Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("LACTOSERUM")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 6561

  • Page / 263
Export

Selection :

  • and

LE LACTOSERUM. UNE IMPORTANTE SOURCE DE PROTEINES1974; TECHNICIEN DU LAIT; FR.; DA. 1974; PP. 27-37 (8 P.); BIBL. 13 REF.Article

CONSIDERATIONS SUR L'UTILISATION DU LACTOSERUM DANS L'INDUSTRIE ALIMENTAIRECASALIS J.1975; REV. LAIT. FR.; FR.; DA. 1975; NO 332; PP. 403-419 (8 P.)Article

LE LACTOSERUM - UN ALIMENT POUR QUI. VALEUR ALIMENTAIRE ET AVENIR D'UN SOUS-PRODUITDE LA BOURDONNAYE A.1974; REV. LAIT FR.; FR.; DA. 1974; NO 323; PP. 541-567 (11 P.); BIBL. 13 REF.Article

COMPOSITIONAL DIFFERENCES IN WHEY SYSTEMS = DIFFERENCES DE COMPOSITION DANS DES SYSTEMES DE LACTOSERUMJOSEPHSON RV; RIZVI SSH; HARPER WJ et al.1975; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 40; NO 3; PP. 479-483; BIBL. 21 REF.Article

RECOVERY OF WHEY PROTEINS FROM CONCENTRATED SWEET WHEY = RECUPERATION DE PROTEINES DE LACTOSERUM A PARTIR DE LACTOSERUM DOUX CONCENTREHILL AR; BULLOCK DH; IRVINE DM et al.1982; CANADIAN INSTITUTE OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY JOURNAL; ISSN 0315-5463; CAN; DA. 1982; VOL. 15; NO 3; PP. 180-184; BIBL. 6 REF.; 9 FIG./2 TABL.Article

WHEY A AN IMPORTANT POTENTIAL PROTEIN SOURCE = LE LACTOSERUM, UNE SOURCE POTENTIELLE IMPORTANTE DE PROTEINES1974; DAIRY INDUSTR.; G.B.; DA. 1974; VOL. 39; NO 12; PP. 466-472 (6 P.); ABS. FR. ALLEM. ESP.; BIBL. DISSEM.Article

UNTERSUCHUNGEN ZUR AMINOSAEURENSCHAEDIGUNG BEI VERARBEITUNG UND LAGERUNG VON MOLKEN UND MOLKENPULVERN = ETUDE DE L'ENDOMMAGEMENT DES ACIDES AMINES DES LACTOSERUMS ET DES POUDRES DE LACTOSERUMS PENDANT LE TRAITEMENT ET LA CONSERVATIONHUSS W.1974; Z. TIERPHYSIOL. TIERERNAEHR. FUTTERMITTELKDE; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 34; NO 1; PP. 60-67; ABS. ANGL.; BIBL. 7 REF.Article

SUEROS LACTEOS OVINOS Y BOVINOS: UNAS FUENTES PROTEICAS DE ELEVADO VALOR BIOLOGICO = LACTOSERUM DE BREBIS ET DE VACHE, UNE SOURCE DE PROTEINES DE VALEUR BIOLOGIQUE ELEVEERONDA LAIN E.1972; AN. BROMATOL.; ESP.; DA. 1972; VOL. 24; NO 3; PP. 269-281; ABS. ANGL.; BIBL. 1 P. 1/2Serial Issue

TURBULENCE PROMOTERS IN ULTRAFILTRATION OF WHEY PROTEIN CONCENTRATE = SYSTEMES PROVOQUANT DES TURBULENCES AU COURS DE L'ULTRAFILTRATION DE CONCENTRES PROTEIQUES DE LACTOSERUMDEJMEK P; FUNETEG B; HALLSTROM B et al.1974; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 39; NO 5; PP. 1014-1017; BIBL. 16 REF.Article

