Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

au.\*:("JANICEK G")

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 20 of 20

  • Page / 1
Export

Selection :

  • and

Evolution de la chimie alimentaire en Tchécoslovaquie de 1945 à 1960JANICEK, G.Prace z Dejin Prirodnich Ved Praha. 1982, Num 15, pp 5-13Article

LIPID OXIDATION. I. EFFECT OF FREE CARBOXYL GROUP ON THE DECOMPOSITION OF LIPID HYDROPEROXIDE.POKORNY J; RZEPA J; JANICEK G et al.1976; NAHRUNG; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 20; NO 1; PP. 1-6; ABS. ALLEM. RUSSE; BIBL. 25 REF.Article

NONENZYMIC BROWNING. V. EFFECT OF HYDROGEN PEROXIDE ON THE DESTRUCTION OF BROWN PIGMENTS IN MODEL SYSTEMS = BRUNISSEMENT NON ENZYMATIQUE. V. EFFET DE H2O2 SUR LA DESTRUCTION DES PIGMENTS BRUNS DANS DES SYSTEMES MODELESPOKORNY J; NGUYEN HUE CON; JANICEK G et al.1973; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U. FORSCH.; DTSCH.; DA. 1973; VOL. 151; NO 5; PP. 305-309; ABS. ALLEM.; BIBL. 18 REF.Serial Issue

NONENZYMIC BROWNING. IV. BROWNING REACTIONS OF 2-FURFURALDEHYDE WITH PROTEIN = BRUNISSEMENT NON ENZYMATIQUE. IV. REACTIONS DE BRUNISSEMENT DU FURFURALDEHYDE-2 AVEC LES PROTEINESPOKORNY J; PHAN TRONG TAI; JANICEK G et al.1973; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS.-U.-FORSCH.; DTSCH.; DA. 1973; VOL. 151; NO 1; PP. 36-40; ABS. ALLEM.; BIBL. 18 REF.Serial Issue

THE STABILITY OF VITAMIN C IN ORANGE DRINK = STABILITE DE LA VITAMINE C DANS LES BOISSONS A L'ORANGEDAVIDEK J; VELISEK J; JANICEK G et al.1974; SCI.+TECHNOL. ALIMENT.; SUISSE; DA. 1974; VOL. 7; NO 5; PP. 285-287; BIBL. 9 REF.Article

DETERMINATION OF L-ASCORBIC AND L-DEHYDROASCORBIC ACIDS IN PLANT MATERIALS AND PRESERVED FOODS = DOSAGE DES ACIDES L-ASCORBIQUE ET L-DEHYDROASCORBIQUE DANS LES PRODUITS VEGETAUX ET LES PRODUITS ALIMENTAIRES CONSERVESDAVIDEK GJ; VELISEK J; JANICEK G et al.1973; SCI. + TECHNOL. ALIMENT.; SUISSE; DA. 1973; VOL. 6; NO 1; PP. 11-13; BIBL. 3 REF.Serial Issue

CHANGES OF SENSORY VALUE BY INTERACTION OF ALKANALS WITH AMINO ACIDS AND PROTEINS.POKORNY J; NGUYEN THIEN LUAN; KONDRATENKO SS et al.1976; NAHRUNG; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 20; NO 3; PP. 267-272; ABS. ALLEM. RUSSE; BIBL. 23 REF.Article

GLYCEROL CHLOROHYDRINS AND THEIR ESTERS AS PRODUCTS OF THE HYDROLYSIS OF TRIPALMITIN, TRISTEARIN AND TRIOLEIN WITH HYDROCHLORIC ACIDDAVIDEK J; VELISEK J; KUBELKA V et al.1980; Z. LEBENSM.-UNTERS. FORSCH.; ISSN 0044-3026; DEU; DA. 1980; VOL. 171; NO 1; PP. 14-17; ABS. GER; BIBL. 15 REF.Article

NITROSIERUNGSPRODUKTE VON KREATIN UND KREATININ IN FLEISCH = PRODUITS DE NIROSATION DE CREATINE ET CREATININE DANS LA VIANDEDAVIDEK J; VELISEK J; KLEIN S et al.1976; FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 56; NO 1; PP. 99-100; ABS. ANGL. FR.; ABS. 1/2P.Article

AUTOXIDATION OF BUTYL OLEATE.POKORNY J; PARIZKOVA H; KUNDU MK et al.1976; RIV. ITAL. SOSTANZE GRASSE; ITAL.; DA. 1976; VOL. 53; NO 6; PP. 161-166; ABS. ITAL.; BIBL. 52 REF.Article

BILDUNG VON FISCHAROMA DURCH REAKTION AUTOXYDIERTER LIPIDE MIT AMINOSAEUREN UND PROTEINEN. = FORMATION D'AROMES DE POISSON PAR REACTION DE LIPIDES AUTOOXYDES AVEC DES ACIDES AMINES OU DES PROTEINESPOKORNY J; NGUYEN THIEN LUAN; EL ZEANY BA et al.1976; NAHRUNG; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 20; NO 3; PP. 273-279; ABS. ANGL. RUSSE; BIBL. 13 REF.Article

