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A DIFFERENTIAL SCANNING CALORIMETRIC STUDY OF THE THERMAL BEHAVIOUR OF BOVINE BETA -LACTOGLOBULIN AT TEMPERATURES UP TO 160OCDE WIT JN; KLARENBEEK G.1981; J. DAIRY RES.; ISSN 0022-0299; GBR; DA. 1981; VOL. 48; NO 2; PP. 293-302; BIBL. 33 REF.Article

EVALUATION OF FUNCTIONAL PROPERTIES OF WHEY PROTEIN CONCENTRATES AND WHEY PROTEIN ISOLATES. I. ISOLATION AND CHARACTERIZATION = EVALUATION DES PROPRIETES FONCTIONNELLES DES CONCENTRES ET ISOLATS PROTEIQUES DE LACTOSERUM. 1. ISOLEMENT ET CARACTERISATIONDE WIT JN; KLARENBEEK G; HONTELEZ BACKX E et al.1983; NETHERLANDS MILK AND DAIRY JOURNAL; ISSN 507474; NLD; DA. 1983; VOL. 37; NO 1-2; PP. 37-49; ABS. SWE; BIBL. 19 REF.; 6 FIG./3 TABL.Article

Method for the determination of rehydration and solubility of powdered protein-rich milk products = Méthode d'évaluation de la réhydratation et de la solubilité de produits laitiers déhydratés riches en protéinesDE WIT, J. N; KLARENBEEK, G.Milchwissenschaft. 1986, Vol 41, Num 8, pp 463-467, issn 0026-3788Article

Evaluation of functional properties of whey protein concentrates and whey protein isolates.2. Effects of processing history and composition = Evaluation des propriétés fonctionnelles des concentrés et des isolats de protéines de lactosérum.2. Effets des traitements et de leur compositionDE WIT, J. N. D; KLARENBEEK, G; ADAMSE, M et al.Netherlands milk and dairy journal. 1986, Vol 40, Num 1, pp 41-56Article

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