HEAT-INDUCED CHANGES IN THE PROTEINS OF WHEY PROTEIN CONCENTRATE. = MODIFICATIONS, INDUITES PAR LA CHALEUR DES PROTEINES DES CONCENTRES PROTEIQUES DE LACTOSERUMLI CHAN E.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 1; PP. 47-56; BIBL. 35 REF.Conference Paper

EFFECTS OF CA++, MG++ AND NA+ ON HEAT AGGREGATION OF WHEY PROTEIN CONCENTRATES. = EFFETS DES IONS CA++, MG++ ET NA+ SUR L'AGREGATION A LA CHALEUR DES CONCENTRES PROTEIQUES DE LACTOSERUMVARUNSATIAN S; WATANABE K; HAYAKAWA S et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 1; PP. 42-70; 6 P.; BIBL. 23 REF.; 8 FIG./1 TABL.Article

THE USE OF CHEESE WHEY PROTEIN CONCENTRATE IN THE MANUFACTURE OF SKIM MILK YOGHURT. = UTILISATION D'UN CONCENTRE PROTEIQUE DE LACTOSERUM DE FROMAGERIE EN FABRICATION DES YOGOURTS DE LAIT ECREMEBROOME MC; WILLMAN N; ROGINSKI H et al.1982; AUSTRALIAN JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY.; ISSN 0004-9433; AUS; DA. 1982; VOL. 37; NO 4; PP. 139-142; BIBL. 8 REF.; 4 FIG.Article

PRECIPITATION AND RECOVERY OF WHEY PROTEINS : A REVIEW = PRECIPITATION ET RECUPERATION DES PROTEINES DE LACTOSERUM : REVUEHILL AR; IRVINE DM; BULLOCK DH et al.1982; CANADIAN INSTITUTE OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY JOURNAL; ISSN 0315-5463; CAN; DA. 1982; VOL. 15; NO 3; PP. 155-160; ABS. FRE; BIBL. 78 REF.Article

GROWTH AND CARCASS EVALUATION OF HOLSTEIN STEERS FED LIQUID ACID WHEY = CROISSANCE ET EVALUATION DE LA CARCASSE DE BOUVILLONS CONSOMMANT DU LACTOSERUM ACIDE LIQUIDELYNCH GP; MCDONOUGH FE; ROUGH DK et al.1975; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 58; NO 11; PP. 1688-1694; BIBL. 8 REF.Article

PAPER AND WHEY AS A FEEDSTUFF FOR RUMINANTS = PAPIER ET LACTOSERUM COMME CONSTITUANTS DE PROVENDES POUR RUMINANTSBECKER BA; CAMPBELL JR; MARTS FA et al.1975; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 58; NO 11; PP. 1677-1681; BIBL. 15 REF.Article

PRODUCTIVITE DES VACHES ELEVEES AVEC DES RATIONS A NORMES APPAUVRIES EN PRODUITS LAITIERSARZUMANYAN EA; MARTYUGIN DD; IZILOV YU S et al.1975; IZVEST. TIMIRJAZEV. SEL'SKOKHOZ. AKAD.; S.S.S.R.; DA. 1975; NO 1; PP. 149-157; ABS. ANGL.; BIBL. 23 REF.Article

ISOLIERUNG UND FUNKTIONELLE EIGENSCHAFTEN VON MOLKENPROTEINFRAKTIONEN. I. FRAKTIONIERUNG VON MOLKE MIT ACETON = ISOLEMENT ET PROPRIETES FONCTIONNELLES DES FRACTIONS PROTEIQUES DU LACTOSERUM. I. FRACTIONNEMENT DU LACTOSERUM PAR L'ACETONEMEHRENS HA; KLOSTERMEYER H; REIMERDES EH et al.1983; ZEITSCHRIFT FUER LEBENSMITTEL - UNTERSUCHUNG UND -FORSCHUNG; ISSN 0044-3026; DEU; DA. 1983; VOL. 176; NO 2; PP. 102-107; ABS. ENG; BIBL. 60 REF.; 6 FIG./2 TABL.Article