NON ENZYMIC BROWNING. XIII. EFFECT OF AN ANTIOXIDANT ON THE DISCOLORATION OF LIPID-PROTEIN MIXTURES = BRUNISSEMENT NON ENZYMATIQUE. XIII. EFFET D'UN ANTIOXYDANT SUR LES MODIFICATIONS DE COULEUR DE MELANGES LIPIDES-PROTEINESBADRELDEAN ABDELHALEAM EL ZEANY; JANICEK G; POKORNY J et al.1975; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.-FORSCH.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 158; NO 2; PP. 93-96; ABS. ALLEM.; BIBL. 14 REF.Article

REACTION OF OXIDIZED LIPIDS WITH PROTEIN. X. EFFECT OF PROTEIN ON THE AUTOXIDATION OF PHOSPHOLIPIDS. = REACTION DES LIPIDES OXYDES AVEC LES PROTEINES-X. EFFET DES PROTEINES SUR L'AUTO-OXYDATION DES PHOSPHOLIPIDESPOKORNY J; SMIDRKALOVA E; ZWAIN H et al.1975; NAHRUNG; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 19; NO 8; PP. 635-639; ABS. ALLEM. RUSSE; BIBL. 16 REF.Article

VERAENDERUNGEN VON AMINOSAEUREN UND REDUZIERENDEN ZUCKERN WAEHREND DES ROESTENS VON KAFFEE = MODIFICATIONS DES ACIDES AMINES ET DES SUCRES REDUCTEURS PENDANT LA TORREFACTION DU CAFEPOKORNY J; NGUYEN HUY CON; BULANTOVA H et al.1974; NAHRUNG; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 18; NO 8; PP. 799-805; ABS. ANGL. RUSSE; BIBL. 1 P.Article

REACTIONS OF GLYOXAL WITH GLYCINE. II. THE INFLUENCE OF REACTION CONDITIONS ON THE COURSE OF REACTIONVELISEK J; DAVIDEK J; POKORNY J et al.1972; Z. LEBENSMITTEL. UNTERS. U.-FORSCH.; DTSCH.; DA. 1972; VOL. 149; NO 6; PP. 323-329; ABS. ANGL.; BIBL. 15 REF.Serial Issue

NONENZYMIC BROWNING. XI. EFFECT OF FREE AMINO GROUPS ON BROWNING REACTIONS IN LIPID-PROTEIN MIXTURES = BRUNISSEMENT NON ENZYMATIQUE. XI. EFFET DES GROUPEMENTS AMINES LIBRES SUR LES REACTIONS DE BRUNISSEMENT DANS LES MELANGES LIPIDES-PROTEINESPOKORNY J; KOLAKOWSKA A; BADRELDEAN ABDELHALEAM EL ZEANY et al.1975; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U. FORSCH.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 157; NO NO 6; PP. 323-326; ABS. ALLEM.; BIBL. 26 REF.Article

NONENZYMIC BROWNING. XII. MAILLARD REACTIONS IN GREEN COFFEE BEANS ON STORAGE = BRUNISSEMENT NON ENZYMATIQUE. XII. REACTIONS DE MAILLARD AU COURS DE L'ENTREPOSAGE DE CAFE VERTPOKORNY J; NGUYEN HUY CON; SMIDRKALOVA E et al.1975; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.-FORSCH.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 158; NO 2; PP. 87-92; ABS. ALLEM.; BIBL. 52 REF.Article

REAKTIONEN VON GLYOXAL MIT GLYCIN. I. UNTERSUCHUNGEN DER GEBILDETEN SCHIFFSCHEN BASE = REACTIONS DU GLYOXAL AVEC LA GLYCINE. I. ETUDE DE LA BASE DE SHIFF FORMEEVELISEK J; DAVIDEK J; POKORNY J et al.1972; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U. FORSCH.; DTSCH.; DA. 1972; VOL. 149; NO 2; PP. 69-74; BIBL. 37 REF.Serial Issue

KINETICS OF THE INTERACTION OF PHOSPHATIDYLETHANOLAMINE WITH 1,4-BENZOQUINONE.POKORNY J; HEGEDUSOVA B; PHAN TRONG TAI et al.1976; SBOR. VYS. SK. CHEM.-TECHNOL. PRAZE, E; CESKOSL.; DA. 1976; NO 45; PP. 5-23; ABS. TCHEQUE RUSSE; BIBL. 1 P. 1/2Article

NONENZYMIC BROWNING. XIV. REACTION OF PHOSPHOLIPIDS WITH 1,4-BENZOQUINONE = BRUNISSEMENT NON ENZYMATIQUE. XIV. REACTION DES PHOSPHOLIPIDES AVEC LA 1,4-BENZOQUINONEPOKORNY J; ZWAIN H; HEGEDUSOVA B et al.1975; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.-FORSCH.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 159; NO 5; PP. 287-292; ABS. ALLEM.; BIBL. 26 REF.Article

  • Page / 1