Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Légumineuse")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 26667

  • Page / 1067
Export

Selection :

  • and

Composition of free and hydrolyzable phenolic acids in the flours and hulls of ten legume species = Composition en acides phénoliques libres et hydrolysables des farines et des enveloppes de dix espèces de légumineusesSOSULSKI, F. W; DABROWSKI, K. J.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1984, Vol 32, Num 1, pp 131-133, issn 0021-8561Article

A PROPOS DE L'ABSORPTION DE L'AZOTE PAR LES PLANTES LEGUMINEUSESTREPACHEV EP.1979; AGROKHIMIYA; ISSN 0002-1881; SUN; DA. 1979; NO 11; PP. 21-24; BIBL. 15 REF.Article

COMPOSITION, PRODUCTIVITE DES GRAMINEES PLURIANNUELLES ET LES CHANGEMENTS DU SOL PAR LYSIMETRIEGERASIMOVA LV; LOBUTEV AP.1979; BIOL. NAUK.; ISSN 0470-4606; SUN; DA. 1979; VOL. 191; NO 11; PP. 79-86; BIBL. 15 REF.Article

INFLUENTA INGRASAMINTELOR CHIMICE ASUPRA PRODUCTICI UNOR GRAMINEE SI LEGUMINOASE PERENE CULTIVATE IN CONDITII DE IRIGARE = INFLUENCE DES ENGRAIS CHIMIQUES SUR LA PRODUCTION DE CERTAINES GRAMINEES ET LEGUMINEUSES PERENNES CULTIVEES EN CONDITIONS D'IRRIGATIONPINZARIU D.1979; CERCET. AGRON. MOLDOVA; ISSN 0379-5837; ROM; DA. 1979; VOL. 2; PP. 63-66; BIBL. 5 REF.Article

NOTE ON A SIMPLE METHOD TO PRODUCE A HIGH EXTRACTION FABA BEAN COTYLEDON FLOURMORAD MM; FINNEY PL.1980; CEREAL CHEM.; USA; DA. 1980; VOL. 57; NO 3; PP. 230; BIBL. 3 REF.Article

EFFECTS OF GERMINATION ON BREAD-BAKING PROPERTIES OF MUNG BEAN (PHASEOLUS AUREUS) AND GARBANZO BEAN (CICER ARIETINUM). = EFFETS DE LA GERMINATION SUR LES PROPRIETES BOULANGERES DE L'AMBERIQUE (PHASEOLUS AUREUS) ET DU POIS CHICHE (CICER ARIETINUM.FINNEY PL; BEGUIN D; HUBBARD JD et al.1982; CEREAL CHEM., CEREAL CHEMISTRY.; ISSN 0009-0352; USA; DA. 1982; VOL. 59; NO 6; PP. 520-524; BIBL. 39 REF.; 8 FIG./3 TABL.Article

LES PROCESSUS DE FERMENTATION ET LA CONSERVATION DU CAROTENE DANS LES ENSILAGES DE LUZERNE AVEC DIVERS ADDITIFSCHUKANOV NK; BIZHANOV ZH A.1976; IZVEST. AKAD. NAUK KAZAKH. S.S.R., SER. BIOL.; S.S.S.R.; DA. 1976; VOL. 14; NO 6; PP. 41-46; ABS. KAZ.; BIBL. 6 REF.Article

NUTRITIONAL EVALUATION OF COWPEA VARIETIES = ANALYSE DE LA VALEUR NUTRITIVE DE VARIETES DE DOLIQUESTAMBOLIYA TS; PATEL CA; PATEL AS et al.1975; INDIAN J. NUTRIT. DIET.; INDIA; DA. 1975; VOL. 12; NO 11; PP. 366-371; BIBL. 9REF.Serial Issue

Etude du comportement germinatif et essais de levée de l'inhibition tégumentaire des graines de Zornia glochidiata Reichb. ex DC., légumineuse fourragère = Germinative behavior of Zornia glochidiata Reichb. ex DC. seeds, a leguminous fodder crop, and trials to suppress integumentary inhibitionMBAYE, N; DIOP, A. T; GUEYE, M et al.Revue d'élevage et de médecine vétérinaire des pays tropicaux. 2002, Vol 55, Num 1, pp 47-52, issn 0035-1865, 6 p.Article

The concentration of vicine and convicine in Vicia faba and some related species and their distribution within mature seedsWYNNE GRIFFITHS, D; RAMSAY, G.Journal of the science of food and agriculture. 1992, Vol 59, Num 4, pp 463-468, issn 0022-5142Article

Air classification of legumes : cut-size effects = Classification par air des légumineuses : effets de la granulométrieTYLER, R. T; YOUNGS, C. G; SOSULSKI, F. W et al.Canadian Institute of Food Science and Technology journal. 1984, Vol 17, Num 2, pp 71-78, issn 0315-5463Conference Paper

OBSERVATIONS SUR LES ASSOCIATIONS IN VITRO DE TISSUS CAMBIAUX DE QUELQUES PLANTES APPARTENANT A LA FAMILLE DES LEGUMINEUSESSCARAMUZZI F; DE GAETANO A.1979; C.R. ACAD. SCI. SER. D: SCI. NAT.; ISSN 0567-655X; FRA; DA. 1979; VOL. 289; NO 3; PP. 283-285; BIBL. 7 REF.Article

