSORBE ET LA DENSITEWEISSER H; LEFEBVRE J.1976; OLEAGINEUX; FR.; DA. 1976; VOL. 31; NO 1; PP. 27-33; ABS. ANGL. ESP.; BIBL. 25 REF.Article

COLORIMETRIC DETERMINATION OF PEROXIDE VALUE WITH POTASSIUM IODIDE-SILICA GEL REAGENT.ASAKAWA T; MATSUSHITA S.1978; J. AMER. OIL CHEMISTS' SOC.; USA; DA. 1978; VOL. 55; NO 8; PP. 619-620; BIBL. 7 REF.Article

COMPARAISON OF METHODS FOR DETERMINING PEROXIDATION IN PROCESSED WHOLE PEANUT PRODUCTS = COMPARAISON DE METHODES DE DOSAGE DE LA PEROXYDATION DE PRODUITS DERIVES DE GRAINES D'ARACHIDE ENTIERESST ANGELO AJ; ORY RL; BROWN LE et al.1975; J. AMER. OIL CHEMISTS' SOC.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 52; NO 2; PP. 34-35; BIBL. 7 REF.Article

CHEMISCHE UNTERSUCHUNGEN AN OZONISIERTEM DISTELOEL = ETUDE CHIMIQUE DE L'HUILE DE CARTHAME OZONISEESTEINER I; WASHUETTL J; KROYER G et al.1983; FETTE, SEIFEN, ANSTRICHMITTEL; ISSN 0015-038X; DEU; DA. 1983; VOL. 85; NO 7; PP. 280-282; ABS. ENG; BIBL. DISSEM.Article

OIL CHARACTERISTICS OF IRANIAN WALNUTS = CARACTERISTIQUES D'HUILES DE NOIX IRANIENNESMOSTAFA MEHRAN.1974; J. AMER. OIL CHEMISTS' SOC.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 51; NO 11; PP. 477-478; BIBL. 12 REF.Article

STORAGE OF GROUNDNUT OIL DETOXIFIED BY EXPOSURE TO SUNLIGHTSHANTHA T; SREENIVASA MURTHY V.1980; INDIAN J. TECHNOL.; ISSN 0019-5669; IND; DA. 1980; VOL. 18; NO 8; PP. 346-347; BIBL. 3 REF.Article

LA CONSERVABILITA DEGLI OLI VEGETALI IN RAPPORTO AL GRADO DI INSATURAZIONE E DEL CONTENUTO IN CLOROFILLA. I: IRRANCIDIMENTO = LA CONSERVATION DES HUILES VEGETALES EN RAPPORT AVEC LE DEGRE D'INSATURATION ET LA TENEUR EN CHLOROPHYLLE. I. RANCISSEMENTSANELLI B.1981; RIV. ITAL. SOSTANZE GRASSE; ISSN 0035-6808; ITA; DA. 1981; VOL. 58; NO 3; PP. 125-131; ABS. ENG; BIBL. 3 REF.Article

CHEMICAL CHARACTERISTICS OF ISRAELI OLIVE OILS = CARACTERISTIQUES CHIMIQUES DES HUILES D'OLIVE ISRAELIENNESGUTFINGER T; VATARIU O; ALTER M et al.1975; GRASAS Y ACEITES; ESP.; DA. 1975; VOL. 26; NO 1; PP. 8-13; ABS. ESP. FR. ALLEM.; BIBL. 16 REF.; (MESA REDONDA CALIDAD ACEITE OLIVA; SEVILLA; 1974)Conference Paper

DETERMINATION DE LA ESTABILIDAD A.O.M. Y DEL INDICE DE PEROXIDOS ER LAS DISTINTAS MUESTRAS DE ACEITES TOXICOS = DETERMINATION DE LA STABILITE A.O.M ET DE L'INDICE DE PEROXYDE DANS LES DIVERS ECHANTILLONS D'HUILES TOXIQUESGUTIERREZ ROSALES F; GUTIERREZ GONZALEZ QUIJANO R.1982; GRASAS ACEITES (SEVILLA); ISSN 0017-3495; ESP; DA. 1982; VOL. 33; NO 2; PP. 77-78; ABS. ENGArticle

L'AUTOSSIDAZIONE DELLE SOSTANZE GRASSE. V. DETERMINAZIONE DEI PRODOTTI DELL' AUTOMIDAZIONE. 2. DETERMINAZIONE CON LA DIFENILCARBAZIDE DEL "NUMERO DEI PEROSSIDI" = L'AUTOXYDATION DES CORPS GRAS. V. ANALYSE DES PRODUITS DE L'AUTOXYDATION. 2. EVALUATION DE L'INDICE DE PEROXYDE A L'AIDE DE DIPHENYLCARBAZIDELAPORTA L; SOLINAS M.1980; BOLL. CHIMICI. UN. ITAL. LAB. PROV.; ITA; DA. 1980; VOL. 6; NO 5; PP. 549-567; ABS. FRE/ENG/GER; BIBL. 21 REF.Article