NUTRITIONAL AND BIOCHEMICAL STUDIES OF WHEY PRODUCTS.FORSUM E; HAMBRAEUS L.1977; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 60; NO 3; PP. 370-377; BIBL. 27 REF.Article

PROCESSING OF WHEY BY MEANS OF MEMBRANES AND SOME APPLICATIONS OF WHEY PROTEIN CONCENTRATE.DE BOER R; DEWIT JN; HIDDINK J et al.1977; J. SOC. DAIRY TECHNOL.; G.B.; DA. 1977; VOL. 30; NO 2; PP. 112-120; BIBL. 31 REF.Article

POLVERE DI SIERO DI LATTE, SIERO IDROLIZZATO E STREPTOCOCCUS FAECIUM IN DIETE PER CONIGLI IN ACCRESCIMENTO = LACTOSERUM DESHYDRATE, LACTOSERUM HYDROLYSE ET STREPTOCOCCUS FAECIUM DANS LES RATIONS DES LAPINS EN CROISSANCEMASOERO G; AUXILIA MT; BERGOGLIO G et al.1983; ANNALI DELL'ISTITUTO SPERIMENTALE PER LA ZOOTECNIA; ISSN 0304-047X; ITA; DA. 1983; VOL. 15; NO 2; PP. 85-99; ABS. ENG/FRE; BIBL. 10 REF.; 5 TABL.Article

HUMAN WHEY PROTEINS SEPARATION - A NEW APPROACH FOR THEIR IDENTIFICATION BY HPLC = SEPARATION DES PROTEINES DU LACTOSERUM DE LAIT DE FEMME. NOUVELLE APPROCHE POUR LEUR IDENTIFICATION PAR CLHPCONTI A; NAPOLITANO L; LIBERATORI J et al.1983; MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1983; VOL. 38; NO 7; PP. 392-394; ABS. GER; BIBL. 11 REF.; 4 FIG./1 TABL.Article

RECHERCHE SUR LA PRODUCTION ET L'UTILISATION D'ADDITIFS PROTEIQUES POUR LES RUMINANTS. III. ADDITIF D'UREE LIQUIDE DANS DU LACTOSERUM DOUX CONCENTREYANKOV B; ALEKSANDROV S.1975; ZHIVOTNOVAD. NAUKI; BALG.; DA. 1975; VOL. 12; NO 1; PP. 33-40; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 15 REF.Article

FEEDING LIQUID WHEY TO DAIRY CATTLE = DISTRIBUTION DE LACTOSERUM LIQUIDE AUX BOVINS DE RACE LAITIEREANDERSON MJ; LAMB RC; MICKELSEN CH et al.1974; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 57; NO 10; PP. 1206-1210; BIBL. 12 REF.Article

GROWTH RESPONSE OF PAIL-FED HEIFERS TO AN ALL-WHEY MILK REPLACER = REACTION DE CROISSANCE DE GENISSES ELEVEES AU SEAU A UN SUCCEDANE DE LAIT CONSTITUE UNIQUEMENT DE LACTOSERUMVOLCANI R; BEN ASHER A.1974; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 57; NO 5; PP. 567-575; BIBL. 21 REF.Article

FOUR FACTOR RESPONSE SURFACE EXPERIMENTAL DESIGN FOR EVALUATING THE ROLE OF PROCESSING VARIABLES UPON PROTEIN DENATURATION IN HEATED WHEY SYSTEMS = ANALYSE EXPERIMENTALE DE LA REACTION SUPERFICIELLE VIS-A-VIS DE QUATRE FACTEURS, POUR EVALUER LE ROLE DES PARAMETRES TECHNOLOGIQUES SUR LA DENATURATION DES PROTEINES DU LACTOSERUM SOUMIS A UN TRAITEMENT THERMIQUENIELSEN MA; COULTER ST; MORR CV et al.1973; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1973; VOL. 56; NO 1; PP. 76-83; BIBL. 11 REF.Serial Issue

  • Page / 263