PREDICTION OF THE DIGESTIBILITY OF FORAGES BY TREATMENT OF THEIR CELL WALLS WITH CELLULOLYTIC ENZYMES = PREVISION DE LA DIGESTIBILITE DES FOURRAGES PAR TRAITEMENT DE LEURS PAROIS CELLULAIRES PAR DES ENZYMES CELLULOLYTIQUESHARTLEY RD; JONES EC; FENLON JS et al.1974; J. SCI. FOOD AGRIC.; G.B.; DA. 1974; VOL. 25; NO 8; PP. 947-954; BIBL. 14 REF.Article

VALUE OF LUCERNE COBS FOR MILK PRODUCTION = VALEUR DES INFLORESCENCES DE LUZERNE EN PRODUCTION LAITIEREARCHIBALD KAE; THOMSON EF; CAMPLING RC et al.1975; ANIMAL PRODUCT.; G.B.; DA. 1975; VOL. 21; NO 2; PP. 139-146; BIBL. 17REF.Article

DE LA POSSIBILITE D'ALIMENTATION DES PROCS D'ELEVAGE AVEC DES GRAINES DE LUPINBALKOWSKYI YI YI; ZYAN'KOW AS; LAS'MAKOVA S YI et al.1975; VESCI AKAD. NAVUK B.S.S.R., SEL'SKAGASPAD. NAVUK; S.S.S.R.; DA. 1975; NO 3; PP. 106-108; ABS. RUSSEArticle

Natural plant enzyme inhibitors : A comparative study of the action of legume inhibitors on human and bovine pancreatic proteinases = Les inhibiteurs d'enzymes végétaux naturels : étude comparative de l'action des inhibiteurs des légumineuses sur les protéinases pancréatiques humaine et bovinePRABHU, K. S; SALDANHA, K; PATTABIRAMAN, T. N et al.Journal of the science of food and agriculture. 1984, Vol 35, Num 3, pp 314-321, issn 0022-5142Article

DER EINFLUSS THERMISCHER UND MECHANISCHER BEHANDLUNG VON FUTTERMITTELN AUF DIE WAHRE VERDAULICHKEIT DER AMINOSAEUREN. II. DIE WAHRE VERDAULICHKEIT DER AMINOSAEUREN VON BEHANDELTEN ACKERBOHNEN = EFFETS D'UN TRAITEMENT THERMIQUE ET MECANIQUE DES ALIMENTS SUR LA DIGESTIBILITE VRAIE DES ACIDES AMINES. II. LA DIGESTIBILITE VRAIE DES ACIDES AMINES DES VESCES TRAITEESMEIER H; HEINZ T; POPPE S et al.1975; ARCH. TIERERNAEHR.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 25; NO 5; PP. 359-364; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 21 REF.Article

Antinutrients and blood glucose = Les facteurs antinutritifs et le glucose dans le sangTHOMPSON, L. U.Food technology (Chicago). 1988, Vol 42, Num 4, pp 123-132, issn 0015-6639Conference Paper

Micropropagation in vitro et culture de protoplastes chez le Sesbania rostrata = Microporpgation and protoplast culture of Sesbania restrataSagne, Marc; Jonard, R.1991, 207 p.Thesis

Evaluation of surface active properties of saponins isolated from acacia concinna D.C. pods = Evaluation des propriétés tensio-actives des saponines extraites des gousses d'Acacia concinna D.CPRATAP, G; BHASKAR RAO, V. S.Fett (Weinheim). 1987, Vol 89, Num 5, pp 205-208, issn 0931-5985Article

Effect of heat treatment on selected functional properties of cowpea flourENWERE, N. J; NGODDY, P. O.Tropical science. 1986, Vol 26, Num 4, pp 223-232, issn 0041-3291Article

Effect of processing and storage on the properties and microbiological quality of cowpeas (Vigna unguiculata) = Effets des traitements technologiques et du stockage sur les propriétés et la qualité microbiologique des doliques de Chine (Vigna unguiculata)KASIRYE-ALEMU, Evelyn C. Nalunga.1980, 218 pThesis

Effect of germination on the functional properties of moth bean (Phaseolus aconitifolius Jacq) flours = Effet de la germination sur les propriétés fonctionnelles des farines du haricot Phaseolus aconitifolius JacqPAWAR, V. D; INGLE, U. M.Journal of food science and technology (Mysore). 1988, Vol 25, Num 1, pp 7-10, issn 0022-1155Article

Proximate and amino acid composition of some underutilised Nigerian legume flour and protein concentratesOSHODI, A. A; ESUOSO, K. O; AKINTAYO, E. T et al.Rivista Italiana delle Sostanze Grasse. 1998, Vol 75, Num 8-9, pp 409-412, issn 0035-6808Article

CHARACTERISTICS OF CLOVER PRIMARY LEAF NECROSIS VIRUS, A NEW SPHERICAL ISOLATE FROM TRIFOLIUM PRATENSE.RAGETLI HWJ; ELDER M.1977; CANAD. J. BOT.; CANADA; DA. 1977; VOL. 55; NO 15; PP. 2122-2136; BIBL. 1 P. 1/2Article

  • Page / 1067