Détermination potentiométrique des faibles indices de peroxyde des lipides. II. Détermination simple et rapide par la méthode de courbe d'étalonnageHARA, S; SUZUKI, K; TOTANI, Y et al.Yukagaku. 1983, Vol 32, Num 11, pp 680-684, issn 0513-398XArticle

Über den oxidativen Verderb bei Pflanzenölen = Dégradation oxydante des huiles végétales = Oxidative decay of vegetable oilsWIDMER, T; RÜEDE, J.Fette, Seifen, Anstrichmittel. 1985, Vol 87, Num 5, pp 185-190, issn 0015-038XArticle

Determination of peroxide value by conventional difference and difference-derivative spectrophotometryLEZEROVICH, A.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1985, Vol 62, Num 10, pp 1495-1500, issn 0003-021XArticle

Quality of extracted oil from some commercially sold deep-fat-fried snacks and used oilNEELIMA, A; SAROJINI, G.Journal of food science and technology (Mysore). 1991, Vol 28, Num 2, pp 108-109, issn 0022-1155Article

LES CORPS GRAS ANIMAUX DANS LES IAA. I: PROGRES RECENTS DANS LA PRODUCTION ET LA TRANSFORMATION DE CORPS GRAS ANIMAUX DANS LES IAA. B) TRANSFORMATIONDANJOIE J.1983; REVUE FRANCAISE DES CORPS GRAS; ISSN 0035-3000; FRA; DA. 1983; VOL. 30; NO 5; PP. 203-205; ABS. ENG/GER/SPAArticle

STUDIES OF CHEMICAL METHODS FOR ASSESSING OXIDATIVE QUALITY AND STORAGE STABILITY OF FEEDING OILSHUNG SSO; SLINGER SJ.1981; J. AM. OIL CHEM. SOC.; ISSN 0003-021X; USA; DA. 1981; VOL. 58; NO 7; PP. 785-788; BIBL. 19 REF.Article

CHROMATOGRAPHIC AND SPECTROSCOPIC INVESTIGATIONS OF THE OXIDATION PROCESS IN METHYL OLEATE AND METHYL ELAIDATE = ETUDES CHROMATOGRAPHIQUE ET SPECTROSCOPIQUE DU PROCESSUS D'OXYDATION DANS L'OLEATE DE METHYLE ET L'ELAIDATE DE METHYLESLIWIOK J; KOWALSKI WJ; WASIELEWSKA A et al.1972; MICROCHEM. J.; U.S.A.; DA. 1972; VOL. 17; NO 5; PP. 576-587; BIBL. 1 P.Serial Issue

QUALITY OF OIL FROM ACID DELINTERED COTTONSEEDCLARK SP.1980; J.A.O.C.S.; USA; DA. 1980; VOL. 57; NO 11; PP. 376-379; BIBL. 12 REF.Article

STATISTICAL STUDIES ON PHYSICAL AND CHEMICAL CHARACTERISTICS AND FATTY ACID COMPOSITION OF SUNFLOWERSEED OILS = ETUDES STATISTIQUES SUR LES CARACTERISTIQUES PHYSIQUES ET CHIMIQUES ET LA COMPOSITION EN ACIDES GRAS DES HUILES DE TOURNESOLEL SHATTORY Y; TAHA FS.1980; GRASAS Y ACEITES; ESP; DA. 1980; VOL. 31; NO 1; PP. 23-26; ABS. ENG/FRE/GER; BIBL. 18 REF.Article

DIE NOTWENDIGKEIT, NEUE QUALITAETSANFORDERUNGEN FUER ROHES SOJAOEL EINZUFUEHREN = LA NECESSITE D'ETABLIR DE NOUVEAUX CRITERES DE QUALITE POUR L'HUILE DE SOJA BRUTEONG TL.1980; FETTE SEIFEN ANSTRICHMITTEL; DEU; DA. 1980; VOL. 82; NO 4; PP. 169-171; ABS. ENG; BIBL. 9 REF.Article

SUR LA RAFFINABILITE DES HUILES. VI. RELATIONS ENTRE CARACTERISTIQUES SPECTROMETRIQUES DES HUILES RAFFINEES ET CARACTERISTIQUES DES HUILES BRUTES CORRESPONDANTES. A. CAS DES HUILES DE NOUVEAU COLZASAMBUC E; DEVINAT G; NAUDET M et al.1982; REV. FR. CORPS GRAS; ISSN 0035-3000; FRA; DA. 1982; VOL. 29; NO 1; PP. 25-29; BIBL. 5 REF.Article

A STATISTICAL EVALUATION OF THREE METHODS FOR MEASURING LIPID OXIDATION IN A MODEL SYSTEMMCDONALD B; GRAY JI; UEBERSAX MA et al.1982; FOOD CHEM.; ISSN 0308-8146; GBR; DA. 1982; VOL. 8; NO 1; PP. 21-25; BIBL. 15 REF.Article

EVALUATION OF PEANUT AND COTTONSEED OILS FOR DEEP FRYINGDU PLESSIS LM; VAN TWISK P; VAN NIEKERK PJ et al.1981; J. AM. OIL CHEM. SOC.; ISSN 0003-021X; USA; DA. 1981; VOL. 58; NO 5; PP. 575-578; BIBL. 8 REF.Article

  • Page / 5